Asking People Awkward Questions

Asking People Awkward Questions
Hoe reageren mensen op de meest bizarre vragen? We gaan de straat op met Adrian Van Oyen om het te testen.

Scheiffer Bates - Impression

Scheiffer Bates - Impression
Stemmen imiteren is niet heel simpel, maar Scheiffer Bates draait er zijn hand niet voor om.

Bears acting Like Humans

Bears acting Like Humans
In Nederland komen beren alleen voor in de dierentuin maar in Frankrijk of Spanje en in sommige Oost Europese landen lopen die beesten nog gewoon rond in het wild al is het mate. In deze grappige compilatie zien we allerlei soorten beren die denken mens te zijn.. En dat ziet er dan zo ongeveer uit!

Cat's Guide to Taking Care of Humans

Cat's Guide to Taking Care of Humans
Het is dan wel zaterdag maar op het internet heet dat al sinds jaar en dag #Caturday! In deze grappige gebruiksaanwijzing voor katten zien we dan ook hoe die het best hun dienaar, de mens kunnen verzorgen.

No laptop!

20131130-kitty.jpg
Er gaat geen dag voorbij of we starten onze computer op, kijken even op onze smartphone of er nog wat te beleven is op internet. Soms kan dit ten koste gaan van de aandacht die onze huisdieren nodig hebben. Daarom neemt deze kat maatregelen!

Deer fakes Dead

20131129-hert.jpg
Als je een echte jager bent, dan ben je trots als je een mooi hert geschoten heb. Soms worden ze geschoten omdat de populatie te groot word in een gebied. Hoe dan ook, sommige herten zijn je te slim af.

Giant Hornet vs Honey Bees

Giant Hornet vs Honey Bees
Wespen, bijen, muggen, mijn favoriete beestjes zijn het niet. Bijen en de Hoornaar zijn geen beste vrienden. Sterker nog, als die met elkaar de strijd aangaan is het een eerste klas slachtveld.

FreddieW - Terminal Velocity

FreddieW - Terminal Velocity
Freddie Wong is een man die dol is op actie en special effects. Na zijn eerdere creaties is het nu tijd voor Terminal Velocity.

Duncan, Boxer Puppy with Legs of Two

I'm a Boxer Puppy with Legs of Two
Mooie clip hier van Panda Paws Rescue, een organisatie die zich inzet om dieren die dakloos, mishandeld of verwaarloosd zijn een beter leven te geven. Ik stel je vandaag dan ook voor aan Duncan, een boxer pup die werd geboren met een afwijking waardoor zijn achterpoten moesten worden geamputeerd. Klinkt akelig allemaal ? Duncan merkt er niets van zoals je kan zien in deze fijne feelgood clip!

1,000 Turkey Sandwiches for the Homeless

1, 000 Turkey Sandwiches for the Homeless
Als goed betaalde grappenmaker wil Vitaly van het Youtube prank kanaal VitalyzTV graag iets terug doen voor de medemens en heeft daarom besloten 1000 sandwiches met kalkoen, het is immers Thanksgiving, weg te geven aan de daklozen, cool!

Caminandes - Gran Dillama

Caminandes - Gran Dillama
We kijken allemaal uit naar animaties van de grote namen. Disney, Pixar en ga zo maar door. Maar laten we nou de 'onbekende' korte animaties niet vergeten. Die zijn vaak net zo vermakelijk.

Sportmanship Still Exists

Sportmanship Still Exists
Je zou denken dat elke sporter tegenwoordig aan zichzelf denkt. Maar niets is minder waar. Er zijn nog genoeg mensen die ook aan een ander denken.

Robby Naish makes his comeback

Robby Naish makes his comeback
Zelfs als niet surfer had ik gehoord van de legendarische Hawaiaan Robby Naish die zich de laatste jaren vooral toelegde op de ontwikkeling van zijn gelijknamige kitesurf- en windsurfmerk. In 1998 werd Robby wereldkampioen Kitesurfen en het jaar er op ook op het onderdeel freestyle. Momenteel werkt hij aan een comeback en in deze clip vertelt hij het hoe en waarom...

Proposing to Summer

Proposing to Summer
Je lief ten huwelijk vragen wil je op een zo origineel mogelijke manier, alleen valt dat niet mee. Mannen, verzonnen al van alles om origineel te zijn. De vriend van Summer deed het in 3 pogingen, best apart, maar wel met succes..

Christmas Light Show

20131128-dixi.jpg
Toen ik dit filmpje zat te kijken dacht ik gelijk "zie je wel dat je gewoon licht kan hebben in een Dixi!!! Waarom zit ik altijd in het donker dan als die dingen bij tentfeesten staan?!". Maar goed, volgens mij loopt het geluid ook niet tegelijk met de lichtshow, al kan dat ook aan mijn verbinding liggen.

Chatroulette Version - Wrecking Ball

20131127-wreckingball.jpg
Miley Cyrus kwam behoorlijk in opspraak door de videoclip die bij haar nummer Wrecking Ball hoorde. Deze liet op een gegeven moment weinig te wensen over. Maar hoe zou jij reageren als je deze man tegen kwam op chat roulette? Waarschijnlijk net als iedereen.

Haal De Sint In Huis!

