Fail Compilation February 2013

Fail Compilation February 2013
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eén ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen weken aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

9 In 1 Hole

9 In 1 Hole
Golfen is niet alleen een leuke sport, maar ook keer op keer een uitdaging. Deze negen man gaan voor een 9 in 1. En dat met succes.

World's Most Insane Rope Swing

20130228-grandcanyon.jpg
Als je alles al eens gedaan heb, bungeejumpen, parachute springen, wild water varen, etc, dan is dit wel de ultieme uitdaging!

Whatever it Takes - Paralyzed Motocrosser

Paralyzed Motocrosser
Ik stel jullie vandaag voor aan Darius Glover die al sinds z'n 7e aan motorcross doet maar moest afhaken omdat hij op z'n 15e verlamd raakte nadat hij ten val kwam tijdens een race. Darius ging niet bij de pakken neer zitten en was vastberaden om ooit weer op een motorfiets z'n rondjes te doen... Kijk even mee!

Painter Of Nuts

Painter Of Nuts
Steven Casino is een artiest. Hij schildert namelijk miniatuur portretten op nootjes en dat ziet er heel erg cool uit...

Rare 'Sun That Didn't Set' Seen From ISS

Rare 'Sun That Didn't Set' Seen From ISS
Een mooie zonsondergang kunnen we allemaal wel waarderen. Maar alleen de heren en dames van de ISS worden soms blij gemaakt met een dode mus. Wel een bijzonder moment, dat dan weer wel.

Hoboken Pizza Prank

Hoboken Pizza Prank
Je zou toch denken dat je als pizzabezorger een makkelijk baantje hebt. Maar niets is minder waar. Je komt soms de meest rare snuiters tegen.

The Bear Essentials of Safety

20130227-safetyfirst.jpg
We hebben al eerder een veiligheids filmpje van de vliegmaatschappij Air New Zealand voorbij zien komen. Ze hebben een nieuwe opgenomen zodat de reizigers hun aandacht erbij houden. Geniaal bedacht.

Bubble freeze

20130227-frozen.jpg
Bellen blazen, kind of volwassen, iedereen vind het een sport om een zo groot mogelijke bel te blazen. Maar wat nu als het -30 graden is buiten?

Winter weather

20130226-verycold.jpg

Quadrocopter Pole Acrobatics

Quadrocopter Pole Acrobatics
Echt geweldig dat op afstand bestuurbare spul. De één gaat voor een vliegtuig of auto, en de ander kiest weer voor een helikopter. De techniek is zelfs zo ver dat ze onderling ook interactief bezig kunnen zijn. Zo ook deze quadrocopters.

MYO - Wearable Gesture Control

MYO - Wearable Gesture Control from Thalmic Labs
Vergeet joysticks, touchpads en muizen. Vandaag de dag besturen we onze gadgets, game consoles en computers op de 2.0 manier. Zie hier MYO.

Biertjuh?!

20130226-biertje.jpg
Als je met je vrienden op de bank voetbal zit te kijken, is het wel zo prettig als je niet steeds op hoeft te staan om een biertje te pakken. Deze lui hebben de oplossing gevonden, De Bierbank!

Old Spice | Poker Face

Old Spice
We blijven erbij wat water is voor een kikker is old spice voor een flikker, niettemin hebben we weer een leuke commercial van deze geurwater producent.

Zero Dark Fiddy [Spoof]

Zero Dark Fiddy [Spoof]
Jimmy Kimmels verrast ons telkens weer met zeer leuke sketches. De film Zero Dark Thirty is echt een film die je moet gaan zien, en de makers beloven dat de film zo veel mogelijk op waargebeurde gebeurtenissen is gebaseerd... Maar is dat ook echt zo ?!

