20130429-koninginnedag.jpg

Hoofdloos

20130429-hoofdloos.jpg
Er zijn van die mensen die heel flexibel zijn met hun lichaam. Maar dat je je hoofd zo goed kon verstoppen had ik niet verwacht. Best een cool gezicht als je op straat loopt en je ineens hoofdloos ben aan de achterkant.

Just For Laughs Gags - S01 E03

Just For Laughs Gags - S01 E03
Vergeet de lachband, die is simpelweg irritant, maar sommige grappen zijn best te waarderen. We gaan even terug in de tijd met Just For Laughs.

Rémi Gaillard - Follow Me On Twitter

Rémi Gaillard - Follow Me On Twitter
Social media is booming business voor sommige mensen. Met een lading fans kan het best nog wel eens wat extra centjes opleveren. Tijd voor Rémi Gaillard om ook wat mensen te volgen.

Best of April 2013 [Videomashup]

TasteLikePizza Best of April 2013 [Videomashup]
De allerbeste clips van de afgelopen maand April 2013 komen weer stuk voor stuk voorbij in de VideoMashup van April 2013. Check!

Dreal of MTV's World of Jenks

Dreal of MTV's World of Jenks
Dit is danser Dreal van MTV's programma 'World of Jenks' die flink heeft lopen oefenen op z'n dansstapjes en dat zien we dan ook terug in deze video...

Pas op! #Fail

20130428-leegflesje.jpg
Als je met lege glazen flesjes werkt, dan is het goed te weten dat deze dingen breekbaar zijn!! Normaal gesproken zit er wrapfolie omheen, maar in dit geval niet wat het vervoeren ervan behoorlijk lastig blijkt te zijn!

22 v.s. 11

20130428-22_11.jpg
Het gaat eigenlijk nergens over, maar is het mogelijk om een professioneel voetbalteam te verslaan met het dubbel aantal spelers in het veld? Ze denken van wel en hebben zelfs 2 keepers, maar hoe veel je er ook in zet, zonder de juiste techniek en inzicht verlies je alsnog!

World's fastest pop machine

20130428-blikje.jpg
Ergens in een klein dorpje staat een blikjesmachine. Menig mens heeft al eens geprobeerd eerder bij het uitgifte vak te zijn dan dat de machine zijn blikje laat vallen. Het is nog nooit gelukt! Wat een snelheid en nog steenkoud ook!

Doe es Gapen..

Doe es Gapen..
Gapen werkt aanstekelijk, zelfs zo aanstekelijk dat dit hondje pardoes moet gapen als hij z'n baasje het ziet doen...

Porsche Cayman: The World is a Curve

Porsche Cayman: The World is a Curve
Als je in een Porsche Cayman kan rijden heb je het goed voor elkaar en schijnt de zon je altijd tegemoet. Ter promotie van het allernieuwste model Porsche Cayman werd deze coole clip gemaakt ...

Golf Trick Shots By Gareth Maybin

Golf Trick Shots By Gareth Maybin
De één noemt het knikkeren voor de rijke onder ons en de ander loopt er mee weg. Een potje golf is best leuk, en vooral als je de skills van golf pro Gareth Maybin in huis hebt.

Opale - Sparkles And Wine

Opale - Sparkles And Wine
Licht kan zonder je het weet je gelaatsuitdrukking behoorlijk veranderen. Zie hier een creatie van Opale, Sparkles And Wine.

Check out my Lizard

Check out my Lizard
Ene Nikki wil graag haar hagedis laten zien aan de rest van de wereld en doet dat dus via een filmpje op youtube. Of ze dit had voorzien valt te betwijfelen ...

Sensual Harassment

Sensual Harassment
Een collega lastig vallen omdat ze toevallig heerlijke boobs of een goed achterwerk heeft is natuurlijk helemaal uit den boze en leidt in de meeste gevallen tot een verdiend ontslag. Maar hadden jullie al van Sensual Harassment gehoord ?!

Otter vs Car

Otter vs Car
Dat otters dol zijn op water hoef ik niemand wijs te maken. Maar wist je ook dat het groot autoliefhebbers zijn? Als ze eenmaal binnen zijn krijg je ze er nog maar moeilijk uit.

Koreusity n°38

Koreusity n°38
Ook deze week zet het Franse forum Koreusity weer de beste clips op een rij van afgelopen week. Zie hier Koreusity deel 38.

Amazing Trick Compilation

Amazing Trick Compilation
Huis, tuin- en keukenartiesten zijn er genoeg. De één doet het met jongleren, en de ander laat je versteld staan met een goocheltruc. Laten we het goochelen eens bekijken.

Extreme Mobility Scooter Fun

Extreme Mobility Scooter Fun
Uiteindelijk komen we allemaal een keertje in zo'n scootmobiel te zitten, als het goed is. Zaak is er dan maar het beste van te maken ...

