Visje vangen

20130331-bass.jpg
Er zijn verschillende manieren om een vis te vangen. De een doet aan vliegvissen, de ander met een vaste hengel en weer een ander gaat s'nachts met zijn tentje zitten wachten tot zijn pieper af gaat als hij op karpers vist. Maar deze man pakt het heel anders aan.

50-Jarig voetbaltalentje

20130331-voetbalskills.jpg
Best knap dat je deze skills heb op de leeftijd van 50 jaar en een behoorlijk gewicht met je mee draagt. Maar ze noemen Andrew Cassidy niet voor niks de Maradonna van Welsh.

DJ Angelo - Turntable Skills

DJ Angelo - Turntable Skills
Vandaag de dag zie je nog amper platen op muziekfeesten. Maar er zijn natuurlijk nog genoeg dj's die 'ouderwets' blijven draaien. We kijken mee met DJ Angelo.

Beagle puppy loves Cat

Beagle puppy loves Cat
Als kat zijnde heb je eigenlijk maar een natuurlijke vijand en dat is de hond, al is iemand dat schijnbaar vergeten te vertellen tegen deze Beagle pup...

Snow

20130330-snow.jpg

Deep Sea Creatures - Nature's Microworlds

Deep Sea Creatures - Nature's Microworlds
Het leven diep onder de zee is mooier dan menig mens zich voor kan stellen. Zelfs waar nog maar 1% zonlicht is, is de natuur opmerkelijk.

Eaten Alive By A Mantis

Eaten Alive By A Mantis
De natuur is een wonderlijk schouwspel. Om te overleven moet je soms wat risico nemen. Maar een ding is zeker, je moet niet dollen met een bidsprinkhaan.

Snail!

20130330-snail.jpg
Misschien heb je hem gister voorbij zien komen bij DWDD, maar voor degene die dit programma gemist hebben (of voor degene die hem nog een keer willen horen/zien) gooien we hem nog een keertje op Useloos. De parodie op het nummer "Sail" van Awolnation.

Best of March 2013 [VideoMashup]

Best of March 2013 [VideoMashup]
De allerbeste clips van de afgelopen maand zien we nog eens terug in de TLP Video Mashup van maart 2013.. Check!

Koreusity n°34 Viral Compilation

Koreusity 33 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°34..

Snorrie

20130329-snorrie.jpg
Snorren komen in allerlei maten, kleuren en vormen. Er zijn zelfs wedstrijden voor de bijzonderste snor! Maar wat deze man met zijn snor kan, kunnen er maar weinig.

Ingesneeuwde Schapen

20130329-schaap.jpg
Wij in Nederland zijn dat winterse weer behoorlijk zat, maar in Engeland was het bar en boos met de sneeuw. Deze boer ging na 3 dagen eens kijken waar zijn schapen waren en haalde ze onder de sneeuw vandaan.

Singapore Lollipop Artist

Singapore Lollipop Artist
Er zijn legio straatartiesten die je versteld doen staan. Maar er is natuurlijk altijd baas boven baas. We reizen af naar Singapore, voor deze lolly specialist.

Scary Bacon Burger Prank

Scary Bacon Burger Prank
Je zou denken dat padvinders het beste met je voor hebben. Deze padvinder is ingehuurd door de mensen van Just for Laughs en dat beloofd dus niet veel goeds. Of U misschien zin heeft in een hamburger ?!

BioShock Under the Sea Parody

BioShock Under the Sea Parody
Het spel Bioshock start met de vliegtuigcrash van het hoofdpersonage midden in de Atlantische oceaan in 1960. Hij, de speler, weet als enige passagier te overleven en ontdekt een oude vuurtoren die de ingang tot de onderwaterstad Rapture afbakent. Dat is het spel, dit is de parodie van CollegeHumor.

Should You Use The Snooze Button?

Should You Use The Snooze Button?
Het is elke ochtend weer een gevecht om wakker te worden. Gelukkig kun je soms nog even je 'snooze' knop gebruiken voor een paar minuten extra rust. Maar is dat wel zo slim? We zoeken het uit voor je!

The Somersby Store

The Somersby Store
Bij een lekker drankje hoort een passende commercial. En als je drankje uit appels bestaat, dan is de link naar Apple al snel gelegd. Heerlijk verzonnen door Somersby.

7 year old Professional Sandcastle Builder

20130328-zandkasteel.jpg
En weer valt er sneeuw in ons kikkerlandje, dat wordt straks nog een witte Pasen. Tijd dus om even wat warmte erin te gooien. Deze 7-jarige jongen zet zich in voor het goede doel. En hoe! Ik ben benieuwd hoe zijn zandsculpturen er uitzien als hij volwassen is.

