Phantom Cocktails

20111130-cocktailsm.jpg
De ene shake ze, de ander drinkt ze met plezier op, maar weer een ander filmt ze zodat wij allemaal kunnen genieten van mooie slow motion beelden. De Phantom Cocktails.

Quirky Science Stunts

20111130-quirky.jpg
Niet alle trucks die gedaan worden in de kroeg of thuis aan de eettafel zijn magie. Deze compilatie laat zien dat een hoop truckjes gewoon wetenschappelijk ondersteund zijn.

Russian Soda Bomb

20111130-sodabom.jpg
Ze lopen iets achter de feiten aan, want de 'sodabom' is eigenlijk al weer helemaal uit. Des al niet te min wilde deze Rus het toch maar even proberen, geen handige actie!

Ormie the pig

20111129-ormie.jpg
Snoepjespotten en koekjespotten worden vaak ergens hoog weggezet zodat kinderen er niet bij kunnen komen. Maar in deze animatie gaat het niet om kleine kinderen, maar om een klein varkentje. Gaat het hem lukken om de koekjespot te pakken te krijgen?

Take a Photo

20111129-camera.jpg
Gedrag van mensen is onvoorspelbaar. Als je een situatie uitzet voor ze, dan zul je zien dat er heel verschillend en soms heel spontaan gereageerd wordt. Net zoals met deze doos, een tekst en een camera! Wat zou jij doen?

Improv Everywhere - Mall Santa Musical

Improv Everywhere - Mall Santa Musical
Dat de jongens en meisjes van Impov Everywhere geweldige stunts uithalen kan niemand ontkennen. Vandaag gaan we het winkelcentrum wat kerstgevoel inblazen.

Trumpet Boy

Trumpet Boy
Gabriel Angelo is 12 jaar oud en wil graag naar de muziekschool. Helaas hebben zijn ouders daar de middelen niet voor maar dat weerhield de 12 jarige trompet virtuoos er niet van zelf z'n beste beentje voor te zetten door in de straten van San Francisco als straatmuzikant geld in te zamelen.

How they Felt

How they Felt
Is een short film gemaakt voor "The Boston 2011 48 Hour Film Project" en won daar drie prijzen waaronder die prijs voor de beste sex scene... [SFW]

Stop-Motion Biscuit Cake

Stop-Motion Biscuit Cake
In Ierland loopt een show genaamd "The Chef Factor" een soort X-Factor maar dan voor koks. Om zijn vrouw's kandidatuur te promoten maakte manlief deze coole stopmotion clip met het recept voor Dee's legendarische Chocolate Biscuit Cake. Jummie!

Bartendin' Like A Boss!

20111128-cocktail.jpg
Als je een cocktailbar heb, dan moet je zorgen dat je ook goeie bartenders heb! En met goed bedoel ik ook goed, zoals dit team. Zeer vermakelijk!

The Bicycle Animation

20111128-fietsanimatie.jpg
Had je vroeger flapjes karton of kralen aan de spaken van je fiets zitten, tegenwoordig wordt het allemaal net even wat flitsender. Wat dacht je van een animatie in je wiel? Best tof!

Call from Jail

20111127-jailtelefoon.jpg
In Amerika mag je 1 telefoontje plegen voor je achter de tralies gaat. Je moet dan wel zorgen dat het een zeer nuttig telefoontje is, anders is je kans voorbij!

Aspen Spora 2011

20111127-10jaar.jpg
Het wintersport seizoen gaat weer beginnen, maar helaas ligt er nog niet heel veel sneeuw. Hopelijk valt er snel sneeuw zodat er weer lekker geskied kan worden. Als je 10 jaar bent en dan al deze skills onder de knie heb, waar sta je dan als je 20 bent?

The Shrine / An Argument

The Shrine / An Argument
Bij het nummer “The Shrine/An Argument” van Fleet Foxes werd een erg coole geanimeerde clip gemaakt die je hierrr kan gaan bekijken. Koptelefoon op 10, en beeld op full screen!