Punch Drumming

20130225-punchball.jpg
Je kent ze wel, de boksballen die in de boksschool hangen. Ze gaan enorm snel en als ik er naar kijk lijkt het mij ook behoorlijk lastig als je er net mee begint te trainen. Deze jongen heeft al heel wat ervaring achter de rug waardoor hij met gemak even een potje mee drumt met de muziek

Fragile Italian Glass Snowboard

20130225-snowboard.jpg
Half Nederland is momenteel op wintersport of is net terug van de wintersport. Lekker van de berg af sjezen met je ski's of snowboard. Je heb ze in allerlei kleuren maten, maar een snowboard van glas is toch we vrij bijzonder en reken maar dat je de show steelt met dat ding.

M-Four-Sonic Live Launchpad Skills

M-Four-Sonic Launchpad Skills At NAMM 2013
De kunsten van M-Four-Sonic hebben we al eens eerder voorbij zien komen. Vandaag gaat de beste man wederom los op zijn launchpad. Ik zeg skills!

Follow the Light

Follow the Light
Dat je een kat gek kan maken met een laserpointer hebben we al in diverse clips voorbij zien komen maar geldt dat ook voor een corgi ?! Jazeker!

Durex Car Parking Climax

Durex Car Parking Climax
Met de ultra dunne Durex Ultra thin Feel condooms kom je nog dichterbij dan ooit tevoren, en hoe dichter je komt des te meer intens is het gevoel... Aldus Durex!

Cat vs Crocodile

Cat vs Crocodile
Katten zijn maar rare beesten. Eigenwijs en voor de donder niet bang. Zelfs een krokodil kan het beestje niet van de wijs brengen. Balls of steel!

Transparent Smartphone

20130224-foon.jpg
Als je een smartphone in je handen heb, zou je denken dat die telefoon helemaal vol met electronica zou zitten. Maar als ik dit prototype eens bekijk lijkt het allemaal wel meevallen, al is het niet voor niks een prototype.

Looping Rain on the Sun

20130224-sun.jpg
De natuur heeft mooie verschijnsels, neem de zon. Het verwarmd onze aarde, laat met het licht alles groeien en bloeien, maar op de zon zelf gebeuren ook de mooiste dingen.

Crows playing in the Snow

Crows playing in the Snow
Sinds de film 'Birds' van Alfred Hitchcock heb ik het niet zo op kraaien, terwijl deze op zich onschuldig ogende kraaien zich anders prima lijken te vermaken in de sneeuw...

Evolution Of Mom Dancing

Evolution Of Mom Dancing
Jimmy Fallon kreeg het voor elkaar om niemand minder dan Michelle Obama te strikken voor zijn programma waarin de evolutie van 'Mom dancing' wordt doorgenomen...

Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite
Een krantje lezen op het strand is vaak lastig omdat er meestal toch wel een klein briesje staat. Met de Kindle Paperwhite hoef je je daar niet druk over te maken en het apparaat heeft ook nog een uitstekende resolutie zodat je ook bij de meest felle zon gewoon prima kan lezen...

Kayla loves the Moon

Kayla loves the Moon
Je wilt je kinderen alles geven wat hun hartje maar begeerd maar in het geval van deze Kayla wordt dat toch wat lastig... Kayla heeft namelijk een voorliefde voor de maan...

Kids Oscars!

Kids Oscars!
Dit weekend worden er over het grote water de Oscar uitreikingen gehouden en mocht je niet alle films gezien hebben die daar genomineerd zijn dan nemen deze kids de films nog eens met je door...

Hair Tutorial Gone Wrong

Hair Tutorial Gone Wrong
Er zijn inmiddels allerlei blogs van dames die andere dames tips geven hoe zich op te maken of zoals in dit geval hoe je je haar krult... Soms gaat dat weleens verkeerd...

Streaker op de Piste

Streaker op de Piste
Een streaker die zo nu en dan een voetbalwedstrijd verstoort is allang geen nieuws meer maar een streaker op de piste en dan ook nog eens naakt..... Dat hadden we nog niet voorbij zien komen!

Best Bus Stop Ever

Best Bus Stop Ever
Elke dag weer wachten op de bus gaat een keer vervelen. Gelukkig zijn er ook bushaltes die voor een verrassing kunnen zorgen. Een mooie manier van reclame maken.

