Mister73C - Speed Painting You (01)

Mister73C - Speed Painting You (01)
Mister73C heeft een eigen YT kanaal en de beste man kan tekenen als de beste. Deze keer konden zijn fans een portretfoto insturen en één daarvan zou hij zelf natekenen. En ik kan je zeggen. Dat doet hij buitengewoon goed.

Even Heroes Crash

Even Heroes Crash
Als brandweerman redt je levens en is het zaak om zo snel mogelijk op de plaats van de brand aan te komen, al valt dat niet altijd mee ..

Thnx Rob!

Grand Theft Auto 5 Prank!

Grand Theft Auto 5 Prank!
De hele gaming wereld staat op z'n kop nu eindelijk het spel Grand Theft auto 5 uit is gekomen en het internet wordt momenteel overspoeld met clips met een GTA5 thema. Dit is pranker Roman Atwood die ook zijn steentje bijdraagt ..

Breathtaking Pictures

20130930-chaser.jpg
Samen met zijn vrouw jaagt hij al jaren op stormen. Al vele tornado's hebben ze op hun naam staan en gaan nog even door tot het magische getal 1000. Bij elke storm maken ze prachtige foto's van dit natuurgeweld.

Smith Island

20130929-crab.jpg

Monkey Business

Monkey Business
Een safaripark opzoeken is tof. Wilde dieren kijken is nou eenmaal leuk vermaak. Maar doe dan wel je kofferbak op slot. Want die aapjes zijn slim zat.

11 Drunk Guys Play Outlast

11 Drunk Guys Play Outlast
Eén van de meest enge games is momenteel zonder twijfel Outlast. In je eentje is het al spannend, maar als je met 11 aangeschoten vrienden aan het spelen bent kan het wel eens een chaos worden.

Great Artist

20130929-hoepel.jpg
Waarschijnlijk is er voor deze 'sport' aan naam, maar ik kom zelf niet verder dan modern ballet/dans met een hele grote hoepel. Bijzonder knap als je zo je evenwicht kan bewaren en je vingers heel houd.

Koreusity September 2013

Koreusity September 2013
De beste clips van de afgelopen maand september van het Franse internetforum Koreusity zie je nog eens voorbij komen in deze 14 minuten durende compilatie .. .Check!

Top 10 Practical Special Effects in Movies

Top 10 Practical Special Effects in Movies
Tegenwoordig komt er bijna geen stuntman te pas in Hollywood en wordt alles met computers gemaakt en geproduceerd. Toch was er een tijd dat dat nog niet het geval was en zelfs nu nog wil het nog wel eens sporadisch voorkomen dat er echte stunts bij een actiefilm aan te pas komen.. Hier een top 10!

Animals In The News

Animals In The News

van trampo naar trampo

20130929-trampo.jpg
Met een videocamera kan je leuke dingen doen! YouTube staat er vol mee. Dit filmpje is vrij kort maar vond hem geniaal bedacht! We gaan van trampo naar trampo, maar dan net even anders.

10 Clever Clothing Hacks

10 Clever Clothing Hacks
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Of je er wat mee doet is een ander verhaal, maar zie hier 10 handige kleding tips.

Five Five Documentary

Five Five Documentary
Brandon Todd is niet de meest lange basketbal speler maar dat heeft hem nooit belet om zijn droom om professioneel basketbal speler te worden na te jagen. Door de jaren heen trainde hij zijn lichaam tot wat het nu is. In deze korte "fivefivedocumentary", genoemd naar zijn lengte 5’5’’ vertelt hij zijn verhaal ..

8 Ways To Fail An Audition

8 Ways To Fail An Audition
We hebben allemaal wel eens een auditie of bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek gehad en bij zoiets horen ook etiquette. In deze korte clip zie je hoe het sowieso NIET moet doen ..

Jaguar Attacks Crocodile

20130927-jaguar.jpg
Jaguars zijn mooie beesten die tot de katachtige behoren. Katten zijn niet dol op water, maar deze jaguar is eigenlijk een hele goeie zwemmer. Op deze manier besluipt hij zijn prooi, een krokodil!

GTA V - Mount Chiliad Police Chase

GTA V - Mount Chiliad Police Chase
Nu GTA 5 al even in de winkels ligt zie je dagelijks nieuwe filmpjes voorbij komen van gamers die hun skills laten zien. Deze beste man heeft twee keer Mount Chiliad bedwongen om daar een grote achtervolging van te maken. Best cool!

What The Fak - Weird Bugs

What The Fak - Weird Bugs
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag gaan we voor een collectie vreemde beestjes.

F&@%ING Disneyland

F&@%ING Disneyland
Nee, deze gast heeft geen last van het tourette syndroom maar maakt er juist een gewoonte van om zijn sightseeing video's te voorzien van veel scheldwoorden.. Wat het eigenlijk dan wel weer grappig maakt ook ... We gaan dit keer naar Disneyland!