Escape the Map

Escape the Map
Escape the Map is een shortfilm gebaseerd op een reclame campagne van Mercedes Benz in de UK. In een wereld geïnspireerd door Google Street View moet je in een wereld vol digitale karakters en in POV stijl je een weg vinden in deze digitale wereld. Zelf het spel spelen kan ook, hierrr!

Simon's Cat - Cat Nap

Simon's Cat - Cat Nap
Wie thuis een kleine huistijger heeft lopen, weet dat het eigenwijze beestjes zijn. Sinds Simon een kleine vriend erbij heeft is het even wennen voor de 'oude' kat. Hoe herkenbaar.

Stop Marriage Discrimination

Stop Marriage Discrimination
Tsja, je krijgt dan wel geen kinderen maar ik vind persoonlijk dat iedereen zelf moet weten met wie hij of zij wil trouwen of het nu met iemand van dezelfde sexe is of niet. En terwijl in NL diverse weigerambtenaren stilletjes het veld moeten ruimen zijn ze in Australië nog niet zo ver, daarom deze PSA.

The Night We Were Kings

The Night We Were Kings
Een mooi staaltje animatie van 5 studenten van de bekende animatieschool Gobelins uit Frankrijk. Twee jonge mensen besluiten om er samen vandoor te gaan. Met een auto rijden ze de stad uit en de natuur tegemoet in The Night We Were Kings! Lichtelijk NSFW!

Timelapse - The City Limits

20111125-city.jpg
Dominic Boudreault is een "Motion-Photographer" zoals ze dat mooi noemen. Voor deze timelapse heeft hij diverse steden bezocht waaronder Toronto, Manhattan, New York, Chicago en nog vele andere.

Handmade Portraits: The Sword Maker

20111125-zwaardsmit.jpg
In Japan zijn nog maar enkele ambachtelijk zwaarden-smids. Deze smid voert zijn werk uit met passie en dat straalt hij uit ook!

Paraglider Tower Landing

Paraglider Tower Landing
Als je een beetje kan paragliden dan heb je al helemaal geen angst om laag over gebouwen heen te scheren en zo af en toe eventjes over een tegemoet komend dakje op rennen behoort dan gewoon tot de mogelijkheden. Don't try this at home!

Soldiers of Thundera

Soldiers of Thundera
Dit is Robert Burden en Robert die kan vrij goed tekenen / schilderen. In deze timelapse video waarin meer dan 1500 foto's zitten verwerkt en zo'n 1000 uur werk maakt hij een schildering op canvas van de Thundercats. Meer info op z'n website!

Never Fry A Frozen Turkey

Never Fry A Frozen Turkey
Met Thanksgiving is het gebruikelijk een smakelijke kalkoen te serveren. Op zich prima, maar stop het bevroren beestje nooit in de frituurpan, want dan is je feestje al snel voorbij.

Pete's World

20111124-petesworld.jpg
Had ik het in de vorige post over de mooie natuur die dodelijk kan zijn, dit keer heb ik het over de mooie natuur die gewoon mooi is en waar je met een gerust hart van kan genieten! Ik wil ook wel wonen in die wereld van Pete!

Brinicle ice finger of death

20111124-ijspegel.jpg
De natuurlijk is mooi, maar de natuur kan ook dodelijk zijn. Neem nu deze 'ijspegel', hij groeit onder het ijs en zodra hij de grond aanraakt dood het alles waar hij mee in aanraking komt!

Stuck In A Groove

Stuck In A Groove
Wat hebben Madonna, Massive Attack en Angela Merkel gemeen ?! Ze vertolken allemaal een rol in de clip Stuck in a Groove... Welke beroemdheden haal jij er nog meer uit ?!

Address Is Approximate

Address Is Approximate
Wat gebeurt er in je kantoor als je het licht uitdoet en de deur achter je sluit? Je zou denken niks. Maar niets is minder waar als we deze korte stop motion animatie mogen geloven.

A Room With A View

A Room With A View
Er zijn mensen die in een jaar meer in een hotel overnachten dan in hun eigen huis. Ergens de perfecte gelegenheid voor een timelapse. Zie hier 'A Room With A View'.