Kainos

Kainos
Met enige regelmaat zien we hier mooie videoclips voorbij komen van sportievelingen die aan het watersporten zijn en met een techniek die alsmaar beter wordt, worden ook de beelden beter. Zo zijn dit mega scherpe beelden van onderwater in een trailer van Kainos. Een samenwerking tussen Sara Lee & Jeff Dotson die in deze shortfilm de onderwater wereld verkennen daar waar schoonheid en menselijke interactie de onbeheersbare krachten van de natuur tarten.

Sandwich Art

20130426-sandwichart.jpg
Al sinds Mei 2008, maakt vader David LaFerriere leuke vrolijke tekeningen op de boterhamzakjes van zijn kinderen. Hij maakt er een foto van en de kinderen zien de tekening pas als het lunchtijd is. Ondertussen heeft hij een behoorlijke verzameling op flicker staan.

Remember 1999

Remember 1999
Vroeger was alles beter. Geen euro's, andere muziek en ga zo maar door. We nemen een stapje terug in de goede oude tijd. 1999!

A-Trak & Tommy Trash - Tuna Melt

A-Trak & Tommy Trash - Tuna Melt
Een Rube Goldberg machine kennen we waarschijnlijk allemaal wel. In een paar woorden, actie is reactie. Zie hier de nieuwe clip van A-Trak & Tommy Trash - Tuna Melt.

Oneerlijk!

20130425-aapjes.jpg
Aapjes zijn leuk, maar om de donder niet achterlijk! Wat denk je dat ze doen als de één een betere beloning krijgt dan de ander? Ik denk dat ik het zelfde zou doen, helemaal als ik in zo'n klein hokje zat. Wat denkt ze wel niet!

Dit is Footee

Dit is Footee
Footee is een combinatie van golf en voetbal en schijnt over het kanaal in Ierland vrij populair te zijn. Ik kon me er weinig tot niets bij voorstellen vandaar dat ik jullie de beelden graag even laat zien.

How to exercise with your Cats

How to exercise with your Cats
Als je eenmaal gewend bent aan een kat als huisdier wil je eigenlijk nooit meer iets anders. Het beestje heeft dan wel een hoop verzorging en aandacht nodig, je krijgt er erg veel van terug. Zo is een kat het liefst de hele dag in de buurt van z'n baasje al is dat soms best lastig. Als je gaat sporten bijvoorbeeld...

World's Tallest Ridable Bike

20130424-hoogstefiets.jpg
Je heb hoge fietsen en hoge fietsen, deze is in elk geval de hoogste fiets ter wereld waar je ook daadwerkelijk mee kan fietsen. Het geeft een heel bijzonder gezicht als je zo hoog op je fietsje zit.

Puzzling Puzzle Prank

Puzzling Puzzle Prank
Vergeet de lachband, die is simpelweg irritant, maar sommige 'Just for Laughs' grappen zijn best te waarderen. Zie hier de 'Puzzling Puzzle Prank'.

Brushy One String - Chicken in The Corn

Brushy One String - Chicken In The Corn
Waarom moet alles toch altijd moeilijker worden gemaakt dan nodig is? Om een beetje fatsoenlijk gitaar te kunnen spelen heb je helemaal geen extra snaren nodig. Volgens Brushy is één meer dan genoeg.

How Animals Have Sex

How Animals Have Sex
Al eerder kon je clips voorbij zien komen, hoe dieren eten of de weg oversteken. Dit keer gaan we kijken hoe ze sex hebben, volgens mensen dan.

Thnx Harold!

Stoopidtall Ciclavia 2013 - LA Bike Cult

Stoopidtall Ciclavia 2013 - LA Bike Cult
Dagelijks stappen mensen op de fiets voor een ritje naar het werk, de stad, of simpelweg om een stukje te fietsen. Nou is een fiets niet echt hoog, maar in dit geval zou je bijna hoogtevrees krijgen.

Neerlandicus Wim Daniels over het Koningslied

Neerlandicus Wim Daniels over het Koningslied
Er is al heel wat geneuzel geweest over het inmiddels beruchte Koningslied. Maar zullen we eens een neerlandicus naar de tekst laten kijken. Zie hier Wim Daniels.

Kronings lied

20130423-kroon.jpg
Wat een gezeur is er geweest over het koningslied dat geschreven werd door John Ewbank. De een vind het mooi de ander niet, zo gaat met met muziek. Toen was daar het Bedank lied van RTL, ook daar is natuurlijk wat over te zeggen. Maar al het gezeur om deze liedjes heen heeft de jongens van de kwis geïnspireerd om een eigen lied te maken.

the luckiest people compilation

20130423-luck.jpg
Er is veel ellende te zien in de media, daarom even een opbeurend filmpje. Deze mensen hebben zoveel klavertjes vier in hun binnenzak en engeltjes op hun schouders, dat ze deze momenten van geluk waarschijnlijk hun hele leven koesteren.

