Drifting Away

Drifting Away
Om een geweldige afbeelding te creëren begint het vaak bij een perfect genomen foto. De rest laten we over aan zware dosis Photoshop. Ik zeg knap!

Bicycle Powered Tree House Elevator

Bicycle Powered Tree House Elevator
Een boomhut bouwen is geweldig. Maar elke keer die lange trap op is ook niet alles. Dat moet een stuk makkelijker kunnen.

Slow Motion Booth

20130831-booth.jpg
Op de meeste bruiloftrecepties liggen gastenboeken en in het ''leukste" geval is er een frame waar je achter gaat staan voor een foto. Leuke herinnering! Maar het kan nog origineler zoals dit filmpje. Alle gasten konden hun ding doen voor de camera wat leuke beelden oplevert.

Evolution from PS One to Playstation 4

Evolution from PS One to Playstation 4
Vroeger, toen een joystick nog gewoon een knuppel was met, als je mazzel had, twee schietbuttons en de Commodore 64 de dienst uitmaakte op gaming gebied, was alles nog simpel. Tegenwoordig heb je controllers waarbij je bij sommige spellen zo veel knopjes / combinaties moet onthouden dat het spelen al bijna niet meer te doen is. Wij gaan vandaag kijken wat er allemaal is veranderd bij Sony's Playstation in de afgelopen jaren ..

Richie Schley | Mountain Bike Descent

Richie Schley
We nemen een kijkje in de altijd sprankelende wereld van energiedrank fabrikant Redbull en rijden mee met Richie Schley die downhill gaat per mountainbike .. Check!

League of Legends: Blind Ambition [Fan Film]

League of Legends: Blind Ambition [Fan Film]
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film League of Legends: Blind Ambition.

Relay Race with Strangers

20130830-estafette.jpg
Estafette is een sport die je niet alleen kan beoefenen. Meestal bestaat een team uit 4 sporters, maar wat nu als er een teamlid verstek laat gaan? Dan vraag je het toch gewoon aan een voorbijganger.

Rim Fire Time Lapse, August 2013

Rim Fire Time Lapse, August 2013
Het is zo'n beetje de grootste vuurzee die men ooit heeft waargenomen in Californië en het vuur heeft inmiddels als zo'n 301 vierkante kilometer natuur in het "Yosemite National Park", voor houtskool achtergelaten. In deze timelapse video, kan je goed zien hoe het vuur zich verspreid ..

De Wisselkiosk

De Wisselkiosk Telfort
Het leven is al duur genoeg, dus waarom op het strand verschillende tijdschriften kopen als je de Wisselkios in de buurt hebt? Voor de prijs van één tijdschrift krijg je het hele assortiment tot je beschikking. Als dat niet handig is.

Duct Tape [DuckTales Theme Parody]

Duct Tape [DuckTales Theme Parody]
Met Duct Tape lijk je alles te kunnen fixen of repareren. Tijd voor een heuse ode aan dit magische plakband, op de tune van Duck Tales ...

Tomatina 2013

Tomatina 2013

Mortal Kombat in real life

20130829-kombat.jpg
Mortal Kombat is totaal niet mijn spel en nooit geweest is. Waarschijnlijk omdat ik er bar slecht in ben. Maar sommige vinden het spel zo leuk dat ze het 'naspelen' in real life. Ziet er best cool uit.

Skype around the world

20130829-skype.jpg
Skype, ik gebruik het bijna niet meer. Maar blijkbaar zijn er nog zat mensen die het wel gebruiken en hierdoor over de hele wereld kunnen kijken! Een soort digitale wereldreis.

McNugget Rampage

McNugget Rampage
Ik ben totaal gaan McDonald's fan, maar een doosje McNuggets gaat er altijd wel in. Helaas is het zo dat ze die niet altijd serveren, maar daar neemt deze 'vrouw' geen genoegen mee.

Summer of Flight

Summer of Flight
Hoe breng je op een ludieke en originele wijze vandaag de dag nog kleding aan de man ?! Check eventjes deze coole promo voor kleding merk Staple, “extraordinary in the ordinary”, opgenomen met een Phantom Miro camera in ultra slowmotion ... Nice!

Fallout: Lanius [Live Action Fan Film]

Fallout: Lanius [Live Action Fan Film]
Het lijkt wel of er steeds meer kleine film productiebedrijfjes op staan die hun kunsten vertonen op kanalen als Vimeo en Youtube. Dit is een super coole productie, gebaseerd op Fallout: New Vegas, van ZeniMax Media die een budget van 19.000 dollar gebruikte om deze zeer profi ogende short te produceren..

Kestrel Surprise

Kestrel Surprise
Als vogelliefhebber is het tof als je eindelijk een keer de valk tegenkomt waar je al zo lang op zit te wachten. Maar het kan natuurlijk nog mooier.

Jaguar Joyride

20130828-jaquar.jpg
Race spelletjes op de computer of iPad blijven voor de meeste toch bij fictie. Maar dit jochie heeft mazzel. Hij bestuurd een echte auto!