Haal De Sint In Huis!
Een cadeautje van de Sint is altijd leuk, maar wat dacht je van een persoonlijk telefoontje van de goedheiligman? De beste man maakt gewoon even tijd om op zijn verjaardag jou even te bellen! Ik zeg Awesome!

Oru Burus

Oru Burus
Er was eens een koning die de macht over de zon verloor... Een heerlijke animatie van Supinfocom gemaakt door Anton Brand, Guillaume Klein, Charlotte Quillet en Raphaël Théolade.

Apple - Making The All-New Mac Pro

Apple - Making The All-New Mac Pro
Volgende maand is het dan zo ver. Dan komt voor de Apple fans de nieuwe Mac Pro uit. Zie hier alvast een kleine teaser hoe hij gefabriceerd wordt.

DiVo-TV - PolderPiet

DiVo-TV - PolderPiet
De discussie over zwarte piet is inmiddels een beetje bedaard, maar er moet toch een simpele oplossing voor te vinden zijn? Drs. P. de Bruin, uitvinder van de PolderPiet, biedt uitkomst.

How to Fight a Baby

How to Fight a Baby
Baby's zijn vooral leuk als ze van een ander zijn en zodra ze gaan huilen weer met Pa en Ma mee naar huis gaan. Een baby is hulpeloos en is zich van geen kwaad bewust en dus zijn deze instructies hoe je het best met een baby vecht eigenlijk overbodig. Toch kijken we vandaag hoe je een baby het beste kan aanpakken. Je weet maar nooit!

Afwassen doe je ZO!

Afwassen doe je ZO!
Als je 's morgens moeite hebt om uit bed te komen en dus geen vroege vogel bent dan is een bijbaantje als afwasser in de horeca eigenlijk helemaal perfect. Meestal mag je mee-eten en door de werktijden kan je vanuit je werk meteen de kroeg in. Deze afwasser heeft wat haast om naar de kroeg te komen en is wellicht de snelste afwasser ter wereld. Of dacht jij dat je het sneller kon ?!

Drawing Johnny Depp as the Mad Hatter

20131126-depp.jpg
Als je zo kan tekenen alsof het een computeranimatie lijkt, vind ik je echt een artiest! De keuze voor Mad Hatter is goed, de kleuren zijn lekker fel en juist door de kleuren zie je snel resultaat!

The Ohio State University Marching Band

20131125-ohio.jpg
The Ohio State University Marching Band zijn baas in formatie lopen.We hebben al diverse optredens van ze gezien hier op Useloos. Deze was van 2 dagen geleden ter gelegenheid van het 150 jarige jubileum van Lincoln's Gettysburg Address.

Longboarding In Spain

Longboarding In Spain
Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer eens met de longboard op stap. We schakelen over naar Spanje.

Zoppi Sebastian - Street Drummer Techno Style!

Zoppi Sebastian - Street Drummer Techno Style!
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen. Zie hier Zoppi Sebastian.

Best of Just for Laughs Gags - Smelly Farts

Best of Just for Laughs Gags - Smelly Farts
In deze compilatie clip van het Canadese verborgen camera programma Just for Laughs zien we de allerbeste grappen waar een luchtje aan zit...

Cutting In Front Of People In Lines Prank!

Cutting In Front Of People In Lines Prank!
Heb jij ook zo'n bloedhekel als mensen willen voorkruipen in de rij ?! Vandaag gaan we zoiets doen in prankvorm, alleen maar om te zien hoe de mensen reageren..

Arctic Glacier Collapses

Arctic Glacier Collapses
Een trip naar Antarctica is koud, maar ronduit geweldig. Maar je moet alleen te allen tijde op je hoede blijven.

Graffiti Wall Art

20131124-grafittiart.jpg
Je neemt een loods wat al tijden leeg staat en op het punt staat om afgebroken te worden, je neemt wat graffiti artiesten en heeeeel veel spuitbussen. Wat je dan krijgt is een super vette stop motion waar ze hun kunsten in vertonen!

One Direction Fans

20131124-harry.jpg
Niet alle commentaren die je leest op video's op YouTube zijn even aardig. Veelal gaan mensen in discussie met commentaren waar de honden geen brood van lusten. Je zit tenslotte lekker ver weg aan de andere kant van de wereld. Maar wat nu als je dat in een heel ander perspectief zet zoals in dit filmpje? One Direction, ze zijn er gek op...of toch niet?

Ultimate Fireworks Compilation 2013

Ultimate Fireworks Compilation 2013
Nog een paar weekjes en dan mag er weer legaal vuurwerk worden afgestoken, maar voor het zover is willen we je nog eens op het hart drukken, dat vuurwerk geen speelgoed is en dat je ten alle tijden voorzichtigheid moet betrachten, door middel van deze compilatie clip!

Kameel doet Peter Griffin

Kameel doet Peter Griffin
Sommige dieren brengen de meest vreemde geluiden voort. Neem nou deze kameel, die, als je het beeld uit zou zetten prima zou kunnen doorgaan als de stem van Family Guy's Peter Griffin.. Luister mee!

Epic Earth

Epic Earth
Heerlijke beelden van moeder natuur, uit onder andere het Yosemite National Park, in timelapse modus terwijl je luistert naar Bassnectar feat. Mimi Page-Butterfly.. Nice!