The Jitter Prank

The Jitter Prank
Mensen laten schrikken en vervolgens de reacties filmen kan best leuk zijn behalve als je mensen treft zonder humor, en uitgerekend die lopen er bij als een joker... Jammer!

Midnight Barcelona

Midnight Barcelona
Ben jij een liefhebber van een mooie beelden? Pau García Laita is een timelapse expert bij uitstek en maakt zelf ook bijzondere werkjes. Zie hier Midnight Barcelona.

From A To B

From A To B
Een pakketje verzenden is de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe gaan ze met je pakketje om? Deze keer sturen we voor het gemak een camera mee. Zie hier From A to B.

The Paragliding Circus

20130422-circus.jpg
Het is een rare combinatie, paragliding combineren met circus stunts. Het begin is een beetje suf, maar de echte actie begint bij 2:47.

GoPro: The Rubik Juggler

GoPro: The Rubik Juggler
Als je al dacht dat het oplossen van een kubus al moeilijk was dan stel ik jullie vandaag voor aan Ravi Fernando die het al jonglerend doet en het voor ons opnam in POV met de GoproHD camera.

Heavy Equipment Drop - First Person View

Heavy Equipment Drop - First Person View
Het leger is overal aanwezig, maar hoe krijg je zware spullen op zijn plek? We kijken een keertje mee.

Kogelvrij

20130421-kogelvrij.jpg
De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat een scholier zijn schoolgenootjes onder schot neemt. Hierbij vallen vaak doden en vele gewonden. Deze fabrikant speelt daar 'handig' op in. Hij is begonnen met een kogelvrije kledinglijn voor kinderen die naar school gaan.

Bird feeds Cat & Dog

Bird feeds Cat & Dog
Honden en katten zijn elkaar tegenpolen en zo is dat ook met katten en vogels. Behalve deze vogel, die zelfs heel erg sociaal is en zijn mede huis bewoners regelmatig van wat eten voorziet... Cool!

Celebrity Tweets Music video

Celebrity Tweets Music video
Beroemdheden kunnen tegenwoordig vrij gemakkelijk communiceren met hun fans via bijvoorbeeld een medium als Twitter. Veel beroemdheden doen dat dan ook en sommige tweets zijn zelfs muzikaal. Althans dat maakt deze Shane Dawson er van ..

Sound of Oblivion

Sound of Oblivion
Tom Cruise speelt de hoofdrol in de film Oblivion waarin de wereld is vergaan en hij gehersenspoeld is om uiteindelijk de wereld toch weer te redden, hoe kan het ook anders. Bij dit soort Post-Apocalyptische films hoort natuurlijk ook epische muziek ..

The Magic Of Vedic Math - Gaurav Tekriwal

The Magic Of Vedic Math - Gaurav Tekriwal
Heb je altijd al moeite gehad met grote getallen te vermenigvuldigen? Wellicht dat Gaurav Tekriwal's manier het je een stuk gemakkelijker maakt.

Koreusity n°37

Koreusity n°37
Ook deze week zet het Franse forum Koreusity weer de beste clips op een rij van afgelopen week. Zie hier Koreusity deel 37.

Richard in a Box

Richard in a Box
We schakelen over naar Canada waar al sinds jaar en dag de verborgen camera show, Just for Laughs wordt opgenomen. Dit keer een stel onhandige verhuizers die per ongeluk expres een zware kist op ene Richard laten vallen... Huh, hoe kan dat nou ?!

Cat vs Vacuum Cleaner

Cat vs Vacuum
Katten zijn maar rare beesten. Eigenwijs en voor de donder niet bang. Sterker nog, geef ze een stofzuiger en je hebt geen last meer van ze.

Kronings liederen

20130419-koningspaar.jpg
Vandaag stond in bijna alle media in teken van het koningslied. Ik persoonlijk ben er niet weg van, maar heb wel 2 alternatieven gevonden. Ten eerste het 'Bedank lied' en ten tweede eentje om Willem Alexander te steunen 'Je bent Koning'. Voor welke ga jij?

Dutch Windy Weather (18/04/13)

Dutch Windy Weather (18/04/13)
Ook het weer in Nederland kan het je soms erg lastig maken. Zoals gisteren. Een beetje wind, en daar gaat je fiets.

Alison Brie Imitates Internet Memes

Alison Brie Imitates Popular Internet Memes
Alison Brie speelt mee in de immens populaire Amerikaanse serie Community en ene Paul F. Tompkins zette allerlei plaatjes / scenes van Alison naast bekende internet meme's zoals bijvoorbeeld Grumpy cat... Het resultaat is zeer grappig ...

