RC OstrichCopter

RC OstrichCopter
RC Drones zijn helemaal hot de laatste tijd. Maar die van Bart Jansen en Arjen Beltman is een apart geval. En mensen maar beweren dat struisvogels niet kunnen vliegen.

Lego Makes a Fan's Dream Come True

Lego Makes A Fan's Dream Come True!
Een poosje terug had LEGO een wedstrijd met de titel "You Design It, We Make It!". Heel wat Lego fanaten hebben hun beste creaties laten zien, maar er kan er maar een de winnaar zijn. En dat is Lego fan Egor Karshiev met zijn 4x4 BOSS crawler. Cool!

Laserkraft 3D - Jumpin' (Official Video)

Laserkraft 3D - Jumpin' Official Video
Met stopmotion maak je vrij eenvoudig grappige clips, hoe lees je hier. Dit is de videoclip voor het dubstep nummer Jumpin' van Laserkraft 3D met een flesje Coca-Cola in de hoofdrol. Grappig gemaakt!

Party Twins

Party Twins
Niet alleen wij volwassenen zijn dol op muziek. Ook baby's kunnen genieten van een gitaar.

Mirror City

Mirror City
In deze timelapse video is van alles en nog wat aan elkaar gespiegeld wat een toch erg vreemd effect geeft. Kijk even mee!

Meisje vs Boksbal

Meisje vs Boksbal
Ik ben nog van de oude stempel en vind eigenlijk dat meisjes met poppen horen te spelen en voetbal voor mannen is. En dat laatste geldt dus ook voor boksen, ook al is het tegen een boksbal op de kermis ..

Vine Compilation July 2013 ll SFB

Vine Compilation July 2013 ll SFB
De allerleukste Vine filmpjes komen weer in rap tempo voorbij zetten in deze Best of Vine Compilatie van de maand juli 2013!

A Crowded Weekend

A Crowded Weekend

Back In The Day

Back In The Day
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Back In The Day'.

How To Cool A Beer The Fastest Way

How To Cool A Beer The Fastest Way
Met deze temperaturen buiten is lauw drinken geen aanrader. Maar hoe krijg je je water of biertje in no-time op een ijskoude temperatuur? Deze man legt het uit.

Donkey Kong Stopmotion

Donkey Kong Stopmotion
Om een stop-motion filmpje te maken is een camera nodig waarmee je frame per frame opnamen kan maken. Eerst wordt het voorwerp dat op film moet bewegen in een bepaalde houding gezet en met de camera wordt hiervan een frame geschoten. Vervolgens wordt de houding van het figuurtje een fractie veranderd en wordt er opnieuw één frame geschoten met dezelfde achtergrond. Dit wordt herhaaldelijk gedaan. Door vervolgens alle plaatjes achter elkaar af te spelen lijkt het alsof het voorwerp uit zichzelf beweegt. Vandaag krijgt de legendarische Donkey Kong een stopmotion make over....

E:60 -- Beep Ball

Beep Ball
Wanneer je blind bent valt sporten nog niet mee. Tenminste, tot dat ene Jeremy Schaap zich er mee moeide en een variant op baseball introduceerde voor blinden op slechtzienden genaamd Beep Ball. Fantastisch natuurlijk!

Surface of the Sun As You've Never Seen It

Surface of the Sun As You've Never Seen It
Onze planeet is mooi, maar die is natuurlijk niet de enige in het gigantische heelal. Wat dacht je van de zon. Best bijzonder.

Man reunited with Gorilla

Man reunites with Gorilla he raised as his son
We kennen allemaal de beelden van Cristiaan de Lion die na jaren weer herenigd werd met de twee mannen die hem als jong leeuwtje geadopteerd hadden en vandaag hebben we een soortgelijk verhaal alleen is het dit keer een Gorilla die herenigd wordt met de man die het beestje opvoedde als zijn eigen zoon voordat het terug ging naar de jungle ...

RHex the Parkour Robot

RHex the Parkour Robot
Parkour op zich is een sport waar je best alleen aan doet wanneer je een geoefende sportman bent. Omdat robots alles beter kunnen dan ons mensen, was het niet de vraag of er een robot kwam die parkour kan maar wanneer. Ik stel je voor aan RHex de Parkour Robot...

Experiments in Speed

Experiments in Speed
Een fiets met straalaandrijving het is niet nieuw maar wel erg cool.. In deze mooie short van Spindle Productions maken en testen we zo'n fiets die snelheden van 130km per uur haalt... Cool!

The Human Catapult Project

The Human Catapult Project
Om base jumpers net wat meer snelheid en ruimte te geven bij een sprong in het diepe, is een katapult wel handig. Deze beste man bouwde er een.

The Liar Prank

The Liar Prank, Jack Vale
Altijd leuk als je in de supermarkt iets gratis aangeboden krijgt. Maar wat als je daarna voor dief wordt aangekeken?

Tumbleweed Tango

Tumbleweed Tango
We zien niet zo heel erg veel coole animated shorts voorbij komen hier op Useloos maar als er dan eentje is, die echt de moeite waar is.. Delen we die natuurlijk graag met je. Zie hier Tumbleweed Tango!