Bang Desk Lamp

20111123-bangdesklamp.jpg
Sommige dingen voor in huis zijn mooi om te zien, andere zijn juist weer heel praktisch, maar deze lamp heeft een hoge fun-factor. Wil je hem aan of uit zetten dan "BANG" schiet je hem toch gewoon uit/aan.

America's Got Talent - Echo

America's Got Talent - Echo
Helemaal geweldig zo'n papegaai in huis, maar het wordt pas echt leuk als het beestje ook kan praten en de nodige geluiden kan produceren. Maak kennis met Echo.

EXOdesk

20111122-exodesk.jpg
Voor wie droomt van een tafelcomputer maar de Surface van Microsoft te duur vindt, is de Exodesk misschien een betaalbaar alternatief. De tafelcomputer van ExoPC wordt in januari officieel voorgesteld tijdens de Consumer Electronics Show 2012. De fabrikant heeft nu echter al een demofilmpje vrijgegeven. De ExoDesk krijgt een adviesprijs van 1.299 dollar

The Shared experience of absurdity

The Shared experience of absurdity
Iedereen die een beetje bekend is met internet kent de flashmob filmpjes van Improv Everywhere wel. In deze clip vertelt de oprichter van dit fenomeen bij TED hoe hij ertoe gekomen is. Interessant!

Oskar's first toys

Oskar's first toys
Een blinde kat adopteren is natuurlijk al wel cool en omdat beestje vervolgens te zien spelen met z'n speelgoed is priceless..

24 Hours on an Aircraft Carrier

20111121-vliegdekschip.jpg
Op een vliegdekschip vertoeven zo'n 5000 mensen. Op die manier is het een behoorlijk dorp! Wat ze zoal doen heel de dag kan je zien in dit filmpje. Er zitten zeker hele gave beelden bij!

My Bloody Lad

My Bloody Lad
Een jochie krijgt van z'n ouders een verjaardagscadeau die uiteindelijk toch niet zo veilig is als gedacht.

My Dad's Car

Twee zonen gingen op zoek naar de allereerste auto van pa. Het was een Chevy Impala die ze na 5 jaar zoeken terugvinden in Canada. Pa is blij verrast om na al die tijd zijn eerste grote liefde terug te zien!

Illuzia

Illuzia
Niet alleen in Frankrijk zijn scholen waar je kan leren animeren ook in Jeruzalem, Israël proberen ze leerlingen de kunst van animatie bij te brengen. Als afstudeerproject aan deze Bezalel Academy of Art and Design maakte Udi Asoulin en Uriah Naeh deze coole animatie clip waarin een man en zijn liefde voor een zangeres centraal staat.

Lily Shreds Trailside

Lily Shreds Trailside
Ja kan met je hond aan de lijn een rondje om je huis doen om het beestje wat beweging te geven, maar dat kan natuurlijk ook anders. Lily kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen.

Puma Parkour

Puma Parkour
Elk beest heeft beweging nodig. Een puma kan dagelijks wel wat uitdagingen aan, maar hoe hou je zo'n beest in topvorm terwijl hij in 'gevangenschap' zit? Nou gewoon zo..

Jon Gomm - Passionflower

20111120-jongomm.jpg
Wat deze Jon Gomm met zijn gitaar kan is best bijzonder. Hij is niet alleen vingervlug maar weet er ook nog eens wat vingerdrums bij te spelen. Kortom erg prettig om naar te kijken maar ook zeker om naar te luisteren.

Mapping Festival 2011

20111120-mapping.jpg
Als je moderne dans mooi vind, dan ga je dit filmpje ook zeker waarderen. We combineren dans met computeranimatie en je krijgt een erg mooie combinatie!

People Of Walmart

People Of Wallmart
Wie wel eens in de stad loopt ziet de meest rare mensen om zich heen. Prima, dat hoort er nou eenmaal bij. Maar als we een kleine blik mogen werpen in een Amerikaanse Walmart dan sta je echt met je mond vol tanden..