Vieze Jack - Filitrijntje

20131123-tvoh.jpg
Het was deze week volop in de media, Trijntje Oosterhuis die voor elke like op haar Facebookpagina een euro zou schenken aan Giro 555. Dit liep echter zo uit de hand dat Trijntje zich terug trok met de belofte rijkelijk te schenken aan Giro 555. Uiteraard kon je dan op deze reacties wachten!

GoPro - Birth Of A Bike

GoPro - Birth Of A Bike
Er zijn heel wat geweldige fietsen te bewonderen op straat, maar sommige creaties zijn bijzonder. We kijken mee met bike builder Gordon Yeager die een custom made Specialized S-Works Tarmac SL4 in elkaar zet.

Girls, Fire & BMX

Girls, Fire & BMX
Mooie vrouwen, vuur en opmerkelijke BMX stunts, het lijkt me de combinatie voor een heerlijk filmpje. En dat is het ook!

Horrifying Hygiene Facts

Horrifying Hygiene Facts
Er zijn heel wat mensen die in de '5 seconden regel' geloven. Voor de mensen die het niet weten: Laat je eten uit je handen vallen en raap je het binnen vijf seconden weer op, dan is het veilig om op te eten. Geloof me, dat is niet waar. Hier meer feitjes!

Tornado Strikes Washington,IL

Tornado Strikes Washington, IL
Een paar dagen terug zagen we al verschrikkelijke beelden van tornado's die Amerika onveilig maken. Zie hier een privéopname van iemand die getroffen wordt door de kracht van moeder natuur.

Reverse Graffiti

20131122-reverse.jpg
Krijg jij ook wel eens de neiging om op vieze auto's een tekst achter te laten zoals "vies"? Misschien is dit dan wel wat voor jou. Moos Curtis gaat op pad met een hogedrukreiniger, wat uitgesneden hout en wat maatjes om vervolgens de vieze muren te voorzien van een leuk plaatje!

Paying for People's Groceries

Paying for People's Groceries
In deze tijden van crisis gaan hele vrachten mensen allerlei verschillende supermarkten af om de koopjes of aanbiedingen in te slaan, wat echt in de portemonnee scheelt. Nog makkelijker word het als iemand gewoon je boodschapjes afrekent..

Doe eens Stagediven !

Doe eens Stagediven!
Dat stagediven niet zonder gevaar is blijkt maar weer uit deze video waarin iemand, zo te zien, onvrijwillig het publiek in geslingerd wordt.. Omdat de persoon in kwestie niet een van de lichtste is, stuift het publiek direct uit elkaar wat ongetwijfeld een aardige stuiter tot gevolg heeft.

Fishing in Fridges

20131121-fishing.jpg

Bob Dylan - Like A Rolling Stone (Interactive)

Bob Dylan - Like A Rolling Stone (Interactive)
Het nummer 'Like A Rolling Stone' van Bob Dylan is een klassieker eerste klas. En met de techniek van vandaag kan je daar best eens iets leuks van maken.

Sad As Hell

Sad As Hell
Niet alleen mensen of dieren zijn wel eens verdrietig, ook de dagelijkse dingen om je heen hebben wel eens een mindere bui.

Clara and Her Ducklings

20131121-cute.jpg
Clara, de poes in dit verhaal, is net moeder geworden. Schattige kittens komen bij haar drinken. Maar door haar moeder gevoelens heeft ze ook een 'vreemde eend' geadopteerd. Normaal eten ze deze eendenkuikentjes op als ze de kans krijgen, maar dit keer houd ze het kuiken warm. Hoog cute gehalte!

Cartier Winter Tale

Cartier Winter Tale
Hét seizoen van de feestdagen, de maand december, staat weer voor de deur en is voor veel winkels en merken hét moment van het jaar om nog eens extra de aandacht op zich te vestigen. Zo ook voor het merk Cartier die dat doet met deze grappige animated commercial..

Everlong drum cover

Everlong drum cover
Je zal maar gehandicapt geboren worden, dan ziet je leven er toch ineens heel anders uit. Mensen die dan toch het beste er van proberen te maken, daar kan je alleen maar respect voor hebben. Neem deze drummer, die op epische wijze het nummer Everlong van de FooFighters covert.. Cool!

Your Brain On Crack Cocaine

Your Brain On Crack Cocaine
Cocaïne en crack zijn geen prettige drugs. Althans, na het gebruik lijkt het een wondermiddel, maar al snel kom je achter de keerzijde van het gevaarlijke goedje.

Real Life Facebook

Real Life Facebook
Als redelijk bekende Youtube ster krijg je heel wat vrienden erbij op Facebook. Althans, vrienden, je kent ze niet eens. Tijd voor komiek Greg Benson om eens een aantal van zijn 'vrienden' op te zoeken.

Max and The Case of the Stolen Data

Max and The Case of the Stolen Data
Je moet tegenwoordig echt opletten online want voor je het weet worden je gegevens gestolen en vervolgens misbruikt. Gelukkig is er allerlei software voorhanden waarmee je je computer veilig maakt. Kaspersky Lab Endpoint Security is zo'n stukje software. In deze grappige animated short zie je waarom beveiligen een goede zaak is.. In deze campagne, gemaakt door animatie studio Kilogramme, zijn inmiddels 4 delen verschenen.. Bekijk ook de andere delen! [1] | [2] | [3] | [4]

Batkid

Batkid
Sommige kinderen gaat het voor de wind. Maar er zijn ook kinderen die het wat moeilijker hebben. De vijf jaar oude Miles grootste wens is om een keer Batman te zijn. Maar de kleine jongen werd met 20 maanden al positief getest op leukemie. Nu is hij kankervrij en is het tijd voor de Make-A-Wish foundation om zijn wens werkelijkheid te laten worden. Ik zeg Awesome!