Father and Son Take Flight

Father and Son Take Flight
Glenn McGowan en zijn zoon Patrick vliegen over Wisconsin in een Piper Cub vliegtuig tijdens de 2012 EAA AirVenture Show en namen dit vervolgens op met een GoPro HD camera... Dit zijn de beelden!

Pogo - What I Likes

Pogo - What I Likes
De kunstwerken van meester mixer Pogo zien we met regelmaat voorbij komen. De beste man is weer eens aan het knutselen geslagen met 'What I Likes' als resultaat.

Superhero Depression

Superhero Depression
Je zou toch denken dat het leven van een eerste klas superheld over rozen gaat. Helaas, niets is minder waar.

The GPS Prank

The GPS Prank
Sinds de invoering van de Tom Tom routewijzers worden er bijna geen wegenkaarten meer verkocht. Terecht ook, want in plaats van te moeten zoeken op de altijd onleesbare kaarten word je nu netjes naar je bestemming geleid door een vriendelijke vrouwen of mannen stem. Sommige GPS systemen blijken echter iets wat in de war en hebben meer te melden dan alleen de weg wijzen

Compton Cricket Club

Compton Cricket Club
Compton is zo'n beetje de Bijlmer van L.A. en staat vooral bekend om de vele gangster hiphop bands zoals NWA en Compton's Most Wanted, die daar hun roots hebben. Om de wijk wat op te fleuren is er tegenwoordig een heuse Compton Cricket Club.. hier een short!

Seagull Instant Karma

Seagull Instant Karma
Dat meeuwen zeer bijdehand zijn en tevens gulzig mag inmiddels wel duidelijk zijn. Maar als ze zelfs het eten van je keukenblad stelen gaat wel erg ver.

Slingshot Party - Slip & Slide

Slingshot Party - Slip & Slide
Bij warm weer hoort een dosis waterpret. Een ouderwetse slip & slide is tof, maar dat kan natuurlijk een stuk spectaculairder.

Call Me Maybe - Vintage Music Video

Call Me Maybe - Vintage 1927 Music Video
De 2012 hit Call me Maybe van Carly Rae Jepsen was een schot in de roos voor de Canadese zangeres die bekend werd nadat ze in 2007 derde werd tijdens het vijfde seizoen van Canadian Idol. In 2012 brak ze dus definitief door en dit is die single nog eens, in vintage stijl ...

The Frog

The Frog
The Frog is een demonstratie filmpje van Johannes Stötter die heer en meester is als het om bodypainting gaat. Kijk eventjes mee!

The Mp3 Experiment Ten

20130724-mp3.jpg
We hebben ze al eerder voorbij zien komen. Filmpjes waarin honderden mensen dezelfde mp3 op hetzelfde tijdstip luisteren waardoor je leuke situaties krijgt. Dit is deel 10!

Beijing Subway

20130724-metro.jpg
Even lekker relax met de metro naar je werk gaan is er in Beijing niet bij! De gele streep op het perron is zeker niet overbodig! En wij maar denken dat het druk is tijdens de spits op onze perrons.

Amazing Goal

20130724-voetbal.jpg
Om een goede voetballer te worden moet je hard trainen, het moet een beetje in je genen zitten en je moet er vooral plezier in hebben. Maar om te scoren moet je soms ook wat geluk hebben zoals deze speler.

Best Moments From Red Bull X-Alps 2013

Best Moments From Red Bull X-Alps 2013
Dat de rode stier voor de meest geweldige evenementen zorgt mag duidelijk zijn. Zo ook Red Bull's X-Alps 2013. Zie hier de hoogtepunten.

Van Gogh's Paintings come Alive

Van Gogh's Paintings come Alive
Vincent van Gogh zal zo'n beetje Nederlands beroemdste schilder zijn al had hij maar één oor en is de beste man al eeuwen dood. Zijn schilderijen leven voort en zijn ondertussen wereldberoemd en erg kostbaar. Met een klein beetje animatie komen zijn schilderijen in deze clip weer tot leven ...

Hydrophobic Water

20130723-hwater.jpg
Water, iedereen heeft er op dit moment behoefte aan met de aanhoudende warmte, maar ik geloof dat ik dit water even oversla. Het lijkt wel of dit water denkt dat het in de ruimte is.

Tiny Living

Tiny Living
We willen allemaal zo'n groot mogelijk huis als ik de mensen om mij heen mag geloven. Maar niet iedereen kiest voor groot. Ook met een heel kleine 'woning' kan je prima uit de voeten.

Girl Makes Dolphin Laugh

Girl Makes Dolphin Laugh
Dat dolfijnen slimme beestjes zijn hoef ik niemand uit te leggen. Sterker nog, ze hebben zelfs gevoel voor humor.

Macro Flower Timelapse

Macro Flower Timelapse
Voor planten en bloemen is de lente het teken om te groeien en bloeien en we zien in deze mooie timelapse hoe dat in z'n werk gaat ...