Skater Lighting Himself On Fire

20111119-skater.jpg
Hoe stoerder hoe beter, dat zal deze skater gedacht hebben. Maar hij had nooit verwacht dat het zo heet zou worden! Geen handige actie natuurlijk als je geen brandwerende broek aan heb!

HDR Skies

HDR Skies
Wederom een mooie timelapse geheel met het HDR effect en al...

Scrat’s Continental Crack-Up

Scrat’s Continental Crack-Up
Nog een kleine maand en dan is de nieuwe Ice Age 4 film te bewonderen in de NL bios en er zijn al een aantal geinige teasers in omloop met ons, eigenlijk, favoriete personage Scrat. Ook in deze film is Scrat weer de aanstichter van allerlei epische veranderingen zoals te zien in deze twee teasers die ik voor het gemak achter elkaar heb gezet omdat ze één verhaaltje vormen.

Robotboys Dubstepic

20111118-robot.jpg
Binnenkort begint So You Think You Can Dance weer en komen de verschillende dansstijlen weer voorbij. Of deze jongens uit dit filmpje door zouden zijn en een kanshebber zouden zijn, ik weet wel zeker!

FedEx

20111118-fedex.jpg
Fedex is een van de grootste pakketdienst ter wereld. Ze vervoeren van alles in die pakketjes en dan het liefst zo snel mogelijk. Ze proberen dat weer te geven door middel van dit spotje.

Pause

Pause
Een sterk staaltje motion graphics in een clip die eigenlijk te kort duurt en als promo is bedoeld voor het Pause Fest. Gemaakt door Ian Clemmer.

World Record Juggling

World Record Juggling
Sommige mensen doen echt alles om in het Guinnes Book of Records te komen zo ook Brain Pankey die terwijl hij staat te balanceren op een rola bola jongleert met 3 appels en daar ook nog eens 77 happen uitneemt. Je verzint het niet, dus het moet wel waar zijn.

Girl vs Camel

Girl vs Camel
Ik ken niet al te veel mensen met een kameel, maar ik weet wel, dat als ze niet in de dierentuin staan, ze gebruikt worden voor vervoer van mensen of goederen. Deze meid gebruikt hem als haar sportmaatje..

New Year No Limits - LaVallee & Maddison

New Year No Limits 2011 - Levi LaVallee & Robbie Maddison Go Big
Nu het einde van het jaar steeds dichterbij komt is het voor de rode stier weer tijd om iets geweldigs te regelen voor New Year No Limits 2011. Na de 'mislukte' sprong van Levi Lavallee en de succesvolle daden van Robbie Maddison is het tijd om de daredevils te combineren. Ik ben benieuwd!

Marcel the Shell

Marcel the Shell heeft weer een nieuw avontuur en wij kijk mee.....

Welcome to Assland

Welcome to Assland
In Assland ziet alles er uit als, mja kijk zelf maar..

24 hours in Dubai

20111116-dubai.jpg
Deze time lapse is best een aparte. Hij is gemaakt in Dubai van 04.00 uur tot 04.00 uur. Het aparte van dit filmpje vind ik de muziek die mooi aansluit bij de aangeslopen schaduwen tot het nachtelijke licht de schaduwen weer verjagen.

Synchronized Dancing

20111116-synchroon.jpg
Synchroon zwemmen, lopen, dansen met meerdere mensen is niet makkelijk. En hoe groter de groep hoe moeilijker het wordt om precies gelijk te bewegen. Maar deze groep is het zeker gelukt!

Bird Makes Feather Extensions

20111116-bird.jpg
Niet alleen wij mensen maken ons mooi om indruk te maken bij het andere geslacht, maar ook vogels doen dat. En dan voor de mannetjes! Maar welke man heeft er nou verstand van extentions??

Elbow bestaat 20 jaar

20111115-elbow.jpg
Gister bestond de band Elbow 20 jaar. Tijd voor een feestje zou je zeggen, maar ze stonden in Nederland op te treden! Nu zijn Nederlanders de beroerdste niet en zongen gisteravond 5500 man "lang zal ze leven" voor deze band. Elbow wist even niet goed wat ze overkwam.

