The Unreal World

The Unreal World

Subaru PUMA Rallycross Team Launch

Subaru PUMA Rallycross Team Launch
Wat doe je tegenwoordig als je een paar schoenen wilt verkopen? Juist, je begint een rallyteam. Na DC Shoes en diversen andere is nu Puma aan de beurt.

Diver Saves Puffer Fish From Hook

Diver Saves Puffer Fish From Hook
Duiken is een geweldige belevenis, en zo is vissen ook voor sommige mensen. En als je dan als duiker een kogelvis tegen komt met een haak nog in zijn bek, dan help je dat mooie maar ook gevaarlijke beestje even.

Obsessives - Knives

Obsessives - Knives
We hebben al eens eerder aandacht besteed aan messen expert Joel Bukiewicz. Vandaag gaan we verder op zijn obsessie in..

Boy Inspires Kids - Kids Inspire Us All

Boy Inspires Kids - Kids Inspire Us All
Matt W. lijdt aan spastische cerebrale parese, een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is in het eerste levensjaar. Toch deed hij mee tijdens sportdag op de Colonial Hills Elementary School en ondanks de moeilijke uitdaging staat de hele school achter hem... Mooie beelden!

Adorable Hamster gets Shot

Adorable Hamster gets Shot
Deze hamster heeft iets te veel films gekeken en blijkt zelf ook een goed acteur... grappig!

Fake Treasure Chest Prank

20120530-treasurchest.jpg
De ingrediŽnten voor een ultieme grap zijn : Een schatkist gevuld met muntstukken, een paar scheppen, wat jongelui, een metaal detector en een camera. Je graaft de kuil s'nachts in om hem vervolgens de volgende dag op te graven terwijl het strand vol met mensen ligt. Wat je dan krijgt is 'ramptoerisme'! Grap geslaagd!!

Hampton Williams 'Exorcist Style'

20120530-sytycd.jpg
Zo, dus jij denkt dat je kan dansen? Nou dat denkt deze Hampton inderdaad en deed mee met So You Think You Can Dance. Het is een beetje apart, maar het raakt het voltallige publiek wat hem een ticket naar Las Vegas oplevert!

An Invention Kit For Everyone.

20120529-makey.jpg
Als je een beetje handig bent dan is het mogelijk om van elk product een "muziekkey" te maken. Hoe?? Dat laten ze zien in de filmpje waar ook nog eens veel verschillende, grappige voorbeelden in te zien zijn.

Wiel verloren?

20120529-velg.jpg
Niks is zo vervelend als je een lekke band heb, maar geen thuiskomer bij je heb. Daar heeft deze automobilist wat op gevonden. Of het veilig is, is de vraag, maar hij komt in elk geval wel thuis!

Online Gallery Playset

Online Gallery Playset
We gaan creatief bezig zijn met een laptop, wat karton en engelen geduld... Leuk!

Seductive Motion

Seductive Motion
Sommige vrouwen hoeven maar te fluisteren, zeg ik altijd... maar als een babe me toe wuift sta ik ook meteen in de startblokken. Helaas is niet alles zoals het lijkt..

Sebastian Vettel 2011 F1 Monaco Pole Lap

Sebastian Vettel Formula 1 Monaco GP Lap
De Formula 1 Monaco race hebben we net achter de rug. Maar soms vraag ik me wel eens af hoe snel het nou gaat in zo'n monster van een F1 wagen. We doen een rondje Monaco met Sebastian Vettel..

Great Bartender

20120528-bartender.jpg
In al die talentenshows door de hele wereld kom je de gekste, leukste, beste dingen tegen. Van hondenkunstjes tot zangers tot panfluiters, maar een barkeeper met deze skills nog niet tegen gekomen. Toch past hij in het rijtje.

Trampoline Cageball

20120528-trampo.jpg
Ik had er nog nooit van gehoord, maar misschien jij wel : trampoline Cageball. Een leuk balspelletje op de trampoline, al denk ik dat het buiten alleen maar leuk ook zeer vermoeiend is. De spelregels zien er in elk geval veel belovend uit.

Maandag Trailerdag

Maandag Trailer dag
Ook vandaag hebben we weer een maandag trailerdag en ook dit keer weer 5 mooie trailers van films die je niet MAG missen.

