Animals vs Mirrors

Animals vs Mirrors
Spiegels zijn handig. Hoe weet je anders of je haar goed zit? Maar dieren en spiegels is een heel ander verhaal. Die vinden dat maar vreemd. Hierbij een kleine compilatie.

Just playing

20130531-playing.jpg
Zijn vriend liet zijn mixsetje achter. Hij had het niet beter kunnen doen! Resultaat is een lekker stukje muziek mix.

Amazing House

20130531-house.jpg
Regelmatig roepen mensen dat als je last heb van geluidsoverlast je maar in een hutje op de hei moet gaan wonen. Maar ik heb een veel beter idee. Wat dacht je van een hutje midden op een rivier?!

Koreusity n°43

Koreusity 43 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°43..

10 Surprisingly Dark Fairytale Stories

10 Surprisingly Dark Fairytale Stories
Sprookjes zijn niet altijd zo sprookjesachtig als je zou verwachten. Kijk even mee naar deze top 10 waarin de duistere kant van sprookjes aan het licht komt.

Manhattanhenge

Manhattanhenge

Don't Go In The Phone Booth

Don't Go In The Phone Booth
Hier in Nederland zijn ze nog maar amper te vinden, maar mocht je een keer een telefoontje willen plegen vanuit een telefooncel. Denk dan nog een keertje na.

Kenyan High School High Jump

20130530-polsstokspringen.jpg
In Kenia wonen veel atleettalenten die dan regelmatig tijdens wereldkampioenschappen en op de Olympische Spelen terecht komen. Als je ziet wat ze met weinig tot geen professioneel materiaal kunnen doen, snap ik goed dat als ze deze materialen wel in handen krijgen ze al snel bij de wereld top zitten!

Nano Flowers

20130530-nanobloem.jpg
Nanodeeltjes, niet met het blote oog te zien, maar wel te manipuleren. Er is iemand gelukt om de kleinste deeltjes zo te manipuleren dat ze de vorm van bloemen aannemen. Zo heeft hij zijn eigen Nano tuintje.

If I Had Super Powers

If I Had Super Powers
Wat zou jij doen als je de beschikking had over superkrachten zoals echte superhelden ?!

Back To The Future Homemade

Back To The Future Homemade
Een van de betere trilogie reeksen zijn die van Steven Spielberg's 'Back to the Future' films. Michael J. Fox was de ster van die film en voor veel mensen is het nog steeds een van de betere film ooit gemaakt. De mensen van CineFix spelen zelf hun favoriete films na, en dit keer is het een scene uit Back to the Future..

Van Persie vs Kids At RVP Tournament

Robin van Persie vs Kids At RVP Tournament
Dat Robin van Persie aardig met een een bal overweg kan weten we inmiddels. En om het nog een keer duidelijk te maken gaan we even dollen met vier kleine koters tijdens het RVP Tournament. Volgende keer wel weer tegenstanders van je eigen lengte hè!

Homeless On The Streets Of Chicago

Homeless On The Streets Of Chicago
Zonder huis en zonder werk de dagen doorkomen is moeilijk. Zoek een baan is makkelijker gezegd dan gedaan. Luister even mee naar het verhaal van Ronald Davis uit Chicago.

Sky Screamer

20130529-zweefmolen.jpg
Achtbanen kunnen eng zijn, maar een ritje in de hoogste zweefmolen van de wereld lijkt me giga eng! Maak kennis met de Sky Screamer. Best dun die kettinkjes.

Will Smith Making Noises [the Supercut]

Will Smith Making Noises - Supercut
Will Smith heeft het helemaal gemaakt als filmster in Hollywood en speelt in nogal wat films. Het begon voor Will Smith ooit als rapper waarna hij in 'The Fresh Prince of Bell Air' ,voor het grote publiek, definitief doorbrak. Hier een supercut met Will Smith die allerlei geluidjes maakt...

Please call the police!

20130528-politie.jpg
Als je aangereden wordt door een auto dan mag je blij zijn als je nog heelhuids op kan staan. Maar als de auto vervolgens gewoon doorrijd kan je twee dingen doen. Of je noteert het kenteken en belt de politie, of je duikt op zijn motorkap en vraagt aan een voorbijganger of zij de politie kan bellen.

We Can Dance - Movie Dance Tribute

We Can Dance - Hollywood Movie Dance Tribute
In elke film vind je tegenwoordig wel een dans scene. Tijd om die eens op een rijtje te zetten in deze tribute. Zie hier 'We Can Dance'.

Monkey Light Pro

Monkey Light Pro
Opvallen in het donker is als fietser geen overbodige luxe. Nou kan je gewoon verlichting voor en achter op je fiets monteren, maar daar trek je geen dames mee. Wellicht dat je met de 'Monkey Light Pro' meer succes hebt.

Helaas nog even wachten, want dit kickstarter project heeft zo'n $180.000 nodig voor ze het werkelijk gaan produceren.

The Lowest Life Expectancy

The Lowest Life Expectancy
Niet iedereen heeft het geluk om in een Westers land geboren te worden en / of 100 jaar oud te worden. In sommige landen ligt de levensverwachting beduidend lager, dit is een top 10...

