Melted Chees room

Melted Chees room
Wanneer je naar New York gaat dan zou je eigenlijk eens moeten gaan kijken in dit Washington Jefferson Hotel waar ze een van de kamers hebben omgetoverd tot een waar kunstwerk. De artiest Cosimo Cavallero kreeg zo'n 450kg kaas uit Zwitserland aangeleverd en kreeg de vrije hand om zijn kunstwerk te voltooien. Het schijnt dat je op een zomerse dag die attractie beter kan mijden.

Chalkboard Stop Motion

Chalkboard Stop Motion
Wie had er niet de kriebels in de buik als je op school weer eens voor het bord moest komen. Gelukkig heeft deze creatieveling daar geen last van gehad. Een puik stukje stop motion kan ik je zeggen.

Intro-Duck-Tion

Intro-Duck-Tion
Ik heb van het weekend echt mijn best gedaan om zo mooi mogelijke foto's te schieten maar het kan natuurlijk altijd nog net eventjes iets beter. De professionele fotograaf James Burger laat ons zien in deze Intro-Duck-Tion, wat er allemaal komt kijken wanneer je dť perfecte foto wilt maken. De muziek is van Scott Zillitto!

Nieuwe Meubels

Ben je nog opzoek naar aparte bank die bij je nieuwe meubels past en je kan niet slagen bij Ikea? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Ikzelf vind het vrij luguber en je wordt met je neus op de feiten gedrukt dat het leven maar betrekkelijk is. En toch zijn ze mooi gemaakt!

Creepy Wallpapers

Als je van griezelfilms houd, dan zijn deze wallpapers misschien wel iets voor jou. Er zitten echt hele mooie tussen, maar let wel goed op in welke resolutie je favoriet te krijgen is.

Balance Artist

Balance Artist
Bill Dan is een Beeldhouwer en een Balans artiest, en van dat laatste had ik eigenlijk nog nooit gehoord of zou ik eerder in een circus thuisbrengen dan bij een kunstenaar die iets met beelden doet. Wanneer je eens in Sausalito, Californie bent moet je beslist eens naar het plaatselijke strandje gaan om deze man aan het werk te zien.

Lights On

Lights On
Combineer ťťn gebouw met muziek, verlichting en drie dagen programmeren. Dan krijg je 'Lights On' als indrukwekkend resultaat. Thnx!
volgende
vorige