Upside Down Race Car

20130828-upsidedown.jpg
Je zou zeggen dat een auto beter een race kan rijden als hij gewoon op zijn oorspronkelijke wielen rijd, maar deze coureur doet het gewoon even anders. Maar goed dat er geen veiligheidsdrempels op het parcour liggen.

Sky Scraper Cliff Diving

Sky Scraper Cliff Diving
Redbull's Cliff Diving circus is in Boston, USA aangekomen en omdat daar geen kliffen of rotsen zijn om van af te jumpen, springen we dit keer van een flatgebouw .. Hier de beelden!

Dance Workout

20130827-workout.jpg
We hebben er weer een! Een dansende sporter. Ik moet toegeven dat ik het wel erg leuk vond om naar te kijken, waarschijnlijk omdat hij best wat leuke moves heeft!

Improv Everywhere - Black Tie Beach 2013

Improv Everywhere - Black Tie Beach 2013
De flashmob experts Improv Everywhere zijn weer terug. Vandaag gaan we gezellig met z'n allen naar het strand. Maar wel in 'black tie' natuurlijk.

Miss Philippines USA 2013 Beauty Pageant

Miss Philippines USA 2013 Beauty Pageant
Ik stel je voor aan Joanlia Lising, een deelneemster aan de Miss Philippines USA 2013 Beauty Pageant, die zoals zoveel aankomende Miss'en geen gebrek heeft aan schoonheid maar niet een van de slimste blijkt als ze een simpele vraag krijgt voorgeschoteld. Het antwoord is een beetje vaag, FAIL ?!

I'll Make a Mann Out of You

I'll Make a Mann Out of You
De Steam Workshop is een verzamelplaats voor door spelers gemaakte inhoud, en tools om die inhoud te publiceren, organiseren en downloaden naar je games. Je kan met deze tools ook bijvoorbeeld zelf een muziek clip in elkaar zetten, zoals deze clip met beelden uit de game Team Fortress 2 ...

Yosemite Wildfire

Yosemite Wildfire

Jack Vale - The Fugitive Prank

Jack Vale - The Fugitive Prank
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag gaat hij als voortvluchtige door het leven.

Dogs in Boots

20130826-dog.jpg
Ik heb dieren met kleding aan altijd al belachelijk gevonden, maar om honden schoentjes aan te doen?! Wat bezielt je? Oke het mag een grappig gezicht zijn, maar eigenlijk vind ik het gewoon dierenmishandeling.

AquaTop Display

20130826-aquatop.jpg
Sommige technische snufjes zijn werkelijk leuke dingen om mee te spelen. En dan heb ik het vooral over volwassen spelletjes. We nemen een bak met wit water en voilá, een leuk speelgoedje is geboren.

Laughing Babies [the Supercut]

Laughing Babies [the Supercut]
Huilende baby's zijn vervelend maar lachende baby's daarentegen zijn super cute ... Hier een compilatie!

The Dark Notebook Rises

The Dark Notebook Rises
Een kleine film Mashup tussen de Dark Night Rises en de film The Notebook gemaakt door Mark Petro & Tom Ross. Wat heeft de Dark Knight met Bane gemeen ?!

How Not To Make An Electric Guitar

How Not To Make An Electric Guitar
Een elektrisch gitaar maken lijkt simpel, maar daar komt nog aardig wat bij kijken. Onze favoriete techneut Mehdi Sadaghdar laat je in ieder geval zien hoe het niet moet.

Past het of niet?

20130825-kitten.jpg
Wat is dat toch met katten/pups en kleine ruimtes? Ze vinden het blijkbaar heerlijk om in hele kleine doosjes te kruipen, misschien een gevoel van geborgenheid? Het levert in elk geval wel leuke beelden op. Helemaal die ene kat die een aanloopt neemt om zo in de doos te schuiven.

Good Driver Compilation

20130825-oudvrouwtje.jpg
Stel je wilt oversteken als je 90 bent, maar het is zo druk op de weg dan is het fijn als iemand je even komt helpen. Zelfs als je helemaal lazerus midden op de weg ligt is het fijn als iemand je daar even weg haalt. Gelukkig bestaan er nog mensen die dat doen.

Video Dating Tape of Desmondo Ray

The Video Dating Tape of Desmondo Ray
Een meisje versieren hoef je allang niet meer in de kroeg of discotheek te doen. Tegenwoordig kan je online daten via allerlei verschillende dating sites of gewoon een videoboodschap inspreken bij een dating bureau, iets was deze Desmondo Ray probeert in deze grappig vorm gegeven animated short.

Doe eens niet huilen

How to Stop her Crying
Kinderen zijn leuk, vooral als ze van een ander zijn en je niet hele dagen het gehuil van je kroost hoeft aan te horen of luiers hoeft te verschonen. Deze vader heeft echter een truc bedacht om zijn dochtertje stil te krijgen wanneer ze huilt ..