Vrouw vs Spin

Vrouw vs Spin
Na het zien van de film Arachnafobia moet ik eerlijk bekennen dat ik het ook niet zo op spinnen meer heb. En dat terwijl er in NL helemaal geen gevaarlijke spinnen voorkomen... Deze dame durft de badkamer niet uit, maar gelukkig is er een held in huis.

Opblaasbaar

20130527-drol.jpg
Heb jij ook zo'n last van hondendrollen op het trapveldje in de buurt?? Misschien is dit dan de oplossing om de hondenbezitters erop te wijzen wat ze eigenlijk achter laten. Een opblaasbare drol!

Little Tombstone

Little Tombstone
Korte animaties zie je met regelmaat voorbij komen hier op Useloos. Vandaag wederom een meesterwerkje. Zie hier Little Tombstone.

Bearcats Video Bombing

Bearcats Video Bombing
De term Photo Bombing is er al een poosje. Maar waarom zou het ook niet met video kunnen? Zo te zien is het Bearcats honkbalteam er zeer gedreven in.

Danang International Fireworks

Danang International Fireworks
Een timelapse compilatie van de jaarlijkse vuurwerk competitie in Danang, China ..

Baby squirrel on my shoulder

Baby squirrel on my shoulder
Het is weer eens iets anders dan een hond uitlaten, moet je maar denken ..

8-bit Cinema: Iron Man in 60 Seconds

8-bit Cinema: Iron Man in 60 Seconds
Ik heb toevallig afgelopen week de nieuwe Iron Man 3 film gekeken die erg cool was maar tegelijk meer van hetzelfde. In deze 60sec durende clip zie je een samenvatting, in 8-bit.

Beauty of Space photography

Beauty of Space photography
Of we alleen zijn in het heelal dat blijft nog altijd een vraag waar zich hele batterijen met wetenschappers mee bezighouden. Tijdens die zoektocht wordt er van alles gefotografeerd en dat ziet er cool uit.

Lifelike Human Statues

20130526-giant.jpg
Tot in de details lijken ze op echte mensen, maar in werkelijkheid zijn het grote sculpturen waardoor het eigenlijk wel onder de noemer reuzen kan.

Van Gogh Shadow

Van Gogh Shadow
Als er een kunstenaar wereldberoemd is dan is het Van Gogh wel. Over zijn stijl zijn de meningen verdeeld. Maar één ding is zeker. Ze zijn dik geld waard. Vandaag laten we een aantal kunstwerken van hem tot leven komen.

Football Hero

Football Hero
Languit op de bank Guitar Hero spelen is nou niet echt bijzonder goed voor je conditie. Dat moet een stuk beter kunnen. Met wat knutselwerk gaan we nu voor Football Hero.

It Just Take Me Little Longer - Scott's Story

It Just Take Me Little Longer - Scott's Story
Het valt niet mee om te leven met een handicap als CP. Nou kan je met de pakken neer gaan zitten, maar je kan natuurlijk ook het beste er van maken. En dan hebben we het over Scott. Ik zeg respect.

Miami - City By The Ocean

DevinSupertramp - Miami - City By The Ocean
Filmmaker DevinSupertramp is een meester met een camera. Zijn beelden zijn bovengemiddeld van kwaliteit. Vandaag neemt hij ons mee naar Miami.

Cobra vs. Monitor Lizard

20130525-snakevs.jpg
De natuur is hard, maar mooi. En ook in de natuur moeten dieren vechten voor een lekker maaltje. Soms geld de regel "wie niet sterk is moet slim zijn" zoals bij ons en in dit geval gaat dit gezegde zeker op!

Google Glass Photographer

20130525-googleglass.jpg
Je heb best kans dat als Google Glass op de markt komt en mensen het daadwerkelijk gaan gebruiken op straat, je voor vreemde situaties komt te staan. Want hoe ziet dat er eigenlijk uitvoor een buitenstaander als er een filmpje of een foto gemaakt wordt zoals ze nu op youtube staan.

Adventures are the Pits

Adventures are the Pits
Een jochie krijgt meer dan hij had gehoopt of zelfs gewild als hij een middagje in de ballenbak speelt.

Gyro Eating Championship 2013

Gyro Eating Championship 2013
Na het stappen, of gewoon als avondeten een broodje gyros pakken is heerlijk. Na één broodje heb ik het meestal wel gezien, maar deze gasten pakken er dan nog een aantal. Bizar.

We Didn't Start the Viral!

We Didn't Start The Viral!
Elke dag worden er filmpjes naar Youtube geupload. Vaak niet bijzonder, maar er zijn uitzonderingen die legio views krijgen. We zetten een aantal virals op een rijtje..

Trampoline Trickshot

20130524-trampoline.jpg
Trampoline springen blijft een leuke bezigheid voor jong en oud, maar het is ook uitermate geschikt om leuke trucjes op te doen met een bal.

Taxi Troll

Taxi Troll
We konden eerder hetzelfde geintje zien in een bus variant, vandaag nemen we een taxi chauffeur in de maling... Ja ach, als je verder toch niets te doen hebt.