"Unamed Sound Sculpture"

"Unamed Sound Sculpture"
Met CGI kan je allerlei coole animaties maken en zo ook deze coole demo genaamd, "Unamed Sound Sculpture" door Onformation... Kijk even mee!

small boat gets smashed

20130722-waves.jpg
Een lekker stukje varen of vissen vangen op zee is er voor deze mannen niet meer bij. Terwijl ze in hun bootje zaten kwamen ze terecht in hoge golven, golven die net te sterk waren voor het bootje.

Cliff Diving Monkeys

20130722-aapje.jpg
Het is lekker warm in Nederland en nu zoeken we met zijn alle de verkoeling van het water op. Niet alleen wij zoeken verkoeling bij warmte, ook deze aapjes. Ze maken het nog leuk ook door niet klakkeloos het water in te lopen.

Jimmy Fallon Does Impersonations

Jimmy Fallon Does Impersonations
Jimmy Fallon is niet alleen een van de betere talk show hosts, de beste man kan ook nog aardig wat bekende mensen imiteren.

BlackBoxTV Presents "Pretty Face"

BlackBoxTV Presents "Pretty Face"
In deze nieuwe short van BlackboxTV gaat het vandaag over een knap gezichtje en het ontmoeten van mensen via internet... Zwarte humor, en meer verraad ik niet!!

Opening Pitch Malfunction

Hannibal Cavemen opening Pitch Malfunction
Sta je een beetje warm te gooien voor de aankomende baseball game, valt er plots iemand uit de lucht pardoes op je ... FAIL!

Drunken Germans

20130721-duitsbier.jpg
Dat Duitsers niet vies zijn van een biertje is algemeen bekend. Zowel mannen als vrouwen bestellen bij het eten gelijk halve liters die ze zeer makkelijk weg kantelen. Een mooie compilatie van wat dronken Duitsers.

Bar Fight Scene ft. Midgets

20130721-dwerg.jpg
Het zal je gebeuren, een knokpartij in de kroeg. Maar geen normale knokpartij, het is er eentje waar iedereen die er ook maar iets mee van doen heeft helft de lengte heeft als een normale volwassen vent.

Whale Rescue

Whale Rescue
Ook de natuur kan soms wel eens een beetje hulp gebruiken. Zelfs een beest zo groot als een walvis.

Little Girl vs Diaper Cream

Little Girl vs Diaper Cream
Je kleine broertje goed insmeren tegen de zon is wel zo verstandig. Maar dan moet je wel het juiste smeersel gebruiken..

Heineken | Departure Roulette

Heineken
Bierbrouwer Heineken onze nationale trots maakt steevast coole commercials, zo ook dit keer voor Heineken USA!

Big Black Clock

Big Black Clock
Er gaan steeds meer gasten de straat op om met dubbelzinnige teksten de mensen in de maling te nemen. Vinden wij niet erg, hebben we weer wat te lachen.

Plants And Insects Magnified Thousands Of Times

20130720-microbugs.jpg
Beestjes en planten zijn er genoeg in de natuur, maar als je deze dingen onder een hele sterke microscoop legt dan krijg je mooie landschappen.

Meet Taiwan

Meet Taiwan
Ik ben nog nooit in Taiwan geweest maar na het zien van deze beelden staat deze voormalige Japanse kolonie ineens hoog op mijn verlanglijstje van te bezoeken plekken op deze aardbol .. Kijk even mee in Timelapse modus!

When Puppies Attack

When Puppies Attack
Puppies lijken lief maar ook deze jonge honden kunnen soms aardig gevaarlijk zijn, en neee dan heb ik het niet over pitbull pups...

Epic Turtle Jump

Epic Turtle Jump
In het dierenrijk verloopt ook niet altijd alles op rolletjes en wanneer je bij dat soort beelden ook nog eens dramatisch muziek zet, lijkt het allemaal nog iets dramatischer.

Men's Best Friend

20130719-baby.jpg
Als je een trouwe viervoeter in huis heb, dan blijft het altijd de vraag hoe dit beestje gaat reageren als er een baby bij komt. Wordt het jaloers of juist heel zorgzaam. In dit geval is het heel zorgzaam.

Spring Spin

20130719-spin.jpg
Van spinnen krijg ik echt de kriebels, maar helemaal van harige spinnen die 50 keer hun eigen hoogte kunnen springen! Ben blij dat ik geen bij ben.

Cut In Half Prank

Cut In Half Prank
Mensen in de maling nemen lijkt wel een groot succes op YouTube. De één na de andere grappenmaker gaat de straat op om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Zo ook deze man.

Australia's Top End Timelapse

Top End Timelapse
Er waren zo'n 2 maanden nodig om al het materiaal (zo'n 13.000 foto's) te verzamelen die je vervolgens in timelapse mode en in een kleine 3 minuten voorbij ziet komen.. Check!

How the Tesla Model S is Made

How the Tesla Model S is Made
De nieuwe elektrisch aangedreven auto, de Tesla Model S lijkt een gat in de markt want niet alleen de makers zelf, hoe kan het ook anders, zijn niets dan lovend over deze auto. Ook verschillende magazines die de auto hebben mogen testen schrijven niets dan lovende kritiek .. Dat mag ook wel voor de slordige prijs van 72.600 euro in België, dus dat bij ons met de BPM heffing en andersoortige belastigen wel dik over de ton gan.. Hoe bouwt men zo'n auto ?! Je ziet het in deze clip ..

