Hotel 626

Hotel 626
Ben jij een spelletjes fan en kan je wel genieten van een beetje horror, dan is Hotel 626 zeker een aanrader. Openingstijden zijn dagelijks van 18.00 tot 6.00 uur, en stalen zenuwen zijn vereist. Ontsnap jij levend uit het hotel?

Homework

Homework
Het valt als leerling niet mee om elke dag weer aan je huiswerk te moeten beginnen. En mocht je een vraag niet weten dan blijkt het vaak ook nog zo te zijn dat je een leraar hebt die niet tegen een geintje kan.

Jaguar Music

Jaguar Music
Neem een lijstje met de meest luxueuze auto's ter wereld, en Jaguar zal er zeker in voorkomen. Het is niet alleen goed gesteld met de luxe, er zit zelfs muziek in al die schoonheid.

Unknown Number

Unknown Number
Mensen die met een onbekend nummer bellen zitten of achter een telefooncentrale of hebben iets te verbergen, ik kan eigenlijk geen andere reden bedenken tenminste waarom je je eigen nummer zou afschermen. Hoogst irritant als je het mij vraagt en dat begrijpt het Finse telefoniebedrijf Fonecta maar al te goed vandaar dat ze die nu een dienst hebben waarnaar je kan sms'en en die je dan vertellen wie er gebelt heeft. Ideetje ?

Earth Hour

Earth Hour

Lucky!

bermbom
Ook onze jongens zijn uitgezonden naar oorlogsgebied. En ik als buitenstaander sta er eigenlijk weinig bij stil wat daar allemaal gebeurd. Toen ik dit filmpje zag werd ik weer even aan het nadenken gezet. Respect voor de Nederlandse beroepsmilitair!

Watersliding

Vrijdag wordt het w.s. een graad of 19, dus tijd voor wat waterpret. Wat is er nou leuker om op een nat stuk zeil wat in de tuin ligt te glijden. En dan wie het verste komt heeft gewonnen. Ik heb nog een leuke tip wil je dit gaan doen met je collega's. Neem een bezem mee!

Win Kaarten!!

stripperz
A.s. zaterdag 18 april is het weer zo ver. Dan wordt er weer een feestje gevierd van Stripperz. Dit keer in The Zebra te Amsterdam. En jij kan er bij zijn want Useloos geeft ook voor dit event 2 x 2 kaarten weg. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar froukje@useloos.com met titel: "Stripperz". De dresscode is sexy en exotisch.

The YouTube Symphony Orchestra

The YouTube Symphony Orchestra
Een tijdje geleden alweer dat er werd opgeroepen om vooral videos intesturen voor het wereldwijde YouTube Symphony Orchestra wat op 14 april optreed in het wereldberoemde Carnegie Hall te New York. Het is dus bijna zover en daarom tijd om dit orkest middels een filmpje aan jullie voortestellen.

Prototype

Prototype
Prototype is een spel dat is ontwikkeld door Radical Entertainment. Het spel komt uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC. Deze game is waarschijnlijk de eerste uit een reeks games worden. In deze Prototype Top 10 Trailer geven de makers ons 10 redenen waarom je Prototype moét hebben. Releasedatum vindt je hier.

Digital Drawing

digitaldrawing

Dibs Chain Reaction

Dibs Chain Reaction
Gisteren zagen we al een ietwat omslachtige manier om een heerlijke cocktail op tafel te zetten, maar daar hoort natuurlijk wel een lekkere snack bij. Heb jij trek in een Dibs?

Burning Water

burning water
In Colorado zijn ze tot de ondekking gekomen dat mensen daar brandend water uit de kraan krijgen. Een zeer opmerkelijk iets, maar ook een zeer gevaarlijk iets. De oorzaak is een lek van een gasleiding. Best apart om te zien dat water inderdaad kan branden zoals het gezegde altijd zegt.

Air Guitar

air gitar
Ze waren er weer, kampioenschappen voor de 'Air Guitar'. In dit filmpje zie je een aantal deelnemers die doen alsof ze gitaar aan het spelen zijn. Mannen blijven kleine kinderen met dromen!

The Obama Deception

The Obama Deception
Onder veel gejuich en onder nog hogere verwachtingen trad Barack Obama zo'n 3 maanden geleden in de functie van President van Amerika. Nu 3 maanden later is er eigenlijk nog niet zoveel gebeurt, Guantanamo is nog steeds niet gesloten, de soldaten in Irak zijn nog niet terug en op Wallstreet zijn nog steeds dezelfde mensen de baas als voor de kredietcrisis. In deze documentaire van bijna 2 uur, die ik zelf overigens al gezien heb, bekijkt een kritische Alex Jones van Infowars wat er totnu toe van al die hoge verwachtingen terecht is gekomen.

Ice Cream

ijs
Er zijn maar weinig mensen die geen ijsje lusten. Maar als je dan eindelijk op een warme dag denkt je ijsje in je handen te krijgen van de ijsboer, trekt hij hem voor je er erg in heb direct weer uit je handen. Moet je eens bij een klein kind doen, die schreeuwt gelijk moord en brand.

Amnesty International

Amnesty International
Prachtig geanimeerde clip van Amnesty International, omdat iedereen tegen iedereen is en iemand voor hun moet zijn.

BoomBox

BoomBox
Wereldreiziger Matt Harding kennen we allemaal wel. Ely Kim bedacht wat anders. Neem 100 dagen, 100 lokaties, 100 nummers en 100 verschillende dansjes. Dan krijg je dit als resultaat.

meer zien

The Falling Water

The Falling Water
Een lekkere cocktail op zijn tijd gaat er altijd wel in. Alleen zijn sommige drankjes met verschillende ingrediënten nog aardig ingewikkeld, en al helemaal op deze manier.

Let It Shine

Let It Shine
Naast Audi en Lamborghini zijn er nog genoeg andere autofabrikanten die met originele commercials op de proppen komen. Neem Mini en natuurlijk niet te vergeten Honda. Hier the making of.

Stembanden

stembanden
Een poliep op de stembanden, hoe vaak hoor je het wel niet bij de zangers. Maar waar zitten die stembanden eigenlijk, hoe zien deze eruit en hoe werken ze? Tijd voor een educatief momentje.

Violin Act

Violin Act
Allemaal hebben zo onze voorkeur voor muziek. De één loopt weg met hiphop en de ander gaat voor klassiek. Nou ben ik persoonlijk geen klassiek liefhebber, maar deze jongens kan ik zeker waarderen.

