Light Saber Umbrella

paraplu
Sommige mensen voelen zich niet echt veilig meer in hun eigen stad. Veel hangjongeren waar je langs moet tijdens koopavond bijvoorbeeld. Als het regent heb je je paraplu bij je om eventueel belagers weg te jagen. Maar met deze paraplu val je zo ontzettend op dat ze het wel uit hun hoofd laten om je lastig te vallen.

Gaming Furniture

Gaming Furniture
Hardcore gamers nemen vandaag de dag geen genoegen meer met een lasermuis en een snelle grafische kaart. Je moet immers wel een beetje comfortabel kunnen gamen. Zie hier een aantal design meubels voor de echte spelletjes freak.

Photo

camera
Een freelance fotograaf uit Copenhagen, Simon Hogsberg, heeft een foto gemaakt die 100 meter lang is. Het zijn 178 mensen op de foto en het duurde 20 dagen. De 'shot' is gemaakt op een brug in Berlijn. Hoe verzin je het om een foto van 100 meter lang te maken.

Levend Standbeeld

levend standbeeld
Als je ADHD heb, dan zal dit werk niks voor je zijn. Een levend standbeeld staat soms uren achterheen dood stil! Je ziet ze vaak niet eens knipperen, ze gaan op in de omgeving waar ze staan. Een knap staaltje werk, maar ook super zoals sommige eruit zien!

Tiltshift Maker

Tiltshift Maker
Met deze generator voor tiltshift plaatjes kun je zelf een foto uploaden, wel 'n beetje een geschikte, bijvoorbeeld een overzicht van iets en dan maakt dit grappige online tooltje daar een tilt shift focus van. Hier staan wat voorbeelden, en als je zelf iets leuks gemaakt hebt kan je dat bijvoorbeeld hier uploaden en de link bij ons in de comments droppen.

Vingerverven op de iPhone

iphone
Een iPhone is een leuk speeltje waar je ook nog eens mee kan bellen. Maar dat je er zo makkelijk mee kon vingerverven had ik niet verwacht. Of die man is ontzettend goed in wat hij doet, of de iPhone is er uitermate voor geschikt!

Multiple Photo Pic

Multiple Photo Pic
Je kent ze vast wel van die pics die bestaan uit allemaal kleine plaatjes die tesamen weer ťťn geheel vormen. Hoe je zoiets vrij makkelijk zelf kan maken wordt op een eenvoudige manier en in 8 verschillende stappen uitgelegd op deze site.

Yoshimoto Cube

Yoshimoto Cube
Het wiskundige spelletje 'Rubiks cube' kennen we allemaal nog wel van een aantal jaar terug. De kubus was een vernuftig stukje techniek, maar wat dachten jullie van de Yoshimoto Cube.

Graffiti

graffiti

Making Of

making off
Als goede fotograaf heb je vaak een goede voorbereiding nodig om maar 1 foto te maken of een fotoserie te maken. Doe je dat niet, dan loop je het risico dat je foto's niet worden zoals je ze graag gewild had. Hoe dat een beetje in zijn werk gaat zie je in de volgende fotoserie. Het resultaat mag er zeker wezen!
volgende
vorige