Ping Pong Trick Shots

Ping Pong Trick Shots
In NL hebben we tegenwoordig een uit Azië geïmporteerde tafeltennisster die NL's hoop is in bange dagen. Of ze het nivo van deze virtuozen haalt ?!

Mia Grace Knows Her Marvel Super Heroes

Mia Grace Knows Her Marvel Super Heroes
Mocht je ooit wat antwoorden zoeken over de superhelden van Marvel, en op Wiki kan je ze niet vinden. Wellicht dat de vier jarige Mia je kan helpen. Met recht een super fan eerste klas.

Animals Are Awesome

20130523-pauw.jpg
Omdat jullie gek zijn op dierenfilmpjes, gooi ik vandaag een leuke compilatie neer. Sommige zul je al kennen, andere nog niet, maar Animals are Awesome!!!!

Great Moments on Jumbotron

20130523-jumbotron.jpg
Als je de camera op je gericht heb waardoor je gezien word op de schermen in het stadion, word je 'geacht' elkaar een kusje te geven. Maar er gebeuren heel wat meer andere dingen dan kusjes geven!

Isabella 7 years old Karate Kid

20130523-karatekid.jpg
Ralph Macchio werd in zijn rol als Karate Kid ineen klap wereldberoemd maar kan waarschijnlijk nog geen lucifer doorbreken. Vandaag stel ik je voor aan de 7 jarige Isabella die hard op weg is om arme Ralph van zijn troon te stoten...

TURBO - Official Trailer

TURBO - Official Trailer
Van de makers van Madagascar en Kung Fu Panda komt binnenkort in de bioscoop de animatiefilm 'Turbo'. Turbo, is een high-velocity 3D komedie over een underdog slak die op wonderbaarlijke wijze supersnel blijkt... Hier de offciele trailer!

Sleepy

20130522-beer.jpg
Je herkent het vast wel, het in slaap dommelen en steeds wakker worden als je hoofd wegzakt. Niet alleen wij mensen hebben daar last van, maar ook in de dierenwereld komt het regelmatig voor. Rechtop slapen is eigenlijk ook niks!

DevinSupertramp - Halo Medley

DevinSupertramp - Halo Medley, Lindsey Stirling, William Joseph
Met de komst van de nieuwe Xbox staat gelijk Halo weer in de spotlights. Youtube filmmaker Devin Supertramp gaat deze keer voor een kick ass stukje muziek. Zie hier de Halo Medley.

Unbelievable Facts That Are Actually True

Unbelievable Facts That Are Actually True
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Vandaag gaan we voor ongelofelijke feitjes.

Tornado Survivor finds Dog

Tornado Survivor finds Dog during TV Interview
Wij staan er niet zo heel erg bij stil omdat hier in NL tornado's of orkanen nauwelijks voorkomen, maar stel je eens voor dat je ineens alles kwijt bent wat je bezit. Inclusief je hond! Deze vrouw kan haar ogen niet geloven als ze tijdens een live interview voor televisie ineens haar trouwe viervoeter onder het puin vandaan ziet kruipen... Hartverwarmend natuurlijk!

A Week Of Tornadoes

A Week Of Tornadoes

Blikseminslag

20130521-bliksem.jpg
Hoe gaaf zou het zijn dat als het onweert je de bliksemschicht op beeld krijgt. Maar als deze iets te dichtbij inslaat is het eerder een ontploffing dan een mooie schicht!

Speed Kills

20130521-speed.jpg
Een cheetah is niet alleen een mooi dier maar ook een ontzettend snel dier. Maar waar komt dat nu eigenlijk door? Dit filmpje legt haarfijn uit hoe het werkt.

Compilation of Painful Nut Shots

Compilation of Painful Nut Shots
Mannen hebben wel meerdere zwakke plekken maar op de familie juwelen zijn we extra zuinig, niet in de laatste plaats omdat een nutshot vreselijk veel pijn doet. Hier een compilatie!

Dok Mai: A Compilation of Cute

Dok Mai: A Compilation of Cute
Een baby olifantje is nog lief en aandoenlijk. Dit is olifantje Dok Mai van het Elephant Nature Park in een compilatie clip... Awwww!

Visual Poi

Visual Poi
Mocht je deze zomer op een feest de toffe jongen, of dame, uit willen hangen. Wellicht is de 'Visual Poi' iets voor je. Kost je wel een kleine 1500 dollar, maar dan ben je wel opvallend aanwezig.

The Seas Strangest Square Mile

The Seas Strangest Square Mile
Het leven boven water is mooi, maar onder water gaat er nog een wereld voor je open. Vaak mooi, soms bizar..

Kusje erop?

20130520-kusje.jpg
De meeste kusjes die gegeven worden zijn gratis, maar niet alle kusjes zijn even veilig! Ook al denk je dat je veilig achter glas staat, dan nog bestaat de kans dat je bedrogen uitkomt en met een bloedlip achterblijft.