Ramadan 2013 begins

20130718-ramadan.jpg

Chloe Grace Moretz Portrait Drawing

Chloe Grace Mortez Portrait Drawing
Een bijna fotorealistisch portret tekenen is al een hele opgave. Deze beste man verstaat de kunst. Kijk mee naar een portret van de Amerikaanse actrice Chloe Grace Moretz.

Bumblebee Gives a High Five

Bumblebee Gives a High Five
Bijen zijn ijverige beestjes, maar ook die hebben zelfs tijd om even te socializen. Wat dacht je van een vriendschappelijke high five!?

Zach Galifianakis Stand Up Compilation

Zach Galifianakis Stand Up Compilation
In de Hangover films maakte Zach Galifianakis zich pas echt onsterfelijk al had hij daarvoor ook al een behoorlijke staat van dienst. Als standup comedian had ik 'm eigenlijk nog nooit gezien, tot vandaag. Check eventjes deze bijna 1 durende compilatie van Zach als standup comedian !

Fear of flying

Fear of flying
Een vogel die bang is om te vliegen, daar gaat deze coole animatie over. Het wordt pas echt lastig als zijn collega vogels de trek naar het zuiden willen gaan maken om te overwinteren..

Human Slingshot

20130717-humanslingshot.jpg
Vergeet Twister, voetballen, beach volleybal, nu is er de Human Slingshot. Makkelijk mee te nemen naar het strand of park, maar je moet wel met zijn viertjes zijn.

Hoe roep je een dolfijn

20130717-dolphine.jpg
De volgende keer als je in het Dolfinarium bent en je mag niet op de ramen tikken bij de dolfijnen, dan is het slim om een kam mee te nemen. Want als je deze tegen de ramen plaatst en je haalt je vinger erover dan ben je gegarandeerd van een dolfijn die je komt opzoeken.

Homeless Jackpot Prank

Homeless Jackpot Prank
In Nederland hoeft in principe niemand dakloos te zijn maar in een land als de USA is dakloos zijn helemaal niet zo vreemd. Om toch nog een beetje aan geld te komen verlagen daklozen zich vaak tot bedelen. Vandaag hebben een paar daklozen al het geluk van de wereld en lijken de jackpot gewonnen te hebben ..

The Bad Employee Prank

The Bad Employee Prank
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag zoekt hij de plaatselijke supermarkt op om mensen voor de gek te houden.

Surprise Birthday Parties For Strangers

Surprise Birthday Parties For Strangers
Vroeger was de mooiste dag je verjaardag. Alle aandacht en legio cadeaus. Inmiddels wat jaartjes ouder is het niet zo interessant meer. Reden te meer om een vreemde in het zonnetje te zetten. Dat hij eigenlijk niet jarig is vergeten we even.

A Day with a Russian Billionaire

A Day with a Russian Billionaire
In Rusland zijn in korte tijd veel mensen stinkend rijk geworden na de val van het communisme en vandaag stel ik je voor aan miljardair Sergey Veremeenko. Heb je altijd al gedroomd om rijk te zijn of rijk te worden ?! We gaan een dagje met Sergey op stap om te zien hoe een doorsnee dag voor hem er uit ziet... Ruilen ?!

Haunted Shopping Cart Prank

Haunted Shopping Cart Prank
Rahat van Magic of Rahat heeft dit keer een winkelwagentje gepimpt en voorzien van een afstandbediening om zo argeloze supermarkt medewerkers de stuipen op het lijf te jagen..

Introducing the new CRAZY CART

20130716-crazycarts.jpg
Leuke dingetjes die nieuwe Crazy Carts en zeker voor de iets oudere kinderen onder ons. Maar ik geloof dat ik buiten alleen een helm toch ook elleboog beschermers zou dragen. Het lijkt wel een beetje Mario Cart in het echt.

Gestrande dolfijnen

20130716-dolfijnen.jpg
Na al het dierenleed van de afgelopen tijd zoals paardje pletten, honden uit een snik hete auto bevrijden, is het tijd voor dierenliefde! Het is al een ouwetje, maar wat een machtig gezicht als iedereen zich inzet om deze dolfijnen zo snel mogelijk weer terug in de zee te krijgen.

Urban Exploring

20130715-huntjens.jpg

Greg Hits Hollywood - People vs Microphone

Greg Hits Hollywood 2013 - People vs Microphone
Als je op straat even een paar vragen moet beantwoorden is dat vaak geen enkel probleem. Maar na vier vragen van deze man had ik zijn microfoon om zijn oren geslagen.

BMX Sony Action Cam Mixtape

BMX Sony Action Cam Mixtape
Allemaal kennen we de GoPro camera's, maar dat zijn natuurlijk niet de enige action cams die er te koop zijn. Zie hier een kleine compilatie van de Sony Action Cam.

Baby Playing Van Halen

20130715-vanhalen.jpg
Als je zelf muzikant bent en je krijgt een kleintje, dan is het bijna vanzelf sprekend dat je dit je kind ook mee wilt geven. Deze vader doet het op zijn manier en knutselt leuk een Van Halen nummertje in elkaar.