Kroeg trucje

20130222-lucifertruuk.jpg
Vaste kroeggangers zijn dol op trucjes. Is het niet met kaarten dan wel met lucifers. Maar mocht je dit trucje willen uitproberen in de kroeg, moet je wel zorgen dat je alles in een tasje bij je heb. Anders is het bij voorbaat al mislukt.

Tropical

20130222-tropical.jpg
Als je aan een tropisch resort denkt, denk je al snel dat zoiets aan de andere kant van de wereld moet liggen. Niets is minder waar, want in ons buurland Duitsland in Krausnick staat een grote hanger waar vroeger luchtschepen in gemaakt werden en nu helemaal is omgebouwd tot een luxe tropisch resort. Zelfs met meerdere zwembaden! Beetje jammer alleen dat ze zijwanden nog niet helemaal begroeid zijn.

Sea Otter Healthcare

Sea Otter Healthcare
Met de voortschrijdende techniek is er tegenwoordig van alles mogelijk en worden mensen ouder en ouder.. Een zee otter wordt gewoonlijk niet ouder dan 15 tot 20 jaar, want dan krijgen ze meestal kwaaltjes waaraan ze sterven. Zo ook Eddie de otter die last kreeg van artritis maar met de juiste beweging, basketbal in dit geval, nog enkele jaren langer te leven heeft...

Lentekriebels

Lentekriebels, Ijsbeer, Dierentuin, Zoo
De lente staat voor de deur en dus krijgen de dieren het weer op de heupen. Zo ook deze ijsbeer die maar al te graag even wil 'knuffelen'. Toch leuk en informatief voor de kids zo'n dagje dierentuin.

Chris Bishop: The Science Of Fireworks

Chris Bishop: The Science Of Fireworks
Vuurwerk is een gigantisch mooi schouwspel. Maar hoe werkt het eigenlijk allemaal? Chris Bishop maakt ons in de docu 'The Science of Fireworks' het een en ander duidelijk.

Dieren en Fastfood

20130221-hamburger.jpg
Hamburgers, frietjes, kapsalon, broodje shoarma, allemaal super lekker maar oh zo slecht als je er teveel van eet. Het is dan ook niet zo vreemd dat het gemiddelde gewicht van de mens behoorlijk is toegenomen de afgelopen jaren. Maar hoe zou het dierenrijk eruit zien als ze daar ook dit fastfood zouden kunnen krijgen?

Meanwhile in Russia

20130221-muts.jpg
Terwijl hier in Nederland elk voertuig dat de weg op gaat moet voldoen aan strenge veiligheidseisen, maakt het bij de Russen allemaal niks uit. Als het al dagen sneeuwt en je moet naar je werk, dan maak je toch gewoon een eigen sneeuwmobiel? Toch geen hond die er op let.

Heineken - The Candidate

Heineken - The Candidate
Een sollicitatiegesprek is negen van de tien keer hetzelfde verhaal. Maar degene die bij Heineken wil werken kan wel eens voor een verrassing komen te staan. Daar kan Guy Luchting over meepraten.

Partying Sober vs Drunk

Partying Sober vs Drunk
Wie wel eens een drankje drinkt weet dat er wel degelijk verschil is tussen aangeschoten op een feestje zitten en nuchter. We zetten de verschillen, met een knipoog, even op een rijtje voor je.

Google Glass

20130220-googleglass.jpg
Al een tijd geleden werd Google Glass aangekondigd als antwoord op alle smartphone's. Maar vandaag lanceerde de zoekgigant een filmpje waarin het laat zien welke mogelijkheden er zijn en hoe dat er dan uit komt te zien. Hallo Google Glass!

Quentin Robinot Awesome Shot

Quentin Robinot Awesome Table Tennis Shot
De eerste gedachte bij een potje ping pong is met een pot bier in je zwembroek op de camping een balletje slaan. Maar niets is minder waar. Het is gewoon een kick-ass sport. En al helemaal met dit soort moves.

Portrait Art

Portrait Art
Je kan, om je muur wat op te vrolijken, een groot portret ophangen. Maar je kan het natuurlijk ook wat artistieker aanpakken. Deze man mag bij mij ook een muurtje komen doen.