Soccer Trick

Soccer Trick
Voetbal is een sport en vooral een groot spel. Want laten we eerlijk zijn. Op dit soort momenten zitten we wel te wachten.

Need For Speed

Need For Speed, Movie, Trailer
Wie bang is om Jesse Pinkman te moeten missen na de serie Breaking Bad, wees gerust. Je kan Aaron Paul altijd nog terug zien in de film 'Need For Speed' die volgend jaar in première gaat. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.

A Saudi Wedding

20130926-ak47.jpg
Terwijl de gemeentes hier boos worden als je rijst of confetti strooit bij een trouwerij, maken ze zich in Saoedi-Arabië helemaal niet druk, terwijl ze daar met kogels 'strooien'. Ik snap nu waarom de mannen daar een jurk dragen, in een spijkerbroek valt zo'n AK47 veel te veel op! Mooie auto's btw.

World Record Tightrope Crossing

20130926-koorddansen.jpg
Het lijkt zo makkelijk als je het filmpje ziet, gewoon even over een touwtje naar de overkant lopen. Dat touwtje is dan 250 meter lang en hangt vlak boven het water. Wel zo veilig! En voor je het weet, heb je een wereldrecord bij. Ik vind de omgeving daar fantastisch!

Starcraft 2 [Trailer]

Starcraft 2 [Trailer]
Dat games alleen maar cooler en mooier worden, blijkt maar weer aan deze trailer voor de game Starcraft 2, een militair science fiction real-time strategy video game van Blizzard Entertainment en ontwikkeld voor de PC en Mac ..

Epic Slip 'N Slide Pool Party

Epic Slip 'N Slide Pool Party
Bij warm weer hoort een dosis waterpret. Een ouderwetse slip & slide is tof, maar dat kan natuurlijk een stuk spectaculairder.

World's Most Extreme Fisherman

World's Most Extreme Fisherman
Wij kunnen dagelijks naar een viskraam om eten te halen. In andere landen kost het iets meer moeite om je gezin vis voor te schotelen. Het kan zelfs een leven kosten.

Tulpen uit Amsterdam

20130925-stofzuiger.jpg
Het wtf momentje van vandaag. Twee heren die met stofzuigers het liedje "Tulpen uit Amsterdam" te gehoren brengen. Je verzint het niet!

The Box [Mapping on Moving Objects]

The Box [Videomapping on Moving Objects]
Videomapping is cool en wordt momenteel vooral gebruikt om commerciële uitingen op bijvoorbeeld gebouwen te projecteren, hier een aantal voorbeelden. Deze techniek staat eigenlijk nog in z'n kinderschoenen en in deze video, the Box , zien we wat er nog meer mogelijk is met videomapping ... Cool!

10 Incredible Facts About The Moon

10 Incredible Facts About The Moon
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Zie hier 10 bijzondere feitjes over de maan.

What Does It Take To Kill A Volvo?

What Does It Take To Kill A Volvo?
Je kan zeggen wat je wilt over een Volvo. Maar één ding is zeker. Zo'n ding is beresterk!

Magic Body Controle - Mercedes Benz

20130924-bodycontrol.jpg
Mercedes Benz komt met een spotje waarbij ze de Body controle van hun auto aanprijzen. Het mooie is dat ze dit doen met kippen! Kippen houden namelijk hun kopje goed stil als je de rest van het beetje beweegt. Ik vond het best een sterke commercial.

DJ Pogo vs LG

DJ Pogo vs LG
De Zuid Koreaanse elektronica gigant LG vroeg aan DJ Pogo een remix te maken met slechts geluiden van de LG apparaten, voorzien van een melodietje. Dit is het eindresultaat!

Beautiful Beijing

Beautiful Beijing
We hebben weer een mooie Tilt-shift video, met dit keer beelden uit Beijing in China ...

What If You Stopped Sleeping?

What If You Stopped Sleeping?
Slapen is de normaalste zaak van de wereld. Maar wat als je stop met slapen? We zetten wat feitjes op een rij.

The Audi Movie 2013

The Audi Movie 2013
Als er één autofabrikant goed aan de weg timmert, dan is het Audi wel. Zie hier een kleine promo van wat de toekomst ons gaat brengen.

RC Broom Flyer

20130923-witch.jpg
Halloween komt er bijna weer aan. Soms jammer dat er hier in Nederland maar weinig mensen mee doen aan deze griezelige avond. Maar mocht je er wel aan mee doen, misschien is dat dit wel een idee voor jou!

The Beauty of Sweden and Norway

The Beauty of Sweden and Norway
Zweden en Noorwegen zijn uitgestrekt en dun bevolkt en prima bestemmingen om eens lekker uit te waaien of tot rust te komen in de natuur. In deze mooie timelapse video bezoeken we de landen in sneltreinvaart ...

On Track

On Track
Een treinbestuurder ondervind hinder onderweg als een koe op de rails staat, hij probeert van alles om het spoor weer vrij te krijgen zodat hij z'n trein verder kan rijden ..