The Happy Gilmore shot

Happy Gilmore shot
In de film Happy Gilmore uit 1996 speelt Adam Sandler een uitgerangeerde hockeyspeler die ontdekt dat hij een talent heeft voor golf. In dit grappige filmpje van de Europese Golftour zien we bekende golfers als Phil Mickelson, Paul Lawrie en Nicolas Colsaerts proberen op dezelfde wijze een bal af te slaan als Adam Sandler in de film...

Sebastien Bourdais Drops Trophy

IndyCar Driver Sebastien Bourdais Drops Trophy
Dan win je es een keer de IndyCar races en dan laat je die felbegeerde trophy meteen weer uit je handen vallen.. Het overkomt Sebastien Bourdais die er wel mee kan lachen gelukkig en er het beste van maakt ..

Best Maid of Honor Toast Ever

Best Maid of Honor Toast Ever, Eminem Rap
Het standaard trouw gebeuren kennen we allemaal. Maar als één van de getuige iets wil zingen is dat best bijzonder. En al helemaal als de beste dame met keen rapomt op de beats van Eminem..

Bow Wow Meow

Bow Wow Meow
Je zou toch denken dat een kat in elke taal gewoon miauw doet, en een hond waf. Maar dat is dus niet zo als ik dit filmpje mag geloven.

Emu Chick Hatching From An Egg

20130714-emu.jpg
De emoe is na de struisvogel de grootste loopvogel. Dus ook de eieren zijn dan ook behoorlijk groot. Het is een hele klus om hier uit te kruipen, maar een leuk gezicht is het wel, zeker als het beestje ook nog eens piept tussendoor.

Nadal Vs Rémi Gaillard

Nadal Vs Rémi Gaillard
Het is wat rustig rond enfant terrible Rémi Gaillard de laatste maanden maar zo heel af en toe verschijnt er toch een nieuwe clip van hem op het internet. Althans, nieuw ... De beelden zijn voor de doorgewinterde blog bezoeker natuurlijk al wel bekend alleen worden ze in deze clip in een nieuw jasje gestoken...

Louis CK Compiled

Louis CK Compiled
Iemand was zo vriendelijk om alle stukjes standup comedy uit het eerste seizoen Louis CK achter elkaar te knopen tot deze 50 minuten durende compilatie clip ..

Third Story Fall Prank

20130713-vallen.jpg
Je zal het maar zien, iemand die vanaf de 3e verdieping naar beneden valt. Lijkt mij geen prettig gezicht, maar gelukkig is het allemaal een grapje en staat de 'valler' weer rustig op.

Bboy Pocket

20130713-b-boy.jpg
Ondanks dat het er op lijkt dat hij vooral het zelfde kunstje overal doet, is hij toch erg goed in wat hij doet. Ik wordt er al draaierig en misselijk van als ik er naar kijk!

The Rise of Artificial Intelligence

The Rise of Artificial Intelligence
Kunstmatige intelligentie en robots worden met de dag belangrijker en tevens geavanceerder. Maar wanneer is het dan eindelijk zover dat ze mensen kunnen vervangen? En willen we dat eigenlijk wel? Zie hier de korte docu: The Rise of arificial intelligence.

The Drive Thru Switch

The Drive Thru Switch
De werknemers van de plaatselijke drive thru hebben het maar moeilijk de laatste tijd. De een na de andere grappenmaker komt ze in de maling nemen. Zo ook Jack Vale. Zie hier The Drive Thru Switch.

Bizarre Bites - The Cronut

Bizarre Bites - The Cronut
Wij bij Useloos houden van lekker eten. Of het nou een donut is of een croissant, altijd welkom. Maar wat dacht je van een Cronut? De perfecte combinatie als je het mijn vraagt.

Wild West - Speed painting and Graffiti

Wild West - Speed Painting and Graffiti
Als er iemand goed overweg kan met graffiti, dan is het YouTube lid Mister73C wel. De beste man kan niet alleen goed overweg met stiften en papier, ook met het digitale scherm kan hij goed overweg.

Power Rangers Morph Through 20 Years!

20130712-powerrangers.jpg
In de jaren ontwikkelen we steeds verder en ook de Power Rangers kunnen niet achterblijven. Hun outfits veranderen elk jaar!

The Iron Maidens doen Trooper

The Iron Maidens doen Trooper
Misschien hou je niet hardrock, maar een band als Iron Maiden kent iedereen natuurlijk, zelfs ik. Dit is niet Iron Maiden, wel The Iron Maidens, wat toch wat aangenamer wegkijkt .. Hier doen ze het nummer The Trooper ..

Origineel hier!

Walter - The Gathering

The Gathering
Het lijkt of dat Walter op de vlucht is in dit eerst chapter van de gelijknamige webserie waarin hij eigenlijk op zoek is naar gelijkgestemde. Met een seinpistool geladen met lichtkogels weet hij die te vinden .. Part 1: The Gathering!

Ramadan 2013

Ramadan 2013

DJ Earworm - SummerMash '13

DJ Earworm - SummerMash '13
Bij zomerse temperaturen hoort natuurlijk ook een zomerse Mashup. Dan zijn we bij DJ Earworm natuurlijk aan het juiste adres. Luister mee naar SummerMash '13.