Phat Dipping

Phat Dipping
Als ik zo eens naar buiten kijk dan wordt het langzaam maar zeker toch beter weer, nog eventjes en we kunnen weer massaal naar het strand of ergens bij iemand in een prive zwembadje. Wanneer je snachts nog eventjes gaat zwemmen na het stappen met je net veroverde babe dan draait dat meestal uit op naaktzwemmen wat ze ook wel skinny dipping noemen. Dit jaar gaan we het helemaal anders doen als we deze videoclip mogen geloven.

UniCredit Bank Russia

UniCredit Bank Russia
De kredietcrissis heeft er voor gezorgd dat mensen een stuk minder vertrouwen hebben in banken wat weer tot dalende aandelen koersen van deze financiele instellingen heeft geleid. In Rusland is het al niet veel anders en proberen ze op geheel eigenwijze het vertrouwen in de banken weer te herstellen. De Unicredit Bank huurde daar een aantal strippers voor in. Briljant!

Bug Swap

bugswap

Roodkapje

Roodkapje
Voor een schoolopdracht maakte de zweed Tomas Nilsson een geheel eigen versie van het sprookje roodkapje, in infographics stijl.

Stop Motion

stop motion
Wij van Useloos zijn gek op stop motion movies. Maar niet alleen wij, want blijkbaar is het ook erg leuk om deze te maken. Onze collegasite zet de beste 50 stop motion movies op een rijtje voor je. En wij van Useloos delen ze graag met je.

Printer vs Bin

Printer vs Bin
Hier in Nederland hebben wij 'geweldige' voorlichtingsfilmpjes voor recyclen. In het buitenland bewijzen ze dat het ook op een wat creatievere manier kan, dat blijkt maar weer uit dit stop-motion filmpje.

Transparent Homeless Man

Transparent Homeless Man
Veel mensen die op straat een zwerver of dakloze tegenkomen die zijn krantjes probeert te verkopen, kijken praktisch door de beste man heen. Tijd om de mensen eens te laten zien hoe hij zich voelt.

TXTual Healing

TXTual Healing
In het Chelsea Museum of Art in New York heeft kunstenaar Paul Notzold een kunstwerk staan waarin 4 acteurs achter een soort raam zitten met daarboven tekstballonnetjes wat ze zogenaamd zeggen. Het leuke is dat de bezoekers door een tekst te sms'en naar het nummer wat eronder staat de ballonnetjes kunnen vullen. De muziek is van de Yeah Yeah Yeahs een Amerikaanse alternative rock band.

Guacamole & Pie

Guacamole & Pie
Guacamole is een saus, afkomstig uit Mexico. De ingrediënten zijn naast het hoofdbestandsdeel avocado vaak ook tomaat, ui en/of knoflook, limoen en chilipeper. Het wordt meestal gegeten met tortilla chips, maar kan eigenlijk worden toegevoegd aan vrijwel elk Mexicaans gerecht. Bij een stukje gebak smaakt het schijnbaar niet.

Mexico's Drug War

Mexico's Drug War

Lente Klustip

klustip
De lente heeft zich aangediend, al zou je het niet zeggen met dit weer en dus wordt het weer tijd om de tuin een opknap beurt te geven. Tijd dus voor een KlusTip! Hier zie je in alle stappen hoe je een prachtige vuurpijp maakt die beweegt op de beat van de muziek. Dat is weer eens wat anders dan een vuurkorf!

Animated Shorts

Animated Shorts
Voor het Israelische animatieburo Crew 972 maakte JP Vine en Alex Orelle de volgende 2 animatie figuurtjes waarvan we vandaag alvast een voorproefje gaan zien. Ik moet zeggen dat ik er aardig van onder de indruk ben en ik schat zo dat ik niet de enige zal zijn. Zoals gezegd slechts een voorproefje maar ik houd jullie op de hoogte mochten er updates zijn rondom dit project. In Adrenaline Lemmings een grappig figuurtje wat achter een auto gaat hangen om zo te kunnen roadsurfen en in het 2e filmpje een ietwat onhandige Pocket Bot.

Iron Man vs Bruce Lee

Iron Man vs Bruce Lee
We zien met regelmaat diverse stop-motion kunstwerken voorbij komen hier op Useloos. Vandaag een kleine creatie van Patrick Boivin. Iron Man vs Bruce Lee.

Mickey

Mickey Tattoo cat
In Rusland is een ware rage ontstaan na het verschijnen van deze foto in de media van Mickey een naakte Sphynx kat die voor de rest van haar bestaan met een tatoeage van toetanchamon op de borst door het leven moet gaan. Dierenbeschermers schreeuwen moord en brand maar ik vind het er toch eigenlijk best wel cool uitzien, wat vinden jullie. Kan dit ?

Signs Of Spring

Signs Of Spring

Nascar HD Promo

Nascar HD Promo
Fox TV zendt voor het eerst het nieuwe Nascar seizoen uit in High-Definition. En hoe kan je dat beter promoten dan met een commercial van kwaliteit. Thnx!

G-Force

G-Force
De animatie specialisten bij Disney hebben de laatste tijd niet stil gezeten. 24 juli gaat hun volgende meesterwerk in première. Het verhaal gaat over een speciaal team cavia's genaamd G-Force. Hier alvast de trailer in HD formaat.

Audi Q5

Audi Q5
Audi staat bekend om het maken van mooie commercials met hier en daar wat animatie. Voor de Audi Q5 is dat eigenlijk niet veel anders en gaan ze eigenlijk eventjes terug naar de wortel van de animatie, de flipbook. Erg mooi gemaakt en geheel in Audi stijl. Hier meer Audi..

Golf Balls Quest

Golf Balls Quest
Eigenlijk best een flauwe game dit maar ik heb er de grootste moeite mee, ligt dat aan mij of moet ik echt eventjes langs bij de opticiën. In Golf Balls Quest is het de bedoeling dat je de golfballen aanwijst die in het plaatje verstopt zitten, in elk plaatje zitten 5 golfballen verborgen. F11 gebruiken is toegestaan!

Pencil Art

Pencil Art

Warp Whistle

Warp Whistle
Goeie ouwe Mario is weer op pad maar beland vandaag wel in een heel vreemde wereld, de echte wereld dus. Eens zien of Mario zich hier ook staande weet te houden, gemaakt door Matthew Dominick.

What's in the box?

Student Tim Smit is de afgelopen week drie keer benaderd door filmproducenten uit Hollywood - waaronder 20th Century Fox. De reden: voor het filmfestival GoShort maakte hij de negen minuten durende film 'What's in the box?'.

Zorg Voor Je Haar!