The Day They Came

The Day They Came
Met een budget van een paar miljoen is het uiteraard nog steeds afwachten wat er uiteindelijk van komt, maar wat als je een budget hebt van 0 euro ?! Kijk even mee naar deze Afrikaanse sci-fi shortfilm gemaakt met helemaal geen budget, door Genesis Williams ..

Tonight You Belong to Me

Tonight You Belong to Me
Ik heb geen kids, maar als je een kleine hebt dan snap ik best dat je dit soort video's voor altijd koestert. Kijk even mee hoe deze vader samen met z'n 4 jaar oude dochter het nummer "Tonight, You Belong to Me" covert ... Cool!

Morgan Freeman GPS

Morgan Freeman GPS
Dat je menig navigatiesysteem kan voorzien van een andere stem is bekend. Maar één ding is zeker. Morgan Freeman rules.

Baby vs Dad's Beard

Baby vs Dad's Beard
Als je als kleine uk je vader alleen maar kent met een gigantische baard, dan is het wel even schrikken als paps zijn scheermes weer gevonden heeft.

Nature Compilatie

20130922-nature.jpg
De natuur heeft mooie plekjes, mooie diertjes, waar je hele gave shots van kan maken. Ik kan wel een mooi verhaal gaan verzinnen, maar je kan beter gewoon de compilatie bekijken.

Giant Rubber Duck

20130921-duck.jpg

Laser Cleaning

20130921-laser.jpg
Schoonmaken met een laser, ik had er nog nooit van gehoord maar jullie misschien wel. Als dit de toekomst is, ideaal! Zeker als er een huis en tuin laser komt die je kan gebruiken om de oven schoon te maken.

What the Fox Scares + Original

What the Fox Scares + Original
Afgelopen week was Ylvis te gast bij de Ellen Degeneres show om het nummer "The Fox", een regelrechte viral hit op het web, ten gehoor te brengen. Vandaag bezorgen we allerlei vrouwelijke bezoekers aan de Ellen Show een hartaanval door ze te laten schrikken wanneer ze zich net alleen op het damestoilet wanen ..

Deadly Champagne

Deadly Champagne
Met champagne vier je meestal een blijde gebeurtenis of luid je het nieuwe jaar in. Het ontkurken van zo'n flesje schuimwijn is meestal al een hele gebeurtenis, maar kan ook helemaal verkeerd aflopen.

Everyday Products You've Been Using Wrong

Everyday Products You've Been Using Wrong
Je zal het misschien niet denken, maar dagelijks gebruiken we dingen op de verkeerde manier. Zie hier een aantal voorbeelden.

11 Months, 3000 Pictures And A Lot Of Coffee

11 Months, 3000 Pictures And A Lot Of Coffee
Sleutelen aan klassieke auto's is een leuke hobby. Al gaat er wel veel tijd in zitten. In dit geval 11 maanden om een volledig motorblok te reviseren. Maar het resultaat mag er zijn.

Rock In Rio 2013

20130920-rock.jpg

iPhone5 nSa

iPhone5 nSa
Na de introductie van de iPhone5, zijn er veel mensen kritisch gaan kijken naar de fingerprint scanner. Want wat doet Apple met jouw gegevens en tevens je vingerafdruk? Zie hier de commercial voor de iPhone5 nSa.

Expo

Expo, Short Film
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Expo'.

Forza Motorsport 5: FilmSpeed

20130920-forza.jpg
Twee werelden komen samen in dit filmpje door middel van een highspeed camera en een auto die lekker over de baan sjeest! Leuk promofilmpje.

Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic
Je kan Star Wars, The Old Republic gratis online spelen via deze link en dit is de begeleidende video-teaser die er bij hoort ..

8-bit Sounds from Nintendo classics

8-bit Sounds from Nintendo classics
Een pianola en een drum robot spelen samen Nintendo klassiekers als Mario en Zelda, in 8-bit ...

Colorado floods

20130919-colorado.jpg

Golf Fail

Golf Fail
Een golfbal de lucht in slaan is niet al te moeilijk. Maar als die golfbal bijna op iemands lippen ligt is het een ander verhaal.

National Airlines Safety Routine

National Airlines Safety Routine
Wie wel eens gevlogen heeft weet dat je voor elke vlucht uitleg krijgt over de veiligheidsmaatregelen. Alleen zijn die van National Airlines net wat anders.

Girl Tries To Be Sexy #Fail

20130919-sexyfail.jpg
Een carwash met sexy dames is erg aantrekkelijk als man om daar je auto te laten wassen. Maar als je je motor wil laten wassen door deze dames zou ik even 3 keer nadenken voordat je dat doet. Een motor is tenslotte geen auto!

