Volkswagen

Volkswagen

Braun

Braun
Reclamemakers bedienen zich vaak van een flinke hoeveelheid overdrijving. Zo ondergaan we, als het aan Braun ligt, met hun scheerapparaten elke ochtend weer een metamorfose in 5 minuten.

Kinder fantasie

TijiTV kinder fantasie

Love life....

Love Life, Stop Aids
Bij veel mensen heerst inmiddels een het idee dat de ziekte Aids redelijk onder controle is. Misschien is het juist daarom wel belangrijk dat er steeds opnieuw aandacht wordt besteed aan preventie. In Zwitserland werd met dat doel onlangs een nieuwe campagne gelanceerd, me als onderdeel deze prachtige advertenties.

Hema Fluit

Hema Fluit
Reclame mensen verzinnen elke keer wat nieuws om het publiek warm te laten lopen voor een bepaald merk of product. Zo kan je nu meestrijden om de nieuwe sound van de Hema te worden. Nou ja, sound, dat fluitje weet je wel. Nou kan je dat op geheel eigen wijze doen, maar je kan ook iets ludieks met collega's verzinnen.

Al met al een leuke actie van de Hema met hier nog een aantal van dit soort voorbeelden in een korte compilatie.

Als slikken zeer doet

Glas slikken keelpijn medicijn mebucaine
We hebben het allemaal wel eens gehad, zo'n keelpijn waarbij het elke keer dat je slikt lijkt alsof er glas in je keel snijdt. In de advertenties van het middel MebucaÔne willen ze je daar nog even goed aan herinneren, in de hoop dat je het product op voorhand al in huis haalt.

Making of Human Snake

Human Snake nokia ngage making of
Onlangs lieten we je de stop-motion "Human Snake" zien, die als commercial voor Nokia's N-Gage werd gemaakt. Vandaag kun je kijken naar the making of, speciaal voor iedereen die dacht "hoe doen ze het toch?"

Fotopapier

HP Advanced Photo Paper
De oudere jongeren onder ons weten nog precies hoe Ome Willem door een papieren deur z'n entree maakte in 'de film van Ome Willem'. HP nam datzelfde idee en maakte het 'wat' groter in een campagne voor hun fotopapier.
volgende
vorige