Vaseline High Five Prank

Vaseline High Five Prank
Vaseline wordt in de geneeskunde, de techniek en de cosmetica gebruikt maar je kan het natuurlijk ook gebruiken om mensen te pranken. Men neme wat vaseline in de hand en gaan vervolgens lopen high-fiven... Jakkes!

Durex Fundawear

Durex Fundawear
Chatten over het internet is al jaren oud. Met een webcam een heel stuk leuker, maar we gaan nu nog een stapje verder. Genotfabrikant Durex komt met 'Fundawear'. Techniek staat voor niks.

LEGO Pop-up Temple

LEGO Pop-up Temple
Het 'ouderwetse' Lego speelgoed wordt met de dag leuker. Vandaag de dag hebben we de auto's, huisjes en poppetjes wel gezien. Een creatieve geest gaat net een stap verder. Dit bouwwerk is gewoon awesome.

Pingpongtafel #Fail

20130418-pingpong.jpg
Pingpong, niet echt de charmantste sport, maar best moeilijk. Maar als je dan even wilt uitrusten is het misschien slimmer om op een bankje te gaan zitten in plaats van op de tafel.

10,000 iPhone 5 Domino

10, 000 iPhone 5 Domino
De reviews van de iPhone 5 lopen uiteen, de een vindt het apparaatje helemaal fantastisch en een volgende moet drie keer kijken wat er nu eigenlijk geupgrade is. Ik ben nog steeds happy met m'n 4s en ga die zeker niet gebruiken als domino-steen. Deze gasten deden het wel en dan ook maar meteen 'Like a Boss' met 10.000 iPhone's tegelijk ...

Stop Following Me

Stop Following Me
Het is iets van de laatste jaren, althans de laatste jaren is stalken ongekend populair schijnbaar totdat het je een keer zelf overkomt. Deze dame ziet overal spoken en denkt dat iedereen haar achtervolgt.. Of nou ja, eigenlijk is het een prank...

Cool Automotive [3]

Cool Automotive [3]

The Cell Phone

The Cell Phone
Vandaag de dag is het een standaard iets. Maar jaren terug was de mobiele telefoon een bijzondere uitvinding. We kijken even terug.

Pentatonix - Evolution Of Music

Pentatonix - Evolution Of Music
De jongens, en dame, van Pentatonix zijn geweldig. Vandaag zetten ze acappella de evolutie van de muziek op een rijtje. Best knap kan ik je zeggen.

Unbelievable Wingsuit Cave Flight!

20130417-waaghals.jpg
Voor sommige sporten moet je absoluut lef hebben en je angsten aan de kant kunnen schuiven. Doe je dat niet en twijfel je op het laatste moment, dan heb je kans dat je als een platte pannenkoek eindigt!

Synchronized Ski Backflip

20130417-skie.jpg
Als je de volgende keer met 30 vrienden op wintersport gaat, dan moet je dit echt eens proberen. Maar zorg dat je buurman wel goed op zijn latten terecht komt, want anders krijg je een dominoeffect!

Pa Pa Pa Paardenvlees

20130416-paardenvlees.jpg
Het paardenvleesschandaal zal niemand ontgaan zijn, want je kon er niet omheen! Daar spelen Van der Laan en Woe slim op in door een nummer van Lady Gaga te coveren. Geniaal!

Dog Wants A Kitty

Dog Wants A Kitty
Honden en katten zijn soms niet elkaars beste vrienden. Maar deze hond wil wel erg graag een klein katje als speelmaatje.

Dove Real Beauty Sketches

Dove Real Beauty Sketches
Veel vrouwen vinden zichzelf minder knap dan ze ook daadwerkelijk zijn. Om duidelijk te maken dat daar geen reden voor is kwam Dove met het 'Beauty Sketches' experiment, met bijzondere gevolgen.

Girls & Guns [Fail]

Girls & Guns [Fail]
Zet een vrouw achter het aanrecht en het enige wat stuk kan gaan is af en toe een bord of wat glaswerk. Zet een vrouw in een auto en de gevolgen zijn niet te overzien. Overigens geldt dit ook voor vrouwen met wapens ..

Awesome National Anthem by Blind Girl

Awesome National Anthem by Blind Girl
Helaas wordt niet iedereen geboren in volledige gezondheid. Dit meisje is bijvoorbeeld blind maar laat zich niet weerhouden om voor een vol stadion het Amerikaanse volkslied te zingen. Bijkomend voordeel is dat ze niet zenuwachtig kan worden van alle mensen die naar d'r kijken.

Apen glijbaan

20130415-aapje.jpg
Gezellig met je gezin naar de Apenheul, wie is er niet geweest. Maar als je op vakantie bent waar apen in het wild leven dan zul je zien dat ze op sommige punten slimmer zijn dan wij. Want zeg nou zelf, waarom gaan lopen als je ook kan glijden!