IJsbeertje pesten

20130219-ijsbeer.jpg
IJsberen zijn imposante beesten. Mocht je er een voor je hebben staan, dan vraag ik mij af of je het gaat overleven. Maar deze kraai lijkt er geen moeite mee te hebben en gaat even lekker IJsbeertje pesten.

Hoog cute gehalte

20130219-cute.jpg
Baby's zijn leuk en schattig, maar ook jonge dieren hebben een hoog cute gehalte. Deze compilatie laat er een aantal voorbij komen. Jammer genoeg worden ook deze diertjes weer groot....

The Ellington Kid

The Ellington Kid
We kennen heel wat broodje aap verhalen, maar in dit geval gaat het om een broodje döner. Toch blijft het verhaal erbij. Zie hier de korte film 'The Ellington Kid'.

Potty Talk

Potty Talk
Als kleine jongen is het fijn dat je eindelijk zindelijk bent en zelf de weg naar het toilet weet te vinden. Maar wat daar zich afspeelt is en blijft toch wel apart.

Rijden onder invloed

20130218-wiet.jpg
Autorijden als je een blowtje op heb of als je een pilletje op heb, de een zegt dat het moet kunnen, de ander zweert erbij dat het je rijstijl beďnvloed. Bij CNN testen ze het uit.

Maryland Students Flash Mob and Harlem Shake

20130218-maryland.jpg
Bij basketbal wedstrijden is het gebruikelijk dat het publiek in de pauzes vermaakt wordt. Dit keer hebben de studenten van Maryland wat in petto! Hopelijk zijn de tribunes stevig genoeg.

Ben Jij Een Echte Manager?

Ben Jij Een Echte Manager? Officier bij Defensie!
Heb jij een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, en ben je op zoek naar een leidinggevende functie? Dan is er een plek waar je misschien niet direct aan denkt: Defensie! Of je nu kiest voor een functie als F16-piloot, wachtofficier op een fregat of pelotonscommandant bij de infanterie, de functies waarvoor onze toekomstige officieren worden opgeleid zijn zeer divers. Tijdens je opleiding tot officier krijg je veel verantwoordelijkheden. Niet alleen over mensen, maar ook over materieel. Dé manier om erachter te komen of de wereld van Defensie iets voor jou is, is de gratis masterclass. Kijk hier voor meer info, of om jezelf in te schrijven.

Football Freestyle

Football Freestyle
Het is al indrukwekkend om te zien hoe pro voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar er ook andere kunstenaars die met een bal kunnen toveren.

Lesauto vs Spoorwegovergang

Lesauto vs Spoorwegovergang
Je mag er toch vanuit gaan dat wanneer je rijles krijgt je ook daadwerkelijk de regeltjes leert. Al vraag ik me af of dat in dit geval wel helemaal goed gaat.

Russian Army

20130217-army.jpg
Veel soldaten marcheren op deuntjes en liedjes. Maar dat Russische soldaten zouden marcheren op Sponge Bob had ik nooit verwacht. Eerlijk gezegd is het maar goed dat ze het erbij schreven, want verstaan wat ze zingen is lastig.

Winter Free Running - Ice Parkour

20130217-freerunning.jpg
Free Runnen is niet alleen leuk in de zomer of lente, maar ook in de winter. Doordat de winter een heel scala aan andere mogelijkheden bied, wordt het free runnen soms ook free schaatsen.

Lunar New Year

Lunar New Year

Angry Sand Frog

Angry Sand Frog
Je ziet ze niet al te vaak maar als de zandkikker tevoorschijn komt moet je dekking zoeken. Met zijn gebrul is het een angstaanjagend beestje.

What Women Really Think

Kissing Your Face: What Women Really Think
De een heeft een snor, de ander een baard. Ieder zo zijn ding, maar wat vinden vrouwen daar nou eigenlijk van?