Lucky Busdriver

Lucky Busdriver
Sommige mensen hebben echt een engeltje op hun schouder en zo ook deze Chinese buschauffeur die een lantaarnpaal voor z'n kiezen krijgt en het ongeluk wonder boven wonder overleefd.

Don't become your Dad

Don't become your dad
Als kind wil je van alles worden behalve net zoals je ouders. Snoepfabrikant Mentos speelt daar grappig op in met deze nieuwe commercial, Hot Tub 30!

Jimmy Kimmel Lie Detective

Jimmy Kimmel Lie Detective
Liegen mag niet, zo worden we opgevoed. Maar als je van Jimmy Kimmel een nep leugendetector op je hoofd krijgt, dan weet je als kind helemaal niet meer wat de waarheid is en wat niet.

Electric Indoor Masters

20130327-rcplane.jpg
Mooi weer, weinig wind, de ideale omstandigheden om met je radiobestuurbare vliegtuigje te spelen. Maar dat er ook complete competities/shows zijn met 'vliegtuig dansen op muziek' was mij geheel onbekend.

Waking up with Enzo the Tiger

Waking up with Enzo the Tiger
Een tijger kan je natuurlijk niet als huisdier houden al denken sommige mensen daar toch heel anders over...

Earth Hour 2013

Earth Hour 2013

Kitten of toch een geitje?

20130326-kitten.jpg
Geiten die klinken als gillende mensen is helemaal de bom en het internet staat er vol mee, maar katjes die klinken als een geitje is best bijzonder. Het is dat er beeld bij zit anders had ik het niet eens geloofd.

Parkour and Freerunning - The Beauty of Movement

Parkour and Freerunning - The Beauty of Movement
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Deze jongens hebben daar totaal geen moeite mee.

Seattle After Dark

Seattle After Dark
Er komen niet zo heel erg veel timelapse video's voorbij de laatste maanden maar vandaag hebben we er toch weer eentje. We nemen een kijkje in Seattle bij nacht, door Edward Aites..

If Famous Websites Were People

If Famous Websites Were People
Wat als de dagelijkse websites die je gebruikt / bezoekt ineens echte mensen zouden zijn / worden... Je ziet het in deze geinige video van Cracked.com!

How Daddy Does Hair

How Daddy Does Hair
Het is bekend dat moeders meer aandacht besteden aan het kapsel van de kinderen dan vaders. Het is niet dat vaders er geen zin in hebben, het moet gewoon makkelijker kunnen. Deze papa begrijpt het.

Blackmeal - Marvel

Blackmeal - Marvel
Marvel heeft zonder twijfel de beste superhelden onder haar hoede. Tijd voor een hommage. Weet jij alle superhelden te noemen?

Pokémon Snap

Pokémon Snap
Ik heb eerlijk gezegd het hele pokémon gebeuren gemist en ik snap er nu nog steeds niets van. Toch zijn er wereldwijd hele hordes en was er zelfs een zo gek om een fanmade trailer van een niet bestaande film te maken... Wij kijken mee!

The Lake

The Lake
Een commercial is meestal succesvol als er iets pikants te zien is of als het gewoon een lollig filmpje is. Deze video "The Lake" is van Travel Wisconsin en best geslaagd..

Sir Ravi The Rubik's Cube Juggler (2)

Sir Ravi The Rubik's Cube Juggler (2)
Een Rubik kubus op de juiste manier oplossen is nog best knap. Sir Ravi gooit daar nog een potje bovenop. Oplossen onder het jongleren door. Ik geef het je te doen.

Ostrich Taming

Ostrich Taming
Een struisvogel mag dan wel een eigenwijs beestje lijken, maar niets is minder waar. Met een fluit en het juiste liedje heb je dat beestje zo naar je hand.

Drifting Motorbike

20130324-drifting.jpg
Lekker met je auto achtjes driften, dat hebben we al vaak genoeg gezien. Daarom nu lekker driften met een motor. Het is iets anders, maar wat deze jongen doet met zijn scheurijzer kan ik hem niet na doen.

Vreemde kraan

20130324-kraan.jpg
Niks irritanter als je kraan een hoop herrie maakt als je staat te douche of je tanden staat te poetsen. Maar sommige kranen maken een dusdanig vreemd geluid dat het heel lastig word om er niet mee te spelen.

Imagine a World Without Hate

Imagine a World Without Hate
Hoe zou de wereld eruit zien zonder haat en oorlogen ?! Je ziet het in deze coole video terwijl je luistert naar het nummer 'Imagine' van John Lennon!

Faraday Copter / Quadrotor vs. Tesla Coil

20130323-copter.jpg
Leuke speeltjes zijn vaak gevaarlijke speeltjes, maar als je er goed mee weet om te gaan kan je heel veel plezier beleven. En wij dus ook!

Hot Scots Drum Line

20130323-scott.jpg
De drummers Nigel, Dylan, Matt, Elias en Jordan deden mee aan een talentenjacht op school. Ze zette deze act in elkaar die ze naar de overwinning bracht. Logisch!