Beardyman - Beardytron 5000 Test

Beardyman - Beardytron 5000 Test
Professioneel beatboxer Beardyman is al een kleine zes jaar aan het werk om een perfect live muziek productie systeem te fabriceren. Vandaag doet hij de eerste test.

Flipbook - Best Skills Of Ronaldinho

Skills of Ronaldinho in Flipbook
Dat Ronaldinho een van de beste spelers ter wereld is staat buiten kijf. Vandaag zien we zijn kunsten in een flipbook...

Legionnaire

Legionnaire
Julius "iGlide" Chisolm en Dorian "BluPrint" Hector laten graag hun dance skills zien op het dubstep nummer Legionnaire van NastyNasty.. Wij kijken mee!

Hyperactieve plant

20130414-natuur.jpg
De natuur bied zoveel moois, maar ook zoveel bijzondere dingen. Niet alleen in het dierenrijk, maar ook in het plantenrijk. Deze plant beweegt uit zichzelf. Er staat amper wind, maar het doet alsof het stormt!

Skidboot

20130414-hond.jpg
Veel mensen hebben een hond, de ene gehoorzaamd goed, de ander luistert voor geen meter! Maar Skidboot voert wel de boventoon. Ze zullen dit tafereeltje wel vaak geoefend hebben, maar deze hond is zo ontzettend gehoorzaam, zo zie je ze maar weinig!

Simon's Cat - Screen Grab

Simon's Cat - Screen Grab
Wie thuis een kleine huistijger heeft lopen, weet dat het eigenwijze beestjes zijn. Zie hier een nieuwe aflevering van Simon's Cat.

Extrapolis

Extrapolis
Extrapolis is een interactief digitaal kunstwerk in een denkbeeldige levende stad en onderzoekt de relatie tussen de stad en haar inwoners.

Motion to Light Wakeboarding

Motion to Light Wakeboarding
Lightpainter Patrick Rochon nam de artistieke bewegingen van wakeboarders Mike Dowdy, Adam Errington, en Dallas Friday als ze oplichten het water in Orlando met hun LED gevulde borden. Cool!

Science Project

Science Project
Hoewel het een commercial is voor Verzion mag ik toch wel zeggen dat ik dit soort commercials wel kan waarderen. Beter dan de reclames die we hier in Nederland voorgeschoteld krijgen.

Eastleigh's Got Talent

Eastleigh's Got Talent
Elke dag weer op de bus wachten is geen pretje. Althans, je kan er voor jezelf natuurlijk ook wat gezelligs van maken. Wat dacht je van stiekem dansen.

Tomahawk Chop

20130413-chop.jpg
Spreekkoren waar in grote stadions iedereen mee doet, bezorgen mij kippenvel. Een goeie wave is leuk om te zien, maar dit choppen kende ik nog niet en ik vind het een prachtig gezicht!

Jack Torrance vs. Darth Vader

Jack Torrance vs. Darth Vader
Patrick Boivin is een professionele film maker die we onder meer kennen van filmpjes als Dragon Baby en Iron Baby. Met dit grappig ogende stopmotion filmpje laat hij zien dat filmpjes maken niet zo moeilijk hoeft te zijn..

Laughing Without Smiling

20130413-smile.jpg
Buikspreken is een vak apart. Als je er goed in bent dan kijken mensen naar de pop en dan lijkt het echt net alsof de pop spreekt. Maar zonder een pop lachen zonder te lachen geeft een vrij bijzonder gezicht. Alsof er iemand achter hem staat die staat te lachen.

Koreusity n°36

Koreusity 36 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°23..

Guns

Guns

Wayfaring Stranger Douglas Bako Cover

Wayfaring Stranger Douglas Bako Cover
Vroeger had je heel wat spullen nodig om 'loops' te maken voor je nieuwe track. Vandaag de dag is een simpele app al meer dan voldoende. Zie hier Douglas Bako's versie van Wayfaring Stranger met gebruik van de Voice Jam app..

National Geographic - The 80's

20130412-ng80.jpg
National Geographic heeft een mooie manier gevonden om duidelijk te maken dat de 80's in het middelpunt staat bij hun programmering.

5m80

20130412-5m80.jpg
Deze korte animatie film gaat eigenlijk helemaal nergens over, maar hij is zo mooi gemaakt dat je hem toch uit kijkt. Giraffes die aan schoonspringen doen, je moet er maar op komen!

An Idiot's Guide to Game of Thrones

An Idiot's Guide to Game of Thrones
Ik volg de serie Game of Thrones al vanaf het begin maar met al die onderbrekingen is het soms vrij lastig te volgen. Geen nood, de mensen van Screenjunkies maakte een Guide die zelfs jij begrijpt ..

Paint Exploding at 15,000fps

Paint Exploding at 15, 000fps
Waarom zou je nog met een emmer en een rollertje te werk gaan om een plafond te sauzen als de SlowMo Guys allang een veel toffere manier hebben bedacht ?!