ISS-Haren wassen

20130711-harenwassen.jpg
In de ruimte zijn de dingen die wij vanzelf sprekend vinden vaak een hele klus of ziet het er een beetje vreemd uit. Neem nou lang haar wassen bijvoorbeeld. Ik zou denken afknippen is handiger.

Studio Intro

20130711-studiointro.jpg
Je zal maar lekker in het park zitten, in het zonnetje en ineens komt er een bak herrie en wordt het donker in de straat. Je zou denken dat de wereld vergaat, maar niks is minder waar.

Paper City

Paper City
De straten zijn geplaveid met papier in Paper City, een fragiele metropool die we tot leven zien komen in deze schitterende animatie van Maciek Janicki, gefilmd vanuit heliview ..

Losing Nemo

Losing Nemo
De film Finding Nemo was een van de eerste succesvolle animatie films van Pixar, gedistribueerd door Walt Disney Pictures in 2003. Nu 10 jaar later is er dit grappig vervolg van eigen bodem waarin aandacht gevraagd wordt voor de overbevissing die er ooit voor gaat zorgen dat alle zeeën leeg zijn en we alleen nog gekweekte vis kunnen kopen .. Check hier Losing Nemo!

Cristiano Ronaldo - Best Skills & Goals 2013

Cristiano Ronaldo - Best Skills & Goals 2013
Als er iemand goed overweg kan met een bal dan is het Cristiano Ronaldo wel. We zetten een aantal van hoogtepunten op een rijtje voor je.

Ps4 vs Xbox One - Console Wars The Musical

Ps4 vs Xbox One - Console Wars The Musical
Eind dit jaar is het dan zover. Gaan de mensen kiezen voor de Playstation 4, of de Xbox One? Laten we eerst eens uitvechten welke het beste is. Zie hier Console Wars The Musical.

Beatbox Brilliance

20130710-tomthum.jpg
Tom Thum, een geniale beatboxer die nog humor heeft ook! Vooral het stukje in zijn 'wereldreis' waar hij bij Duitsland aankomt klinkt super vet. Het mooiste is om dat met een koptelefoon te beluisteren.

Rare snoeshaan

20130710-haan.jpg
Zodra een haan indruk wil maken, steekt hij zijn borst vooruit (net zoals de meeste mannen trouwens) zodat hij groter en mooier lijkt. Maar bij deze haan is het net alsof hij iets mankeert zo groot maakt hij zijn borst!

Arcade Cabinet Miniature

20130710-arcade.jpg
We blijven even in de games, herinner je de arcade kasten nog? Dat zijn die dingen voor er spelcomputers waren die je thuis had. Die grote zwarte kasten in een rij naast elkaar..deze zijn er nu ook in het miniatuur. Gewoon om de herinnering levend te houden.

Gameplay trailer GTA 5

20130709-gta5.jpg
Vlak voor de herfst zich weer meld, 17 september, komt de nieuwe GTA uit voor de XBox 360 en playstation 3. Volop game plezier dus!

Disney's Frozen - Teaser

Disney's Frozen - Teaser, Trailer
Ik zal waarschijnlijk de enige niet zijn als ik zeg dat ik animaties van Pixar en Disney erg kan waarderen. Binnenkort kunnen we genieten van 'Frozen'. Hier alvast een teaser.

Close Friends Prank

Close Friends Prank
De laatste twee jaar zijn er steeds meer grapjurken opgestaan die hun brood verdienen met mensen pranken, en het vervolgens uploaden van die video's op Youtube. Ken je het gevoel dat iemand dicht bij is maar toch ver weg ?! Gelukkig kan je altijd eventjes bellen, maar of dat ook daadwerkelijk nodig is ?!

Twin Peaks: All the pie and coffee

Twin Peaks: All the pie and coffee
Ik kan me de Amerikaanse tvserie Twin Peaks nog vaag herinneren als een serie waar iedereen destijds voor thuis bleef. Het werd voor het eerste uitgezonden in 1990 en speelt zich af in een plaatsje aan de Canadese grens. Nadat de populaire scholiere Laura Palmer vermoord wordt aangetroffen, wordt FBI-agent Dale Cooper op pad gestuurd om de zaak te onderzoeken. In deze supercut zie je zo'n beetje alle scenes die verwijzen naar taart en koffie ... Check!

The Cactus Prank

The Cactus Prank
Jack Vale heeft de gewoonte om regelmatig wat pranks uit te halen. Vandaag gaat hij met een 'cactus' de straat op om mensen in de maling te nemen.

Art in Motion - Neil Sweeney

Art in Motion - Neil Sweeney
Sportieve duizendpoot, Neil Sweeney combineert verschillende sport stijl en technieken met elkaar om er vervolgens iets nieuw en origineels van te maken. Neil is een talentvolle turner, martial artist en danser die het afgelopen jaar druk is geweest met het creëren van een nieuw concept, "Kunst in beweging".