All Terrain Transformer

20130323-humantransformer.jpg
Om een echt transformerpak te maken blijkt best een lastige klus. Je moet als mens zijnde er mee kunnen lopen en vrij bewegen, maar als je eenmaal getransformeerd bent is het de bedoeling dat je wegrijd. Deze heren gingen de uitdaging aan.

Gumdrop

Gumdrop
Gumdrop is een vrouwelijke robot die auditie doet voor een filmrol. We zien haar verhaal en hoe ze daar terecht gekomen is in de vorm van korte clips. Erg mooi gemaakt door Kerry Conran!

Koreusity n°33 Viral Compilation

Koreusity 33 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°33..

China's Toxic Water

China's Toxic Water

Call of Duty Black Ops II European Championship Rage

Call of Duty Black Ops II European Championship Rage
Gamen is tof. Online game gaat weer een stukje verder en is nog leuker. Professioneel gamen is van een heel andere orde, daar gaat het om dik geld (in dit geval een miljoen) en dat brengt toch de nodige spanning met zich mee. En die spanning moet je zo nu en dan even kwijt.

Backflip Fail

20130322-backflip.jpg
Sommige dingen moet je gewoon niet doen of zelfs niet proberen als je wat alcohol genuttigd heb. Dat zijn situaties die gegarandeerd op youtube verschijnen en wij dan weer de lol van hebben.

Little devil

20130322-devil.jpg
Dit kleine meisje is dol op hard rock. Dus zodra ze een kinderliedje gaat zingen is dat niet op een hele lieve manier. Een hard rock zangeres in de dop of een klein duiveltje?

Building the World's Largest Ship

Building the World's Largest Ship
Meteen nog maar een timelapse video, al gaan we dit keer 's werelds grootste schip bouwen, in 76 seconden...

A Year through my Window

A Year through my Window
We hebben al vaker mooie timelapse video's voorbij zien komen en vandaag kijken we mee met iemand die een jaar door Australië is getrokken.

Pixar studio stories - The movie vanishes

Pixar Studio Stories - The Movie Vanishes (Toy Story 2)
Wellicht heb je het zelf wel eens mee gemaakt. Je drukt op de verkeerde knop en alles is weg. Geloof me, dat overkomt de beste. Zelfs animatiegigant Pixar met Toy Story 2.

iPhone 6

iPhone 6
De Apple fans moeten er nog even op wachten, maar dat er uiteindelijk een iPhone 6 gaat komen lijkt me logisch. Dit mag dan wel verzonnen zijn. Maar de opties bevallen mij wel.

Valentino

Valentino
Najib Amhali speelt de hoofdrol in de film Valentino. Hij zegt dat hij een Italiaan is, maar eigenlijk is hij een Marokkaan. Dit leugentje dat er in geslopen is, gaat hem op een gegeven moment tegen werken in plaats van voordeel opleveren. Ik weet waar ik vanavond zit... Juist in de bioscoop!

Kate Upton, Go To Prom With Me?

Kate Upton, Will You Go To Prom With Me?
Je moet het lef maar hebben om Kate Upton mee te vragen naar je eindejaarsfeest. Ene Talia Myers deed het gewoon en kreeg zelfs een antwoord van Kate... via twitter!

Update: The Today show kreeg er lucht van!

P!nk stops concert for crying child

P!nk stops concert for crying child
Als artiest ken je eigenlijk maar een motto en dat is 'The Show must go On'. P!nk daarentegen stopt haar concert onmiddellijk als ze bemerkt dat er gevochten wordt in het publiek waardoor er een klein meisje de dupe wordt.. Uiteraard ging ze na het publiek toegesproken te hebben gewoon verder met haar concert...

Lego Paper Plane Folding Machine 2.0

Lego Paper Plane Folding Machine 2.0
Ben jij niet zo goed in papieren vliegtuigjes vouwen? Of ben je simpelweg te lui om je vingers het werk te laten doen. Dan is er altijd nog Lego om je een handje te helpen.

MinusIQ | The Pill To Lower Your IQ Permanently

MinusIQ
Voel jij je soms ook omgeven door idioten? En zit je je dagelijks te ergeren aan dat soort mensen? Wellicht dat MinusIQ de oplossing voor je is.

Metro Rapper

20130320-hiphop.jpg
Blijkbaar heeft deze jongen vele uren in de metro gezeten. Hij kent alle geluiden die uit de verschillende materialen komen die in de metro verwerkt zijn. Van deze geluiden maakt hij retegoed gebruik in zijn rap. Maak kennis met de Metro Rapper.

Kitten Fail

20130320-kitten.jpg
Niet alleen kleine kinderen moeten dingen leren om zichzelf staande te houden in de 'harde wereld', maar ook kleine katjes moeten eraan geloven. Helaas gaat dat niet altijd over rozen.