Echo Waiter

Echo Waiter
Het blijft een apart fenomeen, de echo. Je zegt iets en je hoort het tien keer terug. Deze ober doet het spontaan aan je tafel. Best apart.

Macau Moto GP on board with Didier Grams

Macau Moto GP on board with Didier Grams
Dat het er nogal hard aan toe gaat in een competitie als de Moto GP wordt maar weer eens duidelijk als we meerijden met Didier Grams tijdens de afgelopen weekend verreden Moto GP van Macau..

Freaking Out People with SocialMedia

Freaking Out People with SocialMedia
Tegenwoordig zet iedereen z'n hele hebben en houden op socialmedia sites als Facebook of Twitter. Vandaag confronteren we willekeurige mensen met de gegevens die ze zelf op argeloos op het net gezet hebben en dat brengt nogal wat schrikreacties teweeg..

Joe Boxer

20131119-kmark.jpg
De kerst komt er weer aan en dus zijn alle Amerikanen al inkopen aan het doen voor de pakjes onder de boom. Kmart sprong erop in en wil graag van zijn boxershorts af. De vraag is alleen of dat op deze manier gaat lukken.

Longboarding With Brian Bishop

Longboarding With Brian Bishop, Sunset
Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer met de longboard op stap. Zie hier Brian Bishop.

Supercross Rhythm Section

20131118-redbull.jpg
Er zijn diverse sporten waarbij synchroon belangrijk is. Denk aan bijvoorbeeld synchroon zwemmen, maar ook in de paardensport en twirlen. Dit keer doet Redbull het met crossmotoren.

Fairy Truth

Fairy Truth
Elk kind houdt van sprookjes. Alleen worden sprookjes vaak geromantiseerd. Maar deze opa weet hoe het precies werkt. Zie hier de korte film Fairy Truth.

RC Airbus A380-800

RC Airbus A380-800
Mannen blijven altijd kinderen en ik ken er eigenlijk ook geen die niet blij worden van een op afstand bestuurbaar vliegtuig of andersoortig voertuig. Nou komt dat soort speelgoed in alle vormen maten maar er zijn ook mensen die het willen overdrijven. Zoals deze beste man die een heuse Airbus A380-800 van Singapore Airlines als speeltje heeft. Het geval is een kleine 4 meter lang.. Cool!

Albuquerque Balloon Fiesta 2013

Timelapse: Albuquerque Balloon Fiesta 2013
Het jaarlijkse ballonnen festival in het Amerikaanse Albuquerque vond afgelopen week plaats en dit is een timelapse van dat event...

Girls Who Read

Girls Who Read
De ene man valt op borsten, de ander weer op een mooi gevormde kont. Maar er zijn natuurlijk ook mannen die wat anders belangrijk vinden.

Rare Roll Cloud

Rare Roll Cloud
De natuur heeft ons mooie en bijzondere dingen te bieden. Wat zou jij denken als je deze zeldzame wolk boven je ziet?

Ikea zonder uitgang

20131117-ikea.jpg
Als je door de Ikea loopt zijn er altijd een soort van voorbeeldkamertjes gemaakt war je inspiratie uit kan halen en welke producten te combineren zijn. Soms zijn deze zo leuk ingericht dat je er wel in zou willen wonen. Wat nu als dat ook moet omdat de uitgang niet meer te vinden is?

Facebook loopt leeg

20131117-fb.jpg
Afgelopen week kwam het nieuwsbericht dat jongeren massaal facebook verlaten. De reden? Geen idee, die heb ik niet meegekregen, maar ik kan wel 14 andere redenen bedenken.

Adorable Little Girl's First Walk on Ice

Adorable Little Girl's First Walk on Ice
De eerste stapjes zijn altijd moeilijk, zo ook voor deze kleine meid die voor het eerst op het ijs staat... Aww!

Logan Paul Vine Compilation Ep.1

Logan Paul Vine Compilation Ep.1
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Logan Paul is zo'n man. Zie hier zijn eerste compilatie Vines.

Are Silent Farts Worse?

Are Silent Farts Worse?
We moeten allemaal soms wel eens wat overtollig lucht kwijt. Maar is het ook zo dat de stille scheten meer ruiken dan de luidruchtige? De man legt het je uit.

Air Horn Classics

20131116-airhorn.jpg
Ik vond ze vroeger altijd heel erg irritant, de reclames voor cd specials. Vaak met de kerst zien we deze weer voorbij komen. Maar toen ik deze zag moest ik wel lachen. De luchthoorn special!

Tuurngait

Tuurngait
De animated short "Tuurngait" werd zo'n 2 jaar geleden gemaakt door Paul-Emile Boucher, Remy Dupont, Benjamin Flouw, Mickaël Riciotti en Alexander Toufaili voor Supinfocom en gaat over een kind die ver van zijn dorp moet zien te overleven. Deze animated short werd met verschillende prijzen bekroond..

The Runners

The Runners
Een mooie inspirerende short film die je echt eventjes moet bekijken, ook al hou je misschien niet van hardlopen.. Toch even doen!