Brain Divided

Brain Divided
We kijken allemaal uit naar animaties van de grote namen. Disney, Pixar en ga zo maar door. Maar laten we nou de 'onbekende' korte animaties niet vergeten. Die zijn vaak net zo grappig.

NeverWet Blows My Mind

NeverWet Blows My Mind
We kennen allemaal wel die waterafstotende en beschermende sprays voor kleding, schoenen, cabriodakken enz. Nou is het allemaal net niks. Deze mensen komen met het antwoord, NeverWet!

Drumcat Street Performance

20130824-drumcats.jpg
Het filmpje mag dan wel al bijna vijf jaar oud zijn, maar ik kende hem niet! Dus daarom voor de mensen onder ons die hem nog niet gezien hebben, hier zijn de Drumcats!

NBA: Top 10 Bloopers of 2012-13

NBA: Top 10 Bloopers of 2012-13
Ook op het allerhoogste niveau basketballen gaat er weleens iets verkeerd. Check hier de officiële NBA blooper reel voor het 2012-2013 seizoen ..

I Forgot My Phone

I Forgot My Phone
Hoe verslaafd ben jij aan je smartphone ?! Bekijk deze shortfilm en vraag je zelf vervolgens af hoe herkenbaar dit voor je is ... Shocking ?!

Mark Crilley - Drawing Time Lapse - Dog

Mark Crilley - Drawing Time Lapse - Dog
Tekenen valt nog niet mee. Ja, oke, iedereen kan wel wat op papier zetten, maar dan moet het natuurlijk wel ergens op lijken. Mark Crilley verstaat de kunst.

LEGO The Hobbit: The Desolation of Smaug

LEGO The Hobbit: The Desolation of Smaug
Er zijn door de jaren heel heel wat films nagemaakt met Lego. En dat kunnen wij waarderen! Vandaag gaan we voor The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Nerd Style Vandalism

20130823-nerd.jpg
Ondanks dat het een super kort filmpje is, moest ik er zo ontzettend om lachen dat ik jullie deze super flauwe grap niet wilde onthouden.

Polyphonic Collage

20130823-foon.jpg
In dit filmpje hoor je niet alleen 'muziek' wat gemaakt is met geluiden van oude telefoons en andere apparaten, maar ook zie je bijna de hele geschiedenis van communiceren voorbij komen. Best tof gemaakt.

Can't Hold Us - Pentatonix

Can't Hold Us - Pentatonix
Pentatonix is een a cappella groep met 5 leden, te weten, Scott Hoying, Kirstie Maldonado, Mitch Grassi, Avi Kaplan en Kevin Olusola. Op Youtube staan al meerdere covers van ze, maar deze "Can't hold us" vond ik er echt een om met jullie te delen .. Luister en kijk even mee!

Making Music with the Brooklyn Bridge

20130822-harp.jpg
Bij sommige kunstprojecten is het handig om wat technische kennis te hebben anders kan het hele project niet gemaakt worden. Neem nu een menselijke harp, dit kan niet uitgevoerd worden als er geen techniek bij komt kijken. Zeer bijzonder!

Below the fog falls

20130822-fog.jpg
De natuur kan soms verrassend uit de hoek komen. Zo ook deze keer, de mist komt als een grote golf over de bergen heen wat een schitterend beeld op levert.

Hot Girl CPR Prank

Hot Girl CPR Prank
Het geeft altijd een veilig gevoel als er op het strand strandwachten rondlopen. En als dan twee van die knappe dames even je hulp nodig hebben, dan doe je niet moeilijk.

Nieuwe xBox kopen ?! Waarom zou je ?

The Best Games Are on Xbox One
De nieuwe xBox gaat de xBox One heten en op die xBox One gaan de mooiste games uitkomen de komende jaren ... al is het wel eventjes wachten tot april 2014!

Thnx Bangelore & Consolegamer!

Hond wil niet in Bad, Drama!

Hond wil niet in Bad, Drama!
Niet alleen de kat heeft een hekel aan water, ook sommige honden slaan de maandelijkse wasbeurt liever over. Kijk even mee naar deze drama queen ..

Bike For Two

Bike For Two
Als je naar de titel kijkt zou je denken een fiets voor twee bestaat al jaren, namelijk een tandem. Maar deze fiets is toch net een beetje anders. En een stuk gezelliger ook zo naast elkaar.

Public Prank - Falling With Crutches

Public Prank - Falling With Crutches
Lopen met krukken moet je even doorhebben voor je echt lekker 'loopt'. Al gaat dat niet bij iedereen van een leien dakje.

Human Bungee Slingshot

20130821-slingshot.jpg
Het lijkt wel de nieuwe rage, je af laten schieten in een mega katapult. Ik moet toegeven het ziet er tof uit, maar ik geloof dat ik even oversla. Laat mij maar kijken en foto's maken met een biertje in mijn hand.

