Break's Best Fails Of 19 April 2014

Break's Best Fails Of 19 April 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eťn ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

10 Curious Facts About Marijuana

10 Curious Facts About Marijuana
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 opmerkelijke feitjes over Marijuana.

Water Pressure Tattoos with The Janoskians

Water Pressure Tattoos with The Janoskians
Een tattoe zetten door middel van waterdruk, je ziet het in deze video van The Dudesons ism met The Janoskians...

Fisheye Skating by Russell Houghten

Fisheye Skating by Russell Houghten
Een misschien iets andere Fisheye skate video dan die je zou verwachten maar wel eentje die heel rustgevend is, bij mij dan...

Met Heineken vier je de Oranjekoorts!

20140418-heineken.jpg
BraziliŽ opent het WK voetbal op 12 juni 2014 met een wedstrijd tegen KroatiŽ. Dus barst de Oranje koorts weer uit. Heineken speelt hier al vroegtijdig op in met deze commercial!

Happy

20140418-happy.jpg
Het nummer Happy van Pharrell Williams is de afgelopen tijd behoorlijk grijs gedraaid om de radiostations. Maar eerlijk is het eerlijk, het is ook wel een nummer om happy van te worden ook. Dit is geen officiŽle muziekvideo, maar het laat zien wat "Happy" met mensen doet.

Cosmosaurus

Animation, Cosmosaurus
Waarom zijn dinosaurussen al eeuwen lang niet meer op aarde? Het blijft een lastige vraag. Maar deze animatie laat zien hoe de wereld is veranderd na de dino. En dat is nog best logisch ook.

Things Moms Want Their Daughters To Know

Things Moms Want Their Daughters To Know
Alhoewel dochters vaker naar hun vader trekken dan naar moeders, heeft mams toch nog enkele zaken te bespreken die je als dochter toch echt moet weten voordat je de wijde wereld op zoekt...

The Wanted Criminal Prank

The Wanted Criminal Prank
Loop je rustig over straat blijkt er een crimineel ontsnapt die niet alleen een beloning waard is maar ook nog eens in je gezichtsveld te lopen.. Wat doe je ?!

Whispering Wall

20140417-dam.jpg
De vorm van deze dam is niks bijzonders, maar het maakt het wel bijzonder zodra er aan elke zijde een persoon gaat staan en op die manier een normaal gesprek kan voeren. Zonder te schreeuwen terwijl die persoon toch zo'n 140 meter van je vandaan is.

Water Cannon vs Urinators

Water Cannon vs Urinators
Na een avondje stappen is het vaak zo dat je onderweg nog even snel moet plassen. Op zich geen probleem, zoek dan even een toilet op. Maar heel wat mensen kiezen ervoor om tegen je voordeur aan te pissen met hun dronken hoofd. Daar gaat deze man wat tegen doen!

Mean Bunny Scare Prank

Mean Bunny Scare Prank - Ripley's in Hollywood
Met Pasen voor de deur zie je overal paashazen, paastakken en eitjes voorbij komen. Iedereen wil natuurlijk wel op de foto met een mooie paashaas, maar deze Mean Bunny is een ander verhaal.

Frozen Let It Go, Bombed by Dad

Frozen Let It Go, Bombed by Dad
Terwijl sommige vaders al vanaf de geboorte de rol van beschermengel op zich nemen voor hun dochtertje zijn er ook vaders die elke kans beetgrijpen om hun kroost te vervelen.. Dit is zo'n pa...

How To Survive Animal Attacks

How To Survive Animal Attacks
Als wilde dieren het op je voorzien hebben, is je eerste reactie waarschijnlijk om te gaan rennen voor je leven maar dat is niet altijd even verstandig. Check deze tutorial, How To Survive Animal Attacks om er zeker van te zijn zo'n aanval te overleven..

10 Discoveries Unexplained By Science

10 Discoveries Unexplained By Science
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 niet verklaarbare ontdekkingen.

Best Vine Compilation April 2014 #2

Best Vine Compilation April 2014 #2
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Flexibel

20140416-schip.jpg
Bij een groot containerschip denk je al snel aan ťťn blok stevigheid van ijzer. Maar als je midden op zee zit en er komen wat golven aan, dan is het ook noodzaak om een flexibel schip te hebben!

Renesens

Renesens
Je bent nooit te oud om iets te leren maar hoe ouder je wordt hoe moeilijker alles wordt.. Zelfs dansen..

Playing Basketball With Tacko

Playing Basketball With Tacko, Taco
Je hebt een mega voordeel als je lang bent in een basketbalteam. En in dit geval heel lang. Tacko is een uit de kluiten gegroeide high school basketballer. En dat maakt het allemaal een stuk makkelijker.