- The Great Gatsby.
- Cosmopolis.
- The Philly Kid.
- Sky Fall.
- Anchorman 2.

Meer Trailers op Useloos hier!

Life Backwards

Life Backwards
Hoe ziet het leven eruit als alles in de achteruit staat... Je ziet het in deze grappige clip van Ryan Jay en Alexander Shahmiri...

Adorable Baby vs Dogs

Adorable Baby vs Dogs
Waar is die tijd toch gebleven dat je je als kind nog kon vermaken met een tuinslang en twee oververhitte huisdieren ?! Dit jochie heeft de grootste schik... mooi man!

Spinnetje pesten

20120527-spinnetje.jpg
Iedereen heeft er wel eens last van of last van gehad, van die kleine spinnetjes die op plekken zitten waar je ze eigenlijk niet wilt hebben. Maar zitten ze op je papiertje, dan kan je er ook nog leuk mee spelen. Tot zolang het duurt.

Skydive Record Attempt

20120527-skydiverecord.jpg
Er zijn overal ter wereld mensen die pogingen doen om wereldrecords te verbreken. Deze skydive groep is er een van wat spectaculaire beelden oplevert.

Sneaker Skills

20120526-sneakerskills.jpg
Als je een sportzaak binnenloopt om een paar sneakers te kopen, dan verwacht je natuurlijk wel bekwaam personeel. In deze winkel hebben ze daar voor gezorgd!

Live Lipdup Marriage Proposal

20120526-lipdupproposal.jpg
We blijven even in de trouwsferen, want je moet natuurlijk wel eerst gevraagd worden voor je van de grote dag kan gaan genieten. We hebben al diverse aanzoeken voorbij zien komen, maar deze vind ik dan wel weer origineel!

Tornado Wedding

20120526-tornadowedding.jpg
Sommige dingen van je trouwdag vergeet je nooit meer, zoals op deze "Hill Billy" bruiloft. Het lijkt een vreedzame bruiloft, maar op de achtergrond nadert onheil!

BBC Frozen Planet Augmented Reality

BBC Frozen Planet Augmented Reality
Hoe lang zal het nog duren voordat Augmented Reality de enige manier is dat we dit soort dieren nog kunnen zien.. Leuke promotie voor BBC's Frozen Planet!

From Love To Bingo

Love To Bingo
Er zijn heel wat online stockphoto winkels die de meest mooie plaatjes leveren. Getty is daar ťťn van. Om duidelijk te maken dat een foto meer is dan een plaatje hebben ze 'From Love to Bingo' gemaakt. Achter elke plaatje zit immers een verhaal.

Twin Serpents sizzle

20120525-drake.jpg
Op het festival terrein van Burning Man kom je de gekste dingen tegen. Zo ook deze twee vuurspuwende "draken". en uiteraard mag iedereen een ritje maken.

Ben Je Ook Voor Nederland?

Ben Je Ook Voor Nederland?
De laatste oefeninterlands zijn gespeeld en Oranje maakt zich op voor de EK 2012, net zoals de NL supporters. De eerste liederen komen weer voorbij en deze Ben Je Ook Voor Nederland ? , of te wel De Geluksvogeltjesdans van Wolter Kroes, Yes-R en Ernst DaniŽl Smid klinkt echt lekker. Het nummer was afgelopen week in z'n geheel al eens te zien op televisie in het STER blok en dat zal vast een aardige duit gekost hebben. Heb jij al een beter / leuker Oranje lied gehoord ?! Drop 'm in de comments!

Introducing the Leap

Introducing the Leap
Het doet mij een beetje denken aan de kinetic van m'n xBox dit nieuwe sturen wat ze Leap noemen. Meer informatie vind je hier!

Wingsuit No Parachute Landing

Wingsuit No Parachute Landing
Het blijft gekkenwerk om jezelf met een wingsuit in het diepe te storten met een stukje doek als enige redmiddel. Maar zeg zelf, zonder parachute geeft het helemaal een kick.

World's Smallest Firetruck

20120524-firetruck.jpg
Nu het mooie weer eindelijk ons kikkerlandje bereikt heeft, ruik je overal de bbq luchten! Maar er gaat nog wel eens wat mis met de bbq en wie bel je dan? Precies, de brandweer! Maar dan wel graag eentje die door de brandgang langs het huis past.