Text & Drive shirt

Text & Drive shirt
Bellen terwijl je aan het autorijden ben is uit den boze en komt je tegenwoordig op een fikse boete te staan. Texten, appen of facebooken mag natuurlijk ook niet maar daar hebben we nu wel iets op bedacht, check maar eens dit speciaal ontworpen t-shirt ... Word het een bestseller ?!

Damn you Gravity

Damn you Gravity
Alhoewel een kat altijd op z'n pootjes terechtkomt hebben ze niet echt kaas gegeten van het zwaartekracht principe.. Deze kat alvast niet..

Paying A Parking Fine In Coins

Paying A Parking Fine In Coins
Een bekeuring krijgen voor fout parkeren is nooit leuk. Maar betalen kunnen we wel een stuk leuker maken. Lang leve los geld.

NHL Patrick Kane Stick Skills

NHL Patrick Kane Stick Skills
Als ijshockey pro bij de NHL moet je over aardig wat stick skills beschikken. Patrick Kane laat het je even zien.

PacMan AirHockey

20130918-pacman.jpg
AirHockey een spelletje wat het ook erg goed doet bij volwassen mannen en vrouwen. Maar om het spelletje nog iets spannender te maken hebben ze er een pacman detail toegevoegd. Pas op voor de spookjes!

The Inside Story of Red Bull Stratos

The Inside Story of Red Bull Stratos
Felix Baumgartner sprong als eerste vanuit de ruimte terug op aarde met Red Bull Stratos. Uiteraard is er ook nog een verhaal achter deze actie, die zie je in deze teaser ..

Lift

Lift
Stap een lift in en er is altijd wel iemand die wat te zeggen heeft. Is het niet over het weer, dan wel over de maatschappij of iets anders. De perfecte plek voor een korte film. Zie hier 'Lift'.

Street Contact Juggling

Street Contact Juggling
Om op straat een paar extra knaken te verdienen moet je met iets uniek komen. Deze man uit Ecuador is een uitstekende contact juggling specialist. En ja, dat is geld waard.

Catchatronic | Pogo

Catchatronic
DJ Pogo heeft weer een nieuw nummer in elkaar gemixt waarin dit keer Pokémon centraal staat .. Kijk en luister even mee!

Wakeboarding through Copenhagen

Cable Wakeboarding through Copenhagen
We schakelen eventjes over naar de Deense hoofdstad Kopenhagen voor het Red Bull Cope'n'waken event waarbij allerlei waaghalzen aan bod komen die zich door een kabel laten voortslepen om zo de meest coole wakeboard stunts te maken. Het levert deze spectaculaire beelden op!

Tamera Foster

20130917-tamera.jpg
Ze is 16 jaar en heeft een dijk van een stem! Maar als je zo jong bent en onzeker terwijl je heel zeker over komt, dan kan het wel eens gebeuren dat je dichtklapt en de tekst niet meer weet. Gelukkig krijgt ze van de jury de mogelijkheid om het goed te maken.

11Foot8 Bridge Crash Compilation

11Foot8 Bridge Crash Compilation
Mocht je met een grote vrachtwagen, camper of bus rijden, dan moet je altijd weten hoe hoog hij is. Want voor je het weet kom je een brug tegen die voor heel wat ellende kan zorgen.

Plain Sight

Plain Sight
Het is mooi om te zien dat we in de maling worden genomen door ons eigen brein. Is het een foto, of is het realiteit? We zien het in Plain Sight.

Snel sms'en?

20130916-sms.jpg
Er zijn twee mogelijkheden, OF ze kan heel snel sms'en OF het filmpje is versneld. Aan jullie de vraag, welke van de twee is het? Ik denk zelf dat ze het wel heel snel kan maar dat er ook een versnelling in zit.

Kinetic Sand

Kinetic Sand
Wie heeft er vroeger nou niet met zandkastelen gespeeld op het strand ?! Met Kinetic Sand maak je de mooiste bouwsels van zand, niet op het strand maar gewoon op de keukentafel .. Kijk even mee!

Fail Compilation August 2013

Fail Compilation August 2013
De fails van de afgelopen maand zie je nog eens voorbij komen in de maandelijkse fail compilatie van Fail Finland .. Check!

Flipbook - Best Skills Of Lionel Messi

Flipbook - Best Skills Of Lionel Messi
Beetje tijd over, en kan je een beetje tekenen? Pak een lading papier en maak je eigen flipbook. Niet alleen leuk om te zien, je kan er tevens een Youtube hit mee scoren. Zie hier Lionel Messi op zijn best.

GTA 5 In Real Life

GTA 5 In Real Life
Nog een paar dagen en dan ligt eindelijk GTA5 in de winkels. Om alvast in de sfeer te komen leefden deze groep vrienden een dag in GTA style.

The Scarecrow

The Scarecrow
Ga op zoek naar voedsel in Scarecrow the Game, een app based spel van Chipotle's .. maar niet voordat je deze begeleidende clip bekeken hebt..

Free app download hier!

