Forest Love

Greenpeace Forest Love
Als je tijdens een wandeling door het bos een beetje goed oplet, zul je zien dat er vaak veel meer spannends gaande is dan je zou verwachten.....

Drive Carefully

Drive Carefully
Nu met het zonnetje hoog in de lucht pakken steeds meer mensen de motor om op stap te gaan. Of het nou naar het werk is of gewoon een klein stukje toeren, let op de snelheid. Zie deze krachtige maar zeer duidelijke Britse voorlichtingscampagne, hier een tweede variant.

Nike - Spider

Nike - Spider
Dat ze bij Nike een onuitputtelijke geldstroom beschikbaar hebben om reclame te maken lijkt me zo onderhand wel duidelijk. Met ene na de andere mini-film of super toffe clip wordt je als televisiekijker om de oren geslagen, soms zijn de commercials lang de andere keer wat korter. Neem nou deze miniclip van slechts 23 seconden die toch weer heel kunstig in elkaar steekt.

We're Roaming

We're Roaming
Moet toch eerlijk bekennen dat ze bij Vodafone de laatste maanden erg leuke commercials maken. Wie kent er namelijk niet het nummer We're Jammin' van Bob Marley ? Iedereen toch, daarom echt leuk gedaan deze We're roaming op het aanstekelijke liedje van Bob Marley.

Kronenbourg

Kronenbourg
Het merk Kronenbourg serveert een heerlijk biertje met de naam 1664. Sommige vragen zich wel eens af wat het geheime recept is. Wij laten het je zien.

VodaFold

VodaFold
Tegenwoordig kan je alles met je mobieltje van sms'en tot mp3's luisteren of zelf internetten en televisie kijken. In deze toch wel kunstig gemaakte commercial van Vodafone zien we hoe makkelijk je eigenlijk zoveel dingen ineens binnen handbereik hebt.

Je kan je mobieltje natuurlijk ook in de blender gooien.

25 Year Rubik's Cube

25 Year Rubic's Cube
Ongelofelijk, wat gaat de tijd toch hard. Als kleine jongen heb ik er uren over gedaan om de magische kubus op orde te brengen. Onderhand zijn we inmiddels zo'n 25 jaar verder, en nog steeds is het mooi speelgoed.

Federer Racket Tuning

Federer Racket Tuning, Nike
Dat Federer ťťn van de beste tennis spelers ter wereld is mag duidelijk zijn. Maar dat heeft natuurlijk niet alleen met talent te maken. Een goede coach is ook zeker van belang om zover te komen.

Heineken

Heineken - Suicide
Ik ben geloof ik de enige Heineken drinker hier in de crew samen met Popko, de andere gaan meer voor Grolsch. Smaken verschillen natuurlijk, nou valt over smaak niet te twisten maar of Heineken erg blij zal zijn met deze smaakloze commercial valt te bezien. Ik vind het persoonlijk best grappig gevonden.

Update: Een wat meer erotische versie.

Be Kanye

Kanye West is een zanger / rapper die bekend staat om zijn politieke visies over maatschappelijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld racisme. Hij heeft in ons land nog niet echt grote hits gescoord maar heeft wel al een succesvolle carriere als producer opgebouwd. Natuurlijk wil iedereen succes maar om dan meteen ook Kanye te willen zijn ?
volgende
vorige