Head & Shoulders
Aristoteles beweerde ooit dat kale mannen vruchtbaarder zijn, maar helaas voor mannen met weinig hoofdhaar is er geen bewijs dat dit ook echt zo is. Opmerkelijk is wel dat deze man zelf ook een gebrek aan haren had. Onlangs ontdekte diverse haarexperts een nieuwe oorzaak voor haarverlies : roos. De nieuwe shampoo van Head & Shoulders pakt de twee haarproblemen tegelijkertijd aan. Kijk hier voor meer info en interessante feiten.

Mural Magic

Mural Magic
Altijd al iets aparts aan de muur willen hebben hangen ? Dat kan nu met deze magische tegels die bewegen als je er onder een andere hoek naar kijkt. Best grappig gemaakt door Rufus Seder die in deze reportage vertelt hoe hij deze tegeltjes maakt en hoe hij op het idee is gekomen.

Groove Shark

Er zijn talloze diensten waarmee je op het internet je favoriete muziek kan vinden en afspelen. Een nieuwe dienst is dit Groove Shark wat perfect werkt moet ik zeggen. Ik heb eigenlijk nog geen plaat gevonden die er niet in zit.

Venice from above

venetie

Miniatuur Wunderland

Miniatuur Wunderland
Bij onze oosterburen in de havenstad Hamburg hebben ze hun eigen Madurodam alleen dan in het groot. Kunnen wij in Madurodam Nederland in het klein bekijken in Miniatuur Wunderland hebben ze diverse werelden op schaal nagebouwd, waaronder Zwitserland, Amerika en Oostenrijk. Hier een kleine impressie.

Keyboards

keyboard
Op keyboard gebied is er van alles te krijgen. Wat de ene persoon prettig vind, kan de ander helemaal niks vinden. Persoonlijke smaak en voorkeur speelt een grote rol bij aanschaf van een keyboard. Hier vind je 14 opmerkelijke keyboards. Welke is jou favoriet? Ik ga voor de laser.

Bier Domino

bierflesdomino
Wat sommige mensen al niet doen voor een flesje bier! Enige wat ik niet goed begrijp van dit filmpje is waarom ze op de tafels dingen neerleggen zodat de flesjes er niet afvallen, maar op de bar e.d. doen ze dat niet. Beetje vreemd, maar wel grappig bedacht. Succes met opruimen heren!

Semih Sayginer

biljarten
Bij het woord sport denk je niet zo snel aan biljarten, maar ook in de biljartwereld gaat het er talentvol aan toe. Het lijkt een ouwe lullen sport, maar dat is het toch niet. Het zijn kunstenaars zoals ze de ballen op de juiste plek krijgen. Semih Sayginer weet er alles van en werd een van de beste biljarters ter wereld.

NASA live mission Coverage

NASA live mission Coverage
Altijd al eens willen meekijken hoe Nasa aan het sleutelen is in de ruimte terwijl wij hier zorgeloos op aarde rondlopen ? Dat kan nu door meer te kijken bij deze STS-119 Mission die op 15 maart 2009 begon met de launch van Space Shuttle Discovery. Deze missie heeft tot doel om het 4e Integrated Truss Segment aan stuurboordzijde te brengen en in elkaar te zetten alsmede een aantal zonnecollectoren te installeren op het station.

Bone Breaker

Bone Breaker
Een klein beetje voorspelbaar is deze commercial van WWK Insurance wel maar legt tegelijkertijd ook precies uit waar deze verzekeraar voor wilt staan. Een voor allen, en allen voor één.

When your Smiling

When your Smiling
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd dat is tenminste mijn motto altijd al geweest. David O'Reilly hoorde ooit het nummer "When your Smiling" van Dean Martin uit 1955 en moest daar gewoon een animatie bij maken, aldus zijn eigen woorden. De animatie mocht hij maken als openingsfilm voor de Pictopia tentoonstelling die van 19 maart tot 3 mei te zien is in Berlijn.

Cantina Band Theme

Cantina Band Theme
Je zou verwachten dat een jonge gozer liever een gitaar, drumstel of een ander stoer muziekinstrument speelt dan een stoffig klassiek exemplaar. Benjamin gaat voor de harp. En dat klinkt nog aardig ook.

Voetbal liefde

voetbal
Voetbal kan een keiharde sport zijn, maar wie tussen de regels doorleest ziet toch ook wel dat voetbal heel veel liefde uitstraalt! Daar kunnen de hooligans van diverse voetbalclubs nog wat van leren.

Prison

Prison

Rollercoasters

efteling
Achtbanen zijn niet alleen voor kinderen gemaakt en deze al helemaal niet! Deze zijn vooral voor 'kinderen' met minimaal 20 levensjaren en hele sterke magen. Wat een ontzettende, bizarre en indrukwekkende achtbanen zijn dit. En ik vond de phyton in de efteling al eng!

Year One

Year One
Collega Alberto heeft al eerder een topic besteed aan 'Year One', een nieuwe comedie met Jack Black en Michael Cera in de hoofdrol. Zie hier de extra lange trailer.

In première 19/06/09.

Always Open

Always Open
Snap jij die mensen die een cabrio kopen en negen van de tien keer met het dak dicht rijden? Een cabrio heb je om ervan te genieten. Bij Mini weten ze wat ik bedoel.

Tingeling Goes Russia

Tingeling Goes Russia
Het Eurovisie Songfestival voor 2009 is de 54e editie van deze liedjeswedstrijd voor landen. Het zal worden gehouden in de Russische hoofdstad Moskou en start op 12 mei 2009 terwijl de finale 4 dagen later is. Voor Nederland zullen de Toppers in aktie komen en voor Zweden komt ene Malena Ernman met het nummer La Voix uit. Ik begrijp dan ook niet helemaal deze inzending met een paar vreemde zweden die met dit Tingeling alvast naar Rusland gingen, kan iemand dit uitleggen ?

Useloos Fotocollage 5

Useloos Fotocollage 5
Vrijdag collagedag! We zeggen de keukenkabouters vaarwel en laten nu het kind in ons naar boven komen in de enige echte Useloos speeltuin. Wie als eerste bij de glijbaan is krijgt een ijsje*!

*Claim je virtuele ijsje hier. Ook inwisselbaar tegen een pizza.

The Boss

The Boss
Internetten op je werkplek, de meeste bedrijven zijn er niet al te blij mee en dat is natuurlijk ook wel te begrijpen want je betaald mensen om te werken en niet om op Useloos.com rond te surfen, al vinden wij dat natuurlijk helemaal niet erg. Toch verschilt dit sterk van bedrijf tot bedrijf en ligt het maar net aan het management team wat boven je staat. Neem nou deze baas die erg begripvol lijkt.