Pizza Hut - Dip Hop

20130915-pizza.jpg
We gaan nog even door op de muziek gemaakt met dingen om je heen, want dat dachten de jongens van de Pizza Hut ook. Wat met water kan, kan ook met dipsauzen. Alleen komt hier wel een stukje elektronica bij kijken. Desalniettemin klinkt het nog goed ook!

A song made out of water

20130915-water.jpg
Er wordt steeds meer muziek gemaakt zonder echt muziekinstrumenten. Althans instrumenten die gemaakt zijn om muziek te maken. Want ook water blijkt een muziekinstrument te zijn zoals vele dingen om ons heen.

Paper plane

20130913-paperplain.jpg
Ik vind het altijd verdomde moeilijk om een vliegtuigje te vouwen dat blijft vliegen als ik hem gooi. Waarschijnlijk ligt het aan mijn vouwkunsten, maar dit is natuurlijk ook een oplossing!

Close Call Compilation (2)

Close Call Compilation (2)
We zien het heel vaak mis gaan op het internet, maar zo nu en dan gaat het ook maat net goed. Zie hier een nieuwe compilatie Close Calls.

Break's Best Fails - 14/09/13

Break's Best Fails - 14/09/13
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Valdres - Timelapse

Valdres - Timelapse
We nemen een kijkje in de ongerepte natuurlijk van Noorwegen in deze schitterende timelapse video, Valdres van Rustad Media ..

Denis Pakhomov, The Human hammer

Denis Pakhomov, The Human hammer
Ik stel je vandaag voor aan Denis Pakhomov, ook wel de menselijke hamer genoemd omdat hij spijkers in planken slaat met zijn vuist... HELD!

Air Shows 2013

Air Shows 2013

Beatbox Boy

20130913-beatbox.jpg
Hij is 10 jaar oud, het lijkt alsof tie jeuk aan zijn neus heeft, maar eigenlijk staat hij lekker te beatboxen wat behoorlijk lekker klinkt waardoor je het filmpje toch af kijkt.

Phonebloks

Phonebloks
Een van de grootste vervuilers is momenteel de mobiele telefoon. Want na elke nieuwe gooi je de oude weg, ligt hij stof te vangen in de kast en ga zo maar door. Waarom niet één telefoon waar we heel lang mee kunnen doen. Die elke keer weer te upgraden is, en telkens van de laatste techniek wordt voorzien op een soort van Lego manier. Zie hier Phonebloks. Ik zeg doen!

Roar - Katy Perry cover

Roar - Katy Perry cover
Het nieuwe nummer van Katy Perry, Roar wordt al weer door jan en alleman gecovered en dit is niet eens heel erg slecht gedaan .. Check!

Parts Unknown (Eclectic Method Remix)

Parts Unknown Eclectic Method Remix
Net als DJ Pogo maakt ook Eclectic Method al jaren allerlei remixen met behulp van soundbites uit allerlei populaire youtube clips. Dit is hun laatste meesterwerk met als titel, Parts Unkown ..

Benieuwd hoe Pogo live mixt ?! Check hier, Wishery Live Mix!

Lillie McCloud

20130912-xfactor.jpg
Terwijl half Nederland weer vrijdagavond voor de buis zit om de audities te kijken van The Voice, is Amerika in de ban van de 57-jarige Lillie die auditie deed bij the X-Factor. Wat een geweldige stem!

Little Cheetah Roar

20130912-cheeta.jpg
Wat een schattige beestje zijn die kittens van een cheeta! Maar ook kleine kittens worden groot en om die dan in je huis te hebben lijkt mij niet heel slim. Bij grote cheeta's hoort een grote, zware brul en bij kleine cheeta's? Luister zelf.

10 Facts About Grand Theft Auto (GTA)

10 Facts About Grand Theft Auto (GTA)
Sinds 1997 kunnen we al genieten van Rockstar's Grand Theft Auto. Inmiddels is het spel uitgegroeid tot een waar succes en zit iedereen met smart te wachten op deel 5. We zetten een aantal opmerkelijke GTA feitjes op een rijtje voor je.

Prorab

Prorab
Je hebt irritante reclame maar er zijn ook commercials die je het liefst meteen nog eens wilt bekijken. Deze van Prorab is er zo eentje ..

10 Disturbing Child Experiments

10 Disturbing Child Experiments
We zijn met z'n allen al tegen het nemen van proeven met dieren laat staan dat we gaan experimenteren met kinderen. Toch is dat wel eens gebeurt in het verleden. Zie hier een top 10 met de meest 'Disturbing Child Experiments' ... OMG!

Weird Pets

20130911-pets.jpg

Seeing her for the first time..... again

20130911-narcose.jpg
Ik weet niet wat het is met de narcose die ze in andere landen toedienen, maar zo de weg kwijt zijn als deze man heb ik zelf nog niet ondervonden. Voor zijn gevoel ziet hij zijn vrouw voor het eerst terwijl ze al 6 jaar getrouwd zijn. Een mooier compliment als dit kan je na die 6 jaar niet krijgen van je eigen man.