Forward

Forward
Een normale clip opnemen bij een goed nummer kost wat moeite. Maar om het achterstevoren te doen is nog even wat meer werk. Zie hier 'Forward'.

Thrift Shop - Pentatonix

Thrift Shop - Pentatonix (Macklemore & Ryan Lewis Cover)
Als er één nummer momenteel dood gedraaid wordt dan is het wel 'Thrift Shop' van Macklemore en Ryan Lewis. Vandaag gaan we voor de versie van Pentatonix.

Almost Telling People Jokes

Almost Telling People Jokes
Soms zit je in de kroeg met een grappenmaker die na het nuttige van de nodige alcoholische versnaperingen de ene mop na de andere uit de mouw schud. Mij lukt dat nooit zo, want ik vergeet steevast de clou.. Gelukkig ben ik niet de enige..

Red Bull Crashed Ice Quebec 2013

Red Bull Crashed Ice Quebec 2013
Het Redbull 'Crashed Ice' circus reist de hele wereld over en zo ook naar het Canadese Quebec waarvan dit een event recap is met nog eens de mooiste highlights...

Urban Wingsuit Flying Into Rio De Janeiro

Urban Wingsuit Flying Into Rio De Janeiro
Je ziet met enige regelmaat mensen met een wingsuit over schitterende bergen vliegen, maar in de stad zie je ze niet zo vaak. Ludovic Woerth en Jokke Sommer gingen de uitdaging aan en vlogen Rio de Janeiro binnen.

Owned By A Baby Elephant

Owned By A Baby Elephant
Kleine dieren zijn leuk. Een puppy of een kitten, ronduit schattig. Maar een baby olifant is toch een stuk zwaarder om even mee te knuffelen.

Human Slingshot 2X

20130318-slingshot.jpg
Heel Nederland is toe aan de zomer, aan die gele bal die aan de hemel staat, maar helaas duurt het nog even voor het zo ver is. Dus gaan we gewoon van andere genieten die wel lol hebben in de zon!

After Ever After

After Ever After
Een leuke mashup parodie van Disney songs in elkaar gezet door ene Paint die over Disney figuurtjes als Ariel, Jasmine, Belle en Pocahontas zingt...

$5 Home Theater

$5 Home Theater
In deze tijden van crisis geef je het liefst zo min mogelijk uit. Een beamer of home theater aanschaffen in deze tijd is dus eigenlijk uit den boze behalve als je dat doet voor zo'n 5 dollar... Kijk hier hoe !!

Fastest Nurburgring Crash Ever

Fastest Nurburgring Crash Ever
Een rondje Nurburgring wil elke autoliefhebber wel een keer doen. Natuurlijk wil je tevens je auto schadevrij houden. Maar dat is en blijft moeilijk.

GoPro Bullet-Time Effect

GoPro Bullet-Time Effect
Wie de Matrix heeft gezien weet wat het 'bullet-time' effect is. Toen waren er zeer dure camera's voor nodig om het te realiseren, maar vandaag de dag doe je het met een lading GoPro camera's. Ook niet goedkoop, maar wel erg tof.

The Slow Motion Song

20130317-slowsobg.jpg
Slow motion filmpjes blijven leuk om te zien als ze mooie dingen laten zien. Maar je kan ook een liedje maken waarbij de clip ook in slow motion is. Best cool gedaan.

Huh ?!?!

Huh ?!?!
Nu we de zingende geiten , nyancats en andere meme's waarin dieren een hoofdrol spelen achter de rug hebben is er een nieuw dier die zich roert. Dit keer is het een antilope die het niet helemaal lijkt te snappen...

Puppy playing Catch

Puppy playing Catch
Al het begin is moeilijk en zo ook voor deze puppy die voor het eerst 'catch' speelt...

Animals In The News

Animals In The News

Fire Flight

20130316-fireflight.jpg
De dansers van het Phoenix Dance Theater in Leeds, Engeland, staan in brand! Niet letterlijk, maar deze vlammen zijn achteraf erin gemonteerd.

Smells Like Teen Spirit - cover

20130316-nirvana.jpg
Kennedy Rose heeft dusdanige soepele vingers dat gitaar spelen hem behoorlijk makkelijk af gaat. Ik hoor mensen al denken "Aan Nirvana kom je niet", maar deze cover is geniaal en een genot voor je oren.

Red Bull Tow Out Session

Red Bull Tow Out Session
We kijken eventjes mee naar de adembenemende stunts die Hugo Pinheiro en Vasco Ribeiro uithalen voor Red Bull's Bodyboard vs Surf "Tow Out Session"...

Koreusity n°32 Viral Compilation

Koreusity 32 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°32..