Videoprojection Showreel

showreal
Oude monumentale panden zijn voor sommige mensen dagelijks een bezienswaardigheid. Maar met een beetje creativiteit en 3D video mapping, wordt het helemaal bijzonder. Sommige dingen lijken echt op je af te komen of af te kaatsen van het object waarop geprojecteerd wordt.

The Carlton Dance

carlton
Vroeger keek ik vaak naar 'The Fresh Prince of Bel Air' , een lekkere en simpele wegkijk serie. Carlton was het watje van de serie, maar dansen dat hij kon! Herinnert u zich deze nog? The Carlton Dance!

Creatief met parkeerbon, nigga!

Mr. Chi City
Mr. Chi City houdt niet van parkeerbonnen. En als hij er dan toch één aan zijn laars gelapt krijgt, dan vraagt hij aan zijn homies op Youtube inspiratie om er van af te raken. De parkeerbon zal zware klappen krijgen; want dat deze boy geen doetje is maar een echte gangsta, daar mag niet aan getwijfeld worden. Holla!

Eclectic 3.0

Eclectic 3.0
We zagen op Useloos al enkele tilt-shift fotoreeksen voorbij komen, waarbij de illusie van een miniatuurwereld gecreëerd wordt. Wat als we deze techniek nu eens kruisen met een time lapse? Eclectic 3.0 is wat uit zo'n huwelijk kan ontstaan. 15000 tilt-shift foto's, genomen in het westen van de V.S. en mooi aan elkaar gekleefd tot een heerlijk filmpje. Een versie in HD, achtergrondinformatie, een kaart met de locaties en meer vind je op de website van Ross Ching.

Movement

Movement

Esther Groenenberg - Oh Meisje

NL Talent: Esther Groenenberg - Oh Meisje
Elke dag staan er weer mensen voor de spiegel die niet tevreden met zichzelf zijn. Te dik, wallen onder de ogen, peenhaar en ga zo maar door. Neem een voorbeeld aan Esther Groenenberg, ga eens genieten van het leven!

Moms & Robbers

Mom's & Robbers
Het is geweldig als je een lieftallige en bezorgde moeder hebt, maar soms is het wel eens lastig als ze onverwachts en totaal niet gelegen de aandacht vraagt.

Disney

disney
Disney, is een van de betere tekenfilm/animatie studio's van de wereld. Ze proberen vaak orginele films te maken, maar soms lijken dingen wel heel erg op elkaar. In deze compilatie zie je een beetje wat ik bedoel. Best handig, hergebruik.

Things we do for Love

Things we do for Love
Ik heb deze ultieme Valentijnsdag aktie vorige maand gemist schijnbaar maar ene Johnny Skinner verraste zijn vriendin Hannah Davis door zich te laten ophangen aan een billboard met daarop levensgroot de tekst. Hannah Davis will you be my Valentine, er stond zelfs een strijkkwartet bij te spelen, kan het nog romantiser ? Gesponsord door Mastercard dat dan weer wel.

Zeitgeist Mixtape

Zeitgeist Mixtape
Voor iedereen die net als ik nooit echt afscheid heeft kunnen nemen van de hiphop muziek is er een lekkere mixtape zum download beschikbaar van de UK hiphopgroep Zeitgeist. Er staat ook een klein playertje op de site zodat je eerst eventjes kan luisteren voordat je tot downloaden overgaat. De playlist vindt je hieronder bij meer lezen.

meer zien

Have you ever wanted superpowers?

Have you ever wanted superpowers?
Dit is het verhaal van Arne die er heilig van overtuigd is over superkrachten te beschikken, enige probleem hij heeft ze zelf nog niet ontdekt. Om erachter te komen wat zijn krachten dan wel zijn besluit hij een advertentie te zetten waarin staat : Gevraagd een aartsvijand. Deze shortfilm "Nemesis" werd trouwens gemaakt als afstudeerproject.

Bus Ads

Bus Ads

Photoshopified

photoshop
Als je een goede fotograaf combineert met een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop kun je mooie dingen maken. Deze serie van 'geshopte' foto's kan ik je dan ook niet onthouden. Mijn favoriet is toch wel de man die de weg achter zich aan sleept. En de jouwe?

Twittering

twitter
Wie nog niet weet wat Twitter is, heeft de afgelopen weken onder een steen gewoond vrees ik. Twitter kwam al vaker in het nieuws met bijvoorbeeld de vliegtuigcrash van pas geleden. Toch blijft het een leuk fenomeen, een soort groepssms, maar dan anders. Useloos heeft een twitteraccount, biertijd, vkmag, diverse lieden van GeenStijl, jaggle en zelfs geenstaat heeft een account.

Nike Plus

nike plus
Man v.s Vrouw, ja Nike pakt het goed aan. Elke man en elke vrouw wil wel een competitie met elkaar en zeker als de een beweert beter te zijn dan de ander. Nike geeft je deze kans, trek je stoute schoenen aan en ren je rot!

Microsoft Sustainability

Microsoft Sustainabilit
Ben jij ook benieuwd wat de toekomst gaat brengen qua innovatieve techniek, zo gaat het er ongeveer volgens Microsoft uitzien.

I love you Man

I love you Man
De zomer komt eraan en dat betekent hoe vreemd het ook klinkt dat er ook weer wat kaskrakers qua bioscoopfilms uitgaan komen. Je zou verwachten dat de meeste films in de winter uitkomen maar volgens onderzoek worden films die in de zomer draaien beter bezocht dan die in de winter. Deze I love you Man is een romantische komedie die 20 maart uitkomt, hier de trailer.

Street Grafitti

Street Grafitti

Hand-egg

Hand-egg
Normaal kan American Football (hand-egg) me niet bekoren, maar deze kunstjes getuigen toch van enig gehalte aan entertainment. Dat je hier veel voor moet oefenen kan ik best geloven!

Dronken?

Dronken?
Wat als je als politieagent een redneck doet stoppen waarvan je zeker bent dat hij dronken is, maar de persoon in kwestie met vlag en wimpel slaagt voor alle idiote tests die je hem laat doen? Juist, je hoopt op een mirakeltje waarbij de man zichzelf de das omdoet.