Teyro TreT Junior

Teyro TreT Junior
Parkour hond TreT hebben we eerder voorbij zien komen. Maar de American Staffordshire Terrier heeft nu een mini me. Zie hier TreT Junior Teyro..

Militair bij de Infanterie! Heb jij het in je?

Militair bij de Infanterie! Heb jij het in je?
De 'first boots on the ground', dat ben je als infanterist. Of je nu werkt bij de Pantserinfanterie, de Luchtmobiele Brigade of het Korps Commandotroepen, je bent als een van de eersten aanwezig in een conflict- of noodsituatie. je moet fysiek in topvorm zijn, snel kunnen schakelen, situaties kunnen lezen en exact weten wat je moet doen. Maar bovenal moet je een teamplayer zijn. Je vertrouwt 100% op elkaar bij elke actie die je uitvoert. Als infanterist weet je wat je te doen staat, wijk je voor niets of niemand en klaar je samen de klus. Altijd. Heb jij het in je? Check de website!

Ballpoint Barber

Ballpoint Barber
En wij maar moeilijk doen elke dag, om ons haar of juist het gebrek er aan weer een beetje toonbaar te krijgen. Dat, terwijl het eigenlijk allemaal veel eenvoudiger kan ..

The Pastels

20130910-juggling.jpg
Ik heb het vele malen geprobeerd, maar het jongleren is mij nog niet gelukt en ben er maar mee gestopt om het te proberen. Maar deze vier mannen hebben er totaal geen probleem mee.

Best Vines Compilation September 2013

Best Vines Compilation September 2013
Twitter heeft de mogelijkheid om tekst en foto's te versturen, maar het is ook mogelijk om met Vine korte videoboodschappen te versturen van maximaal 6 seconden. Zie hier het overzicht van september.

De Drone Doet Het Gewoon

De Drone Doet Het Gewoon
Vanaf 1 januari 2014 gaat de overheid burgers coachen bij hun alledaagse bezigheden. Dat gebeurt met behulp van drones. Zo bent U ervan verzekerd dat uw hele doen en laten in goede banen geleid wordt.

The Only Ever Recorded Back Flip Front Flip

The Only Ever Recorded Back Flip Front Flip
Wie ooit de film Tarzan heeft gezien begrijpt de noodzaak, die wij mannen hebben, om af en toe eens via een stuk touw de plomp in te springen. In welke categorie deze Back Flip Front Flip aktie, valt is me niet helemaal duidelijk, Fail of toch een Win ?!

Little Freak

Little Freak
We zijn niet allemaal moeders mooiste. In de animated short "Little Freak", die Edwin Schaap maakte voor de Hogeschool voor de Kunst in Utrecht, zien we een jonge jongen die getekend door het leven gaat door zijn misvormingen. Hij zit bij een reizend circus tot de dag dat hij jarig is en hij van zijn vader een wens mag doen ..

Sweeping Girls Off Their Feet

Sweeping Girls Off Their Feet
Als een vrouw hoteldebotel verliefd raakt op een man wil ze ook in zijn armen liggen. Een mooie uitdaging voor Stuart Edge en LAHWF. Die maken daar geen probleem van.

Iron Man Balloon Costume

20130909-balonnen.jpg
De een is goed met een bal, de ander heeft talent om prachtig te kunnen zingen en weer een ander is goed met vouw ballonnen. Zelfs als er eisen aan gesteld zijn!

Awkward Moments You Know Too Well

Awkward Moments You Know Too Well
We hebben allemaal wel eens van die rare momenten. Een traptrede die ineens verdwijnt, een rietje die je mond niet kan vinden, en ga zo maar verder. We zetten ze op een rijtje voor je.

The Break

The Break
Heb jij een baan die beetje bij beetje je leven overneemt net zolang tot je baan je leven is geworden ?! De hoofdpersonage in deze zwarte short film, is een kleine zelfstandige, die tussen de opdrachten door geniet van zijn vrije tijd. Toch krijgt hij zijn werk en de perikelen die zich daar voordoen, niet uit z'n gedachte gezet ..

Kin

Kin
De shortfilm "Kin", is de eerste van een reeks korte films gemaakt en geschreven door Seb en Ben McKinnon. Het was de winnaar van Beste Cinematografie bij het Fantasia International Film Festival. Kijk en je zult zien waarom.

Boeing 737 Start Up

Boeing 737 Start Up
Piloot worden kost heel veel geld en tevens tijd. Lang leve YouTube, want niet iedereen heeft bergen met geld liggen. Laten we beginnen met een Boeing 737.

Just For Laughs Gags - S01 E09

Just For Laughs Gags - S01 E09
De lachband op de achtergrond mag dan wat minder zijn, maar de grappen zijn vaak simpelweg geweldig. Zie hier Just for Laughs..