Requiem for Romance

Requiem for Romance
Een liefdesverhaal in animatie vorm vertelt op z'n Japans, dat is deze Requiem for Romance die erg mooi is vormgegeven..

Geckos Get Pictured

20130820-gecko.jpg

Apollo 11 Saturn V launch 1969

Apollo 11 Saturn V Launch 1969
Al er één ruimtereis zeer bekend is dan is het wel de trip van de Apollo 11. Zie hier de lancering uit 1969.

Drunk Girls Fail Compilation

Drunk Girls Fail Compilation
Een dronken meid is een engel in bed is mijn wel eens verteld. Al vraag ik me af of dat ook daadwerkelijk zo is.

BMX - A Day at Southwater

20130820-bmx.jpg
Wat ze met die fietsen kunnen, ik blijf het knap vinden. Dit keer is het Alex Colebom die zijn kunstjes laat zien.

The Forbidden Little City

The Forbidden Little City
Joerg Daiber gaat gestaag verder om de wereld in tilt-shift vast te leggen, in zijn serie Little Big World, en is dit keer beland in Beijing, China. Het is slechts een preview dus stay tuned, wanneer de complete video er is zullen we die ook posten ...

Is het een vrouw ?!

Is het een vrouw ?!
Dat sommige vrouwen een rijbewijs hebben gekregen bij een pas waspoeder dat moge, aan het aantal clips die met enige regelmaat voorbij komen, inmiddels duidelijk zijn. Of het nu inparkeren is of gewoon een straat uitrijden, voor vrouwen is dat lastiger en je zou denken. Check eventjes deze randdebiel ..

Love In China

Love In China

Rose in a glass Jar

20130819-rose.jpg
Wil je kinderen blij maken? Dan is een ballonnenclown altijd goed! Maar ook jij zou dit misschien wel kunnen. Een kleine cursus ballon vouwen. Ik vind hem geweldig.

Quick And Simple Life Hacks - Food Edition

Quick And Simple Life hacks - Food Edition
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Vandaag hebben we voedsel in de hoofdrol.

Crikey the Kookaburra's Call

Crikey the Kookaburra's Call
Als je dacht alles al wel een keer gezien of gehoord te hebben, dan help ik je snel eventjes uit die droom. Wie kende de kookaburravogel al ?! Ik dus niet, en ik wist al helemaal niet dat het beestje dit grappige geluid maakt ...

Treasure vs Get Lucky

Treasure vs Get Lucky
Het maken van een mashup door twee platen in elkaar te mixen is niet nieuw meer en eigenlijk al niet eens meer interessant of er moet ook een mashup videoclip bijzitten. Dit zijn Kurt Hugo Schneider en zijn maatje Sam Tsui die de hitsingle Treasure van Bruno Mars en Get Lucky van Daft Punk al zingend in een mashup gooien. Kijk dat is wel knap!

Just For Laughs Gags - S01 E08

Just For Laughs Gags - S01 E08
Vergeet de lachband, die is simpelweg irritant, maar sommige grappen zijn best te waarderen. Zie hier een nieuwe aflevering Just For Laughs Gags.

True Skin

True Skin
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'True Skin'.

Moe!!!

20130818-moe.jpg
Als kind zijnde doe je heel veel indrukken op als je gaat vliegen. Eerst op het vliegveld, dan de vlucht nog en slapen ho maar! Dus dan is het erg fijn dat als de reis erop zit je op de koffer van je pa mee mag liften naar de uitgang om naar huis te gaan.

Poop vs Pee

Poop vs Pee
Voor de mensen die nog twijfelen over wel of niet stoppen met roken is er deze clip waarin de inhoud van sigaretten wordt vergeleken met de uitwerpselen van onze huisdieren, hondenpoep en kattenpis .. Ik steek er nog eentje op!

Gorilla Kiss for my Dad's 60th!

Gorilla Kiss for my Dad's 60th!
Je kan je vader meenemen naar de bowlingbaan voor z'n 60ste verjaardag maar als je echt wilt uitpakken vlieg je 'm naar de jungle om van een gorilla een kus in ontvangst te nemen. Niet ongevaarlijk natuurlijk, maar wel een unieke ervaring.

Pitcher Daniel Norris Saves Face

Pitcher Daniel Norris Saves Face
Als pitcher sta je toch altijd een beetje in de weg en krijg je de honkballen met een bizarre snelheid om je oren. Daniel Norris mag blij zijn met zijn snelle reactievermogen.

Breakdance Level: Asian

Breakdance Level: Asian
Er zijn legio teams die hun breakdance skills laten zien op YouTube. De één nog beter dan de ander. Maar wat de Morning of Owl Crew laat zien tijdens het internationale b-boy tournament 'R-16 Korea' is wel opmerkelijk te noemen.

The Art Gallery Prank

The Art Gallery Prank
Een onverlaat wordt losgelaten in een kunst galerie waar dure kunst hangt om schilderijen naar eigen inzicht aan te passen, iets wat omstanders maar moeilijk kunnen bevatten ... De reacties zijn dan ook priceless!