VFX of The Hobbit

20130216-hobbit.jpg
Geweldige special effects zitten er in de film The Hobbit. De meeste van jullie hebben hem al gezien en zullen dus verschillende scenes we herkennen. Ik moet toegeven dat ik de film nog niet gezien heb, dus als het een aanrader is hoor ik het graag!

The Next Generation Space Suit

20130216-spacesuit.jpg
Ruimtepakken zijn behoorlijk ingewikkelde dingen. Er moet van alles in op en aan zitten om te kunnen overleven in de ruimte. Deze twee mannen doen hun best om deze pakken te ontwikkelen, maar ook om ze leuk eruit te laten zien.

Megafactories - Victorinox

Megafactories - Victorinox
Als er een zakmes heel bekend is dan is het wel de Zwitserse Victorinox. Laten we eens een kijkje nemen in de fabriek van deze grootheid.

Wakeboarding With Dolphins

Wakeboarding With Dolphins
Wakeboarden is op zich al een fantastische sport, maar als daar ook nog een legio dolfijnen bij komen kijken is het helemaal geweldig!

SudoCreme

20130215-sudo.jpg
Ik vermoed dat de meeste van jullie dit filmpje al voorbij hebben zien komen op FaceBook. Maar voor degene die hem nog niet gezien hebben of nog eens wil zien, hier is Sol, het mannetje die de Sudocreme ontdekte.

Knocking

20130215-kloppen.jpg
De meeste katten hebben wel een kattenluikje waardoor ze makkelijk naar binnen en naar buiten kunnen. Maar als je als kat dat nu niet heb? Tsja, dan word het toch eens tijd om te leren kloppen.

The Sun As You've Never Seen It

The Sun As You've Never Seen It
De zon is bijzonder, en voor ons zelfs van levensbelang. De zon staat tevens garant voor prachtige beelden. Oordeel zelf.

VW Mask

VW Mask
VAG is meester in het verzinnen van commercials. Dat doen ze niet alleen voor Audi, ook Volkswagen is van de partij.

Ongeluk of Geluk

20130214-engel.jpg
Je ziet regelmatig filmpjes voorbij komen van de deskcams uit auto's in Rusland. De gekste dingen zie je daar, maar dit slaat alles! Sommige mensen hebben niet 1 engeltje op hun schouder maar wel 100!

IJsmachine

20130214-ijsblokjes.jpg
Die koelkasten die ijsblokjes maken ken je waarschijnlijk wel. Maar een tuinslang die cilindervompjes van ijs maakt is vast nieuw. Best een cool gezicht.

Lunar New Year

20130213-newyear.jpg

Sverre Liliequist - Lawine Backflip

Sverre Liliequist - Lawine Backflip
Als skiër moet je soms een paar stalen ballen hebben om je weg naar beneden te vinden. Maar Sverre Liliequist maakt zich niet zo snel druk. Zelfs met een kleine lawine achter zich is een backflip geen probleem.

Spiderman Kissing Prank

Spiderman Kissing Prank
Hoe zou het zijn als spiderman fan om een kus van je held te krijgen? Oké, de echte had even geen tijd, maar deze stand-in wel. Perfecte prank voor Valentijnsdag.

Mooi schot!

20130213-basketball.jpg
Als je denkt dat er alleen mooie dunks voorkomen bij het mannen basketbal, dan heb je het mooi mis! Ook bij de dames kunnen ze ervan. Lucky of niet, hij zit toch maar mooi!

Valentijn

20130213-valentijn.jpg
Heb jij al de bloemen en chocolade in huis gehaald om morgen je geheime geliefde te verassen? Of heb je misschien geen geheime liefde? Dan kan je altijd de straat nog op en iemand daar aanspreken. Blijkbaar werkt dat!

This Is A Sport, This Is Esport

This Is A Sport, This Is Esport
Achter je PS3 een middagje gamen zal je niet veel rijker van worden. Maar het professionele gamen wel. This is Esport!

Hidden Jobs

Hidden Jobs
De standaard baantjes kennen we allemaal wel. Maar wie moet er werken als jij gaat pinnen? Ja, zo werkt het dus.