Funny French Toilet Paper Ad

20130315-wcpapier.jpg
Misschien heb je hem al ergens voorbij zien komen, maar deze commercial is echt geniaal. Wat moet je nog met papier als je alles digitaal kan doen?

Soloshot

20130315-soloshot.jpg
Als je jezelf wilt filmen terwijl je op een afstandje je ding doet zal je eigenlijk altijd iemand nodig hebben die de camera vast houd. Maar dat is nu verleden tijd. Want met de soloshot heb je niemand meer nodig. Hooguit iemand die op je camera past.

Taekwondo Spiderman

Taekwondo Spiderman
Dat je als Spiderman over aardig wat vecht moves moet beschikken mag duidelijk zijn. Deze beste man komt aardig in de buurt.

Fight: Adulthood vs. Childhood

Fight: Adulthood vs. Childhood
We gaan vechten! Of het een gelijke strijd is valt te bezien want een volwassene neemt het op tegen een kind in deze grappige animatie van College Humor!

Making Music for Movie Trailers

Making Music for Movie Trailers
Mensen als Henny Vrienten en Junkie XL doen momenteel goede zaken met het maken van muziek voor films maar hoe komt deze muziek eigenlijk tot stand ?! We nemen een kijkje bij Yoav Goren die gespecialiseerd is in het maken van muziek voor film trailers...

Shoreline

20130314-shoreline.jpg

Our Story In 1 Minute

Our Story In 1 Minute
Dagelijks lopen we met z'n allen over onze planeet. Hoe het ooit begonnen is, is voor veel mensen nog steeds een raadsel. Maar ik zal het in 1 minuut proberen uit te leggen.

Dancing Nana

Dancing Nana
Oma wegbrengen zal voor veel mensen meer een must zijn dan een leuk tripje. Maar met deze oma is het ronduit genieten.

e-Mnozil Brass, Lonely Boy

20130314-basband.jpg
Als je naar het theater gaat om naar muziek te luisteren, dan moet je oppassen dat het geen saaie boel wordt. Dit gezelschap zorgt daar wel voor en gooit er wat humor in.

Most Realistic Driving Game Ever

Most Realistic Driving Game on the Planet
Hierbij USL houden we wel van een beetje gamen en race spel 'Forza 3' is nog altijd favoriet. Je kan natuurlijk een stuurtje compleet met gaspedaal aan je spel console binden maar het blijft toch een beetje behelpen en weerhoudt je er eigenlijk van om volledig ondergedompeld te worden in de race. Toch kan ook dat anders...

Great Day

Great Day
De jongens van The Lonely Island hebben goede zaken gedaan nadat het nummer 'I'm on a Boat' met T-Pain viral ging een paar jaar geleden en zijn nog steeds bezig met muziek maken. Dit is hun laatste nummer voorzien van een grappige clip... Great Day!

Habemus Papam

Habemus Papam

Dream Cleaners

Dream Cleaners, Short Film
Slapen is heerlijk, en vooral dromen. Al loopt het soms iets uit de hand. Maar ook daar zijn mensen voor. Althans, zijn het wel mensen of ook een droom? Zie hier de korte film 'Dream Cleaners'.

Water en geluid

20130313-water.jpg
Naar sommige dingen kan je blijven kijken. Dit is een van de dingen die ik fascinerend vind ondanks het duidelijk is hoe het werkt. Maar hoe het water die vormen aanneemt blijft mooi om te zien!

Slide Design Inside a Home

20130313-glijbaan.jpg
Waarschijnlijk is dit de ultieme droom van veel kinderen. Een heuse glijbaan in huis. Maar ik moet er niet aan denken om zo'n glimmend ding door elke kamer te zien kronkelen!

Dinkstep

Dinkstep
Peter Dinklage is een Amerikaans acteur die vooral bekend werd door zijn rol als Tyrion Lannister in de HBO-serie Game of Thrones, waarvoor hij bekroond werd met een Emmy Award en een Golden Globe Award. De mensen van Screen Junkies maakte een leuke mashup / supercut met Peter Dinklage in de hoofdrol waarin je o.a. scčnes ziet uit series en films als Game of Thrones, Death at a Funeral, Elf, The Station Agent en Living in Oblivion... Game of Thrones start overigens 30 maart weer in de USA!

50 Of The Most Beautiful Women Ever

50 Of The Most Beautiful Women Ever - Morphing
Sinds jaar en dag zijn er mooie vrouwen. Iemand heeft de meest mooie vrouwen, van zwart/wit naar kleur op een rijtje gezet. Wie is jou favoriet?

Mad Sausage

Mad Sausage
Er zijn heel wat manieren om iets onder de aandacht te brengen. Je kan het op een lieve manier vragen, of gewoon op een brutale manier laten zien.

Bevat schokkende beelden!