Geen Porno In Openbaar Vervoer

Geen Porno In Openbaar Vervoer
Als je in Amsterdam woont heb je ze vast al gezien, de posters van wireless breedband aanbieder Aerea. Met teksten als "goedkope speed voor heel Amsterdam" en "porno in het openbaar vervoer" blijf je wel even kijken. Maar Amsterdam is niet meer wat het geweest is. ‘Mensen’ hebben weer eens geklaagd en de gemeente heeft gesommeerd de posters te laten verwijderen, omdat ze aanstootgevend zouden zijn. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Wonderen Der Natuur

wonderen
Als je het plaatje bij dit item bekijkt, dan lijkt het op iets wat in je lichaam zit en dan sterk uitvergroot. Niks is minder waar, dit is een van de wonderen der natuur! Ik ben zulke wolken nog nooit tegenkomen. Net zoals de bijzondere regenboog, de rode vloed, de blauwe gaten in de zee en de andere dingen die erbij staan. Wat kan de natuur toch mooi zijn!

Javier Guzman

javier guzman
Javier Guzman werd geboren als zoon van een Spaanse vader en een Nederlandse moeder. Op zijn zevende emigreerde hij naar Nederland. Na het afronden van de havo deed hij auditie aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Hij werd aangenomen en studeerde af in 2003. In Londen won hij een 'Open Mic Award' in het Comedy Café en in 2002 won Guzman zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival.

Meeting

budlight
In deze tijd zijn een hoop bedrijven aan het bekijken waar ze kunnen bezuinigen. De een stuurt personeel de straat op, de ander haalt alle bedrijfs auto's terug, weer een ander bezuinigd op marketing. In deze reclamespot zie je wat er gebeurt als je het favoriete drankje tijdens de vergaderingen onder de bezuiniging wil laten vallen.

DJ Phone

DJ Phone
Dat er een rose telefoon voor dames zou komen was wel te verwachten maar om nu een mobiele telefoon speciaal te gaan maken voor DJ's lijkt me toch een beetje overdreven. Gelukkig is het nog maar een concept gemaakt door ene Jose Tomas DeLuna en eerlijk is eerlijk het ziet er wel stoer uit allemaal. Hier een demo en hier vind je nog meer informatie.

The Crew

The Crew
Ik ben de laatste tijd best gecharmeerd van Engelse films vooral als het dan gaat om Engelse misdaadfilms. De reden moet wel zijn dat die zoveel harder zijn dan de doorsnee Hollywood film. Gisteravond heb ik The Crew gekeken over een groep roofovervallers en een vriendschap tussen twee broers die op de klippen raakt wanneer een van de broers zich probeert omhoog te werken. Echt een aanrader waarvan ik hier alvast een trailer heb.

Nature 5

Nature V

Dashuhua

Dashuhua
Bij elk feest hoort wel een bepaald ritueel. Zo vieren de boeren in China's Nuanquan tijdens het lantern festival de dashuhua. Gesmolten metaal is gevaarlijk 'vuurwerk', maar zeker een mooi gezicht.

Hiding Places

oorlog
Wat oorlog met kinderen doet is bijna niet uit te drukken in woorden. Het Ierse ontwikkelingshupbureau van de Ierse Katholieke kerk, Trócaire, is erg begaan met deze kinderen. Zodoende hebben ze een bijzondere commercial gemaakt die je kippenvel geeft.

De Batman bus

De Batman bus
Om de uitzending van de film Batman Returns te promoten op de Duitse zender ZDF werd er op de stadsbussen van de stad Hamburg een heuse mini Batman bevestigd zodat die meevliegt zodra de bus een bepaalde snelheid behaalt, op de stickers staat hoe laat en op welke datum de film wordt uitgezonden. Erg origineel!

Invasive Species

Invasive Species
Met klei kan je een hoop leuke dingen maken zoals bijvoorbeeld potten en schalen maar je kan er ook een animatie mee in elkaar steken. In deze clay animation van Dan MacKenzie beland een avonturier in een stukje jungle wat bezaaid ligt met een nieuw diersoort. Om de originele bewoners van de jungle te redden moet hij dit dier uitroeien.

Watchmen Intro

Watchmen Intro
Van de film Watchmen konden we al een aantal trailers bekijken maar nu de film in premiere is gegaan is er ineens ook de intro die volledig geanimeerd alvast is te bewonderen in HQ.

Shadow

shadow

Roche

Roche
Sébastien Tellier zong vorig jaar nog het nummer Divine op het eurosongfestival voor Frankrijk. Zijn laatste nummer heet Roche en komt van zijn album "Sexuality", die geproduceerd werd door Daft Punk. De videoclip van dit nummer kwam vorige week online en is zeker het bekijken waard.

Zes Youtubeklassiekers in twee minuten

Youtube klassiekers
Sommigen verzamelen postzegels of sigarenbandjes. Anderen spelen in hun vrije tijd dan weer computerspelletjes, of surfen naar Useloos. Nog anderen... imiteren Youtubeklassiekers.

Macbook LCD Mod

Macbook LCD Mod
Hoewel een Macbook van zichzelf al een mooi design heeft zijn er altijd nog mensen die het toch wat gewoontjes vinden. Dus wat doe je dan? Je pakt schroevendraaierset en gaat aan de slag. Laten we het Apple logo eens vervangen voor een lcd scherm.

Toon Time

Toon Time
Tussen 1940 en 1957 maakt het beroemde duo Hanna en Barbera een kleine 114 Tom & Jerry tekenfilms die vandaag de dag nog steeds op de tv te bewonderen zijn. Vandaag laten wij weer twee heerlijke klassiekers voorbij komen. Zie hier The Bodyguard en Part Time Pal.

Credit Crisis

Credit Crisis
Je hoort mensen nog dagelijks op de radio en tv praten over de krediet crisis. Voorlopig zal dat nog wel even blijven ook. Voor wie nog niet precies weet hoe een krediet crisis in elkaar steekt hebben we hier een kleine uitleg in Jip en Janneke taal.

Festival of Colors

color

Wastafel

wasbak
Als ik in een discotheek kom of op een openbaar toilet langs de snelweg dan wil het nog wel eens zijn dat ik de kraan na het handen wassen niet meer uitdraai, aangezien de wasbakken soms ontzettend ranzig zijn. Deze wasbak is wel heel erg hygiënisch en zou eigenlijk verplicht moeten worden op de openbare toiletgelegenheden!

Tilt Shift Parade

tiltshiftparade
We hebben al meerdere tilt shifts gepost op Useloos en deze mag dan ook niet ontbreken. Het lijkt wel of er een parade door Mardurodam heen raast! Het blijft een bijzonder gezicht!

MRI-scan

mriscan
We hadden al eens eerder een filmpje laten zien waar de MRI-scan het wint van het metaal. Op dit filmpje wordt de kracht van de MRI-scan nog eens duidelijk. Wat ik alleen niet begrijp is, dat de mensen die ermee moeten werken dondersgoed weten hoe deze machine werkt en dan toch nog een burostoel rond laten slingeren.