Break ton Neck

20111115-yoga.jpg
Als je breakdance en yoga in één adem noemt klinkt het een beetje gek. Maar toch heeft deze gozer ze weten te combineren in een zeer cool filmpje. Ik krijg al last van mijn spieren als ik naar hem kijk.

Vines

Vines
Het was al weer eventjes geleden dat er een cool flipbook filmpje voorbij kwam maar vandaag heb ik Vines voor jullie neergezet, waar ook nog een erg mooi verhaal in zit.

RC Live Steam Trike

RC Live Steam Trike
Ik denk dat zo'n beetje elke volwassen man weer een klein beetje kind wordt heeft hij eenmaal een controller van 'n op afstand bestuurbaar voertuig in z'n hand. Dit is wel een heel erg cool machine die door stoom wordt aangedreven en wordt bestuurd door een teddybeer.

En&Is Megaphone

En&Is Megaphone
Ben je op zoek naar een design iPod/iPhone versterker, en ben je het zat dat overal een stekker aan zit? Wellicht dat de Megaphone van En&Is een uitkomst voor je is. Leverbaar in wit, zwart of 24k goud. Meer info hier!

Finger Parkour

20111114-vingerrunning.jpg
Zo waren er al de mini skateboards die je met je vingers kan berijden, maar nu is er ook free running voor je vingers! Erg cool gefilmd, maar verder zie ik weinig toegevoegde waarde als ik eerlijk ben.

Bert en Ernie als TomTom

20111114-bertenernie.jpg
Tegenwoordig is er nauwelijks nog een auto zonder een navigatie systeem. Het ene systeem heeft maar één stem en bij de ander kan je kiezen uit meerdere stemmen. Nu is er ook een Bert en Ernie versie op de markt. Het heeft even geduurd, maar in dit filmpje wordt gelijk duidelijk waarom dat zolang duurde.

Clean

Clean
Vuilnisman zal zo ongeveer het minst gewaardeerde beroep zijn dat er bestaat maar in Napoli, Italië zouden ze er erg blij mee zijn. Een kickass animatie afstudeerproject van ESIA 3D 2011!

Fall Is In The Air

Fall Is In The Air

Runimation Studios Demoreel 2011

Runimation Studios Demoreel 2011
We hebben al wat vaker achter de schermen gekeken bij film en gamestudio's. Vandaag laat Runimation zien wat zij allemaal voor moois kunnen produceren met CGI. Wat is de techniek toch mooi..

Temp Bike

20111113-tempo.jpg
IToen ik deze commercial zag moest ik een beetje lachen, want wie heeft er niet op een zakdoekje zitten tekenen?! Iedereen toch zeker?

Time Lapse View from Space

Time Lapse View from Space
Altijd mooi dit soort beelden gefilmd vanuit de ruimte door NASA. Dit is een compilatie geremastered door Michael König om het er allemaal net iets mooier te laten uitzien.

Against The Grain

Against The Grain
Een mooie videoclip van de Australische band Hudson, waarin ze wat spelen met een caleidoscoop in stopmotion. Het nummer : Against the Grain!

Roadtrip Timelapse

Een roadtrip van bijna 20.000km dwars door de USA met een camera op het dashboard rijden en dat vervolgens eenmaal thuis aangekomen compressen tot een timelapse video van 5 minuten. De muziek is van Waking Lights met "The Sounds".

Star Wars vs ACDC

Star Wars vs ACDC
De beelden komen van de Star Wars films en het geluid wordt verzorgd door ACDC mix die twee samen en je hebt een clip zoals deze...

Saving Rhinos

Saving Rhinos
De zwarte neushoorn wordt met uitsterven bedreigd vandaar dat het WNF er alles aan doet om deze beestjes te redden. Daar was wel een kleine verhuizing voor nodig en dus werden 19 neushoorns per helikopter van de Oost Kaap, Zuid Afrika naar een nieuwe locatie in het Limpopo vervoerd. Hier de indrukwekkende beelden.