Hond v.s. Kat

20130312-bad.jpg
Normaal zijn ze de beste vriendjes, maar ook beste vriendjes doen elkaar nog wel eens pesten of in de maling nemen. Dit tot ongenoegen van degene die de pineut is.

Zeehonden ligplaats

20130312-zeehond.jpg
Heb je nog een oud surfboard liggen en weet je niet wat je er mee moet? Bind er een touw aan vast en maak er een vaste ligplaats van voor zeehondjes. Ik denk dat ze het wel kunnen waarderen...Mits ze er op kunnen klimmen.

Dove: Thought Before Action

Dove: Thought Before Action
Met Dove heb je geen photoshop nodig als je een leuke foto van jezelf online wilt slingeren, althans dat is de boodschap van deze geinige viral van zeepfabrikant Dove..

A Trip To Iran

A Trip To Iran

Homeless Man Coffee Magic Trick

Homeless Man Coffee Magic Trick
David Blaine deed deze truc al zo'n vijf jaar geleden, maar het is en blijft mooi om te zien hoe je er iemand blij mee kunt maken.

Cooking in Disguise - Gordon Ramsay

20130311-gordon.jpg
Gordon Ramsay gaat in vermomming langs bij de grotere koks en volgt daar wat cusussen. Op deze manier hoopt hij wat bij te leren, maar gaat het hem lukken om niet ontdekt te worden? Ik kan je alvast verklappen dat hij niet de grimeurs van Ushi had!

Ice Cream Rolls - Phuket Thailand

20130311-ijsverkoop.jpg
Je heb straatartiesten, straatmuzikanten en straatverkopers. Deze keer gaan we voor een straatverkoopster die het ijs maakt zoals jij het wilt terwijl je er op wacht!

iCarly Remix [by DJ Pogo]

iCarly Remix [by DJ Pogo]
iCarly, is een Amerikaans televisieprogramma wat nagesynchroniseerd in het Nederlands op Nickelodeon te zien is maar waarvoor helaas het doek gevallen is. Australische DJ Pogo maakte om die reden deze iCarly remix als een soortement van tribute... Check!

Toa Mata Band

Toa Mata Band
Toa Mata Band is een elektronische band van speelgoed-robots die een aantal kleine muziekinstrumenten bespelen met behulp van een MIDI-sequencer app voor iPad. Hoe cool is dat ?!

Best Moments Of My 2 Years Calisthenics

Best Moments Of My 2 Years Calisthenics
Wie wil er nou niet met een sixpack de zomer in. En dan bedoel ik geen bier heren! Calisthenics is tof, en bijna overal te doen. Dat blijkt maar weer uit deze beelden.

Justin Bieber vs Paparazzi

Justin Bieber vs Paparazzi
Je mag hem, of je mag hem niet. Justin Bieber mag dan wel legio fans hebben, maar ook de paparazzi staat klaar om hem op de gevoelige plaat vast te leggen. Al gaat dat niet altijd van een leien dakje.

Van geit naar kikker

20130310-sandfrog.jpg
De gillende geiten die mee bleren met bekende zangers en zangeressen is een ware internethype geworden. Maar wat met gillende geiten kan, kan natuurlijk ook met onze vriend de zandkikker!

10 year old throws knives at his Mum

10 year old throws knives at his Mum
Stiekem hebben we allemaal wel eens de neiging gehad om moeders iets naar het hoofd te gooien maar deze 10 jarige doet dat gewoon met messen. Goed hij is opgegroeid in het circus, maar toch..

RC Plane flies back from Space

RC Plane flies back from Space
Deze fervente RC Plane liefhebber vroeg zich af of het mogelijk zou zijn om met een op afstandbestuurbaar vliegtuigje terug te vliegen uit de ruimte... Wij kijken mee!

Dad Of The Year - Logan At The Skate Park

Dad Of The Year - Logan At The Skate Park
Als je zoon in een rolstoel zit en helemaal weg is van skateboarders en skate parks, wat doe je dan? Juist, je zorgt dat de kleine man ook even het gevoel krijgt hoe het is om een schans te pakken. Zonder twijfel vader van het jaar!

The Bed Is Dead - Space Saving Furniture

The Bed Id Dead - Space Saving Furniture
Vandaag de dag zijn de prijzen van huizen behoorlijk hoog. Dus hoe mooi zou het zijn als je veel in een klein oppervlakte zou kunnen proppen. Met deze meubels kom je al snel een heel eind.

Electric Fence

20130309-elektriciteit.jpg
Eigenlijk kan je al raden hoe het experimentje van deze jongelui afloopt. Toch blijf je kijken wat het effect is. Ik vind hem grappig!