Flykly Smart Wheel

Flykly Smart Wheel
Naast de conventionele tweewieler is er natuurlijk al een tijdje de elektrische variant. Maar waarom een complete nieuwe fiets kopen als het ook een stuk goedkoper opgelost kan worden? Zie hier de Flykly Smart Wheel.

Soldiers Come home to Meet their Baby for 1st Time

Soldiers Come home to Meet their Baby for 1st Time
Wanneer je als soldaat vecht voor je land in Verweggistan mis je je gezin. Helemaal dramatisch wordt het als er tijdens je afwezigheid een nieuw gezinslid is bijgekomen. In deze compilatie zien we beelden van de eerste ontmoeting van militairen en hun nieuwe geboren kroost terug..

10 Shady Facts About Eminem

10 Shady Facts About Eminem
Alles wat je nog niet wist over rapper Eminem zie je terug in dit lijstje met 10 Shady Facts...

DownSyndroom & Gewichtheffen

20131114-down.jpg
Vroeger werden de kindjes met het Downsyndroom ver weg gestopt uit schaamte. Tegenwoordig gaan we daar heel anders mee om. Kijk maar eens naar het programma van Jonny de Mol. Sommige mensen met het Downsyndroom hebben dromen en kunnen veel meer dan in eerste instantie gedacht. Deze beer van een vent heeft 2 passies, 1; gewichtheffen en 2; mensen helpen in de supermarkt.

Behind The Scenes -The Bear & The Hare

20131114-bear.jpg
Zaterdag zagen we de commercial van John Lewis al voorbij komen. Een mooi stukje werk! Nu is ook de making of vrij gegeven wat je een kijkje achter de schermen geeft. Wat een werk hebben die mannen ervan gemaakt!

Het Verhaal Van Jou & .....

Het Verhaal Van Jou & ....
Vaak heb je niet door hoe bijzonder je relatie is, totdat je de leuke en fijne momenten van jullie samen op een rijtje zet. Om je daarbij te helpen heeft coöperatie DELA nu een campagne waarbij er op basis van informatie op Facebook een unieke en persoonlijke animatiefilm gemaakt wordt van jou en iemand die belangrijk voor je is. Mooi moment dus om even te checken hoe de film van jou en je partner, je broer of zus of je beste vriend(in) eruitziet. Ga naar www.jullieverhaal.nl, log in en laat de applicatie z’n werk doen. Deel je de film? Wie weet bekijk je jullie film dan binnenkort op het witte doek samen met 20 vrienden! Daarna pak je de hoofdfilm nog even mee natuurlijk.

Zorg een zorg

20131114-zorg.jpg
De bevolking vergrijst en er wordt steeds meer bezuinigd in de ouderen zorg. Om hier aandacht aan te geven en mensen proberen in te laten zien dat het ernstige vormen aan gaat nemen hebben ze dit spotje in elkaar gezet. Bijzonder...

Maleficent - Trailer

20131114-angelinajolie.jpg
Sprookjes, wie is er niet mee opgegroeid. Sneeuwwitje, Doornroosje, allemaal goeierikken en slechterikken, maar uiteindelijk kom het allemaal goed. Begin volgend jaar komt Maleficent in de bioscoop, de moderne versie van Doornroosje met Angelina Jolie als de boze heks.

Frozen "In Summer" [Official Disney song]

Frozen "In Summer" [Official Disney song]
Op 27 november a.s. gaat de nieuwe Disney animatie film "Frozen" in première. De film, die zich afspeelt in 'n "Winter Wonderland", werd ingesproken door Kristen Bell, Idina Menzel, en Josh Gad. Waar van de laatste, de tekst van sneeuwman Olaf doet. Naast gesproken tekst zingt Olaf ook het lied "In Summer"..

Get Lucky - KRNFX Beatbox Cover

Get Lucky - KRNFX Beatbox Cover
Het nummer "Get Lucky" van Daft Punk gaan we de aankomende weken vast nog vaker terugzien of horen in de verzamellijstjes die we in december vast weer langs gaan zien komen.. We hebben vandaag een cover van het nummer door ene KRNFX die dat doet door te beatboxen..

Freestyle Kitesurfing - Red Bull Megaloop Challenge

Freestyle Kitesurfing - Red Bull Megaloop Challenge
Kitesurfen is tof, dat hoef ik niemand uit te leggen. Natuurlijk heb je wel een stevige wind nodig om optimaal te genieten. En dat zat wel goed tijdens de Red Bull Megaloop Challenge.

The streets sound different

20131113-vw.jpg
Volkswagen is een van de beste in reclame spotjes. Lekker origineel en creatief. Ook deze is er weer een van de bovenste plank!

Samen dronken naar Huis

Samen dronken naar Huis
We zijn allemaal wel eens te dronken geweest om nog op eigen houtje thuis te kunnen komen. Fijn is het dan als er een vriend of vriendin is, die even aanbied je veilig thuis te brengen.. Naja, veilig ?!

Tissue Animals

Tissue Animals
We gaan vandaag creatief bezig met zakdoekjes. Dat daar meer voor komt kijken dan je in eerste instantie zou denken, zie je terug in de making of video die er ook staat...

Weirdest Things In Google Street View

Weirdest Things In Google Street View
Google is de ultieme partij om de complete wereld op een geweldige manier in kaart te brengen. Maar soms stuiten ze op rare beelden. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.