Rhythms of Spring

Rhythms of Spring
Het zou lente zijn en de zomer zou in aantocht zijn. Afgezien van een aantal dagen zon hebben we er nog niet veel van gemerkt. Misschien dat je door deze timelapse video toch een beetje dat lentegevoel krijgt...

Dancing 2 Billy Jean [Fail]

Dancing 2 Billy Jean [Fail]
Naast goed muziek heeft Michael Jackson ook allerlei choreografen geïnspireerd met zijn danspasjes en moves als de moonwalk. Deze gast denkt dat hij net zoveel talent heeft als MJ en geeft op een feestje een showtje weg...

Animal Dubs

Animal Dubs
De pratende dieren van André van Duin kennen we allemaal nog wel. Helaas is het programma Animal Crackers niet meer te bewonderen op tv. Gelukkig zijn er nog creatievelingen die zelf aan de slag gaan.

Streakers Fail Compilatie

Streakers Fail Compilatie
Naast een levenslange stadion verbod riskeren streakers lijf en leden voor dat ene momentje, hun '15 secondes of fame'.. Hier een compilatie van dat soort dwazen die er nu spijt van hebben ..

Koreusity n°41

Koreusity 41 - Viral Compilation
Het is weer tijd voor een nieuw deel uit de Koreusity Viral Compilation serie... Vandaag deel #41!

Yoga of fun

20130518-yoga.jpg
Zijn vrienden roepen allemaal dat het yoga is, maar volgens mij lijkt dit meer op kamasutra dan yoga. Ze komen er wel mee vooruit in elk geval wat een grappig gezicht is.

Metal Baby

20130518-metalbaby.jpg
"Waar je mee om gaat word je mee besmet" is een welbekende uitspraak. In dit filmpje kan het niet anders dan deze uitspraak in de praktijk gebracht is, want anders had het kind wel de teletubbies gezongen.

Estas Tonne - Song of the Golden Dragon

Estas Tonne - The Song of the Golden Dragon
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen. Zie hier Estas Tonne.

John Merritt - Wood Carver

John Merritt - Wood Carver
Mocht je nog een hobby zoeken, en ben je een beetje handig. Dan kan houtliefhebber John Merritt je een beetje op weg helpen. Je moet wel het nodig geduld opbrengen om zijn creaties na te maken. Knap staaltje handwerk.

Tall Paint

20130518-paint.jpg
De een noemt het kunst, de ander noemt het knoeien met wat verfpotjes. Maar eerlijk is eerlijk, ondanks dat het vrij simpel is ziet het er wel erg grappig uit!

Russische Bikkel

20130518-rus.jpg
Als soldaat zijnde kom je soms in situaties waar je van te voren nooit bij stil gestaan heb. Wat dacht je van een scherf in je voorhoofd krijgen en die er dan 'on the job' er uithalen met een tangetje. Dat had hij waarschijnlijk nooit zelf kunnen verzinnen.

Ultimate Shopping Cart Fails Compilation

Ultimate Shopping Cart Fails Compilation
Boodschappen doen is saai en vooral niet leuk. Als kind zijnde heb je al helemaal een hekel aan dat soort verplichte bezoekjes aan de supermarkt al zijn de winkelwagentjes die ze daar hebben natuurlijk wel geinig en net speelgoed. Je hoeft geen kind te zijn om met winkelwagentjes te spelen of stunten. Helaas wil dat 'spelen' nog weleens fout gaan...

Deadly crossing

20130517-border.jpg

Water Bowl Prank

Water Bowl Prank
De 'water bowl prank' is zo oud als de weg naar Rome. Mocht je een keer slachtoffer worden, dan eindig je met een nat pak. Maar het kan ook anders. Deze gast laat zien hoe je dat oplost.

Zombie Parkour - The Flipping Dead

Zombie Parkour - The Flipping Dead
Mocht er ooit een zombie invasie komen dan hoop ik dat ze, net als op tv, voor geen meter vooruit komen. Want als we dit soort zombies treffen dan hebben we een serieus probleem.

Last cat on earth

20130517-lastcat.jpg
Wat als de nieuwe president (een hond in dit geval) wil dat alle katten verdwijnen van de planeet? Tsja dan krijg je een letterlijke cat-dog fight! Erg leuk gemaakt moet ik zeggen. Lekkere muziek ook die onder het filmpje zit.

50 Different Types Of Friends

50 Different Types Of Friends
Vrienden komen en vrienden gaan en pas als het er op aan komt, weet je wie je echt tot je vriendenkring mag rekenen. Er zijn in totaal zo'n 50 soorten vrienden, althans... volgens dit filmpje!

Explore the Grand Canyon with Google Maps

Explore the Grand Canyon with Google Maps
Altijd al een keer de Grand Canyon willen gaan bekijken maar daar geen geld of tijd voor ?! Geen nood, Google heeft ook dit ongerepte stukje van de wereld inmiddels in kaart gebracht zodat je er met Google Maps je weg kan vinden .... De techniek staat voor niets !