It's Vampire Woman

It's Vampire Woman
Door series als The Vampire Diaries en True Blood zou je bijna denken dat vampieren echt bestaan. Ook zijn er mensen die zich graag identificeren met de helden van tv, zoals deze Mexicaanse moeder van 4, die zich uitdost als Vampier... Laat dat verhaaltje voor het slapen gaan maar zitten!

Custom LEGO Marble Maze

Marble Maze
Met Lego kan je alles maken! Vandaag maken we een behendigheidsspel, met knikkers en al...

How It's Made 1945 - Bicycle

How It's Made 1945 - Bicycle
Je ziet ze dagelijks staan, maar hoe worden fietsen nou eigenlijk gemaakt? Althans, hoe werden ze in 1945 gemaakt! Vandaag de dag gaat het in ieder geval een stuk rapper.

Real Fruit Boxes

20120523-fruitbox.jpg
Je kent ze vast wel, de kleine pakjes drinken met een rietje die je vroeger mee naar school kreeg. Vaak zitten hier fruitsappen in en om deze pakjes te vullen met alleen maar fruit hebben ze de volgende oplossing gevonden : Fruit Boxes.

Robosaurus

20120523-robosaurus.jpg
Sommige dingen wil je niet tegen komen in het donker en deze robosaurus is er een van. Hij is niet alleen groot maar spuugt ook nog eens vuur en voor je het weet verplet hij je met zijn klauwen.

PIOK

PIOK
Mocht er ooit buitenaards leven op onze aardkloot landen, dan mag ik hopen dat hij niet al eerste een kip tegen het lijf loopt. We zien het in de korte animatie PIOK.

Condooms

20120522-codooms.jpg
Zoals iedereen weet is het gebruik van condooms een belangrijk iets om geen soa's te krijgen. Daarom zijn reclamespotjes ook belangrijk om de jeugd dit te doen beseffen. Nu vraag ik mij af of dit spotje de jeugd overtuigd, maar hij is zeker origineel gevonden!

Rope Swing Fail

20120522-blond.jpg
Het is soms makkelijk te zeggen :" Ja duh, ze is blond". Maar in deze situatie ben zelfs ik geneigd om het te zeggen. Niet helemaal eerlijk als je ziet hoe lang ze twijfelt om door te gaan.

True Love Story

20120522-love-story.jpg
Reclamemakers hebben een levendige fantasie en dat is maar goed ook want anders zouden commercials nůg saaier zijn. Neem nou dit liefdesverhaal tussen twee hagedissen (?), wie al meteen door heeft welk product hier aan de man gebracht wordt, verdiend een pluim..

Bodhi gets a second Chance

Bodhi gets a second Chance
Niet alle honden hebben het even goed op deze wereld en daarom zijn er organisaties zoals Puppy Rescue Mission die honden van over de hele wereld proberen te redden uit troosteloze situaties. Toen sgt. Nick B. de Afgaanse hond Bohdi tegenkwam was deze meer dood dan levend en zou worden ingezet als vechthond. Nick kon dit niet aanzien en besloot Bohdi te adopteren, hier het verhaal...

Beautiful Norway

Beautiful Norway
In Noorwegen kan je nog echt van de natuur genieten, zelfs als het je verder weinig interesseert. Zie hier de adembenemende videoclips, Winterscapes in Norway en Sunrise in Norway...

The bridge on the Island Russkiy

20120521-bridge.jpg
Om mooie foto's en filmpjes te maken moet je je soms in allerlei bochten wringen. De 19-jarige fotograaf, Vitaly Raskalov en twee van zijn vrienden beklommen deze brug om mooie plaatjes te maken. Zodra ze deze online zette werden ze alsnog in de kraag gegrepen en kreeg een ieder van hun een boete van omgerekend 10 dollar.

Be a Color Runner

20120521-colorrunner.jpg
Zo kleurrijk mogelijk rennen voor het goede doel. Daar gaat het om bij deze Color Run. En het levert super mooie beelden op!

Get Sarah Back

Get Sarah Back
Als je een keer vreemd gaat is het behoorlijk lastig om het weer goed te maken met je vriend of vriendin. Maar om dan gelijk dit soort acties uit te halen gaat wel heel erg ver.