Wakeboarding on Ice

Wakeboarding on Ice
Bij Redbull verzinnen ze steeds weer spectaculairdere stunts en extreme sports. Zo kennen we Wakeboarden op water al maar op / in bevroren water had ik het eigenlijk nog niet gezien. Deze Nikita Martyanov heeft er zijn sport van gemaakt en hakt elke winter een stuk ijs weg waardoor er een stroom ontstaat waarop hij kan wakeboarden.. Wij kijken mee!

Koreusity n°31

Koreusity 30 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°31..

Skateboarding Fails

Skateboarding Fails
Met een paar vrienden een middagje skateboarden is altijd leuk. Althans, met al die lastige trucjes gaat er natuurlijk altijd wel wat mis.

Bowling King

Bowling King
Het is en blijft een kunst om in één worp al de pins om te gooien bij bowlen. Maar zoals gebruikelijk zijn er ook mensen die hun hand daar niet voor omdraaien.

Sesame Street: Counting the "You"s in YouTube

20130308-elmo.jpg
Sesamstraat, wie is er niet groot mee geworden. Het leren tellen en de letters leren was nog nooit zo gemakkelijk. Ze waren al een poosje bezig om hun kanaal op youtube te promoten en dat heeft zijn werk gedaan. Ze hebben op dit moment 1.001.915.400 viewers gehad.

Stevie Wonder Acapella

20130308-steviewonder.jpg
De meeste mensen maken zulke muziekfilmpjes met meerdere vrienden en/of kennissen, omdat niet alle toonhoogtes geschikt zijn voor 1 persoon. Maar deze jongeman doet het geheel in zijn eentje! Sounds good!

Venice

20130307-venetie.jpg

Backboard Breaking Dunks Super Cut

Backboard Breaking Dunks Super Cut
Basketbal is een toffe sport, en vooral de waanzinnige dunks kunnen we wel waarderen. Alleen gaat het niet altijd volgens plan.

Cat can see illusion

20130307-poes.jpg
Katten zien op korte afstand niet scherp, daarom is het toch vrij uniek dat deze kat helemaal gek wordt van de illusie op papier.

The Takeover

The Takeover
Neem 40 professionele freerunners uit 14 landen. Geef die een vliegtuigkerkhof als speelterrein en The Takeover is het resultaat. Awesome!

DJ Pogo | 'Indian Pacific' & 'The Ghan'

DJ Pogo
DJ Pogo, kennen we ondertussen allemaal wel van zijn coole remixen. We hebben dit keer niet één nieuwe clip maar meteen twee waarin hij wederom zijn mix skills demonstreert... Zie hier 'Indian Pacific' & 'The Ghan' Remix...

Bad Lip Reading of Amazing Spider-Man

Bad Lip Reading of The Amazing Spider-Man
We zagen al vaker clips voorbij komen van de mannen van Bad Lip Reading en dit keer hebben ze de film 'The Amazing Spiderman' onder handen genomen... Blijft grappig!

The Ultimate Wake Up Prank Compilation

The Ultimate Wake Up Prank Compilation
Elke dag weer wakker worden met die irritante piepende wekker is geen pretje. Maar wees gerust, het kan altijd nog erger.

Opmerkelijke stem

20130306-mond.jpg
Als kleine jongen heeft deze man een spijkertje doorgeslikt. Dit is niet zonder gevolgen gebleven. Zijn stem is zo zwaar geworden dat het net is alsof je het in een lager toerental afdraait.

Wat zou jij doen?

20130306-watzoujedoen.jpg
Het geweld op straat lijkt wel steeds grimmiger geworden. Er gaat geen weekend voor bij zonder dat er iemand in elkaar geschopt wordt en voor dood achter gelaten wordt. Maar wat zou jij doen als je ziet dat iemand een persoon probeert te wurgen? Check dit experiment.

Bottle Cap Wall

20130305-dopjes.jpg
Als je in een ruimte gezet wordt met een kale muur en je moet daar de hele dag tegen aan kijken, dan krijg je wel eens ideetjes om die muur wat gezelliger te maken. En dat doen ze dan ook.

Paspop als marrionette

20130305-paspop.jpg
Om het winkelend publiek je winkel in te krijgen kan een lastige zaak zijn. Maar zodra je iets unieks in je etalage zet, blijven mensen staan en komen ze wellicht toch even binnen kijken. Best handig zo'n kinect!

Doe jij de Waterkoker Vullen ?

Doe jij de Waterkoker Vullen ?
We schakelen eventjes over naar Rusland waar ze ook een Big Brother huis hebben en waar ene Ventseslav Vengrzhanovsky een poging doet een waterkoker te vullen... Hoe moeilijk kan het zijn, vraag je je af..

Kilian Martin: Internal Departure

Kilian Martin: Internal Departure
Skate virtuoos Killian Martin releasde weer eens een nieuwe shortfilm waarin hij z'n kunsten vertoond.... Check hier Internal Departure!