Google Glass From The Eyes Of A Toddler

Google Glass From The Eyes Of A Toddler
Het Google Glass project staat behoorlijk in de belangstelling de laatste tijd. Alle functies worden besproken, de technische details, en ga zo maar verder. Laten we hem voor de verandering eens geven aan een ukkie die geen moer om al die technische snufjes geeft, maar gewoon draagt omdat het volgens hem een coole bril is.

Overtone Singing

20130516-muzieknootjes.jpg
Een beetje lallen onder de douche doet iedereen wel eens, maar wist je dat het portiek van een flat een hele mooie akoestiek heeft? Daar maakt deze jongen gretig gebruik van!

Nederland = cool

20130516-molen.jpg
Nederland staat bekend in het buitenland om zijn molens, kaas, klompen, bollenvelden en nog veel meer van die cliché dingen. Maar Amsterdam pakt het in hun promospotje even anders aan, want buiten deze cliché dingen zijn er nog veel meer leuke dingen te beleven.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D.
De comics van uitgeverij Marvel Comics zijn mateloos populair en films als 'Iron Man' en 'The Avengers' waren regelrechte kaskrakers. Moederbedrijf Disney heeft besloten verder te borduren op deze successen en komt nog dit jaar met een serie 'Agents of S.H.I.E.L.D.' genaamd. Hier te trailer / teaser!

Peru & Bolivia in Stopmotion

Peru & Bolivia in Stopmotion
Het mooie aan het internet is dat je voor heel veel zaken je luie stoel niet meer uit hoeft. Zo kan je tegenwoordig boodschappen doen online, kleding kopen en ook allerlei verre bestemmingen bekijken zonder daarvoor maar één stap buiten de deur te hebben gezet. Wij gaan vandaag naar de andere kant van de aardbol en nemen een kijkje in Peru en Bolivia, in stopmotion!

Met de hand gevangen

20130515-valkje.jpg
Loop je lekker over de hei met je vrienden om een potje te gaan jagen, blijkt het dat je je geweer helemaal niet nodig heb om wat te vangen. Met de hand is net zo makkelijk!

Robot Chicken Couch Gag - The Simpsons

Robot Chicken Couch Gag - The Simpsons
Op FOX kun je dagelijks de leukste series zien. Maar als Robot Chicken zich gaat bemoeien met de intro van de Simpsons, dan kan dat maar een ding betekenen. Ik zeg Awesome!

The Steepest Race in Europe - Red Bull 400 Planica 2013

The Steepest Race in Europe - Red Bull 400 Planica 2013
Dat de rode stier elke keer weer een nieuwe uitdaging weet te verzinnen is onderhand wel duidelijk. Wat dacht je van de Red Bull 400 Planica? Ik geef het je te doen.

Doe es Scoren

Doe es Scoren
Vanavond is de Europa League finale tussen Chelsea en Benfica in de Amsterdamse Arena, en dat beloofd alvast een spannende wedstrijd te worden. Een goal zoals deze zullen we wel niet zien, maar wil ik jullie toch niet onthouden ...

Human Chainsaw

20130514-kettingzaag.jpg
Misschien heb je hem voorbij zien komen in DWDD. Ik had hem gemist en waarschijnlijk nog wel meer met mij. Daarom nog een keertje op Useloos. De menselijke kettingzaag!

Frisbee Fun

20130514-frisbee.jpg
Een beetje met een frisbee overgooien in een park met mooi weer klinkt als muziek in de oren met al die regen van vandaag. Maar op het overgooien een beetje spannender te maken stap je gewoon in een cabrio.

Chihuahua Hates Taking Baths

Chihuahua Hates Taking Baths
Sommige dieren vinden een heerlijk warm bad het ergste wat er is. Zo ook deze Chihuahua die duidelijk laat zien dat het niet zijn favoriete bezigheid is.

Audi: It Couldn't Be Done

Audi: It Couldn't Be Done
Het Duitse automerk Audi is al jaren een van de meest toonaangevende automerken ter wereld. Niet alleen heeft dit merk in de autorally sport z'n sporen al dubbel en dwars verdiend ook qua design zijn er maar weinig automerken die zo innovatief zijn als Audi... Hier hun laatste commercial voor de Amerikaanse markt.

Ken Block loses Wheel during Race

Ken Block loses Wheel during Race
Ken Block is een geweldenaar in een auto en zelfs op drie wielen weet hij deze race nog als tweede te eindigen. Terwijl de vonken onder z'n auto wegslaan rijdt KB, zoals hij liefkozend wordt genoemd door de toeschouwers, gewoon door... Just ain't care!

Sugar And Salt

Sugar And Salt

Motorrad - Motorbike With Airplane Engine

Motorrad - Motorbike With Airplane Engine
Auto's en motoren tunen is voor veel mensen een hobby. Soms lijkt het wel of niets onmogelijk is, zo ook in dit geval. Een motorfiets met een motorblok van een vliegtuig. Kan het nog mooier?

Cracking egg on Head Prank

Cracking egg on Head Prank
Nadat moeders het eerst zelf voor doet wil zoonlief het ook eens proberen. Alleen had z'n moeder haar ei eerst lek geprikt... awww

Facebook Update In Real Life

Facebook Update In Real Life
Hele volksstammen delen hele dagen lief en leed met elkaar op social media site, Facebook. Maar hoe ziet dat er eigenlijk in het echte leven uit ?!

