Jump Start

Jump Start
Tijdens de Superbowl kost een commercial van 30 seconden meteen 3 miljoen dollar dus kan je maar beter een commercial maken die diep indruk maakt en waar de mensen nog eventjes over doorpraten. Het energiedrankje Amp Energy lijkt daarmee goed op weg met deze commercial Jumpstart. Don't try this at home.

Avatar

avatar
Internet, een ideale plek om jezelf achter een avatar te verschuilen. Soms je even anders voordoen dan je eigenlijk bent, wie doet dat niet op zijn tijd? Coca Cola gaat mee met de tijd en laat de avatars achter de mensen zien in een nieuwe commercial.

De Ing Bank

De Ing Bank
De Ing Bank gaat volgens de berichten wereldwijd zevenduizend arbeidsplaatsen schrappen en gaat bezuinigen op dure marketingacties zoals die met het formule 1-team. Door de verslechterende economie zijn ze hier helaas wel toe genoodzaakt, gelukkig zat er nog een klein beetje geld in kas voor deze geniale marketing campagne.

Get a Dog 2

Get a Dog 2, Pedigree
Gisteren konden we al kijken naar de Superbowl 2009 commercial van Pedigree en vandaag hebben we daar de "Behind the Scene" clips bij waarin we de mensen met de vreemde huisdieren nog eventjes aan het woord horen. Een leuke commercial die bedoeld is om aandacht te vragen voor asielhonden.

Rusty the Rhino | Bruno the Ostrich | The Boar | Max the Bison

Get A Dog..

Get A Dog..
Nu met de Super Bowl voor de deur is het weer tijd voor geniale commercials. Laten we beginnen met deze reclame voor Pedigree. Helemaal geweldig!

Farmers

Farmers
Je kan tegenwoordig de televisie niet aanzetten of er is wel een programma op over boeren of het plattenland. Leuk allemaal maar het boerenleven is allang niet meer zo romantisch of spannend als vroeger. In deze clip van verzekeraar Farmers maken ze het een klein beetje spannender dan het is maar wel erg mooi gemaakt.

Peugeot 3008

Peugeot 3008
Een Frans team van directors werkte aan deze clip samen met Sabotage Studio's om de figuurtjes van Zamak in deze commercial voor de Peugeot 3008 tot leven te brengen. In deze clip zien we mooie 3d effecten wat het een mooie animatie maakt.

Eyebrow Dance

Eyebrow Dance
Chocolade fabrikant Cadbury heeft geen koeien nodig om zijn heerlijke chocolade te promoten. Bij Cadburry gebruiken ze liever muziek, maar dan wel op een aparte manier.

Bij de Politie

Bij de Politie
Wie heeft er als klein kind nou niet gedroomd om later bij de politie of de brandweer te gaan, iedereen toch wel ? In Litouwen is dat schijnbaar toch wat minder het geval want het nationale politiekorps is daar met een wervings campagne begonnen om nieuwe rekruten intelijfen. Ik moet zeggen dat deze clip er echt spannend uit ziet, misschien toch maar een carreerchange dan ?

Dance

dance
Misschien kende je hem al, maar ik in elk geval nog niet. Na alle massale 'Freeze' acties op diverse locatie, heeft T-Mobile een commercial gemaakt dat precies het andere uiterste is. Niet met zijn alle stilstaan, maar juist met zijn alle dansen! Erg leuk gezicht, krijg de neiging om mee te springen!

Mazda

mazda
In deze tijd van kredietcrisis is het zaak, vooral bij autohandelaars, om hun produkt zo te promoten dat mensen toch overstag gaan om hun welverdiende centjes uit te geven. Mazda heeft daarom wederom een erg leuke commercial gemaakt.

Toyota iQ - Vertical

Toyota iQ - Vertical
Het is en blijft lastig om op een mooie en effectieve manier de aandacht te trekken. Bij Toyota begrijpen ze het. Dat blijkt maar weer uit deze promotiestunt voor hun nieuwste telg, de iQ.

You are Powerful

You are Powerfull
Amnesty International is begonnen met een nieuwe campagne om wederom wereldwijd aandacht te vragen voor de rechten van de mens. Dit om meteen de 60ste verjaardag van diezelfde rechten van de mens te vieren, helaas is het nog steeds nodig om hier aandacht voor te vragen. Hier vindt je de site met meer clips uit deze campagne, ik vond deze "You are Powerful" eigenlijk de mooiste.

Microsoft Songsmith

Microsoft Songsmith
Een goede reclame campagne is van groot belang om je producten op een succesvolle manier aan de man te brengen. Nou heb ik het persoonlijk niet zo op Microsoft, maar dit moet wel de meest trieste manier zijn om je software te promoten.

Evolution Of Technology

Saturn - Evolution Of Technology
Het is over het algemeen bekend, wat je vandaag koopt is morgen al weer oud. Zeker als het gaat om electronica. Steeds nieuw spul kopen is een dure aangelegenheid. Media gigant Saturn denkt daar net zo over.

Tictac Micha

Tictac Micha
Het welbekende snoepje Tictac zorgt voor een verfrissende adem, maar wie had gedacht dat er zelfs muziek in het kleine snoepje zit. Straatmuzikant Micha laat het je even horen en zien.

Stop, Look and Listen

boy
Onze postbus 51 spotjes zijn er om de mensen bewust te maken van gevaren en in te lichten over bepaalde zaken in onze maatschappij. Maar niet alleen in Nederland hebben ze 'postbus 51', maar ook in andere landen zenden ze zulk soort spotjes uit. Dit keer voor de jeugd.

Schoon

zeepbellen
Hoe maak je een leuke, orginele reclame voor een middeltje dat de natuurlijke zuren in je vagina op peil houd, zodat de boel schoon, fris en gezond blijft? Ik moet zeggen dat ze het in deze reclame spot toch wel redelijk voor elkaar gekregen hebben. Zonder vunzigheid en zonder ook maar 1 bloot deel te laten zien.

Beer ReÔncarnation

tigerbeer
Na onze eigen Heineken commercial heeft ook Tiger een zeer creatieve commercial gemaakt om het bier aan de man te brengen. En ik maar denken dat alleen katten 7 levens hebben.

Heineken

heineken
Hij is al een aantal dagen op tv deze commercial, maar ik vind het zo grappig dat ik hem toch nog maar even hier neerzet. Voor het zelfde geldt heb je hem gemist en dat zou zonde zijn!

Eyewear

eyeware
Deze commercial voor de zonnebril collectie van Dolce & Gabanna komt me toch iets wat bekend voor. Ik herinner mij namelijk een reclame van een andere zonnebril merk die hier toch echt sterk op lijkt. Ik kom zo gauw niet op de naam, wie helpt ?

VW Touareg

VW Touareg
Hoewel het de laatste tijd slecht gaat met de auto industrie blijven ze toch leuke commercials maken om de voertuigen aan de man te brengen. Zie hier de commercial voor de VW Touareg.

Hahn Beer

hahn beer
Hahn bier heeft een lichter soort bier op de markt gebracht. Om dit aan de man te brengen hebben ze er een geniaal reclamespotje voor gemaakt.
volgende
vorige