Stop Motion

Stop Motion
Steeds meer mensen experimenteren met de camera. Voor hun een leuke hobby en voor ons mooie content. Zo ook het stop-motion experiment van Lucas en Pascal. Hier het resultaat.

The Sand Dancer

The Sand Dancer
Een beetje rondrennen op het strand terwijl je figuurtjes en motieven maakt die tot op honderden meters afstand te zien zijn. Is dat leuk ? Ja! Introducing : de Sand Dancer.

Auto Warrior

Auto Warriors
Gisteren maakte GM bekend dat het uiterlijk 2010 stopt met de productie van het automerk Pontiac. Dit geeft wel aan hoe slecht het gaat met de Amerikaanse autoindustrie, en daarmee ook de velen werknemers die in de Amerikaanse auto industrie werkzaam zijn. Zo slecht zelfs dat er binnenkort een tv-show genaamd Auto Warriors komt waarin arbeiders van verschillende fabrieken tegen elkaar strijden voor baanbehoud en tevens behoud van recht op pensioen. Via de Onion natuurlijk!

The Pirate Bay

The Pirate Bay
De zweedse rechtbank was vorige week van mening dat de beheerders zelf zich weliswaar niet schuldig hebben gemaakt aan het schenden van auteursrechten, maar wel aan het faciliteren daarvan waardoor ze eigenlijk alle 4 werden veroordeeld tot hoge boetes en zelfs 1 jaar gevangenisstraf. Hier een klein filmpje die The Pirate Bay zelf op Youtube zette.

Xtranormal

Xtranormal Movie Maker
Zijn we een beetje in een creatieve bui vandaag? Het is nog nooit zo simpel geweest om je eigen cartoon te maken. Probeer het zelf eens met Xtranormal.

Lapse Of Memory

Lapse Of Memory
Er zijn vele manieren om een fotografisch hoogstandje in elkaar te knutselen, ťťn ervan is time-lapse. Met een kleine 70.000 foto's en ook nog gebruikmakend van HDR techniek is Lapse of Memory een behoorlijk kunstwerkje geworden. Voor HD klik hier!

Gadget Orkest

gadgetorkest
Best knap als je uit deze apparaten muziek kan maken. En dan niet zomaar muziek, maar een heel nummer van Queen! Waar hou je je mee bezig vraag ik mij dan weer eens af. Maar eerlijk is eerlijk, knap gemaakt! Hier onder zie je wat de heren gebruikt hebben.

meer zien

Touwtje Springen

Vooral meisjes zijn er dol op, touwtje springen. Vroeger als kind probeerde we met zo veel mogelijk kinderen in 1 groot touw te springen, maar er zat er altijd eentje bij die na een paar sprongen de mist in ging. Bij deze meisjes lijkt alles gewoon helemaal goed te gaan en te kloppen!

Lego Battleship

Lego Battleship
Er zijn genoeg mooie Lego pakketten te koop bij de plaatselijke speelgoedwinkel, maar wat Yamato in elkaar heet geknutseld zal je nergens vinden. Met een afmeting van ruim 6,6 meter en een kleine 150 kilo is zijn battleship echt een meesterwerk.

Cinema - Carousel

Cinema - Carousel
De Cinema 21:9 is het nieuwe topmodel van Philips en heeft een ultrabreed scherm van 56 inch met Ambilight Spectra 3 en Perfect Pixel HD Engine voor een optimale bioscoopervaring. Voor de launch van dit nieuwe model liet Philips deze website met interactieveclip, "Carousel" maken door het Amsterdamse Stink Digital en director Adam Berg.

How to win the Lottery

How to win the Lottery
Ik weet niet of jullie de nieuwe Nederlandse serie "De Hoofdprijs" kennen maar dat gaat over 2 gezinnen die ook nog verwant zijn aan elkaar en ieder 12 miljoen hebben gewonnen in de lotterij. Erg leuke serie moet ik zeggen maar wel erg ver gezocht zou je denken, toch is het niet zo heel erg moeilijk om de Lotto te winnen als je maar de juiste weg bewandeld.