Blurred Lines Parody Compilation

Blurred Lines Parody Compilation
Het nummer 'Blurred Lines' van Robin Thicke was een groot succes, niet alleen als kaskraker maar ook op Youtube waar inmiddels tientallen parodieën en spoofs te vinden zijn van / op dit nummer. In deze compilatie zie je de meest succesvolle versies nog eens terug ..

Papegaaiendans

20130817-papegaai.jpg
Papegaaien zijn leuke beesten, sommige praten, andere reageren weer leuk op geluiden in de omgeving zoals deze twee. Mag ik deze dans van u?

Hidden Camera

20130816-regenboog.jpg
Dit filmpje is een gigantische hit op youtube. Het gaat over het respecteren van een ieder ongeacht welk ras of welke seksuele voorkeur. Wat zou jij doen?

Your Best Morning Ever

Your Best Morning Ever
Wakker worden is voor niemand een pretje. Maar als je op deze manier verrast wordt is het nog best te doen.

Sheep Protest

Sheep Protest
Een kudde schapen zijn onderling best rustig. Maar als je ze een vraag stelt, dan reageren ze wel allemaal.

Catch a Lot

Catch a Lot
Zo komt er een paar maanden geen animatie clip voorbij en zo heb je een week waarin je er mee doodgegooid wordt. Dit keer gaan we vissen in deze afstudeeropdracht, Catch a Lot, voor ArtFX school ..

Hamster Mansion

Hamster Mansion
Wat mensen aan een hamster als huisdier vinden is mij eigenlijk altijd ontgaan. Het baasje van deze hamster is schijnbaar zo gesteld op z'n diertje dat het een heuse villa heeft om in te leven ... Overdreven ?!

Palatinus Attila - Symphony of Stunt

Palatinus Attila - Symphony of Stunt
Bij motorstunt filmpjes hoor je de laatste tijd vaak dupstep om de sfeer wat op te peppen. Maar klassiek kan ook prima als ik dit filmpje zo zie.

Awesome Animal Slip Ups | Fails

Awesome Animal Slip Ups
Regelmatig zien we hier domoren voorbij komen die op de meest hilarische wijze falen met wat ze aan het doen zijn, en vervolgens ook nog eens die clips op het net pleuren. Dat dit niet alleen geldt voor mensen zien we in deze clip waarin dieren zich belachelijk maken..

Gracht Muzikant

20130815-muziekant.jpg
In Amsterdam kom je soms de vreemdste dingen of mensen tegen. Dat maakt Amsterdam zo'n mooie stad. Wat dacht je van deze gracht muzikant. Het is weer eens wat anders dan een straatmuzikant. Ik hou ervan.

Ultieme Stormbaan

20130815-stormbaan.jpg
Oplbaaskussens of stormbanen blijven leuk om mee te spelen. Zeker voor de kinderen, maar deze stormbanen blijven voor volwassenen ook zeker leuk om te doen. Ik denk dat ze niet eens voor jonge kinderen geschikt zijn, maar meer voor tieners.

ArtFx - Atome

ArtFx - Atome
Nog maar een coole animatie, dit keer van de ArtFX school waar men alles kan leren over 3D ... Check het uit!

Jet Surf World Series - Brno

Jet Surf World Series - Brno
Surfen is tof, maar met de techniek van vandaag kunnen we het vast nog een beetje leuker maken. We reizen af naar Brno voor de Jet Surf World Series.

Natuurfotograaf

camera
Als je de dieren in het wild van dichtbij wilt filmen of fotograferen, dan is het handig dat je niet alleen kennis heb van je lens, maar ook van de mogelijkheden hoe je dit kan bereiken. Deze filmmaker/fotograaf heeft zijn eigen Wall-e gemaakt.

Midway

20130814-midwat.jpg
Een onbewoond eiland aan de andere kant van de wereld. Het klinkt als een paradijs, maar niets is minder waar. Als je ziet waar de vogels die hier leven aan dood gaan, krab je nog wel een keer achter je oor voor je een plastic dopje, scheermesje, slipper, kortom zwerfafval op het strand achter laat.

Time Control Dubstep

Time Control Dubstep
Marquese Scott is weer terug met een nieuw dansje op een nieuwe dubstep plaat... Wij kijken mee hoe deze man van elastiek het er dit keer van af brengt.

Free Wheel

Short Animation Free Wheel
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag hebben we 'Free Wheel' voor je.

Scoutin' for Skunkape

Scoutin' for Skunkape
We zien niet zo heel erg veel leuke animatie clips meer voorbij komen maar dit is er dan toch weer eentje die ik je niet wil onthouden..