Daft Punk Skrillex Remix - Conte

Daft Punk Skrillex Remix - Conte
Skrillex dubstep en Daft Punk, je moet er van houden. Maar één ding is zeker, deze man heeft launchpad skills.

Fail Compilation March 2013 by TNL

Fail Compilation March 2013 by TNL
De maand is al even voorbij. Met andere woorden, tijd voor Twister om alle grappige en pijnlijke falers weer eens op een rijtje te zetten. Zie hier de Fail compilatie van maart.

How a blind girl sees the world

20130411-blindgirl.jpg
Hoe blinde mensen de wereld om zich heen beleven is lastig uit te leggen. Met hun gehoor, gevoel en andere zintuigen, beelden ze zich in hoe de omgeving eruit zou moeten zien. In deze animatie wordt het heel duidelijk hoe een klein blind meisje de wereld om haar heen ervaart.

Dog Watches Baseball

Dog Watches Baseball
Laat een jonge hond een middagje alleen met je nieuwe bankstel en je weet haast al zeker dat er een vervangende bank besteld moet worden. Wij gaan een wedstrijdje honkbal kijken met onze trouwe viervoeter en zitten op de bank, dus daar kan niets mee gebeuren... Alles lijkt goed te gaan..

Google Street View Hyperlapse

Google Street View Hyperlapse
Altijd al eens een vette timelapse video willen maken maar niet de tijd om uren lang met een fotocamera in de aanslag te liggen ?! Geen nood met de Google Street View Hyperlapse app heb je in no time een timelapse video in elkaar gezet met beelden van Google streetview... Hoe cool is dat ?!

Dog Peeing Prank

Dog Peeing Prank
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag neemt hij zijn hondje mee. Al is die niet helemaal waterdicht.

Mind Fuck

20130410-mindfuck.jpg
Dit truukje is vast makkelijk uit te leggen en er zal vast een logische verklaring voor zijn. Toch blijft het een goeie mind fuck!

Jimmy Kimmel Lie Detective

Jimmy Kimmel Lie Detective
Liegen mag niet, zo worden we opgevoed. Maar als je van Jimmy Kimmel een nep leugendetector op je hoofd krijgt, dan weet je als kind helemaal niet meer wat de waarheid is en wat niet.

Shave it

Shave it
Een heerlijke animatie uit de 3dar Studio die ook nog eens gebaseerd is op een waargebeurd verhaal... Kijk even mee!

He know he can dance!

20130409-dance.jpg
Deze jongen hoeft niet meer mee te doen met So You Think You Can Dance, want hij weet al dat hij goed kan dansen! Gelukkig wil hij zijn talent met ons delen.

Lekker hapje

20130409-kameleon.jpg
Geen enkele sprinkhaan is veilig voor de tong van een Kameleon. Zelfs niet als ze vast zitten in een spinnenweb.

Wat Als Flikken Homo's Waren

Wat Als Flikken Homo's Waren
Het komische tv programma 'Wat Als' hebben we niet alleen in ons landje, ook onze zuiderburen hebben hun versie. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen.

The Bird

The Bird
Sommige vrouwen kunnen alleen maar zeuren en nog eens zeuren. Erg gezellig dus om mee naar het strand te gaan. Gelukkig zijn er dan vogels die je helpen ..

To This Day Project

To This Day Project
We hebben weer een leuke animatie die dit keer ook nog eens een boodschap heeft, don't bully!

Lekker Surfen

20130408-surfen.jpg
Eindelijk gaan de temperaturen zachtjes aan omhoog. Voor we het weten is het zomer en kunnen we weer lekker naar het strand en gaan watersporten. Maar als je je dik inpakt en de juiste golven zoekt, kan het natuurlijk ook gewoon als er nog wat sneeuw ligt.

BionicOpter

20130408-libelle.jpg
Werkzaamheden en handelingen die vroeger met een menselijke hand werden uitgevoerd, worden steeds meer geautomatiseerd. De meeste dingen zijn zakelijk gezien logisch, maar kan iemand mij vertellen wat dan het nut is van deze BionicOpter? Behalve dat het er cool uit ziet dan. Enige wat ik mij kan bedenken is spionage.

Bulldog Gabe Tricks

Bulldog Gabe Tricks
Er zijn genoeg honden die thuis in hun mand liggen en liever de hele dag geen moer uitvoeren. Gabe denkt daar anders over..

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden, Je Moet Het Maar Kunnen!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? Defensie zoekt vooral mensen die óók een vak beheersen, zoals timmerman, autotechnicus of verzorgende. Daarom is er de VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap). De mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Meer weten? Check de website voor antwoorden op de meest gestelde vragen, Open Dagen en de beroepentest!

10 Most Stupid Darwin Awards

10 Most Stupid Darwin Awards
De 10 meest ongelukkige sukkelaars die zichzelf van kant maakte zien we in dit top 10 lijstje nog eens voorbij komen... Tsja!