Paying Taxes in $7143 One Dollar Bills

Paying Taxes in $7143 One Dollar Bills
Belasting betalen is nooit leuk maar we kunnen het wel leuker maken, moet deze gast gedacht hebben toen hij zijn belastingen wilde betalen met 7143, 1 dollar biljetten ..

The Devil's Chair

The Devil's Chair
Bestaat er zoiets als een stoel die behekst is en waar je maar beter niet op kunt gaan zitten ?! Schijnbaar wel!

Rita Martins

20130908-keeper.jpg
Vrouwen en voetbal, voor veel mannen water en vuur. Maar er zijn ook vrouwen die heel goed met een balletje om weten te gaan. Neem nu Rita Martins, ze scoort veel en ook op bijzondere wijze zoals nu. Dus ja, vrouwen en voetbal nog steeds water en vuur?

Coin Sorter

20130907-coins.jpg
Je kent het waarschijnlijk wel, de spaarpotten met klein geld moeten naar de bank om op de spaarrekening gezet te worden. Je gooit het geld op een lopende band en het verdwijnt in een donker gat, terwijl het heel veel herrie maakt en je het bedrag ziet veranderen bij elk muntje dat valt. Maar hoe werkt zo'n ding dan? Nou zo...

Skilled Bricklayer

Skilled Bricklayer
Een muurtje metselen is lastig, maar met wat oefenen best te doen. Deze beste man gaat voor een dak. En dat is nog best knap.

Awesome Pets Compilation

Awesome Pets Compilation
Huisdieren, of het nu katten of honden zijn, ze hebben allemaal wel eens een maffe bui. Zie hier de Awesome Pets Compilation.

Frame By Frame: The Art of Stop Motion

Frame By Frame: The Art of Stop Motion
Voor het maken van mooie, vloeiend ogende stopmotion clips, komt naast een flinke dosis engelengeduld ook een stukje kennis en vaardigheid kijken. In de short film "Frame by Frame" horen en zien we shortfilm makers aan het woord die vertellen uit eigen ervaring ..

Annie

Annie
Robin heeft moeite om de woorden "Ik hou van jou" uit te spreken tegen zijn geliefde die het vervolgens met hem uitmaakt. Na enige twijfel besluit hij alles in het werk te stellen zijn geliefde Annie terug te winnen ..

SAMSARA Food Sequence

SAMSARA Food Sequence
Dat wij mensen heel wat consumeren per dag mag duidelijk zijn. En daar staat natuurlijk een massaproductie etenswaren tegenover. Zie hier een een kleine impressie van de documentaire Samsara.

9 Months In 5 Minutes

9 Months In 5 Minutes
In verwachting zijn is voor man en vrouw een behoorlijke belevenis. Deze beste man heeft dagelijks 1 seconde gefilmd met dit filmpje als eindresultaat. Best tof.

TLP Videomashup Augustus 2013

TLP Videomashup Augustus 2013
De allerbeste clips van de afgelopen maand zie je in een kleine 4 minuten nog eens aan je voorbijtrekken in de TLP Videomashup Augustus 2013 ...

Brotherly Love

Brotherly Love
De Philedelphia Eagles laten in deze coole shortfilm zien wat naaste liefde is... Daar kunnen we allemaal nog iets van leren ..

Mirror's Edge Parkour POV

20130905-daken.jpg
De weg die deze jongen aflegt, komt mij vooral bekend voor vanuit de videogames. Hoge daken, richels en springen maar. Je zou bijna denken dat hij levensmoe is.

How Scary Is Outlast?

How Scary Is Outlast?
Er zijn heel wat spellen op de markt waarvan mensen beweren dat ze super eng zijn. Eén zo'n spel is Outlast. Laten we eens testen of dat ook echt zo is.

Aapje in de sneeuw

20130905-aapje.jpg
Een aapje als huisdier is echt Not Done, het aapje aankleden is helemaal uit den boze en dan ook nog eens het aapje door de sneeuw te laten rennen en het jonassen als een baby.... sorry dan spoor je wat mij betreft gewoon niet.

Magic Proposal Card Trick

20130905-trouwring.jpg
Trouwen is voor sommige mensen heel belangrijk, je laat dan aan de ander zien dat je samen oud wilt worden, elkaar steunt door dik en dun, en alles wat in de huwelijksgelofte staat. Maar soms kan je met een slim truckje het onbekende meisje toch ja laten zeggen als je door je knieën zakt.

Kabutom RX-03

KABUTOM RX-03
Een Japanner spendeerde 12 jaar van zijn leven om deze gigantische robot in de vorm van een kever te bouwen... Waarom ?! Omdat het kan!

Een Beer in slaap Fluiten doe je ZO

Een Beer in slaap Fluiten doe je ZO
Beren zijn wilde dieren en komen in Europa eigenlijk alleen nog maar in het wild voor in het voormalige Oostblok. Gelukkig maar want beren zijn levensgevaarlijk al is dat niet het eerste wat je in je opkomt wanneer je naar deze clip kijkt waarin een vrouw een beer doet indutten door op een fluit te spelen ...