Discover Xtreme Sports

Discover Xtreme Sports
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Useloos. Tijd voor een compilatie mooie beelden.

Sexy and I Know It [Australian Version]

Sexy and I Know It [The Australian Version]
We hebben al diverse parodieŽn voorbij zien komen van het LMFAO nummer "Sexy and I know it" en dit is de Australische versie.. Yeah!

Ik wil ...

20120520-vrouwentas.jpg
Dat apen slim zijn is wetenschappelijk bewezen. Dus als hij of zij denkt dat er iets in een tas zit, maakt hij dit de bezoeker duidelijk met gebaren. Helaas zal die op moeten geven door het glas wat er tussen zit.

Cleaning lady Fail!

20120519-stofzuiger.jpg
Als je een winkel inloopt waar vloerbedekking ligt, dan is het toch zeer prettig als deze schoon is. Dat is toch het visitekaartje van je bedrijf. Maar dan is het wel slim om schoonmakers in te huren die weten waar ze mee bezig zijn!

Doggy Workout

20120519-doggyworkout.jpg
Ze zeggen wel eens dat baasjes op hun honden lijken, maar in dit geval is het precies andersom. Het hondje van deze meneer doet net zo hard mee aan de workout als het baasje zelf.

Skate Shadows

Skate Shadows
Een leuk filmpje met de schaduwen van skaters, origineel!

Magic Meerkat moments

Magic Meerkat moments
Altijd mooi die beelden van Planet Earth met vandaag een uitzending rondom de meerkat die niet zo schuchter is als je zou denken..

Scenes From Brazil

Scenes From Brazil

Audi E-bike

Audi E-bike
Bij Audi maken ze eigenlijk alleen maar coole voertuigen en zo ook deze E-Bike die grotendeels van carbonfiber is gemaakt en waar je zelfs automagische wheelies mee kan maken via de Wheelie modus. Check eventjes deze demonstratie clip vanaf de 2012 WŲrthersee beurs in Duitsland.

Lego Art | Off Book

Lego Art
De blokjes van LEGO wie is er niet groot mee geworden. Sommige hardcore Lego fans gaan zelfs zover om met Lego kunst te maken. Zoals in deze clip te zien, waarin drie kunstenaars aan bod komen die ieder een eigen verhaal vertellen. Van prachtige mozaÔeken, prachtige stop-motion video's tot echte Lego sculpturen..

Swimming Pool Fail

20120518-swimmingpool.jpg
Mooi weer, een drankje, een zwembad ťn een goed idee, zijn de ultieme ingrediŽnten voor een leuke middag. Maar als er dan iets fout gaat, dan zijn het de ultieme ingrediŽnten voor een hele week!

Iron Man Speedpaint

20120518-ironman.jpg
De meeste digitale speedpaintings zijn van de afgelopen paar jaar, maar deze komt uit 1984! Hij gebruikt Starkpaint op een Starkintosh, welke sterk lijken op Macpaint op een Macintosh van die tijd.

Living Trophy

20120517-trophy.jpg
Om de opening van het nieuwe WTC te vieren werd er een levende trofee buiten het gebouw geÔnstalleerd. En levende standbeelden zijn altijd een lust voor het oog voor de voorbijgangers.

Call Me Maybe Cover in Sync [Epic]

Call Me Maybe Cover in Sync [Epic]
Lipsyncen of lipdubs komen niet zo heel erg vaak meer voorbij of het moet bagger zijn maar deze coole gesynchroniseerde lipdub van het dames roeiteam en het heren honkbal team mag er zeker wezen. Het zijn allebei studenten aan de Southern Methodist University uit Texas... Cool!

Braun CruZer: Trimmen is Hot!

Braun CruZer: Trimmen is Hot!
De baard is weer helemaal terug in het straatbeeld. Eťn blik op de hotste acteurs, muzikanten en atleten en het is duidelijk dat een trendy getrimde baard je look net even dat beetje extra geeft. Maar een goede uitstraling stopt niet bij een verzorgd baardje, er hoort een getrimd lichaam bij. Met de Braun cruZer is dat een eitje! Draadloos en waterproof maakt de CruZer tot je perfecte maatje onder de douche. Koop hem nu! Meer info vind je hier!

Shine a Light for Nature

Shine a Light for Nature
Altijd mooi die Light Painting video's en deze is zelfs nog voor het goede doel ook....