Detroit Police

20130708-detroit.jpg
Als het blijkt dat bij thuiskomst er ingebroken is, bel je de politie voor je naar binnen gaat. Zelfde geld zit meneer de inbreker wel binnen op je te wachten toch? In Detroit kan je bellen, maar eer de politie eens komt kijken is de inbreker bijna schijndood.

The Wolfman

20130708-wolfman.jpg
Men denkt dat de wolf weer teruggekeerd is in Nederland. Blijkbaar heel bijzonder, omdat ze de laatste 150 jaar ongeveer niet meer in Nederland voorkwamen. Voor ons heel bijzonder, maar voor sommige het dagelijks leven. En dat bij onze buren.

The Babysitter

The Babysitter
Wie heeft er vroeger nooit alles uit de kast gehaald om de door je ouders aangestelde babysitter helemaal gek te maken ?! Nou heb je altijd baas boven baas, en dit jochie maakt het dan ook wel heel erg bont...

Kid Plays With Nunchucks

20130707-nunchucks.jpg
Het ene kind heeft een talent voor voetbal, de ander is opgegroeid met een stuur in zijn hand en zien we jaren later terug bij de Grand Prix. Maar dit kind gaat denk ik later spelen in Kung Fu films.

Goat Love

20130707-babygeit.jpg
Na al het dierenleed zoals het pletten van kleine shetland pony's wordt het tijd om de mens eens te laten pletten door babygeitjes.

That's How You Go Down Stairs!

That's How You Go Down Stairs!
Normaal de trap aflopen kan iedereen, maar dat kan natuurlijk met meer klasse. James Cagney doet het nog een keertje voor.

Daft Punk - Get Lucky - Ultimate Cover Mashup

Daft Punk - Get Lucky - Ultimate Cover Mashup
Over het nieuwe album van Daft Punk zijn de meningen verdeeld. Maar één ding is zeker, het nummer 'Get Lucky' is een regelrecht succes. De ene na de andere cover zie je voorbij komen. We zetten er een aantal op een rijtje in deze Ultimate Cover Mashup.

Rollerblading Holiday

Rollerblading Holiday
Met een auto het centrum van een stad inrijden wordt steeds meer ontmoedigd en daarom zie je in de meeste grote steden steeds meer autovrije zones en / of fietsers. We zijn vandaag in Lausanne, de hoofdstad van het Zwitserse kanton Vaud waar rollerblader Maxime Genoud op weg is naar het treinstation met een koffer.. Op de rollerblades !

Can Blind People Draw?

20130706-blind.jpg
Ja, dat kunnen ze, maar makkelijk is het niet! Omdat ze in een 3D wereld leven door te kijken met hun handen, is het lastig om het plat op papier te krijgen. Joe Earle doet zijn best en krijgt best nog wel het een en ander op papier, maar verwacht geen hoogstaande tekeningen.

Details

20130706-details.jpg
Bij sommige schilderijen ben je zo uitgekeken, maar bij dit kunstwerk kan je wel uren blijven kijken. Hij is zo gedetailleerd dat je elke keer wat nieuws ontdekt. Bijzonder.

Big Moments of Turkish Football History

Big Moments of Turkish Football History
Het Turkse voetbal zit de laatste jaren flink in de lift en steeds meer buitenlanders zoeken hun heil in de Turkse competitie.. Hoe dat allemaal zo gekomen is zien we in deze mooie animatie !

Don't kick the baby!

Don't kick the baby!
De mensen van de verborgen camera show, Just for Laughs zijn weer op pad en hebben dit keer een prank bedacht met een baby in de hoofdrol, awwwww!

70's Nurburgring Nordschleife Crashes

70's Nurburgring Nordschleife Crashes
Een weekendje Duitsland voor een paar rondjes Nordschleife is helemaal geweldig. Vandaag de dag zijn de auto's wel een stuk veiliger dan in de jaren 70. Kijk mee naar een heerlijk stukje historie.

Honda - Hands

20130705-honda.jpg
Creativiteit in reclamespotjes zijn het belangrijkste om de kijker te doen overtuigen of in elk geval er over te laten praten tegen zijn/haar vrienden. Dat is Honda wel gelukt met deze commercial!

Be More Dog

Be More Dog
Waarom zou je je als kat alleen maar bezig houden met kattendingen? Een keer iets heel anders doen kan best wel eens een prettige uitdaging zijn.

Snuffy the Seal

Snuffy the Seal
We schakelen live over naar beelden van de vrijlating van Snuffy de Zeehond die enkele weken geleden volledig uitgedroogd en sterk vermagerd werd gevonden aan de kust en vandaag terug gaat naar de natuur ..

Awesome Bat Tricks

Awesome Bat Tricks
Een beetje honkballer moet goed overweg kunnen met een bal en knuppel. Deze beste man heeft er een eigen sport van gemaakt.

How to Make a Carrot Recorder

How to Make a Carrot Recorder
We gaan een instrument maken met groente. Kan dat dan ?! Jazeker, kijk even mee naar deze handige Harry die een wortel omtovert in een recorder.