When Mothers Are Away..

When Mothers Are Away..
De gezegde 'Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel' ken je vast wel. In dit geval hebben we het niet over dieren, maar als mama de deur uit is kan papa leuke uitdagingen bedenken voor zijn kroost.

Littering in Front of People

Littering in Front of People
Hoe reageer jij als mensen op straat vlak voor je neus afval, wat eigenlijk in de vuilnisbak thuishoort, op de grond gooien ?! We testen het uit!

John Lewis Christmas Advert 2013 Spoof

John Lewis Christmas Advert 2013 Spoof
We lieten je een paar dagen geleden de commercial zien van het Britse warenhuis John Lewis en het internet zou het internet niet zijn als daar geen spoof of parodie op gemaakt zou worden. Dit is een bijzonder goed geslaagde parodie van The Poke!

Het origineel hier!

Mind Blowing Soccer Skills

20131008-bal.jpg
Het is duidelijk dat een aantal mensen geboren worden met een talent! Als ze deze benutten en oefenen dan kunnen ze heel ver komen. Dit 'jochie' is geboren met een bal aan zijn voet!

Volcanic Eruption In Russia

20131111-vulkaan.jpg
Vulkaan uitbarstingen zijn best boeiend om te zien, maar hier in Nederland gaan we dat niet vinden. Daarom gaan we nu even naar Rusland, want daar hebben ze wel vulkanen! Een mooie timelapse.

250 Feet Below 3 Feet of Ice In Speedos

250 Feet Below 3 Feet of Ice in Speedos
Een kleine 80 meter onderwater zwemmen is al een prestatie op zich. Maar Stig Severinsen doet dat met een lading ijs boven zijn hoofd. Een nieuw wereldrecord!

Youthful Hearts

Youthful Hearts
Het wordt zo langzamerhand weer tijd om weer de diverse wintersporten in de schijnwerper te zetten en we beginnen vandaag met een fijne snowboard clip. Kijk even naar deze durfals voor wie geen helling te steil is..

The Beauty of Tricking

The Beauty of Tricking
Tricking is eigenlijk een combinatie van kicks, flips, en twists en in deze XL compilatie zie je 's werelds beste trickers aan het werk...

Hier Helvitic Tricking in Slowmotion!

Talking Backwards

Talking Backwards
Voor sommige mensen is normaal praten al een hele opgave, maar de 10 jarige Cameron maakt het zichzelf nog een stuk moeilijker. Die spreekt met gemak complete zinnen achterstevoren.

Impossible Pinball In A Wooden Cube Trick

Impossible Pinball In A Wooden Cube Trick
Soms heb je 'speeltjes' in je handen waarvan je denkt, hoe hebben ze dit nou gedaan? Zo ook deze kubus met een pinball in het midden. We leggen het je uit.

Trackhoe Boarding

20131110-trackhoe.jpg
Je wilt wat fun op het water, beetje boarden, beetje in en band hangen, maar je het is te ondiep voor een boot. Geen probleem, want met een graafmachine lukt het prima!

Call Of Duty Ghosts Cinematics Compilation

Call Of Duty Ghosts Cinematics Compilation
Afgelopen week is er een nieuw deel uit de Call of Duty spellen reeks uitgekomen, met als titel Call Of Duty Ghosts. Tegenwoordig wordt er meer geld uitgegeven aan games als aan films dus wordt er ook veel reclame gemaakt voor games. Dit zijn zo'n beetje alle cinematic teasers aan elkaar geweven tot een 12 minuten durende Cinematics Compilation van de game..

Homeless Veteran Timelapse Transformation

Homeless Veteran Timelapse Transformation
Soldaten die terugkomen uit oorlogsgebied kunnen niet altijd even goed wennen aan de omgeving waarin ze op dat moment terechtkomen of hebben zoveel narigheid meegemaakt dat ze lijden aan een post-traumatische stress aandoening. Een niet klein gedeelte van deze veteranen belanden vervolgens dakloos op straat. Hoogste tijd om één van die veteranen, de make-over te geven, die hij verdiend..

Typhoon Haiyan

20131109-typhoob.jpg

Epic Bully Fight

Epic Bully Fight
De laatste halve sandwich uit de koelkast pakken om je honger te stillen kan wel eens anders uitpakken dan je zou verwachten. Let's get ready to rumble!

How the Universe Works - Birth of the Earth

How The Universe Works - Birth of the Earth
We leven al jaren lang op onze planeet, maar hoe is het nou allemaal begonnen? Hoe is onze aardbol ontstaan? Zie hier de documentaire Birth of the Earth.

World's Smallest Autopilot

20131109-lisa.jpg
Dat de mannen en vrouwen van de TU Delft slimmeriken zijn dat bewijst dit filmpje maar weer eens. Ze vonden Lisa uit. Lisa is voor meerdere doelen inzetbaar. Om ze zo klein is komen haar grotere broers en zussen er niet aan te pas.

Extreme Swinging

Extreme Swinging
In Rusland gaat alles net eventjes iets anders als bij ons in het westen. Zelf schommelen moet daar tot in het extreme toe, kijk even mee naar deze schommel baas!