De making of...

Ways of the wind

20120516-wind.jpg

Tjoepie!

Tjoepie Parkiet
Huisdieren zijn leuk. De ene gaat voor een hond, de ander voor een kat. Maar ook vogels, en met name parkieten, kunnen best vermakelijk zijn. Check Tjoepie!

Kusje?

20120516-lama.jpg
Nu het weer eindelijk eens een klein beetje op de lente gaat lijken, gaan mensen er weer op uit. Een bezoekje aan de dierentuin om al die leuke beesten eens te zien, maar probeer ze nou geen kusje te geven. Daar zijn ze namelijk niet van gediend!

30,000 Dominoes - Nintendo Theme

20120516-nintendo.jpg
Het is al een poos geleden dat ik naar een domino day gekeken heb. De laatste keer zat er een mus in de weg. Toch blijf ik die vallende steentjes een leuk gezicht vinden en helemaal als ik alle projectjes herken.

Yosemite - Range Of Light

Yosemite - Range Of Light
Laten we eens een momentje rust nemen voor een dosis 'eye candy'. Zie hier Yosemite - Range Of Light.

Escalator Fun

Escalator Fun
Leg een bonbon op een roltrap en wacht vervolgens totdat leuke dames in korte mini rokjes de verleiding niet meer aankunnen en zich bukken om de lekkernij op te pakken. Simpel maar effectief!

Project - Sea Lion

Project - Sea Lion
Gemaakt van aluminium en met een topsnelheid van 90km per uur op het water en 270km per uur over asfalt is de Sea Lion het snelste amfibievoertuig van het moment. Het gevaarte is ook nog eens te koop voor een slordige 259.500 dollar.. Koopje!

Check hier meer foto's en specs!

iDermal

20120515-idermal.jpg
Als je een beetje mee wil met de trends van deze tijd, dan is dit er echt eentje voor jou. Na een klein beetje pijn lijden maak je helemaal de blits met een iPod Nano die vast klikt op je pols in plaats dat hij met een bandje om je pols zit. Helemaal hip!

Mother's Inspiring Video About Her Blind Baby Boy

Mother's Inspiring Video About Her Blind Baby Boy
Elke dag worden er weer nieuwe kindjes geboren. Elke moeder en vader gaat er vanuit dat de kleine spruit zonder 'afwijkingen' op de wereld komt, maar helaas is dat niet altijd het geval. Deze mama doet haar verhaal.

Extreme bagjumping

20120514-bagjump.jpg
Ik ken het fenomeen bungee springen, het fenomeen van heel hoog in een klein zwembadje springen, maar Bag Jumping is voor mij vrij nieuw.

Crayon Dragon

Crayon Dragon
Een meisje krijgt opdracht over een oude tekening heen te schilderen maar beland zelf in de tekening waarin ze vervolgens kennis maakt met draak die een vleugel mist.

Gotye Lipdub

Gotye Lipdub
Twee zes jaar oude scholieren werden verliefd op Gotye's nummer "Somebody that I used to Know" en maakte zelf deze leuke lipdub muziekclip.

Speed

Speed
Bij een auto ongeluk staat de wagen in no-time stil, maar in de auto is alles nog in volle beweging. We zien het in deze veilig verkeer spot.

Swelter

Swelter
Letterlijk vertaald betekent Swelter "stikken van de hitte" en speelt zich af in een wereld waar de zon genadeloos fel schijnt. De mensen moeten zich beschermen tegen de verzengende hitte en water is er schaars…

Spinner Dolphins

20120513-spinnerdolfijn.jpg
Dolfijnen blijven fascinerende zoogdieren. Ze houden van spelen en uitdaging, daarnaast zijn ze ook erg sociaal binnen de groep. Om dit mogelijk te maken moeten ze natuurlijk communiceren.

Wolfenstein Online

Wolfenstein Online
Zo'n beetje de allereerste first person shooter ooit, het spel "Wolfenstein" kan je nu gewoon online spelen. Game on!

Lego Heavy Weapons

Lego Heavy Weapons
Met Lego kun je alles maken. Dus ook wapens. Althans, vaak waren het een paar blokjes op elkaar en een dosis fantasie maakte daar een pistool van. Maar het kan ook anders.