Penguin Highway in Antarctica

20130212-puingins.jpg
Pinguďns blijven grappige beestjes en doen mij denken aan de film Happyfeet. Nooit geweten dat ze vaste routes hebben en zelfs een kruispunt! Wie zal er voorrang hebben??

Quick Crew - Asian Concept 2013

20130212-quickcrew.jpg
Er zijn van die mensen die heerlijk kunnen dansen van nature. Je kan het je wel aanleren maar als je het gevoel niet van nature heb dan is dansen zoals deze Crew geen optie denk ik.

The sky

20130210-sky.jpg

Snowball Prank

Snowball Prank
Met de jongens van Sketch Empire in de buurt is het verstandig om op je hoede te zijn. Voor je het weet ben je slachtoffer van hun schrikpraktijken.

Infanterist Bij Defensie!

Infanterist Bij Defensie!
Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond. Een gebied veilig stellen doe je namelijk niet alleen vanuit de lucht of zee. Welke infanterie-eenheid je ook kiest, het werk vraagt om discipline, een perfecte conditie en natuurlijk doorzettingsvermogen. Maar je moet vooral een echte teamspeler zijn, want alleen samen klaar je de klus. Benieuwd of jij in ons team past? Schrijf je dan nu in voor de Open Dagen Infanterie!

Spiegel

20130210-luipaard.jpg
Kleine kinderen zijn gefascineerd als ze voor het eerst hun eigen schaduw ontdekken. Deze luipaarden zijn gefascineerd zodra ze een spiegel ontdekken.Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste luipaard in het land?

Zwart Rijder

20130210-duiven.jpg
Je zou denken dat ergens naar toe vliegen sneller is dan dat je naar het zelfde punt gaat met de auto. Maar deze duif denkt daar heel anders over. Blijkbaar was hij een beetje vliegmoe en nam een lift.

10 Worst Man-Made Disasters

10 Worst Man-Made Disasters
We moeten zuinig zijn op onze aardbol. Maar helaas gaat het zo nu en dan ook vreselijk mis. We zetten tien feiten op een rijtje.

GoPro - First Person Fight Scene

GoPro - First Person Fight Scene
Een GoPro camera is een geweldig ding. Klein, licht, HD en op alle manieren te gebruiken. Let's kick some ass..

Neehoor, echt niet!

20130210-jokker.jpg
Over het algemeen kun je aan het gezicht van kinderen wel zien of ze jokken of niet. Maar sommige zijn echte volhouders, zelfs als het bewijs duidelijk zichtbaar is!

Speedpainter

20130210-speedpainter.jpg
Sommige mensen zijn zo getalenteerd dat je in eerste instantie niet begrijpt wat ze nu aan het maken zijn, maar later ineens het licht ziet en denkt "ohja!". Deze speedpainter is er zo een, kijk maar eens naar het resultaat.

Tea Time

Tea Time

The Price - The Original Animatic

The Price - The Original Animatic
Korte, maar bijzondere animaties zie je met regelmaat voorbij komen hier op Useloos. Vandaag wederom een meesterwerkje. Zie hier The Price.

January Win Compilation 2013

January Win Compilation 2013
Er zal in 2013 genoeg fout gaan, maar laten we de winnaars niet vergeten. We zetten een aantal opmerkelijke beelden op een rij voor je.

Spider Rain

Spider Rain
Met een klein spinnetje in de hoek van de kamer heb ik geen problemen. Maar als ze met legio uit de lucht komen vallen heb ik het wel gezien. Bijzonder, dat dan weer wel.

Docu: The Pirate Bay Away From Keyboard

TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard
The Pirate Bay is de grootste torrent site van de wereld. Op zich een dappere prestatie, maar daar is niet iedereen blij mee. Gratis films en muziek downloaden blijft een heet hangijzer. Zie hier de documentaire The Pirate Bay away from keyboard.

Wakker worden!!!!

20130208-slape.jpg
Van je maten moet je het hebben! Lig je lekker te slapen, maken ze je op een rottige manier wakker. Maar je weet wat ze zeggen : Boontje komt om zijn loontje!!