Vrijdag de dertiende

Boos
Ongeluksdag! En blijkbaar niet enkel in Europa... Dat deze Aziatische vrouw haar vliegtuig heeft gemist en dat een beetje jammer vond, heb je waarschijnlijk wel al gezien. Blijkbaar was het haar dagje niet, want nog diezelfde middag bleek haar favoriete soep op te zijn.
Gekke jongens...

Useloos Fotocollage 4

Fotocollage keukenkabouters
Ondertussen zijn we al toe aan onze vierde collage. Dit keer werken we rond het thema "Keukenkabouters in huis". Bij deze wil ik me trouwens in naam van al mijn landgenoten (inclusief Gert Verhulst) oprecht excuseren voor het fenomeen Kabouter Plop.

Helm Designs

helm designs

Stormen en Zwaarden

arie blok
Stormen en Zwaarden, een voorstelling van Arie Blok. Wie angst zaait, oogst volgelingen. Kijk maar om je heen. Hij voorspelt het ontstaan van een nieuwe bedrijfstak, de bangmakelaardij. Hij is een nieuw, opkomend talent in de cabaretwereld. Ik heb vooral kunnen lachen om de 'mannetjes' wat na het muziekstukje komt.

Toon Time

Toon Time
De Flintstones, een creatie van het duo Hanna-Barbera is veruit een van de meest succesvolle tekenfilmseries aller tijden en werd uitgezonden tussen 1960 en 1966. In "The man called Flintstone" uit 1966 zien we geheimagent Rock Slag die gewond raakt tijdens een woeste achtervolging door Bedrock en helaas voor Fred Flintstone lijkt hij als twee druppels water op hem zodat die zijn indentiteit tijdelijk overneemt. De film duurt 87 minuten en is helaas wel in 10 delen maar onder elk deel staat een linkje naar de volgende clip.

Made for Each Other

Made for Each Other
Er zijn etenswaren die in combinatie met een sausje ineens veel beter smaken. Neem nou friet of snacks wat zonder de juiste saus eigenlijk maar een kale en saaie bedoeling is, zo is het ook met chips en dips. Lays chips wat wij vroeger kende als Smiths heeft 2 nieuwe commercials waarin nog maar eens duidelijk wordt dat die twee toch echt onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De animaties : Love sockets en Circles.

Stay Out Of It!

Stay Out Of It!
Waarschijnlijk kent iedereen wel zo'n buurman die altijd beter, sneller of duurder spul in huis heeft. Mocht je dus vol trots over je nieuwe auto beginnen, dan is de kans groot dat hij het altijd beter weet. Met alle gevolgen van dien.

Motion captured

motion

EyeBorg Project

EyeBorg Project
Door omstandigheden een oog verliezen is geen pretje, maar tevens een hele uitdaging. Zo begon voor Rob Spence het Eyeborg Project. Het doel is een prothetisch oog te voorzien van een camera. Meer over het project vindt je hier.

Schnappi?

krokodil
Tegenwoordig wil iedereen alles maar groot. Grote auto, groot huis, groot salaris, noem het maar op. Maar sommige dingen wil je echt niet in het groot tegen komen! Al kan je hier een hoop tasjes uithalen zodat je inderdaad een groot huis kan kopen van een groot salaris.

Vertraging

locomotief
Vertraging bij de NS is geen nieuws voor de meeste reizigers. En als de blaadjes vallen zijn ze bang voor ontsporing. Wat het excuus ook is, als ik dit filmpje kijk lijken alle excusses van de NS in het niets te vallen. Ik zou zeggen :" NS niet zeuren gewoon doorcrossen met die treinen!".

Parasol Island

Parasol Island
IKEA is een Zweeds meubel concern, met vestigingen over de hele wereld. Het richt zich op het aanbieden van betaalbare meubelen en woonartikelen, die je na aankoop zelf nog inelkaar moet schroeven. In deze clip de wondere wereld van IKEA in animatie vorm.

Ink

Tattoo ink mislukkingen
Dagelijks kun je op Discovery genieten van tattookunsten in Miami-, London- en L.A. ink. Maar niet alleen in die steden hebben ze de kunst onder de knie. Daarom brengen wij vandaag de tattoeerders onder de aandacht die het zónder de reclame van Discovery moeten doen....

Wise Words

Wise Words

Bill Shannon

visa
Ken je Bill Shannon nog? Hij is ontzettend goed met krukken en door zijn grote succes hier op Useloos heeft Visa hem gevraagd om voor hun in een commercial zijn kunsten te vertonen. En dat is natuurlijk goed gelukt!

Pretending to Work

Pretending to Work
Microsoft Office 2008 voor de Mac, bestaat voornamelijk uit vier core applicaties, Word, Excel, PowerPoint, en Entourage. In deze demo "Pretending to Work" zien we hoe makkelijk het werkt en dat dit zelfs voor Mac users een onmisbaar pakket is. Hier een uitgebreide review.

De Lama's

de lama's
Vond jij De Lama's ook zo briljant en heb je in je broek gezeken van het lachen? Wel, dan kan je nu a.s. donderdag 12 maart gaan kijken naar een exclusieve, doorlopende voorstelling van jou helden! BNN heeft nog wat leden nodig en dit is hun actie om leden te werven. Ik zeg :" Goeie actie van BNN!". Zelf ben ik al lid, zal ik dan ook mogen komen kijken?

Computer Awesomeness

Computer Awesomeness
In deze tijden van economische recessie stellen de meeste Nederlanders grote aankopen nog eventjes uit en geven liever wat minder geld uit door iets te upgraden in plaats van nieuw aanteschaffen. Dit is natuurlijk slecht voor de economie maar misschien nog helemaal niet zo'n gek idee, zeker niet nu ik dit filmpje heb gezien van een aantal mensen die besluiten 'swerelds snelste pc te bouwen. En zeg nou zelf een 700mb dvdtje rippen in 0,8 seconden, dat klinkt mij in iedergeval als muziek in de oren.

Dog Sledding

Dog Sledding

Star Trek

Star Trek
Eén van de betere Sci-FI series aller tijden is zonder twijfel Star Trek. De liefhebbers moeten nog twee maanden geduld hebben voor ze weer kunnen genieten van een totaal nieuwe Star Trek film. Voor wie niet kan wachten hebben wij alvast een drietal HD trailers. Trailer 1, Trailer 2 en Trailer 3.

Google Fight

Google Fight
Zit je met een bepaalde strijd in je hoofd en kom je er zelf even niet meer uit. Laat Google het gevecht eens digitaal voor je voeren. Vul twee keywords in en met één druk op de knop weet je wie de winnaar is.