Kleuter Liefde

20120512-hearts.jpg
Elk mens heeft knuffels nodig. Of dat nu van mama is of van een leeftijdsgenootje of van opa, het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit, als de genegenheid er maar is. Maar wat nu als je vriendinnetje van de kleuterschool helemaal geen zin heeft in een knuffel, tsja dan blijf je natuurlijk wel volhouden.

Supercar - Fahrradi Farfalla FFX

20120512-ffx.jpg
Het lijkt aan de buitenkant behoorlijk op een echte Ferrari, maar de binnenzijde ziet er wel heel anders uit. We gaan terug in de tijd van de Flinstones maar dan in Ferrari stijl!

The French Spiderman

The French Spiderman
Ik stel je voor aan Urban klimmer Alain Robert, aka "The French Spiderman" die zonder harnas of andere veiligheidsmaatregelen Frankrijk's hoogste gebouw "La Tour First" beklimt.

GWR - Most Axes Around A Human Target

GWR - Most Axes Around A Human Target In 30 Seconds
Het Guinness Book of Records staat vol met prestaties waarvan je denkt: Wat heb je er aan? Toch blijven het stuk voor stuk prestaties die niet iemand snel na zal doen.

Copenhagen Phil Metro Flashmob

Copenhagen Phil Metro Flashmob
Zo zit je op je gemak in de metro en voor je het weet zit je midden in een klassiek concert. Lang leve flashmobs.

Pinsanity!

Pinsanity!
Naast social media sites als Facebook en Twitter is er een nieuwkomer genaamd Pinterest. Pinterest is momenteel het snelst groeiende netwerk en lijkt vooral veel vrouwen aan te trekken. In deze clip zien we hoe Pinterest er in het echte leven uit zou zien...

Disassembled

Disassembled
Door superhelden films als 'The Avengers" zou je bijna vergeten dat ook superhelden weleens een off-day hebben... Zie hier de grappige animatie Dissambled van Unaid Chundrigar.

The ZBoard

20120510-zboard.jpg
Een beetje skateboarden moet je kunnen, maar kan ook erg intensief zijn. Daar is nu de oplossing voor. Het ZBoard! Een elektronisch skateboard die je kan besturen door naar voren te leunen of naar achter. Het lijkt qua besturen een beetje op een sygway.

Earth amazing sights

20120510-earth.jpg
Op onze aarde moeten we zuinig zijn! Het is ons thuis en het heeft zulke mooie plekjes waar we ons niet bewust van zijn. Om je even een 'vrij' gevoel te geven en te laten genieten van ons mooie 'thuis' heb ik dit filmpje voor je.

Vissen in Rusland

Vissen in Rusland
Je kent ze wel die gasten in de kroeg die wel eens vissen en het ene sterke verhaal na het volgende vertellen. Vissen met lengtes van 1 meter worden dagelijks gevangen en hoe meer alcohol hoe groter de vissen worden. In Rusland heb je ook dat soort types alleen kan je dat soort verhalen met een gerust hart geloven...

The Eagleman Stag

The Eagleman Stag
Als je van stopmotion animatie houdt moet je zeker eventjes deze award winning stopmotion clip The Eagleman Stag gaan bekijken...

Victory Day 2012

20120509-victory.jpg

Impossible Bike Stunts

Impossible Bike Stunts
Er zijn aardig wat mensen die gekke dingen kunnen doen met een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart. Oordeel zelf.

Delta Heavy - Get By

20120509-getby.jpg
De heren van Delta Heavy kende ik helemaal niet tot ik deze super leuke stop motion clip zag. Het nummer klinkt prima, maar de clip vind ik geweldig verzonnen. Voor de spelletjesliefhebbers : "schokkende beelden!".

Real Flying Dragon (RC)

20120509-dragon.jpg
Als je gek bent op radiografisch bestuurbare vliegtuigjes dan is dit misschien wel een leuke aanvulling op je collectie. Een vliegende draak die zelfs vuur kan spuwen! En wil je meer zien of weten, dan klik je hier!

Top 21 Frisbee Trick Shots

Top 21 Frisbee Trick Shots Brodie Smith
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van basketbal, voetbal, of andere trick shots. Vandaag pakken we de frisbee, met in de hoofdrol tweevoudig nationaal frisbee kampioen Brodie Smith.