Breaking Bad Sings R. Kelly's Ignition [Remix]

Breaking Bad Sings R. Kelly's Ignition [Remix]
Afgelopen zondag is het tweede deel van het laatste Breaking Bad seizoen begonnen, en die aflevering was TOP! Dit soort mixen waarin iemand allerlei uitspraken van een bekend persoon op de maat van muziek zet hebben we al vaker gezien / gehoord... Deze waarin de crew van Breaking Bad het nummer Iginition van R. Kelly doet, kende we nog niet.

Lekker spelen

20130813-ball.jpg
De meeste honden zijn gek op ballen. Je gooit hem weg en ze komen hem met veel plezier terug brengen. Dit beestje kan zichzelf heel goed vermaken met een balletje. Daar heeft hij zijn baasje heel niet bij nodig.

Poppen

20130813-dolls.jpg
Je neemt een paar lilliputters en dwergen, je kleed ze aan als een pop en zet ze in een doos in de winkel. Klinkt zielig, maar het is wel de ultieme grap!

Hydrofoils - Flying On Water

Hydrofoils - Flying On Water
Waarom over het water varen als je ook kan 'vliegen' ? Dat moeten ze gedacht hebben bij het Oracle team in de race voor de America's Cup. Eén ding is zeker. Het is een stuk stabieler en nog sneller ook.

2 Second Paper Plane

2 Second Paper Plane
Een vliegtuigje vouwen duurt al snel een minuut of twee. Maar waarom moeilijk doen als een machine het in twee seconden voor je kan doen.

SpaceGlasses

20130812-spaceglasses.jpg
Na Google Glass is er nu ook de Space Glasses. Zal dit echt de toekomst worden? Of is het allemaal wel leuk om te zien en mee te spelen, maar totaal niet geschikt voor dagelijks gebruik? Ik denk het tweede.

Star Wars Medley - Lindsey Stirling & Peter Hollens

Star Wars Medley - Lindsey Stirling & Peter Hollens
Ook violiste Lindsey Stirling doet mee aan Youtube's GeekWeek door middel van een heuse Star Wars Medley. Voor deze speciale gelegenheid doet ook a capella koning Peter Hollens mee want de twee kende elkaar nog van vorig jaar toen ze samen een Game of Thrones medley deden.

Chihuahua doet Yoga

Yoga Time with a Cute Chihuahua
Dat Yoga goed is voor lijf en leden kan je meestal al wel meteen zien, maar of dat het ook voor honden geldt ?! Ik wist het niet... Deze chihuahua doet ie geval, meer dan zijn best, om mee te doen met het baasje ... Cool!

Jachym - Trailer of Promo 2013

Jachym - Trailer of Promo 2013
Als motorfanaat is het lastig dat je nog te jong bent om er op te rijden. Maar wat Jachym nu al laat zien op zijn fiets is bizar. Ik ben benieuwd als hij een echte motor onder zijn kont krijgt.

Backwards Piano Ehlers - Danlos Syndrome

Backwards Piano Ehlers - Danlos Syndrome
We hebben door de jaren heen heel wat verschillende manieren gezien om piano te spelen. Deze manier is nieuw voor mij.

Optical Illusion

20130811-opticalillusion.jpg
Niet alles lijkt wat het is. Sommige dingen kunnen zo vervormen dat het bijna magie lijkt. Dit is een reden waarom veel mensen zeggen: "ik sta altijd stom op een foto!"

Longboarding Adventure

20130811-longboarding.jpg
Als je een beetje lol wilt hebben met je longboard, dan is het een mogelijkheid dat je de weg van een hoge berg afzet waardoor je alle ruimte heb om eens flink wat snelheid te maken op je board.

Drummer Wanted

Drummer Wanted
Ik stel je voor aan Dean Zimmer, Dean is gehandicapt maar heeft een voorliefde voor muziek en dan speciaal voor drummen. Dat je ook met een handicap kan doen of bereiken wat je wilt bewijst Dean in deze video ...

Druppel water

20130810-druppel.jpg
Een druppel water het lijkt niks, maar ondertussen krioelt het van de beestjes. Onder een microscoop zijn ze goed te zien, dan is het net alsof je in een hele vijver zit.

Grote Broer neemt wraak!

20130810-pink.jpg
Broers die ruzie maken klinkt bij de meeste mensen wel bekend in de oren, daar zijn het ook broers voor. Maar je zal maar een zeer creatieve broer hebben die je tot 2 keer toe beet neemt. De eerste keer wordt je kamer omgetoverd in een mooie roze meisjes kamer en de tweede keer is het net alsof je te veel gedronken heb.

Colorist & VFX Commercials Showreel 2013

Colorist & VFX Commercials Showreel 2013
Zonder de huidige computer techniek, VFX,die men veelvuldig gebruikt bij het maken van films en series zou het maar een dooie boel zijn eigenlijk. Niet alleen worden de meest vette achtergronden moeiteloos op het scherm getoverd terwijl de acteurs gewoon ergens voor een groen doek staan te acteren. Ook het inkleuren van beelden gebeurt tegenwoordig moeiteloos met de computer zoals te zien in deze showreel.