Pythagasaurus

Pythagasaurus
We gaan eventjes terug naar de oertijd in deze nieuwe animatie van Aardman Studio's waarin we twee oermensen zien die vrezen voor het voortbestaan van het dorp waarin ze leven. Het dorp wordt bedreigd door een vulkaan uitbarsting en de enige die ze kan redden is de legendarische Pythagasaurus, een dinosaurus die een expert in wiskunde is.

No-Legged Skateboarder

20111111-skate.jpg
Als je aan skateboarden denkt, dan zal het niet in je opkomen dat ook mensen zonder benen deelnemen aan deze sport. En toch doet deze 'beenloze' man skills die ik niet eens met benen kan!!

Bungeejumpen

20111111-bungeejumpen.jpg
Er zijn super mooie plekken op de wereld om te bungeejumpen. Vanaf een mooie brug met een prachtig uitzicht. Dus om nu te gaan jumpen in een koelinstallatie vind ik best bijzonder te noemen.

Propaganda

Propaganda
Er ligt nog net geen sneeuw maar zo koud is het alvast wel. Met deze full snowboard film van RockOn Snowboarding komen we alvast in de wintersport stemming...

Ultimate Papercraft

Ultimate Papercraft
Niet alleen met Lego kan je van alles maken, ook met een schaar en papier kom je al een eind.

Sunrise or Sunset?

20111110-sunset.jpg

The WristBow

20111110-wristbow.jpg
Sommige speeltjes zijn heel cool, maar ook erg gevaarlijk. Althans, dat vind ik! Toch zou ik deze polsboog graag een keertje uitproberen, wat een tof ding!

Samsung GALAXY Note

Samsung Galaxy Note - De Creatiefste Van Allemaal
Maak kennis met de creatiefste smartphone van dit moment, de Galaxy Note. De Note is anders dan de anderen. Want hij combineert de vrijheid van een notitieblok met de slimheid van een smartphone en de functies van een tablet. Met de bijgeleverde S Pen kun je eenvoudig van alles met de vrije hand ontwerpen, tekenen of bewerken. Net zo gemakkelijk als pen en papier. Nieuwsgierig? Ga naar Galaxy website!

Think You Know How to Use Photoshop?

photoshop
Je kan nog zo goed denken te zijn met een programma als Adobe's Photoshop. Wanneer je dit soort kunstenaars bezig ziet dan weet je meteen dat je eigenlijk maar een klodderaar bent.

Santa Claus Is Coming To Town

20111110-santaclaus2.jpg
Het kerstnummer van Justin Bieber met een leuk geanimeerde clip van Animagic. Check!

A Bollywood Car Chase

A Bollywood Car Chase
Ze zeggen wel eens dat er meer geld omgaat in 'Bollywood' dan in Hollywood films. Kan prima, maar één ding is zeker, deze scene gaat Hollywood nooit overtreffen.

Visions of Earth

20111109-earth.jpg
National Geographic brengt een nieuw boek uit met feiten, foto's van landschappen, fascinerende mensen, bijzondere dieren, het gewone en het ongewone van onze wereld. In dit filmpje een sneakpreview van het boek "Visions of Earth".

The GAG Quartet - le Internet Medley

20111109-gag.jpg
Volgens de tekst bij het filmpje zouden er 40 memes in deze super toffe medley zitten. Nu vraag ik mij vooral af, wat is memes?? Ik herken veel dingen, geen 40, maar zie deze dingen meer als een rage/hype. Dus is een meme een rage/hype?

Egg Fried Rice

Egg Fried Rice
Een 'Chineesje' bestellen doe wij Nederlanders vaak genoeg. Maar is het niet leuker om in het restaurant aan te schuiven? Dan weet je tenminste hoe je egg fried rice gemaakt wordt.

Best Buy Uniform Prank

20111108-bedrijfskleding.jpg
Een hoop bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding. Dit kan een heel simpel shirtje zijn. Maar wat nu als er ineens tientallen mensen binnen komen in dezelfde outfit?! Dat schept verwarring en paniek!