The Bear & The Hare

The Bear & The Hare
De kerst is voor sommige warenhuizen dé tijd van het jaar waarin ze de eventuele verliezen van vorige kwartalen, goed proberen te maken. Het Britse warenhuis John Lewis maakt elk jaar een schitterende kerstmis themed commercial en zo ook dit jaar, in animatie vorm. Zie hier, The Bear & The Hare!

Big Waves

20131108-waves.jpg

Apple Swan

20131108-appels.jpg
De kerstdagen komen er weer aan en dus is het nu al tijd om na te gaan denken wat je je gasten voor gaat schotelen. Met deze zwaan gemaakt van appel zal je zeker de show stelen! En hij is nog makkelijk te maken ook.

Lexus - Amazing In Motion - Swarm

Lexus - Amazing In Motion - Swarm
Er zijn heel wat autofabrikanten die met geniale commercials op de proppen komen. Vandaag is Lexus aan de beurt. Mocht je denken dat het allemaal computeranimatie is, denk dan nog een keertje na.

Super Slim And Addicted To Junk Food

Super Slim And Addicted To Junk Food
De 21 jarige Faye Campbell heeft de laatste 16 jaar niets anders gegeten dan junk food. Sterker nog, ze heeft in haar hele leven nog nooit fruit of groenten gegeten. Je zou denken dat ze door haar 'aandoening' een vermogen moet wegen, maar niets is minder waar.

Eclectic Method - Aliens

Eclectic Method - Aliens
De muzikale mannen van Eclectic Method namen allerlei films waarin aliens of andere extraterrestrials voorkomen, onderhanden en dat klinkt dan vervolgens zo..

Time-Lapse: Maui's Stunning Skies

Time-Lapse: Maui's Stunning Skies
Ik ben er nog nooit geweest maar het klinkt me wel als muziek in de oren. Het mooie Maui, het op een na grootste Hawaïaans eiland waar de hemel er schijnbaar heel erg mooi uitziet als we deze timelapse-beelden mogen geloven..

Photographing Natural Forces

20131107-forces.jpg
Kunstenaars zijn niet alleen maar schilders of mensen die een bouwwerk maken, maar ook fotografen! Deze fotograaf heeft zowel kennis van kunst op doek met verf als kunst met zijn fotocamera. Ik vind het gaaf!

Crazy Japanese Snacks

Crazy Japanese Snacks
Nou hebben wij hier in Nederland al rare smaken chips in de schappen liggen, in Japan gaan ze net een stapje verder. Al wil ik de cheeseburger Cheetos best een keer proberen.

Best Police Dance Compilation

Best Police Dance Compilation
Sinds dat de politie meer bezig is met bekeuringen uitschrijven dan met boeven vangen, gaat het gezegde: "De politie is je beste vriend", niet meer op. Gelukkig zijn niet alle agenten uit het zelfde hout gesneden.

Poorly Attempted HIT and RUN.

Poorly Attempted HIT and RUN
We schakelen eventjes over naar Chicago waar een 19 jarige gast na een aanrijding met een taxi er vandoor probeert te gaan in zijn gestolen Nissan SUV. De taxichauffeur doet nog verwoede pogingen om de knaap tegen te houden, wat niet echt lijkt te lukken. Gelukkig kan de bestuurder niet rijden, waardoor hij uiteindelijk toch kon worden gearresteerd..

Kids React To Gay Marriage

Kids React To Gay Marriage
Trouwen oké, maar als een man een man ten huwelijk vraagt, of een vrouw een vrouw, dat kunnen niet alle kinderen begrijpen. Laten we kijken hoe ze reageren.

Jake Foushee Voice Impressions

Jake Foushee Voice Impressions
De één is goed in vlekkeloos dieren nabootsen. Jake heeft meer met stemmen, en dat gaat hem aardig af.

Reporter

20131106-verslagever.jpg
Mensen doen rare dingen als ze een filmcamera zien. Veel verslaggevers weten zich niet echt goed raad met mensen die naast ze komen staan of rare dingen achter hun rug doen. Maar deze verslaggeefster heeft er geen moeite mee om even een flinke sneer te geven.

Jesus Loves The County Fair

Jesus Loves The County Fair
Jesus houdt van iedereen en is speciaal voor een braderie eventjes vanuit de hemel afgedaald om te zien waarom dit soort markten zo populair zijn. De beste man, lijkt het prima naar zijn zin te hebben..

Russian car audio system

20131105-audio.jpg
Sommige auto's hebben een dusdanig audio systeem erin zitten dat als deze maar net even te hard staat de bestuurder niet meer hoort of er een ambulance achter hem rijd. Maar dat het zo hard kon dat de auto bijna uit elkaar klapt van de herrie had ik niet verwacht. En dan zit die mafkees er nog in ook!

Buddy Cops - A Movie Montage

Buddy Cops - A Movie Montage
In heel wat actiefilms heeft de hoofdrolspeler een soort van side-kick. In deze compilatie gaan we voor een lading Buddy Cops.

Facts That Prove Spiders Save Us All

Facts That Prove Spiders Save Us All
Spinnen zijn niet mijn beste vriendjes, maar toch zijn het nuttige beestjes. We zetten een aantal feitjes op een rijtje.