Space Oddity

20130513-space.jpg
Chris Hadfield maakte eerder al filmpjes als antwoord op de vraag van mensen hoe dingen eruit zouden zien als het in de ruimte gebeurde. Nu heeft hij een videoclip gemaakt. Vandaag zal hij terug op aarde zijn. Mooi afscheid!

Best Pregnancy Announcement Reactions

Best Pregnancy Announcement Reactions
Wanneer je een baby in je buik hebt wil je graag wat mensen op een speciale manier dat vertellen. En die reacties zijn vaak ronduit geweldig.

Duck People

20130512-ducks.jpg
De enige eend die ik leuk vind is Donald Duck, maar dit stelletje heeft 2 eenden als huisdier. Ook deze beestjes worden aangekleed en behandeld alsof het hun eigen kindjes zijn. De vraag is of de beesten het zelf leuk vinden.

How Many Drugs Can You Buy For $20 Around The World

20130512-drugs.jpg
In het buitenland denkt men al gauw dat je in Nederland alle drugs zomaar in de winkel kan krijgen. Maar wat kost drugs nu eigenlijk? We nemen eens een kijkje over de hele wereld hoeveel drugs je kan krijgen voor 20 Dollar.

Caught under the Hood

Caught under the Hood
Het leven van een politieman gaat niet over rozen. Niet alleen zijn deze wetsdienaren helemaal niet geliefd bij Jan met de Pet door flitsakties en lasergun praktijken. En dat terwijl oom agent toch al zo'n zwaar en gevaarlijk beroep heeft.

On The Border

On The Border

Glass Toilet Door

Glass Toilet Door
Als je het toilet opzoekt is het wel zo fijn dat je dan ook een beetje privacy hebt. Op het eerste gezicht lijkt dat hier totaal niet het geval te zijn. Maar schijn bedriegt.

Matrix Effect

20130511-bullet.jpg
De film The Matrix is een film die bij veel mensen nog in het geheugen zit. De special effects waren dan ook verbluffend toen. Maar nu kan het allemaal wat makkelijker en vooral wat goedkoper om de bullet time van de Matrix na te bootsen.

Kat v.s. T-shirt

20130511-kat.jpg
Het is vaak een belachelijk gezicht en meestal ook totaal zinloos, huisdieren met kleding aan! Ok, een dekje voor de regen of kou nog tot daar aan toe, maar om je kat een shirt aan te doen vind ik sneu!

Koreusity n°40

Koreusity 40 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°40..

Puppet Movie Trailer Proposal

Puppet Movie Trailer Proposal
Het wordt steeds moeilijker en moeilijker om je meisje nog op een originele manier ten huwelijk te vragen. Zo'n beetje alles is al een keer gedaan al is deze aanzoek met Puppets erg geslaagd ...

Jimmy Kimmel - Celebrities Read Mean Tweets #4

Jimmy Kimmel - Celebrities Read Mean Tweets #4
Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens meekijken wat voor Twitter berichten ze krijgen. Voor het gemak lezen ze het zelf voor.

The Worst Movie Moms Ever

The Worst Movie Moms Ever
Voor de info, zondag is het Moederdag. Dus mocht je een schat van een moeder hebben, dan heb je nog ruim tijd om wat leuks in huis te halen voor haar. Deze moeders zullen het zonder cadeau moeten doen gok ik zo.

Jordan Tanner

20130510-4wheeldrive.jpg
Een beetje door het bos crossen met je quad is leuk, maar met een buggy zoals die van Jordan Tanner wordt het nog veel leuker!

Anything Sing // Reef X What Youth

Reef X What Youth
Alhoewel de zee nog wat koud aanvoelt is het al lekker dobberen op de Nederlandse wateren op een surfplankje of supboard. De mensen van Reef vertoeven meestal in wat warmere oorden en brachten deze 30 minuten durende surf film uit als voorbode van de zomer... Wij kijken mee!

Naar de Gynaecoloog POV

Naar de Gynaecoloog
Ik heb het nog niet aan Frouk kunnen vragen maar dit schijnt het beeld te zijn dat vrouwen zien wanneer ze naar de gynaecoloog gaan...

Evenwicht

20130509-veer.jpg
Hoe licht een veer ook is, dat zijn minimale gewicht zoveel invloed heeft op het in evenwicht houden van een paar houten stokken had ik niet verwacht!

Opzij

20130509-ambu.jpg
Als ambulance chauffeur of brandweer chauffeur kan het behoorlijk frustrerend zijn als de weg niet vrij is terwijl je naar een spoedgeval moet. Deze Duitse chauffeur is in elk geval wel blij met zijn mede weggebruikers.

Ear Drink

Ear Drink
Er zijn heel wat manieren om een heerlijk koud biertje weg te tikken. Maar via je oor is nieuw voor mij.