Ben jij verslaafd?

kaarten
Pokeren is nog steeds erg populair, maar wat we bijna vergeten is dat gokken verslavend is. Ben jij benieuwd of je stiekum ook verslaafd bent of aan het worden bent, check dan dit filmpje.

Super Djokovic

Super Djokovic
Novak Djokovic geboren in Belgrado op 22 mei 1987, is een professioneel Servisch tennisser. Hij staat sinds 2007 derde op de ATP-ranking, na Roger Federer en Rafael Nadal. Voor tennis racket sponsor Head maakte hij de volgende zeer grappige commercial waarin we meteen zien waarom deze Novak met zijn 21 jaar 3e van de wereld is.

Cosbywood

Cosbywood
The Cosby's Show was een Amerikaanse sit-com die liep van 1984 tot 1992. De show gaat over de Amerikaanse middle-class familie van Cliff Huxtable gespeeld door Bill Cosby in de wijk Brooklyn / New York. Wat nou als deze show die al een tijdje van de buis is uit Bollywood was gekomen ? Dan had de intro er waarschijnlijk zo uitgezien. Wil je de afleveringen van deze legendarische serie nog eens terugzien ook dat kan en wel hier!

Simpsons Online

Simpsons Online
Het was al eventjes mogelijk om de afleveringen van Southpark te kijken online maar het is nu ook de beurt aan de hitserie "The Simpsons" met in de hoofdrollen Bart en Homer Simpson. Je kan alle afleveringen tot seizoen 20 online hier bekijken.

Flawless

Britain's got talent Flawless
Er zijn de laatste tijd genoeg talentenshows te vinden op tv, alleen is het talent soms ver te zoeken. Eťn ding is zeker. Als je Simon Cowell van zijn stoel krijgt om je een staande ovatie te geven mag je er vanuit gaan dat je talent hebt. En dan hebben we het over de dansgroep Flawless tijdens Britain's got talent.

Toon Time

Toon Time
Het was alweer eventjes geleden dat we hier een Toon Time hadden staan dus tijd voor twee leuke nieuwe cartoons, al zijn de toons van Tom & Jerry niet echt nieuw meer te noemen. Wel tijdloos en daarom hebben we vandaag, Hic-cup Pup & Baby Butch.

Pasen

pasen
A.s zondag en maandag is het weer pasen! Tijd dus voor een cursus paaseieren schilderen, maar dan anders. We schilderen dit keer niet de schil maar het gekookte ei zelf. Hoe je orginele eieren op de paastafel krijgt, staat hier duidelijk omschreven. Nu de paashaas nog optrommelen.

Mankind Is No Island

Mankind Is No Island
Wij van Useloos kunnen wel genieten van kleine meesterwerken, en al helemaal als ze in de prijzen vallen. Zie hier de short film 'Mankind is no island' winnaar van Tropfest NY 2008.

Cardapult

Cardapult
Als tweederangs vertegenwoordiger moet je toch wat met al je visitekaartjes die je aan de straatstenen niet kwijt kan. Tijd om een beetje creatief te doen. Wat dacht je van de Cardapult?

Retro is ok!

kopspijkers
Kopspijkers was altijd wel een leuk programma. De actuele maar soms vreemde onderwerpen, de fragmenten waar er nu weer iemand met een spandoek stond, maar waar iedereen toch naar uitkeek waren de typetjes die neergezet werden. Daarom een retro is ok met enkele typetjes uit Kopspijkers.

Women's Aid

Women's Aid
Huiselijkgeweld komt vaker voor dan je zou denken, zo vaak nog dat er nog steeds voorlichtingscampagnes nodig zijn om deze vorm van geweld meestal tegen vrouwen eens en voor altijd uitteroeien. Deze schokkende clip komt uit Engeland en moet je zeker eventjes bekijken.
volgende
vorige