Syria In Ruins

Syria In Ruins

Sunny Graff Session 13

Sunny Graff Session 13
Ieder zo zijn mening over graffiti. De één zegt kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. Eén ding is zeker, deze man mag bij mij thuis ook een muurtje komen doen.

Venice Beach

20130407-violin.jpg
We blijven nog even in de categorie muziek hangen. Op de boulevard van Venice Beach staan regelmatig straatmuzikanten om een centje bij te verdienen. Deze mannen doen dat door de klanken van een klassiek instrument te combineren met de hedendaagse muziek en het klinkt fantastisch!

Year of Summer - Akoestisch

20130407-niel.jpg
Niels Geusebroek, bekend van The Voice Of Holland, scoorde dit jaar een flinke hit met het nummer "Year of Summer". Maar dat dit nummer ook akoestisch geweldig klinkt had ik niet verwacht.

LEGO Batman

LEGO Batman
De Joker werkt samen met Lex Luthor om de wereld te vernietigen in de volledige film van Jon Burton uit 2013. Aan Batman, Superman en de rest van de Justice League de taak om ze te stoppen... Check hier LEGO Batman!

Bee Dancer : Bee Queen

Bee Dancer : Bee Queen
Ik moet helemaal niets hebben van insecten en al helemaal niet als die ook nog eens vleugels hebben en dus kunnen vliegen. Deze dame, Sara Mapelli, lijkt helemaal niet bang voor bijen en danst er lustig op los terwijl er 12.000 honingbijen op haar zitten...

The Fine Art of Coffee Portraiture

The Fine Art of Coffee Portraiture
Voor de een is een bak koffie een manier om wakker te worden, en een ander ziet het als een kunstobject. Zie hier The Fine Art of Coffee Portraiture.

Dragon Ball Z Stop Motion

Dragon Ball Z Stop Motion
Een stopmotion filmpje maken is alleen weggelegd voor mensen met heel veel geduld. Eenmaal klaar, heb je wel echt eer van je werk.

Koreusity n°35 Viral Compilation

Koreusity 33 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°35..

Gouwe Ouwe

20130405-thepriceisright.jpg
Dit is Taylor. Taylor viert in dit filmpje zijn 19e verjaardag in de tvshow The Price is Right. Het is ongelofelijk hoe veel geluk deze jongen op zijn verjaardag heeft. Het is al een ouwetje, maar het blijft mooi om te zien hoe blij hij is.

Dragon Illusion

20130405-dragon.jpg
Het is net of de kop van dit draakje mee beweegt met de camera, maar niks is wat het lijkt. Het is een illusie die erg sterk in elkaar gezet is!

Brown E Prank

Brown E Prank
Altijd leuk als iemand je op straat wat lekkers aanbiedt. Brownie's zijn we immers dol op. Maar niets is wat het lijkt.

Pool Trick Shots

Pool Trick Shots
Zo nu en dan met een paar maten een potje poolen is altijd gezellig. Tot het moment dat je dit soort jongens tegen het lijf loopt.

His Crazy Obsession

20130405-obsession.jpg
Mensen hebben de vreemdste hobby's en obsessies. De een spaart heel zijn leven al barbies, de ander draagt in zijn vrije tijd graag babykleding, maar nog geheel onbekend is de obsessie voor Zeemeerminnen. Hoe ga deze jongen dat nou oplossen.

Asking Sofia to Prom!

Asking Sofia to Prom!
We zagen eerder al hoe iemand Kate Upton naar het eindejaarsbal mee wou nemen maar deze gast houdt het gewoon bij een mede-leerling die hij op zeer originele wijze mee vraagt.

How to build a Ball Pit in your Room

How to build a ball pit in your Living Room
Ik weet nog wel dat er vroeger een ballenbak was in de Bijenkorf. Handig! Terwijl je ouders aan het shoppen zijn, kan jij je als kind prima vermaken in zo'n speelparadijs. Dit stel woont in Manhattan en dacht dat het leuk zou zijn om na hun stressvolle werk even te kunnen relaxen in zo'n ballenbak dus bouwde ze er een..

The Masks We Wear

The Masks We Wear

What Is YOLO?

What Is YOLO?
Wie wat vaker over het internet surft weet donders goed wat YOLO betekent. Maar weten de mensen op straat dat ook? Jimmy Kimmel ging de straat op om het te vragen.

Post-it Note Arcade

20130404-postit.jpg
We hebben weer iemand gevonden die net even iets te veel tijd over had. Met heel veel post-it papiertjes zet hij wat arcade spelletjes op de muur van zijn kantoor. Des al niet te min, het zit er cool uit!

Festival of Colors 2013

20130404-color.jpg
Holi, ook wel Festival of Colors genoemd is één groot kleurenfestijn. We zagen al de gallerie voorbij komen, maar dat brengt natuurlijk ook prachtige beelden met zich mee.