Trance Energy 2009

Trance Energy 2009
Afgelopen weekend was het weer zover in de Jaarbeurshal te Utrecht waar de 16e editie van "Trance Energy" plaatsvond. Heb je het gemist ? Geen nood alle livesetjes kan je hier downloaden en er is ook nog een 10 minuten durende video om je een kleine impressie te geven hoe 30.000 dansende feestvierders eruit zien.

Above & Beyond

Above & Beyond
Above & Beyond is een trance groep, ontstaan in 2000 en bekend om hun producties met veel vocalen en melodie. De platen van deze groep zijn terug te horen in sets van grote namen zoals Dj Tiësto en Armin. De samenstelling van Above & Beyond kent veel varianten en voor bijna elke variant wordt een nieuwe naam gekozen. Zo produceert men onder de naam OceanLab, wanneer de vocalen van zangers Justine Suissa worden gebruikt. Vorig jaar werd er een competitie uitgeschreven om de nieuwe videoclip te maken voor het nummer "On a good day", dit is het resultaat.

Group Jump

groupjump

Urban Downstairs

Urban Downstairs
Als je een aantal BMX en downhill mountainbike giganten bij elkaar in een Amsterdams slooppand zet kan je natuurlijk het één en ander verwachten. Wat dacht je van een wedstrijd urban downstairs.

De enige echte....

useloosshirt
De lente is begonnen en het mooie weer komt er aan. Tijd dus om de dikke truien en jassen te verruilen voor een heerlijke t-shirt. En met welk t-shirt kan je hip de zomer in gaan? Precies, met het enige echte Useloos t-shirt. Speciaal voor onze bezoekers nu voor maar ¤ 12,50 !! Update: Ook de stickers zijn nu verkrijgbaar op verzoek van onze Rick13!

Welcome to Canada

bever
Wat is het toch fijn om een warm welkom te krijgen als je in een nieuw land komt. Elk land heeft zijn eigen manier om dit te doen. Wij kwamen dit dier tegen, die op geheel eigen wijzen en vooral op een prominente plek iedereen welkom heet in zijn geliefde land.

David Firth

David Firth
Geschift, geniaal of allebei? In ieder geval verdient David Firth zijn eigen subcategorie in het wereldje van de animatie. Een zevental filmpjes die zijn rijke maar o zo bizarre fantasie aantonen.

Bowja the Ninja 3

Bowja the Ninja 3
We blijven de serie Bowja the Ninja volgen ! Mocht je eerder al in Bowja 1 & Bowja 2 de kleine ninja door allerlei moeilijke velden loodsen dmv een leuke point and click game. Vandaag dus deel drie : Bowja Ninja Kami, die ik zojuist heb uitgespeeld en wat blijkt ik ben een respectable ninja, game on!

Big Cities

Big Cities

Resident Evil 5

Resident Evil 5
We hebben er lang op moeten wachten maar 13 maart is het dan eindelijk zover. De release van Resident Evil 5 is al meerdere malen uitgesteld, maar volgende week kan je met Sheva en Chris de strijd tegen de zombies aangaan. Eén ding is zeker, de gameplay ziet er in ieder geval goed uit.

Public Enemies

John Dillinger was een zeer beruchte Amerikaanse crimineel, die leefde in dezelfde tijd als Bonnie & Clyde en de media stonden in die dagen bol van de verhalen over deze gangsters. Al deze media aandacht in de jaren 1931 tot 1935 worden soms het "Public Enemy Tijdperk" genoemd en leidde tot de oprichting van de FBI. Hier de trailer! en bij "meer" een verhaallijn.

meer zien

Toon Time

Toon Time
Vandaag gaan we weer door met onze vaste rubriek Toon Time. Ik was als kleine jongen al helemaal gek van Tom & Jerry en dat is de laatste 30 jaar niet meer veranderd. Zie hier twee heerlijke klassiekers. Cat concerto en Dr. Jekyll and Mr. Mouse.

Legalize it

Legalize it
Terwijl in ons liberale Nederland de coffeeshops in Roosendaal en Bergen op Zoom op 16 september definitief dicht gaan lijkt het gebruik van cannabis producten in de rest van de wereld steeds meer gedoogd te worden. In 1975 zong Peter Tosh al dat deze geestveruimende middelen gelegaliseerd moesten worden en in de USA vinden steeds meer mensen dat na de inauguratie van president Obama ook. Al was het alleen maar voor medisch gebruik.

Torture

Torture

Happy Up Here - Röyksopp

royksopp
Ken je Eple nog ? Die pakkende tune van Röyksopp. Röyksopp is een Noors duo, bestaande uit Torbjørn Brundtland en Svein Berge. Dit is hun nieuwste nummer, Happy Up Here, met wederom een originele clip helemaal in hun stijl!

Humana Kleding

Humana Kleding
In bijna elke plaats in NL staat wel een kledingcontainer van Humana waar je je oude afgedankt kledingstukken heen kan brengen zodat die verscheept kunnen worden naar landen waar het minder goed gaat. Zo krijgt je oude kleding dus eigenlijk een tweede leven.

Viva la Violin

Viva la Violin
Viva la Vida van Coldplay is ondertussen al op zowat iedere radiozender ter wereld grijs gedraaid. Toch is het de moeite waard om het nog zeker één keer te beluisteren, en dan wel in deze versie. One man, one violin, three takes.

Useloos Fotocollage 3

Feestje
In iets meer dan een week tijd werden er al twee collages aan een razend tempo volgepropt. Het weekend komt eraan, tijd voor een feestje! Ik heb de zaal al geboekt, zorgen jullie voor de sfeer, drank en mooie vrouwen?

Touch the bubbles

bubbles
Ok, tijd voor een spelletje. Nu alle harpen uitgereikt zijn (met een bar slechte presentatie van onze Yolante), wordt het tijd om jou muzikale inzichten eens te bekijken. Luister goed en klik op de bubbels om de melodie na te spelen. Succes!

Petaminx

kubus
Als de gewone kubus geen uitdaging meer geeft dan is deze Petaminx met bijna duizend bewegende stukjes wel iets voor jou. Hij is gemaakt door Jason Smith van PuzzleForge en is gebaseerd op een ontwerp van Andrew Cormier's design.

Web 4.0

Web 4.0
Op de site van energieleverancier en multinational in nog tig van andere takken van bedrijfsoorten GE staat een grappige gimmick die ik jullie graag eventjes laat zien. Je kan daar namelijk iets uitprinten en wanneer je dat velletje dan voor je beeldscherm houdt zou er een digitale viruele wereld ontstaan. Mijn inkt is op, wie probeert het eventjes uit ? Het uitteprinten velletje vindt je hierzo.