Star Wars Main Title Theme

20120508-sw.jpg
De begin tune van Star Wars kent bijna iedereen! Deze is zo geniaal bedacht dat je er niet omheen kan. Nick McKaig maakte er een cover van met het gebruik van alleen zijn stem!

Chibikart

Chibikart
De wannahave van 2012 ?! Deze gast bouwde een coole 4wd kart met de afmetingen 870mm x 460mm die nog leuke snelheden haalt ook..

Kitten got the Blues

Kitten got the Blues
Deze kat lijkt een voorliefde te hebben voor Blues muziek en zingt op geheel eigenwijze z'n eigen blues terwijl ze wordt begeleid door haar baasje op een gitaar.

Zack vs Dinosaur

Zack vs Dinosaur
Elk klein kind is volgens mij dol op dino's, zo ook Zack. Althans, totdat hij er ťťn in levende lijve tegen komt.

Skate Fails

20120507-skate.jpg
We zien veel skate filmpjes voorbij komen op Useloos. De ene is nog beter dan de ander. Maar eer je al die skills bij elkaar op een filmpje kan zetten, zijn er waarschijnlijk ook heel veel valpartijen geweest. Dit filmpje bestaat alleen maar uit valpartijen. Oefening baart kunst!

Coors Light

20120507-cool.jpg
Veel filmpjes worden digitaal gemaakt. Dus als je een beetje goed bent in 3D dan zijn de resultaten daar ook naar!

Maandag Trailerdag

Maandag Trailer dag
Er komen massa's goede films uit en zoals je gewend bent zetten wij de beste weer eventjes voor je op een rijtje...

- Men in Black 3.
- The Expendables 2.
- Hick.
- The Loved Ones.
- This is 40.

Meer Trailers op Useloos hier!

DJ Tech Tools

20120506-djtool.jpg
Ik, leek als ik ben, heb nooit goed begrepen hoe je met plaatjes draaien een succesvol DJ kan worden. En dan heb ik het vooral over van Buuren en TiŽsto bijvoorbeeld. Super leuk en fijn voor ze, maar nu ik deze tool zie en hoor wat voor geluiden die produceert, komt het langzaam binnen.

Gundam & Figma Stop Motion

20120506-gundam.jpg
Sommige mensen zijn zo gek op poppetjes, of dat nu lego is of transformers of welk poppetje dan ook, dat ze daar meer mee willen dan alleen in de kast zetten. Deze stop motion is dan ook zeker geslaagd!

Ruin

Ruin
Het was alweer eventjes geleden dat we een leuke geanimeerde clip voorbij zagen komen maar dit Ruin van OddBall Animation, maakt een hoop goed.

If You Drink Don't Drive

If You Drink Don't Drive
Drinken en rijden gaat niet samen.... Nooit niet!

Unstoppable

Unstoppable
Elk jaar wordt er weer dik geld in de olympische spelen gestopt, zodat de sporters kunnen laten zien wat ze waard zijn. Maar wie zijn nou de echte doorzetters en winnaars?..

Advertising Carousel

20120505-boodschappenwagentje.jpg
Sommige advertenties gaan werkelijk nergens over. Maar moet het eigenlijk wel ergens overgaan om een indruk achter te laten? In dit geval niet!

Ultra High Definition plasma display

20120505-hdtv.jpg
Wat krijg je als twee elektronica-giganten Panasonic en NHK een samenwerking aangaan? Juist ja: een plasma scherm met een beelddiagonaal van ruim drieŽnhalve meter met een maximale resolutie van 7,860 x 4,320 pixels! Een releasedatum en prijs zijn nog niet bekend gemaakt

Indian Dubstep

Indian Dubstep
Dubstep muziek is ongekend populair en verovert langzamerhand de hele wereld. Dit zijn de Indiaase broertjes Gerardam die een eigen dubstep dansje hebben bedacht... Nice!

Lion vs Zebra Kid

Lion vs Zebra Kid
In de dierentuin naar de leeuwen kijken is altijd leuk. Maar ťťn ding is zeker, we mogen blij zijn dat er glas tussen zit..

One World Trade Center 2004-2012

20120504-wtc.jpg
Het World Trade Center werd in 2001 verwoest door een terroristische aanslag. Vele mensen vonden hierbij de dood. Het hoofdgebouw van het nieuwe One World Trade Center is begonnen en wordt w.s. in 2013 opgeleverd. In deze timelapse is te zien dat de toren weer de hoogste van New York wordt.