Bubba's Hover

Bubba's Hover
Met een golfkarretje kom je op veel plekken op de golfbaan maar niet overal, daarom bedacht ene Bubba een hoovercraft zodat hij zelfs over het water kan en dus niet meer hoeft om te rijden. Het moet niet gekker worden!!

Skinny Skinny Jeans Prank

Skinny Skinny Jeans Prank
Je ziet zo afentoe mensen met kleding aanlopen waarvan je echt denkt hoe hebben ze het ooit kunnen kopen. Niet zo heel erg moeilijk als je een verkoper hebt gehad die in deze winkel werkt. Uiteidenlijk blijkt het een 1 april grap te zijn ...

One Night misunderSTANDing

One Night misunderSTANDing
Een 'one night stand' kan de perfecte afsluiter zijn van een geweldig weekend. Maar het kan ook wel eens een heel andere wending nemen..

The Invisible Salt Shaker Prank Compilation

The Invisible Salt Shaker Prank Compilation
Misschien ken je het geintje wel. Je vraagt iemand om haar hoofd achterover te doen en te doen alsof ze wat zout van een zoutvaatje in haar mond strooit. Klinkt simpel, maar geeft wel leuke beelden.

Giraffe Manor

20130403-giraffe.jpg
We nemen jullie mee naar Afrika. Daar gebeuren dingen die voor ons als 'toerist' heel bijzonder zijn, maar voor de lokale bevolking is dit een inkomen en de beesten die er in voorkomen lijken het prima naar hun zin te hebben.

The Wing Walker

The Wing Walker
Ik stel je voor aan Teresa Stokes die van "Aerial Acrobatics" haar beroep heeft gemaakt en hier de menigte bij de "2012 EAA Airventure Show" laat meegenieten van haar adembenemende stunts...

Mark Kroos Dueling Banjos

Mark Kroos Dueling Banjos
Het is nooit leuk als een collega muzikant het af laat weten. Dan moet je toch wat verzinnen om alsnog een goed optreden te geven. En dat is voor Mark Kroos blijkbaar geen probleem.

Octopus Houdini

20130402-octo.jpg
Als je zomaar gevangen wordt terwijl er helemaal niet op je gevist wordt, dan moet je zorgen dat je je ontsnappingsroutes goed weet te vinden. Want hoe klein ze ook zijn, deze octopus weet er wel raad mee!

Zangtalentjes

20130402-mic.jpg
Sommige mensen worden met een gouden stem geboren. Deze twee dames die naar mijn mening nog behoorlijk jong zijn behoren bij die mensen. In het trappenhuis, met lekkere akoestiek, onder begeleiding van een gitaar brengen ze hun versie van Adelé.

Bad ASS Stunt Dog

Bad ASS Stunt Dog
Zagen we net al een kat die zich op de rug van z'n baasje laat rijden door drukke straten, deze hond is een echte stunt hond en daarom natuurlijk Bad ASS!

GoPro - Catguy

GoPro - Catguy
Als kattenliefhebber heb je je beste vriendje natuurlijk het liefst de hele dag bij je, al is dat voor de meeste mensen wel wat lastig. Deze kat gaat overal waar z'n baasje gaat ook al is deze met de fiets...

Bijzondere boodschap

20130401-zwanger.jpg
Als je ouders een bepaalde leeftijd hebben bereikt dan is het nieuws dat ze opa en oma worden vaak wel bijzonder. Er wordt gelachen, een traantje gelaten van geluk en de bevallingsverhalen over jezelf komen ter sprake. Maar zoals deze moeder reageert is wel een tikkeltje overdreven of zal ze echt zo blij zijn?

Neurowear

Neurowear
We weten onderhand dat de meest rare uitvindingen uit Azië komen. Maar als je denkt dat je alles gezien hebt kan het altijd nog een beetje vreemder.

Quick & Evil April Fool's Pranks

Quick & Evil April Fool's Pranks
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat het vandaag 1 April is. De dag bij uitstek om wat mensen in de maling te nemen. Hier een paar kleine tips.

Sax Battle in NYC Subway

Sax Battle in NYC Subway
Je kan tegenwoordig ook niet meer rustig naar huis met het openbaarvervoer want voordat je het weet zit je in eens midden in een strijd verwikkeld over wie er het beste saxophone kan spelen, een zogenaamde Sax Battle... Al is dat best wel cool!

Introducing Google Nose

Introducing Google Nose
Bij Google weten ze van gekkigheid niet meer wat ze moeten bedenken in hun zucht naar het veroveren van de wereld met allerlei slimme technolgie. Na de Android telefoontjes en de aankondiging van Google Glasses is dit al weer het volgende project genaamd Google Nose. Smelling is believing!
volgende
vorige