The science behind Speed Skating

The science behind Speed Skating
Het was laatst al bij het NOS nieuws, Redbull die samen met Nederlandse schaatsers beelden analyseert, die vastgelegd worden met 60 camera's om zo nog betere prestaties te kunnen leveren op de internationale toernooien. De 60 camera's geven Kjeld en jij coach Jac Orie nog nooit vertoonde beelden, kijk even mee!

prosthetic hand made by 3-D printer

20131104-hand.jpg
De 3D printer is bezig met zijn grote opkomst. Hij blijkt voor weinig geld dingen te kunnen maken die normaal gesproken voor sommige mensen onbereikbaar zijn. Deze jongen heeft zijn hand prothese uit een 3D printer.

StarWars kostuum

20131104-kostuum.jpg
Is het met Halloween niet gelukt om het ultieme kostuum te maken? Dan heb je nu tot begin Maart om dit alsnog te doen. Deze vader was het wel gelukt en bezorgde zijn dochter een prachtig kostuum!

AR Wear

AR Wear
Mocht je je als vrouw niet veilig voelen en wil je er graag voor zorgen dat een aanrander geen kans maakt bij je, dan is er nu AR Wear. Kleding voor dames die zeker willen zijn dat er niets kan gebeuren.

Little Big Wall of China

Little Big Wall of China
We nemen weer een kijkje in de wereld van Joerg Daiber, ook wel Little Big World genoemd. En dit keer strijken we neer aan de Chinese Muur het grootste bouwwerk te wereld wat er in tilt-shift eigenlijk helemaal niet zo indrukwekkend lijkt...

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? En wil je de zekerheid van een MBO-diploma? Dan is de VeVa-opleiding geknipt voor jou! je kunt kiezen uit tal van richtingen waaronder ICT, logistiek, vliegtuigonderhoud en ga zo maar door. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jou past. De VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap) is de mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Ontdek of VeVa bij jou past en op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl.

I Need Your Love | Dubstep Dancing

I Need Your Love
Dubstep, ik kan er maar niet aan wennen, al zitten er af en toe best wel lekkere nummertjes tussen. Kennen we Marquese 'NonStop' Scot nog ?! De man met elastieken ledematen die kan dansen als een edelman, aldus de zeven zeven, zevensprong... Het nummer waarop hij danst heet overigens "I Need Your Love" van Ellie Goulding ...

Bionic Commando Robot

20131103-bionic.jpg
Ik kan niet anders zeggen dan "Damn die is goed!!!!". Hij is zelfs zo goed dat het lijkt alsof je naar een stop motion filmpje zit te kijken.

Talking Baby Prank

Talking Baby Prank
Baby's zijn schattig. Loop met een kinderwagen de straat op en je hebt aandacht zat. Maar deze baby is een uitzondering op de regel. Die praat zelf wel.

The Accordion Party

The Accordion Party
Sam Reider van "The Amigos Band" voegt zich bij Youtube orkest CDZA om te laten horen hoe internationaal zijn accordeon geluid wel niet is, op deze muzikale trip door de geschiedenis van de wereld...

Beluga Whale vs Kid

Beluga Whale vs Kid
Een vis in een aquarium doet behalve rondzwemmen in z'n kunstmatige habitat niet zo heel erg veel. Deze zogenaamde Beluga Whale, heeft daarom maar een hobby bedacht... Of bezoekende kinderen blij moeten worden ?!

Best Vines Of October 2013 Compilation

Best Vines Of October 2013 Compilation
Twitter heeft de mogelijkheid om tekst en foto's te versturen, maar het is ook mogelijk om met Vine korte videoboodschappen te versturen van maximaal 6 seconden. Zie hier het overzicht van oktober.

Stéphane Oberle - Ultimate Ninja - Nunchaku Freestyle

Stéphane Oberle - Ultimate Ninja - Nunchaku Freestyle
Een beetje ninja is niet alleen onzichtbaar voor het menselijke oog, hij is ook meester in het gebruiken van zijn wapens. Stéphane Oberle is weliswaar niet onzichtbaar, maar hij kan wel overweg met zijn nunchaku's.

Videomashup Oktober 2013

Videomashup Oktober 2013
Elke maand kan je nog eens de allerbeste clips van Youtube / Vimeo terugzien in een videomashup van TLP. Dit is de oktober 2013 editie!

Muis vs Cracker

Muis vs Cracker
Hoe inventief is een muis ?! Je ziet het in deze clip waarin een muis een heerlijk hapje in de vorm van een cracker tegenkomt maar alle mogelijke moeite heeft om deze lekkernij mee naar z'n hol te krijgen.

Verjaardagskadootje

20131101-vs.jpg
Je neefje is jarig en je wilt hem het mooiste kado van de hele dag geven. Maar dan moet je wel even onthouden van welke internationale voetbalclub hij fan is, want anders krijg situaties zoals deze.

Held!

20131101-bus.jpg
Stel, je bent buschauffeur en rijd over een brug waar op dat moment net iemand bezig is om er af te springen. Wat doe je? Deze buschauffeur grijpt in.

Koele Piet Piet Piet

Koele Piet Piet Piet
Ondanks alle commotie omtrent Zwarte Piet, heeft Zanger Rinus toch een leuk plaatje opgenomen voor het aankomende Sinterklaas feest. Wij luisteren mee!

No Difference Between Us

No Difference Between Us
Altijd fijn dit soort opbeurende inspirerende video's! Vandaag vertelt professioneel fietser Tim Johnson over zijn carrière en hoe hij heeft bereikt wat hij heeft bereikt.. Kijk even mee!
volgende
vorige