Fluffy's Revenge

Fluffy's Revenge
Kennen we de Doritos reclame nog waarin een hond de hoofdrol speelt en heel liefjes een zak chips komt brengen ?! Dit is het vervolg op die reclame ... het is immers #Caturday!

Welcome To The Fair

Welcome To The Fair

Parkour & Freerunning - The Floor Is Lava

Parkour & Freerunning - The Floor Is Lava
De hype rondom parkour en freerunning is voor veel amateurs al behoorlijk op zijn retour. Toch zijn er gasten die maar niet kunnen stoppen. Zie hier 'The Floor is Lava'.

Symphony No.9, Boogie" by DA

Symphony No.9, Boogie" by Matryomin ensemble
In China zijn er ensembles die muziek maken door op een Russisch matroesjka pop te spelen in groepen. Een dergelijk ensemble die Matryomin speelt is "Da." Dit is een video waarin ze een uitvoering van Beethovens 9e symfonie ten gehoor brengen.

YouTube at WAR!

YouTube at WAR!
Voor Youtube's Geek Week gaan we oorlog voeren met youtube filmpjes in deze Epic Video Game BATTLE!

Everyone is an Asshole

Mocht je het nog niet weten .... Everyone is an Asshole

Animal Facts That You Can't Un-Know

Animal Facts That You Can't Un-Know
Naast de humor, erotiek en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. We zetten weer een aantal opmerkelijke dieren feitjes op een rij.

Trick Your Kid

Trick Your Kid
Als je kleine spruit geen groente wil eten dan heb je even een probleem. Maar met een beetje vals spelen kom je nog een heel eind.

Best News Bloopers 2006

Best News Bloopers 2006
We zien meestal iets wat recentere blooper reels voorbij komen, met nieuwsreporters die op de een of andere manier de fout ingaan. Vandaag gaan we eventjes terug in de tijd naar het jaar 2006.. Wat waren toen de beste bloopers ?!

What if Batman Drove a Nissan?

What if Batman Drove a Nissan?
Batman heeft natuurlijk een coole auto waarin hij zich in voortbeweegt maar hoe ziet zo'n superheld eruit in bijvoorbeeld een Nissan Micra ?! Verliest hij daarmee ook gelijk zijn geloofwaardigheid ?!

Abandoned Dogs: A Message For All Humanity

Abandoned Dogs: A Message For All Humanity
Zwerfhonden zit niemand op te wachten. Maar hoe komen die beesten eigenlijk op straat? Een hond daar zorg je voor, en die laat je niet aan zijn lot over.

Champion Of The World Keith St. Onge

Champion Of The World Keith St. Onge Barefoot Waterski
Waterskiën is tof, maar wereldkampioen Keith St. Onge doet het liever op zijn blote voeten. Ik zeg respect.

Making a Lawn Chair

Making a Lawn Chair
Wat komt er allemaal kijken bij de fabricage van tuinmeubilair ? Je ziet het in deze coole stopmotion video van begin tot eind ...

Introducing CarTube

Introducing CarTube
Het lijkt ondertussen of de hele wereld maar draait om één ding en dat is Youtube, althans mijn wereld dan. Dit zou weleens de auto van de toekomst kunnen zijn al hopen we daar natuurlijk niet op, al was het alleen maar uit een veiligheidsoogpunt.

Pranking YouTubers At VidCon

Pranking YouTubers At VidCon
Als er één expo is waar je heel bekend YouTube tegen het lijf loopt dan is het VidCon wel. De perfecte tijd voor een foto van zo'n celebrity.

Real Life Cartoon Prank - Portable Hole

Real Life Cartoon Prank - Portable Hole
We hebben weer een leuke prank van de mensen bij Just for Laughs die niet schromen om kinderen in te zetten om voor hun verborgen camera grappen ... Dit keer installeren we een portable hole, tekenfilm stijl.

Metselen op z'n Pools

Metselen op z'n Pools
Hele volksstammen Oost Europeanen werken tegenwoordig in West Europa maar of dat de veiligheid op de bouwplaats bevorderd ?! Oordeel zelf!

BMX Sony Action Cam Mixtape

BMX Sony Action Cam Mixtape
Er zijn heel wat 'action cams' te koop. Eén van de bekendste is zeker de GoPro. Maar onderschat Sony niet. Zie hier de BMX Action Cam Mixtape.

Oona Kivela Street Workout (NYC)

Oona Kivela Street Workout (NYC)
We zien regelmatig stoere mannen die liever trainen in een speeltuintje dan in een normale sportschool. Oona Kivela is ook zo'n dame, alleen is haar schema net iets anders. Respect!

Breaking Bad: The Middle School Musical

Breaking Bad: The Middle School Musical
Breaking Bad is zeker geen serie voor kinderen maar wel een van de beste serie van het moment. Deze leerlingen hebben zo te zien nog geen aflevering gemist ... Wel leuk gedaan!