Oorlogje spelen

20130704-oorlog.jpg
Sommige mannen blijven kind, zeker als het om bepaald speelgoed gaat zoals radio bestuurbare auto's, vliegtuigjes en tanks. Je maakt een leuke setting en hopla, je kunt oorlogje spelen. Via TLP

A Day in the Life of a Kiva Robot

A Day in the Life of a Kiva Robot
Een poosje terug heeft gigant Amazon, robot leverancier Kiva overgenomen. Vandaag gaan we eens kijken hoe het er aan toe gaat in een magazijn van Amazon.

The Man Who Was Afraid of Falling

The Man Who Was Afraid of Falling
We zien de laatste tijd niet zo veel animaties voorbij komen maar dit is er dan toch wel weer eentje om door heen ringetje te halen. Een man laat zijn bloempot vallen en krijgt vervolgens zelf ook last van hoogtevrees. Deze mooie animated stopmotion clip werd gemaakt door Joseph Wallace ..

Adrift [Timelapse]

Adrift [Timelapse]
Een schitterende timelapse video van de mist die altijd over de San Francisco Bay Area hangt waar zo'n twee jaar voor nodig bleek om alle beelden te verzamelen en tot deze mooie clip te compileren.

French Worker is Easily Scared

French Worker is Easily Scared
Van je collega's moet je het hebben. Maar als je net als deze man snel schrikt is het natuurlijk vragen om ellende. Leuk zo'n dagje werken.

Jono & Ben at Ten - Next Actor - Robbie Magasiva

Jono & Ben at Ten - Next Actor - Robbie Magasiva
Boodschappen doen is voor niemand een pretje. Maar als je bij de kassa komt en acteur Robbie Magasiva staat op je te wachten dan kan het nog wel eens raar aflopen..

Geen hond in de auto!!

20130703-hond.jpg
Elke zomer worden we er weer voor gewaarschuwd, laat geen huisdieren achter in je auto! Ook al heb je je raampjes op een kier, de temperatuur loopt heel snel op! Deze dierenarts nam de proef op de som.

Drummen

20130703-drumkid.jpg
Je ziet dat vrouwen met kinderen steeds meer en vaker werken waardoor de vader ook een papadag toe bedeeld krijgen. Maar als het papadag is, wil het niet zeggen dat je niet meer je hobby uit kan voeren.

Strobe and the Traveling Tuts

Strobe and the Traveling Tuts
Stonden wij vroeger nog vooral tegenover elkaar in de disco de laatste danspasjes uit te wisselen tegenwoordig heeft het dansen een ware evolutie doorgemaakt en vooral met het dansen op dubstep muziek is dat goed zichtbaar. Dit is Strobe, een gast met een geheel eigen dans stijl. Wij kijken natuurlijk mee!

Where's The Piñata?

Where's The Pinata?
Geweldig zo'n echte piñata, maar je zal hem toch eerst kapot moeten meppen voordat je er van kunt genieten. Maar waar hangt hij nu precies?

Broken Camera Prank

Broken Camera Prank
Iemand op straat vragen of ze even een foto van je willen schieten is de normaalste zaak van de wereld. Maar als de camera tijdens het aangeven op de grond beland, wie is dan de schuldige?

Videomashup Juni 2013

Videomashup Juni 2013
Op Tastelikepizza kan je tegenwoordig elke maand een videomashup vinden met daarin de beste clips van de voorgaande maand. Dit is de juni 2013 editie!

Shake That, Baby | Stuckey & Murray

Shake That, Baby
Je moet er van houden en dat doen Stuckey & Murray ook. zwangere vrouwen. Ze zingen er zelfs een liedje over en dat klinkt ongeveer zoiets als dit.

Keep your hands down!

20130701-handdown.jpg
Katten, we zien een hoop filmpjes voorbij komen, maar blijkbaar zijn deze huisdieren het waard. Dit keer is het verboden om je hand omhoog te tillen en dus grijpt de kat in.

Brandweerman Heeft Het Warm

Removing Level-B suit after F-16 Crash
Dat een brandweerman vaak met vuur te maken heeft mag duidelijk zijn. Logisch ook dat ze super isolerende pakken aan hebben om zichzelf te beschermen. En dan is het na drie uur blussen best warm in zo'n pak.

Free Birds - Trailer

Free Birds - Trailer
Als kalkoen begin je toch een beetje zenuwachtig te worden als het weer eens richting Thanksgiving gaat. Want 9 van de 10 keer sta je toch op het menu. Tijd om daar wat aan te doen. Zie hier de trailer van Free Birds.

This is Boston [Timelapse]

This is Boston [Timelapse]
Boston is de plaats waar de epische serie Cheers ooit werd opgenomen en de grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. In deze prachtige Timelapse krijg je een goed beeld van de stad die ook beschouwd wordt als de officieuze hoofdstad van New England.

Sigaretten Smokelen doe je niet ZO!

Sigaretten Smokelen doe je niet ZO!
Sigaretten zijn handel, en hoe duurder ze worden gemaakt, met allerlei accijnzen, des te meer illegale handel zal er ontstaan. Probleem is natuurlijk wel om dat smokkelwaar op de juiste plaats van bestemming te krijgen al zijn sommige smokkelaars wel hier erg inventief. Helaas, voor hun, de douane ook..
volgende
vorige