Bike Design

Bike Design
Of je het nou hebt over auto's of motoren, dagelijks zitten er mensen achter de tekentafel om nieuwe ideeŽn uit te werken. Zelfs fietsen worden niet vergeten. En ik kan je zeggen. Ik vind hem geslaagd.

Banpo Bridge

Banpo Bridge
De Banpo brug in Seoul Korea heeft pas een kleine facelift gekregen. Niet echt interessant zou je zeggen, maar de ingebouwde verlichte fonteinen zijn zeker bijzonder te noemen. Zie hier de beelden.

Creative Lamps

Creative Lamps
De koude en donkere dagen komen eraan. Tijd om de lamp wat sneller aan te doen. Maar waarom hebben veel mensen van die standaard dingen in huis staan terwijl er zoveel moois te koop is.

Mirror Mirror on the wall

spiegel
Spiegels zijn in zoveel soorten en maten te krijgen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Deze interactieve spiegel is zeker een aanradertje! Als ik zo'n ding thuis in de gang had hangen, had ik heel wat uurtjes op de gang gespendeerd. En dan niet als straf!

Led Throwie

ledthrowie
De kerst komt eraan en dus ook de kerstboomverlichtingssnoeren. Ben je het ook zo zat als het lichtsnoer van de kerstboom elke keer maar weer in de klit zit? Of er een lampje los zit waardoor het hele snoer het niet meer doet? Dan is de Led Throwie een oplossing. Maak een kerstboom van metaal, maak dan je eigen led throwies en gooien maar!

Gepimpt

gepimt
Je kent het tv programma 'De Grote Beurt' waarschijnlijk wel. Waar auto's worden gepimpt in de smaak van de eigenaar en worden voorzien van de nieuwste hightech snufjes. Erg leuk allemaal, maar overdrijven is ook een vak!

Splash Animals

schilderen
Het blijft knap als je ziet wat een vingervlugge schilder in no-time op het doek kan toveren. Ik doe het hem niet na.
volgende
vorige