Sneeuw van het dak

20130208-sneeuw.jpg
Sneeuw is leuk en vaak mooi om te zien als de daken er mee bedekt zijn, maar zodra de sneeuw smelt gaat het schuiven. Juist dan is het zaak om niet meer langs de gevel te lopen!!!

Oranje Boven!

Oranje Boven, Andre van Duin
Nog even en dan staan we allemaal met een pot bier in de hand te hossen op carnavalsmuziek. Maar ho even. Er is maar één man die carnaval groot kan maken en dat is Andre van Duin. Gelukkig heeft hij Giel gebeld met een dijk van een idee. En die carnavalskraker downloaden we hier!

Expect The Unexpected Compilation

Expect The Unexpected Compilation
Niets maar dan ook niets is wat het lijkt. Althans, volgens deze compilatie dan.

Pickpocket King Bob Arno

20130207-pickpocket.jpg
Bob Arno is werelds beste zakkenroller. Hij geeft shows en tips aan mensen hoe zich te 'beveiligen' tegen zakkenrollers. In deze docu is hij opzoek naar de man die op een manier zakken rolt die hij nog niet kende. En dus gaat hij op reis naar Napels. Zal hij hem vinden?

Grand Canyon with Google Maps

20130207-grandcanyon.jpg
Regelmatig zie je een autootje rijden van Google om de maps in beeld te brengen. Maar hoe doe je dat bij de Grand Canyon? Weinig weggetjes en dus stappen de heren uit en gaan aan de wandel.

Apollo Robbins Gentleman Thief

Apollo Robbins Gentleman Thief
Iemand ongemerkt zijn zakken leegroven is ronduit vakwerk. Het is natuurlijk verboden en tegen elk principe in, maar toch is het een soort van kunde. Apollo Robbins laat het je nogmaals zien.

Stardust

Stardust
In 1977 werd de onbemande Voyager 1 gelanceerd om de ruimte te verkennen. Waarbij het de meest schitterende beelden heeft geschoten. Nu inmiddels ruim 35 jaar verder mogen wij ook meegenieten middels deze CG creatie.

Facebook Mom

20130206-fb.jpg
In deze tijd is sociale media niet meer weg te denken. Facebook, twitter, instagram, noem maar op. Maar wat nu als je moeder deze sociale media ook eens gaat proberen, is dat wel van deze tijd? Of laten we nog maar een generatie wachten?

Super Mario Busters

20130206-mariobuster.jpg
Zowel Mario Bros als Ghostbusters zijn populaire karakters. Wat zou er gebeuren als je deze 2 kruist? Je krijgt er in elk geval een erg leuk filmpje van.

Up Helly Aa

Up Helly Aa

Fertilization

20130205-bevruchting.jpg
Het bevruchten van een eicel hebben de meeste van ons wel vaker gezien in een filmpje. Maar in dit filmpje ben ik toch weer een stukje wijzer geworden. De tekeningen na het indringen van de eicel zijn wel opmerkelijk en interessant te noemen.

Mysterious Purple Spheres

20130205-paars.jpg
Als je iets tegen komt op een plek waar je het niet verwacht, kan het zijn dat je het mooier en spannender maakt dan nodig is. Want volgens mij zijn deze mysterieuze balletjes gewoon van die dingen waar je water bij doet om je bloemen in te zetten.

L.A. Noire Gag Reel

L.A. Noire Gag Reel
Na films zie je regelmatig fragmenten van de film die niet helemaal goed zijn gegaan. Deze zogenaamde bloopers zie je nooit bij games. Vandaag wel. Zie hier de L.A. Noire Gag Reel.

Two-Year Old Basketball Prodigy

Two-Year Old Basketball Prodigy
Wil je een prof worden in een tak van sport, dan moet je daar jong mee beginnen. Deze kleine jongen ziet zichzelf over wat jaartjes in de NBA spelen. En zo te zien moet dat geen probleem zijn als hij zo door gaat.

Super Bowl XLVII

Super Bowl XLVII

Oh My God!