Handige Harry

20111108-duikelrek.jpg
Sommige dingen zijn gemaakt voor kinderen. Het is dan ook erg verstandig om die dingen over te laten aan kinderen voor er ongelukken komen!

Facebook Ads

Facebook Ads
Wanneer je zoekt met Google zie je naast de zoekresultaten ook meteen reclame staan die te maken heeft met de zoekterm die je net hebt ingevuld. Bij Facebook hebben ze ook zoiets al hou je dat soort dingen liever geheim.

Made By Hand - The Knife Maker

Made By Hand - The Knife Maker
Dagelijks loop je de keuken in en haal je een mes uit de lade. De normaalste zaak van de wereld. Maar wat is het verschil tussen een mes die gemaakt is in een fabriek, en één die gemaakt is met ouderwets handwerk. De passie! Zie hier The Knife Maker.

Don't swim after lunch

20111107-swim.jpg
Don't swim after lunch is een animatie die de verbeelding doet spreken. Heb je gegeten of gedronken, dan gebeuren er rare dingen op tafel.

Au Loin

Au Loin
Geinig afstudeerproject / animatie filmpje over een groep piraten die een schat willen begraven op een eiland bevolkt met apen.

Live Augmented Reality for National Geographic

Live Augmented Reality for National Geographic
Tegenwoordig moet je nergens meer van staan te kijken want met een beetje techniek is alles eigenlijk wel mogelijk. Deze stunt van National Geographic waarmee je door middel van Augmented Reality ineens tussen dinosaurussen of astronauten staat is daar een mooi staaltje van.

Spaceport America

20111106-spaceport.jpg

Chevrolet Then & Now

Chevrolet Then & Now
Chevrolet bestaat dit jaar 100 jaar en om dat te vieren deze mooie clip Then & Now, een overzicht van in den beginne tot aan heden ten dage.

God's Eye View

Supercuts zijn compilatie clips opgebouwd uit allerlei scenes uit bekende en minder bekende films. In deze supercut allerlei clips met daarin de heli view die ene god schijnt te hebben. Als je daar tenminste in gelooft.

Slip N' Slide Bridge

20111106-ongeluk.jpg
Door filmpjes zoals deze wordt ik behoorlijk gestimuleerd om een slipcursus te gaan volgen. Ik ben best veel onderweg met de auto en zo ook als er fikse regenbuien en/of sneeuwbuien zijn. Al vraag ik mij af of een slipcursus gaat helpen in een situatie zoals deze.

Pop Medley 2011

20111106-medley.jpg
Sam Tsui en Kurt Schneider hebben een medley gemaakt van de zomerhits van 2011. Als je de nummers afzonderlijk niet zou kennen, zou je denken dat het allemaal bij elkaar zou horen. Je kan de mp3 hier gratis downloaden (popup-alert!).

Stop-Motion Music Video Made with Jelly Beans

20111105-kina.jpg
Het kostte 30 man zo'n 1.357 uur om 288.000 Jelly Beans te verplaatsen en tot deze schattige stop-motion videoclip te komen. Kina Grannis's met In Your Arms heeft hierdoor een unieke videoclip!

Claude and Eminem

20111105-claude.jpg
De muziekstijl waar Eminem thuis hoort is niet helemaal mijn ding, maar als een van zijn nummers opgepimpt wordt met het drumspel van Claude is het niet meer te negeren!

Surfer Almost Swallowed by Whale

Surfer Almost Swallowed by Whale
Dat is me ook wat, ben je lekker wat aan het surfen en wil je er eigenlijk net mee stoppen word je bijna nog een nieuw soort van Jonas.

Heads or Tales

Misschien is dit wel de reden waarom ik liever niet met het openbaar vervoer reis. In deze metro woont een gevaarlijke draak die op zoek is naar een schat. Een muzikant vertelt een jochie een spannend verhaal over een draak die nu nog steeds de duistere gangen van de metro onveilig maakt.

World Population

World Population: Where it's thick and where it's thin

Sword Dancing

20111104-zwaard.jpg
Een 'normaal' kind wil op ballet, streetdance of misschien wel linedance, maar deze pubers dansen op een hele andere manier. Ze gebruiken daarbij zwaarden en messen. Levensgevaarlijk als grannie opstaat!