Dog Dancing To Eminem

Dog Dancing To Eminem
We zien wel vaker dieren die een voorliefde lijken te hebben voor een bepaalde muziek artiest of nummer. Meestal zijn dat vogels en een enkele keer een hond. Deze hond is zo te zien fan van Eminem en danst er stevig op los als het nummer "Shake That" op staat... Geweldig!

Virtual Reality Oculus Rift (Roller Coaster)

Virtual Reality Oculus Rift Roller Coaster Brandon
Legio specialisten en ontwerpers zijn dagelijks bezig om virual reality de normaalste zaak van de wereld te maken. Ondertussen ben je met een bril op thuis al even de weg kwijt.

Become 105 Years Old? Eat Bacon!

Become 105 Years Old? Eat Bacon!
Wat moet je eten om een serieuze leeftijd te halen? Pearl Cantrell is inmiddels een kleine 105 jaar jong en wil haar dieet graag met je delen. Iedere dag bacon! Hoe geweldig is dat.

Space Jam

Space Jam
Iedereen weet dat de Noord Koreaanse leider Kim Jong Un in alles de beste is en dat hij zelfs bepaalde zaken heeft uitgevonden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de beste man ook in basketbal uitblinkt en we zien hem hier dan ook terug samen met All star Dennis Rodman, terwijl ze Space Jam proberen na te spelen ...

Heien op zijn Thais

20130508-heie.jpg
Zodra er een huis gebouwd word, moet er worden palen in de grond geheid worden. Daar hebben ze hele grote kranen voor, maar in Thailand is de grond blijkbaar zo zacht dat ze het daar met ritmisch stampen al voor elkaar krijgen.

Quad #Fail

20130508-quad.jpg
Misschien heb je het al op het nieuws gehoord op de radio, maar deze quad is van een cameraman van de VPRO van het programma Nederland van Boven. Die was aan het filmen hoe schapen van noord naar zuid over de brug liepen. Toen de brug omhoog ging, kon hij nog net z'n spullen redden, maar z'n quad moest hij dus laten staan. Niet handig!

By rail

20130507-train.jpg

Stomach Dropping Heights

Stomach Dropping Heights
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over.

Iron Man 3D Chalk Art

20130507-chalkart.jpg
Maakte hij vroeger auto's en gekke poppetjes met stoepkrijt, nu is hij een echte artiest en maakt hij de maskers van Iron man in 3D!

Baby's Flamingo

Baby's Flamingo
Als een klein ukkie net begint te praten dan kan je soms iets anders horen dan de bedoeling is. Maar zeg nou eerlijk, flamingo is ook best een lastig woord.

The Sugar Bugs

The Sugar Bugs
Vandaag begint in Duitsland het proces tegen een tandarts die zonder medische noodzaak 11 tanden bij een 41-jarige vrouw trok. Dan sta je er mooi op als je altijd netjes je tanden gepoetst hebt. Om het belang van tandenpoetsen nog maar eens te benadrukken deze grappige animatie ..

Maker vs. Marker

Maker vs. Marker
Maker vs Marker is een cool stop motion gevecht tussen een animator en z'n gereedschap op een whiteboard. Gemaakt door Jonny Lawrence!

Planet Earth (4)

Planet Earth (4)

Krat opener

20130506-krat.jpg
Je zit gezellig met je vrienden in de tuin en dan wordt het kratje bier te voorschijn gehaald. En wat is er dan makkelijker dan een krat opener! Scheelt een hoop tijd en het is nog een tof gezicht ook! Uitvinding van het jaar....tenzij je beugeltjes drinkt dan.

86 Year Old Gymnast

86 Year Old Gymnast
Ik heb respect voor top turnsters, maar een oma van 86? Die verdient dubbel respect. Oud turnster Joanna Quaas laat zien wat ze nog steeds in huis heeft.

Two months Breaking ice [Timelapse]

Two months Breaking ice [Timelapse]
Het enige ijs dat wij de aankomende maanden gaan zien zit in je glas en daar zijn we maar wat blij mee. Deze ijsbreker had twee maanden nodig om door het ijs te komen maar wij kijken dat terug in timelapse modus zodat we 2 maanden in 5 minuten voorbij zien trekken..

Micro Mayhem

Micro Mayhem
Hier bij Useloos houden we van animaties en kunstenaars die veel werk steken in hun animatiewerk. Aan het eind van deze cool geanimeerde 'Micro Mayhem' clip zie je een soortement van 'making of'...

RC Helicopter Proposal

RC Helicopter Proposal
Je trouwdag is bijzonder, maar de aanzoek is net zo belangrijk. Dat moet immers op een originele manier. Deze man begrijpt het.

Robinsons 'Pals'

20130505-robinsons.jpg
Robinsons is frisdrankmerk die ook een aanmaak limonade heeft. Beetje water erbij en klaar. Deze commercial van Robinsons is best geniaal te noemen als je eenmaal de ontknoping gezien heb. Met de ontknoping in mijn achterhoofd ben ik hem nog een keer gaan kijken en dan ineens ziet de commercial er heel anders uit.