20130204-crash.jpg
Op een mooie zondag besluit je om eens lekker een stukje te gaan rijden met je gezinnetje. Lekker rustig, alhoewel? Soms kom je de gekste dingen tegen op de weg en als je dan een beetje pech heb raak je er ook nog eens bij betrokken!

Gratis..of toch niet?

20130204-vendin.jpg
Er wordt wel eens gezegd dat wij Nederlanders gek zijn op alles wat gratis is, maar andere landen kunnen er ook wat van. Want stel je nou eens voor dat je met het geld van 1 snoepje, je 2 snoepjes kunt krijgen. Die kans laat toch niemand schieten?

Jedi Kitten

Jedi Kitten
Je kitten een filmpje laten zien lijkt een goed idee om het beestje even te vermaken. Maar let dan wel op wat voor filmpje het is. Dat kan wel eens raar uitpakken.

Super Bowl Commercials 2013

Super Bowl Commercials 2013
De Super Bowl is niet alleen een kick-ass American football event, maar ook een bijzonder reclame feestje. Zie hier het complete overzicht.

Armin Van Buuren Studio

Armin Van Buuren Studio
De grote DJ's verdienen bakken met geld, maar hoe doen ze dat precies? Hierbij een kijkje in de 'keuken' bij top DJ Armin van Buuren.

Road Rage Taiwan

Road Rage Taiwan
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je hebt altijd baas boven baas.

Drank en opstaan

20130203-drank.jpg
Ze zeggen wel eens, als je er niet tegen kunt moet je het niet doen. En niet voor niks is er de slogan " Drank maakt meer kapot dan je lief is". Je zal namelijk maar op deze manier op het wereld wijde web staan!

Katje pesten

20130203-domino.jpg
Als je een kat in huis heb, dan weet je dat je met bepaalde speeltjes het beestje helemaal knettergek kan krijgen. Maar vaak is het ook gewoon een grappig gezicht als je ziet hoe geconcentreerd en gespitst ze bezig zijn.

SOS Condoms

SOS Condoms
Je zal het net zien. Op het juiste moment heb jij geen rubber voorhanden. En dan? Zou het niet mooi zijn met een instant hulplijn om je uit de brand te helpen.

Time Lapse Storms

20130202-tornado.jpg
Het zou geen baantje voor mij zijn, maar tornado jagers kicken er helemaal op! In dit filmpje krijg je een idee hoe ze het doen en zie je dat ze zo dicht mogelijk bij willen komen.

Wireless Schaken

20130202-schaken.jpg
Als je alle schakers in je omgeving er al meerdere malen eruit gespeeld heb, dan is dit wel voor jou. Op afstand schaken, dit kan je weer een hoop nieuwe tegenspelers opleveren.

4-Year-Old Geography Expert

4-Year-Old Geography Expert
Als je mij een kaart van de wereld laat zien zou ik tot op de dag van vandaag niet weten hoe elk land heet. Deze kleine snuiter is amper vier, maar weet wel hoe de wereld in elkaar steekt.

Verrassing!

20130201-zeeschuim.jpg
Als al het zeeschuim de straten op geblazen wordt, dan is het zaak dat de politie het verkeer in goede banen leid. Maar door al dat schuim is het best lastig om te zien of er sowieso een auto aan komt of niet.

Manufacturing a Viper

20130201-viper.jpg
Sommige auto's zijn niet voor niks aan de prijs. Ze worden met grote zorg en met de hand in elkaar gezet. Hier een kijkje in de keuken van Viper.

Victor de Le Rue Shreds! | Alive & Kickin

Victor de Le Rue Shreds!
Snowboarden blijft geweldig door een dik pak sneeuw. Extreme sporter en snowboard legende Victor de Le Rue denkt daar net zo over.

Ultra HD Slow Motion Ink Drops (4K)

Ultra HD Slow Motion Ink Drops (4K)
HD is tof, full HD gaat net een stapje verder. Maar wat dacht je van 4K? Kijk mee naar slow motion ink drops. Wel de player even op originele kwaliteit zetten.
volgende
vorige