Fleet Commander

Fleet Commander
Tegenwoordig zit iedereen online achter zijn pc games te spelen. Vroeger trokken we een ouderwets bordspel uit de kast en was het spelen aan de grote tafel. Wellicht is dit de toekomst van 'ouderwets' gamen. Al moet je er wel de ruimte voor hebben.

meer zien

Fall Timelapse

Fall Timelapse
Het is herfst al zou je dat niet zeggen met het zonnetje dat nog steeds heerlijk schijnt. Toch vallen de bladeren van de bomen en kleurt alles langzamerhand oranje, de dagen worden minder lang en in een timelapse ziet dat er ongeveer zo uit...

Human Slinky

Human Slinky
In de pauze van een wedstrijd een coole show opgevoerd krijgen is natuurlijk tof. Dit is zo'n voorbeeld van hoe simpel je dat eigenlijk kan doen. Check de Human Slinky!

US Snowstorms

US Snowstorms

Time Lapse Dam "Removal"

20111103-dam.jpg
Honderd jaar stond deze dam en na het weghalen ervan stroomt de rivier weer door Washington. Een mooie Time Lapse laat zien met wat voor geweld het water eindelijk weer stroomt.

Bullet Time Surfin'

20111103-surfing.jpg
Om golfsurfen een beetje goed onder de knie te krijgen moet je veel oefenen, heel veel oefenen. En waar kan dat beter dan op Hawaï. Ik blijf het een bijzonder gezicht vinden zoals die jongens de golven af surfen.

Lioness vs Baby

Lioness vs Baby
Lekker, zo'n vers baby hapje moet deze leeuwin gedacht hebben. Helaas voor haar en gelukkig voor de baby zit er een dik glas tussen de beide...

3D Moco Time-lapse

3D Moco Time-lapse
Een cool ogende 3D motion controlled timelapse test voor een aankomend project. Ziet er erg cool uit!

World's First Manned Electric Multicopter

World's First Manned Flight Electric Multicopter
Het is geweldig 'speelgoed' die op afstand bestuurbare multicopters. Ze worden ook met de dag groter, zodat hij zelfs een camera mee kan nemen om de vlucht te filmen. Sterker nog, met deze multicopter kan je zelf ook meevliegen.

Paraglider vs Eagle

Paraglider vs Eagle
Vliegen als een vogel is voor iedereen een droom. Met paragliden kom je aardig in de buurt, maar als je dan een echte vogel tegenkomt kan dat wel eens voor problemen zorgen.

Pan Asia

20111102-asia.jpg
Soms is het leuk om in een andere cultuur te kijken. Andere mensen, andere gewoontes, ander eten. Niet slechter, niet beter, maar gewoon anders! Mooi...

Epic Halo Alien Costume

Hoe gaaf is dat zeg! Nu doe ik niet aan Halloween, maar wel aan carnaval en daar is dit pak zeker geschikt voor! Alleen komt bij mij de vraag op, hoe kom je in vredesnaam aan zo'n kostuum? Zelf gemaakt of ergens (op)gekocht? Je hoort namelijk wel vaker dat kostuums van bijvoorbeeld musicals te koop aangeboden worden.

How Much Does The Internet Weigh?

20111101-internet.jpg
Ondanks dat het eigenlijk onzin is, wekte de titel toch mijn interesse. Hoe verzin je het om uit te rekenen hoe zwaar het internet weegt?! Maar ik werd nieuwsgierig hoe ze dat eigenlijk berekenen. De uitkomst? Zo'n 50 gram!

Hamster Ballerina

Hamster Ballerina
Een hamster trainen tot ballerina, is dat mogelijk ?! In China wel, al kost het wat voer...

Windmills

Windmills
We hadden al een tijdje geen animatie meer voorbij zien komen hier op USL maar vandaag hebben we er toch weer eentje. Windmills is een afstudeerproject en duurt zo'n zeven minuten.
volgende
vorige