Glabermania

Glabermania
De naam glabermania is afgeleid van het Latijnse glaber, wat zoiets als haarloos of gladgeschoren betekent. Een glabermaniac is iemand die het er niet omgaat om altijd glad door het leven te gaan, maar juist de daad van het scheren op zich uiterst intressant vind. Ik had er nog nooit van gehoord maar er schijnt zelfs een zelftest te zijn om te zien of je tot die groep hoort. Met andere woorden : ben jij een glabberaar ?

Dream of life

dream of life

Adebayor

adebayor
Emmanuel Sheyi Adebayor geboren op 26 februari 1984, is een profvoetballer uit Togo. Sinds januari 2006 staat de aanvaller onder contract bij het Engelse Arsenal. Maar in deze commercial staat hij tegenover zijn eigen avatar.

Printer Jam

Printer Jam
De woorden 'printer jam' kan je op twee manieren opvatten. Of hij is vastgelopen, of er komt spontaan muziek uit je printer. Spontaan is misschien niet het juiste woord, maar met wat knutselen kom je al snel een behoorlijk eind.

Comcast sing a long

comcast
Comcast, ik had er nog nooit van gehoord, maar het schijnt de grootste kabeltelevisiemaatschappij, de een na grootste internetprovider en drie na grootste telecommaatschappij in de Verenigde Staten te zijn. Dat ze gave commercials kunnen maken is wel duidelijk. Hier een kleine greep uit hun collectie.
| deel 1 | deel 2 | deel 3 |

Recompute

Recompute
Vandaag de dag moeten we slim omspringen met energie en afval. Recyclen is een oplossing, maar je kan natuurlijk ook bijvoorbeeld een pc van milieuvriendelijk materiaal maken. Een prima idee, maar helaas wordt het er niet mooier van.

Love Distance

Love Distance
Hoe heeft het toch ooit zover kunnen komen dat het niet meer veilig is om zonder een condoom sexuele gemeenschap te hebben ?

If woman Ruled

if woman ruled

Flying Ducks

ducks
Ik weet niet hoe het met de rest van jullie zit, maar mij is altijd geleerd dat eendjes een nest op de grond hebben en dan het liefst langs de waterkant. Ik ben dan ook zeer verrast nu ik dit filmpje zie. Een eenden nest hoog in de boom!

Green Bottle

heineken
Wanneer je het einde aan voelt komen, zie je in een flits heel je leven nog eens voorbij schieten. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar volgens onze vrienden van Biertijd hebben zelfs bierflesjes er last van.

Raise Smokefree Kids

Raise Smokefree Kids
Vroeger werd er eigenlijk helemaal niet bij stilgestaan dat meeroken schadelijk is voor de medemens en zeker voor opgroeiende kinderen. In de auto werd er tijdens een lange toerrit vrolijk op los gepuft en van rookpauzes had nog nooit iemand gehoord. Tegenwoordig is bij onderzoek komen vast staan dat meeroken wel degelijk schadelijk is en zelfs longkanker kan veroorzaken. Tijd dus om kinderen rookvrij op te voeden! Hiervoor werden 2 geanimeerde commercials gemaakt Raven & Dragons!

World Builder

World Builder
Een man bouwt met holografische instrumenten een wereld voor de vrouw waar hij van houdt. Een award winning short film van Branit VFX.

kyrgyzstan

kyrgyzstan

Glow Dance

glow dancers
Na de Blue Men Group is er nu een ander clubje dat graag met kleuren en glow in the dark werkt. Dit geeft op een totaal donker podium een super gaaf effect. Ze dansen op de muziek van Daft Punk, the Prodigy en Common.

Please say Something

Please say Something
is de winnaar van de Golden Bear award voor de beste shortfilm bij het 59e internationale film festival te Berlijn. Please say Something speelt zich af in de verre toekomst en vertelt het verhaal van een vreemde relatie tussen een muis en een kat. De animatie duurt 10 minuten en is gemaakt door de Ier David O'Reilly.

Rondje Sushi

Rondje Sushi
Sushi is een veel gegeten gerecht uit Japan. Het bestaat uit een hapje rijst van een paar centimeter in verschillende vormen, met daarop of daartussen de overige ingrediënten. Deze kunnen zijn: rauwe vis, rauwe garnalen, rauwe inktvis, maar ook gaar gemaakte vis, gebakken ei, of groenten. In Japan hebben de meeste sushi bars een rondlopende band met daarop de verschillende soorten sushi, een toerist zette daar haar camera op zodat wij een rondje maken door het eettentje.

BBoy Joker

BBoy Joker
Youtube wordt steeds interactiever, en de eerste 'spelletjes' op Youtube zijn al een feit. Deze Franse creatie is er één van. Het spel-element zelf is niet al te schitterend, maar de animaties mogen er zeker zijn! Al klikkend laat je Batman het opnemen tegen The Joker in een stopmotion-breakdancecompetitie.

Pictures Of The Day

Pictures Of The Day

Jeroen's VideOverBlog

jeroen
Als alle grote mensen van het journaal naar huis zijn blijft Jeroen Overbeek nog even achter om zijn Videoblog op te nemen. Jeroen noemt het zelf een 'gevarieerd magazine, vooruit we geven Jeroen een kans om door te breken in het blogwereldje.

Nature Time-Lapse 2

Nature Time-Lapse II
Van de week zeiden we al dat de natuur veel mooie en bijzondere dingen te bieden heeft. Laten we dat nogmaals bekijken met een nature time-lapse video in HD formaat.

Firefox extensies

Firefox Extensies
Ondertussen is Firefox 3 al lang niet meer de snelste of lichtste browser, maar het blijft nog steeds mijn favoriet. De reden hiervoor is dat je hem zo makkelijk kunt 'upgraden' met de talloze Add-ons. Hoor ik daar iemand vragen wat de must-haves volgens Useloos zijn? Klik maar even op 'Meer'.

Zijn er extensies die we hebben gemist? Laat het weten in de reacties!

meer zien

BMW 5-Series - Gran Turismo

BMW 5-Series - Gran Turismo
BMW presenteerde de Concept 5-Serie Gran Turismo op de autobeurs in Genève. Dit concept toont BMW's visie op mobiliteit in de toekomst, waarbij eigenschappen van verschillende voertuigtypen worden samen gebracht in een enkel model. Het resultaat is een innovatieve mix van design, variabele ruimte comfort en BMW typische dynamiek als alles meezit moet in september de productieversie al op de IAA in Frankfurt te zien zijn. Hier nog een animatie van de binnenkant.
volgende
vorige