Candyman

20130505-candyman.jpg
Zuurtjes, stroop, alle snoepjes met veel suiker is plakzooi! Maar als je het wat verwarmd en wat leuke kleurtjes in je collectie heb, dan kan je daar best lekkere lolly's van maken.

Smartphone Wedding Battle

Smartphone Wedding Battle
De smartphones vliegen je tegenwoordig om de oren, het ene merk nog innovatiever dan de volgende. Tegenwoordig is het helemaal hip om een waterdicht telefoontje te hebben en dat lijkt me ook vrij handig als je vaak gebeld wordt tijdens het zwemmen. Bij deze bruiloft lijkt een ware smartphone oorlog te ontstaan, wel zo gezellig..

Roller-CANster 2013

Roller-CANster 2013
Een rollercoaster gemaakt van blikjes en tevens winnaar van de 'People's Choice Award' for Canstruction 2013... Best knap!

Stairwell Illusion

Stairwell Illusion
Optische illusies zijn en blijven apart. Zo ook in dit geval. Je loopt de trap, of af, en toch kom je weer op dezelfde plek terug. Zeggen jullie het maar, hoax of bijzonder?

Do It Like They Do

Do It Like They Do..
De lente brengt 'het beest' in ons naar boven. Niet alleen bij ons, ook de dieren hebben er last van. Om in dit geval meteen je vlees te laten staan gaat mij een beetje ver, maar deze 'commercal' kan ik wel waarderen.

Alpine Heli Smackdown

Alpine Heli Smackdown
Hoe lang deze gast heeft geoefend om dit soort skills zich toe te eigenen is onbekend maar ik gok dat er heel wat uurtjes zijn in gaan zitten... Het resultaat mag er zijn...

Koreusity n°39

Koreusity 39 - Viral Compilation
Ook deze week zet het Franse forum Koreusity weer de beste clips op een rij van afgelopen week. Zie hier Koreusity deel 39.

Promo lego city #fail

20130503-lego.jpg
Als je nou een promofilmpje voor Lego opneemt, waarin je mensen oproept om naar hun facebookpagina te gaan, dan is het misschien slim om te zorgen dat je kat achter slot en grendel zit.

2 years olds v.s. sofa

20130503-peuter.jpg
Soms zie je bij peuters al waar hun talenten liggen. Bij de een is dat het ritme bij de ander zit het voetbal er al vroeg in. Maar bij dit peutertje zitten de kicks er al behoorlijk goed in voor een 2 jarige.

The History of Grand Theft Auto

The History of Grand Theft Auto, Docu
Sinds 1997 kunnen we al genieten van Rockstar's Grand Theft Auto. Inmiddels is het spel uitgegroeid tot een waar succes en zit iedereen met smart te wachten op deel 5. Maar hoe is het allemaal begonnen? Zie hier 'The history of Grand Theft Auto'.

Cleaned Out

Cleaned Out
Commercials voor schoonmaakmiddelen zijn ronduit saai. Althans, er zijn ook bedrijven die wel weten hoe het moet.

Red Bull Soapbox Race 2013 Oman

Red Bull Soapbox Race 2013 Oman
Sommige events van Redbull lijken zo uit het Ter Land, Ter Zee en in de Lucht repetoir te zijn gekopieerd. Vandaag gaan we een zeepkist race houden in Oman... Dit zijn de highlights!

The B.O.M. April 2013

The B.O.M. April 2013
De laatste tijd gaan steeds meer websites een eigen compilatie maken aan het eind / begin van de maand. Vandaag gaan we voor e'Baum's World best of the month April 2013.

Kakatoe

20130502-kakatoe.jpg
De meeste huisdieren zijn toch het maatje van de baas. Of het nu een hond of een salamander is, de baas zal het verzorgen als een gezinslid. Maar een salamander neem je niet snel op je schouder, een kakatoe wel en als hij dan ook nog eens van dezelfde muziek houd als zijn baas dan krijg je zulke taferelen.

Trumpet Woman

Trumpet Woman
Denise Reis speelt de gitaar en tegelijkertijd een trompet, maar dan zonder dat laatste instrument. Snap je het nog ?! Snel kijken dan!

Grand Theft Auto 5 [Extended Trailer]

Grand Theft Auto 5 [Extended Trailer]
Wij spelen hier nog steeds Forza3 maar dé game waar we met z'n allen reikhalzend naar uitkijken is natuurlijk GTA5.. Hier is alvast een kick ass trailer het spel zelf wordt verwacht op 17 september dit jaar.

Smile!

20130501-smile.jpg
Veel mensen hebben er een hekel aan als iemand ze op de foto zet. Deze jongen denkt er net zo over, maar zodra zijn vrienden hem vragen om even te lachen voor de camera kan hij zich toch niet in houden!

Vending Machine Scare Prank

Vending Machine Scare Prank
Als iemand door zijn rug is gegaan, is het natuurlijk een kleine moeite om hem even te helpen met zijn drankje. Al kun je altijd wat anders verwachten.

Screen Grab

Screen Grab
Optische illusies die zonder computer gemaakt zijn, volgens de maker dan.. Ziet er cool uit!
volgende
vorige