Volvo - The Hook

Volvo - The Hook
De kunst van reclamemaken is de concurrenten verpulveren. Dat kan je in dit geval aan Volvo wel overlaten.

Furious Pete World Record Quarter Pounder Challenge

Furious Pete World Record Quarter Pounder Challenge
Hoe lang doe jij over een Quarter Pounder? Sterker nog, hoeveel eet jij er in 1 minuut? Waarschijnlijk heb je al moeite met ééntje. We gaan samen met Furious Pete voor een wereldrecord!

Mario Kart IRL - 3D Chalk Art

20130904-mario.jpg
Als je zo goed bent in 'krijttekeningen' maken vind ik al heel knap, maar dat je daar dan ook een leuke stopmotion van het spel Mario Kart mee maakt vind ik helemaal geweldig! Nu eens een keertje ZONDER Mario!

GoPro: Goose's First Ride

GoPro: Goose's First Ride
Kan jij je je nog herinneren toen de zijwieltjes van je eerste fiets er af mochten en je dus zonder enige hulpmiddelen voor het eerst helemaal alleen kon fietsen ?! Dankzij de GoPro camera zal Goose het ie geval nooit hoeven te vergeten ...

Freaky Bicep Trick

20130903-biceps.jpg
Lekker in de sportschool hangen en spiertjes trainen, een hoop mannen doen het. Maar dit ziet er wel heel freaky uit. Even knijpen in de spierballen en je spierbal heeft een wasbord!

World's Highest Wall Track

20130903-hw.jpg
De makers van de hotwheels zijn altijd druk bezig om de autootjes in de picture te krijgen door middel van evenementen. Dat lukt ze aardig, we hebben al heel wat aan Useloos gepost en dit keer dus weer.

Perpetual Motion Treadwall

Perpetual Motion Treadwall
Klimmen is een toffe hobby. Maar indoor en outdoor komt er altijd een einde aan je klim. Daar is nu een oplossing voor.

The Secret story of Toys

The Secret story of Toys
Het verhaal achter het speelgoed vertelt door een speelgoed maker... Check!

Bison Encounter

Bison Encounter
Wat te doen wanneer je een Bison tegenkomt ?! Stil zijn, heeeeel stil zijn ...

Camera Man vs Squirrel

Camera Man vs Squirrel
Een aantal schattige eekhoorntjes filmen lijkt heel onschuldig. Maar ook Knabbel en Babbel hebben wel eens een mindere dag.

What is déjà vu ?

What is déjà vu ?
Heb je je altijd al afgevraagd hoe kan dat het soms lijkt dat je een déjà vu hebt, of vraag je je sowieso af wat een déjà vu is ? Michael Molina legt het ons uit!

Stripe Catches Huge Fish

Stripe Catches Huge Fish
Honden zijn van nature jagers en vinden het geweldig om een balletje te vangen en die vervolgens naar het baasje te brengen. Dit is de golden retriever Stripe die het wel gezien heeft met telkens hetzelfde balletje ophalen en besluit te gaan vissen, niet zonder succes!

Email Lost ?! Call the NSA

Email Lost ?! Call the NSA
Wat te doen als Nederlandse Iraniër als je een email kwijt raakt ? De NSA bellen natuurlijk, want die luisteren alles en iedereen online af ... Of ?!

Amazing New York Street Artist

Amazing New York Street Artist
In elke stad zijn er wel straatartiesten te vinden die je versteld doen staan. Zo ook deze man die met een paar simpele spuitbussen een stuk papier omtovert tot een klein kunstwerk.

Teens React To Smack Cam

Teens React To Smack Cam
Een nieuwe 'hype' op internet is de Smack Cam. Ieder zijn ding, maar ik sla even over. Dit is hoe de tieners van vandaag er over denken.

Fish vs. Turtle

20130901-sc.jpg
Schildpadden lijken met hun harde schild en kop die ze razendsnel in kunnen trekken, bijna geen partij voor een vis. Maar ik zeg bijna, omdat dit filmpje juist bewijst dat een vis zeker partij is voor een schildpad die de eitjes wil oppeuzelen.

Water trapped in double glazed window

20130901-dubbelglas.jpg
Weg met die fel gekleurde raamstickers achterin de auto. Het maakt je ramen smerig en de kinderen zijn er snel mee uitgespeeld. Nee neem dubbel glas waar je wat water tussen laat lopen. Wat glitters en balletjes erin en je heb een heel nieuw soort speelgoed.

Redline - Achilles Radial Battle of Motorsport

Redline - Achilles Radial Battle of Motorsport
Redline, is een soortement van Topgear maar dan anders. Ik ga voor jullie dit nieuwe autoprogramma via hun web serie volgen op Youtube, en vandaag heb ik alvast episode 1 neergezet ...
volgende
vorige