It's Sexy Cat

It's Sexy Cat
Van alle huisdieren schat ik dat katten zo'n beetje het mooiste leventje hebben. Dit is Sultan, die het met 67 andere katten doet en ondertussen 321 nakomelingen op de wereld heeft gezet. Hoe lief katten ook zijn uiteindelijk kan dat niet goed gaan... Vandaar deze PSA!

Game of Thrones Lego

Game of Thrones Lego
Ik moet zeggen dat ik er aardig aan verslaafd ben geraakt ondertussen en ook onze eigenste Carice van Houten speelt de sterren van de hemel in dť hit serie van het moment, Game of Thrones. Met Lego kan je alles maken en dus ook deze remake van Game of Thrones...

The Sci-Fi Portfolio

20120503-sci.jpg
De Sciencefiction worden alleen maar mooier, beter en spannender door de techniek van tegenwoordig. Als je deze compilatie in 1 film zou zetten, denk ik dat het een bestseller wordt!

Oranje Kampioen!

Oranje Kampioen! Heineken Rugnummers!
Nog even en het EK voetbalgeweld barst weer los. Tijd voor nieuwe gadgets! Onze vriendelijke bierbrouwer Heineken komt dit jaar met Rugnummers om zo een gigantisch supportersteam te vormen. Ik wil 1988!

Ashton Kutcher dating video

20120503-raj-kutcher.jpg
Nadat Ashton Kutcher, milf Demi Moore verliet heeft hij nog geen nieuwe liefde gevonden. Tijd dus voor een heuse dating video! Er is momenteel wat ophef over het Indiase typetje in deze clip, Raj... Snap jij waarom dat racistisch zou zijn ?!

Fail compilation April 2012

Fail compilation April 2012
Alle fails van afgelopen maand zien we nog eens terug, handig op ťťn rijtje, in de Fail compilatie van April 2012! Check..

Amazing Auroras

Amazing Auroras

Steel Een Fiets!

Steel Een Fiets - De Grote Fietsenroof
We hebben het allemaal vast wel eens meegemaakt. Wil je de fiets pakken ligt er alleen een opengebroken slot op de grond. Vandaag gaan we zelf wat fietsen jatten. Doe mee met 'de grote fietsenroof'! Let wel op de politie en andere dieven die het op 'jouw' fietsen gemunt hebben. Heb jij aan het einde van het spel nog een virtuele fiets over, dan krijg jij er een echte Sparta voor terug!

Berkeley Ridiculously Automated Dorm

Berkeley Ridiculously Automated Dorm (BRAD)
Als student moet je zelf het leven wat makkelijker maken, want studeren is immers al zwaar genoeg. Wat dacht je van Berkeley's Ridiculously Automated Dorm BRAD..

Don't Text And Drive

Don't Text And Drive
We weten allemaal dat bellen achter het stuur behoorlijk gevaarlijk kan zijn. Maar sms'en is misschien nog wel gevaarlijker. Deze Belgische rijschool kwam daarom met deze test om het duidelijk te maken..

Bijen verhuizen

20120501-bijen.jpg
Bijen vallen onder de beschermde diersoorten en daarom mag je ze ook niet zomaar dood maken. Veelal worden ze onschuldig uitgerookt als ze zich ergens genesteld hebben wat storend is voor de omgeving. In dit geval doet men het gewoon met de blote hand.

Post-it Game

20120501-postit.jpg
De Post-It briefjes zijn een geniale uitvinden. Ze zijn niet alleen handig om je notities op te schrijven, maar ook kan je er vele creatieve dingen meedoen. Is het niet een auto bekleden dan is het wel een animatie zoals deze. Het kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat.

The Avengers Hangover

The Avengers Hangover
De film The Avengers breekt momenteel alle records en ontmoet in deze spoofed trailer een andere kaskraker namelijk The Hangover. Wanneer je de twee film plots mixed krijg je schijnbaar een film zoals deze..

Venice in a Day

Venice in a Day
Het mooie VenetiŽ met z'n waterwegen doen we ťťn dag aan in deze timelapse video in het tilt-shift effect.
volgende
vorige