Win Compilation March 2013

Win Compilation March 2013
Hoewel de maand maart amper begonnen is, is de eerste win compilatie al een feit. Hebben wij geen probleem mee. Daar kunnen we wel van genieten.

Taser Sword

Taser Sword
Niet alleen in de professionele wapenwereld worden nieuwe dingen uitgevonden, ook de doe-het-thuis knutselaar gaat aan de gang. En wat krijg je dan? Juist, een taser zwaard.

The Pony

pony
Ik heb helemaal niks met paarden of pony's. Zelfs niet met die kleine shetlanders, maar als ik ze dan zo in het weiland zie staan, de rust zelve, zijn ze eigenlijk best lollig. Helemaal als er een dansje af kan.

Homer Shake

Homer Shake
De Harlem Shake is dé Meme van 2013, voorlopig dan toch... In deze clip zien we de Simpsons familie ook hun graantje meepikken...

Monster Energy Supercross 2013 POV

Monster Energy Supercross 2013 POV
Motorcrossen is niet zonder gevaar, maar voor een ieder die toch wel eens wil meemaken hoe dat er uitziet heb ik een GoPro POV clip gevonden van de Sweep 2013 Monster Energy Supercross...

Barbie goes Digital

barbie
Alles om ons heen is steeds meer digitaal en dan kan Barbie natuurlijk niet achterblijven! Ik geloof dat ik een verjaardagskadootje voor mijn dochter gevonden heb.

Can't touch this

20130303-mchammer.jpg
Als je de muziek in je auto een beetje zat bent, dan pik je toch gewoon iemand op die vanuit de achterbank een beetje herrie maakt?! Hij doet het nog verdomde goed ook!

Megaman - Stop Motion Music

20130303-megaman.jpg
Het deuntje van Mario Bros is op allerlei manieren 'gecoverd' en nu is het dan tijd voor wat anders. Wat dacht je van Megaman, ook een leuk deuntje!

Beachbody Transformation

Beachbody Transformation
Het is voorlopig nog niet zo ver maar als je straks weer strak op het strand wilt rondlopen dan is het bekijken van deze video nog niet eens zo'n heel erg slecht idee. Kijk even mee naar deze moeder die haar lijf weer in topvorm brengt door, vooral, thuis oefeningen te doen...

Bum Eating Diaper Prank

Bum Eating Diaper Prank
Als dakloze is het voor sommige een hele klus om een maaltijd te bemachtigen. Een vuilnisbak is een optie, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Eerste klas fake natuurlijk, maar de reacties zijn er niet minder om.

Bakstenen Fabriek

20130302-bakstenen.jpg
Om huizen en gebouwen te bouwen heb je bakstenen nodig. In onze westerse wereld worden deze machinaal gemaakt en gebakken, maar in Bangladesh ligt het even anders. Daar doen ze het met de hand. Wat een heidens karwei!

Jaguar vs. Crocodile

20130302-jaguar.jpg
Het is algemeen bekend dat katten niet van water houden, maar de wilde 'big cats' hebben daar wat minder moeite mee. Helemaal als er iets in het water zwemt waar je mee kan spelen en nog op kan eten ook!

Koreusity n°30 Viral Compilation

Koreusity 30 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n°30..

The Walking Dead With Laugh Track

The Walking Dead With Laugh Track
Muziek of soundFX bij een film of serie zijn belangrijk en mag zeker niet onderschat worden. Neem een serie als The Walking Dead bijvoorbeeld, laat daar een verkeerde geluidsband bij lopen en je krijgt ineens een hele andere genre serie...

Will 3D Printing Change The World?

Will 3D Printing Change The World?
3D printen door middel van plastic wordt steeds meer toegankelijk voor de normale mens. Er is zo veel mogelijk met een 3D printer dat de toepassingen eindeloos zijn. Gaat 3D printen de wereld wat veranderen? We zien het in deze korte docu.

Sir Ravi The Rubik's Cube Juggler

Sir Ravi The Rubik's Cube Juggler
Een Rubik kubus op de juiste manier oplossen is nog best knap. Sir Ravi gooit daar nog een potje bovenop. Oplossen onder het jongleren door. Ik geef het je te doen.

The Me Bird

20130301-mebird.jpg
Het is kunstig als je zulke filmpjes kan maken. Maar het vergt vooral heel veel geduld. Gelukkig heeft iemand deze moeite genomen zodat wij rustig achterover kunnen genieten.

The Mines

The Mines
Een vrouw probeert haar weg uit een lang verlaten Poolse uraniummijn te vinden maar ontdekt een vreemde wereld en wordt vervolgens uitgenodigd om te verblijven als een vaste gast.

Legonardo

Legonardo
Ik stel jullie vandaag voor aan portret robot Legonardo die is uitgerust met Zwitsers teken automata uit de 18e eeuw en daardoor met een geheel eigen stijl z'n kunstwerkjes maakt...
volgende
vorige