Polka vogels

Polka vogels
We zien vogels regelmatig voorbij komen hier op USL en allemaal kennen ze wel een kunstje. Vandaag een polka dansende vogel .. Je verzint het niet ..

Maak eens een flesje water open

Maak eens een flesje water open
Ik heb een grafhekel aan alles wat in een verpakking zit, vooral door de verpakking. Ik kan tegenwoordig nog geen zakje crackers open krijgen zonder in een driftbui te belanden na een minutenlang gevecht om de crackers uit het plastic te krijgen, om uiteindelijk toch nog een schaar te moeten gaan zoekenb .. Weten jullie wat ik bedoel ? Deze man wel ..

Just For Laughs - Top Superhero Pranks

Just For Laughs - Top Superhero Pranks
Vergeet de lachband, die is simpelweg irritant, maar sommige grappen zijn best te waarderen. Zie hier de Just For Laughs - Top Superhero Pranks.

Here Balloons

Here Balloons
Parkeren is in elk land een drama aan het worden. Het is niet alleen een ergernis, het kost ook nog tijd en brandstof. De 'Here Balloons' zijn een simpele oplossing.

Nightvision

Nightvision
In deze coole timelapse video zien we de meest indrukwekkende architectonische gebouwen van Europa terug bij nacht ... Mooi!

Koreusity n°49

Koreusity 47 - Viral Compilation
We zijn nog steeds bezig met onze kleine inhaalslag om de Koreusity serie weer compleet te krijgen, en we waren gisteren gebleven bij deel 48. Vandaag dus deel 49!

Jacob Tries The Oculus Rift

Jacob Tries The Oculus Rift
Met een fobie voor achtbanen is het wellicht niet echt verstandig om het virtueel te proberen met een Oculus Rift. Dat is namelijk best realistisch. En daar kan Jacob nu over meepraten.

One Second | Every Nation

One Second
Als wereldreiziger wil je natuurlijk wel iets bewaren om te laten zien dat je er ook daadwerkelijk geweest bent. Deze man neemt genoegen met 1 seconde film per land.

Iemand een Truck Sandwich ?

Iemand een Truck Sandwich ?
Je ziet motorrijders regelmatig halsbrekende stunts uithalen om maar 5 minuten snellen van A naar B te komen. Dat dit niet altijd even verstandig is zien we in deze clip waarin een motorrijder bijna geplet wordt tussen twee vrachtwagens ... Ouch!

Koreusity n°48

Koreusity 47 - Viral Compilation
We waren wat achterop geraakt met de compilaties van de Franse site Koreusity. Om de een of andere reden heeft Youtube het Koreusity kanaal verwijderd, maar geen nood ... Er zijn natuurlijk meer van dat soort diensten.. Hier is alvast Koreusity n°48 ...

Best Vines Of July 2013

Best Vines Of July 2013
Twitter heeft de mogelijkheid om tekst en foto's te versturen, maar het is ook mogelijk om met Vine korte videoboodschappen te versturen van maximaal 6 seconden. Zie hier het overzicht van juli..

Spyfall

Spyfall
Iemand was zo vriendelijk om de trailer van de James Bond film Skyfall na te maken met beelden uit het spel Team Fortress, en dat ziet er dan ongeveer zo uit .. Wil je deze spoof echt goed vergelijken met het origineel dan is er nog een splitscreen versie met de originele trailer ...

Video Mashup Juli 2013

Best of March 2013 [VideoMashup]
De allerbeste clips gepost op Tastelikepizza komen nog eens in sneltreinvaart voorbij in de maandelijkse Videomashup van juli 2013 ... Check!

Koreusity n° 47

Koreusity 47 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°47..

Baby Elephant Plays in Pool

Baby Elephant Plays in Pool
Vandaag was het weer heerlijk tropisch warm in ons anders zo koude kikkerlandje, en morgen beloofd het nog warmer te worden. Geweldig natuurlijk, als je vakantie hebt of lekker in de buurt van het water zit. Niet alleen mensen hebben het op dit soort warme dagen moeilijk. Ik stel je voor aan Belle een 3 weken oud olifantje die verkoeling zoekt in een baby badje in de Fort Worth Zoo ..

Electrifying [the Compilation]

Electrifying [the Compilation]
De meeste huizen zijn tegenwoordig uitgerust met een aardlekschakelaar dus mocht je eens kortsluiting hebben ergens waardoor het elektra uitvalt dan hoef je alleen maar een schakelaar om te zetten om weer power te verkrijgen. Helaas is dat niet altijd het geval... In deze 11 minuten durende compilatie, allerlei momentjes dat je liever niet in de buurt van een elektriciteit kabel staat ..

Ms-Renata Rotterdam Timelapse

Ms-Renata Rotterdam Timelapse
Een 'bootje' lossen in de Rotterdamse haven klinkt heel simpel, maar daar komt wat meer bij kijken. Om je schip container vrij te maken moet je nog heel wat varen. We zien het in deze timelapse.
volgende
vorige