J..J. Jegede jumps over three MINI Coopers

20110930-minicooperjump.jpg
Als iemand aan mij vraagt :" Hoever kan je springen?", dan zal dat hooguit 1,5 meter zijn. Maar een professionele verspringer kan met gemakt over 3 Mini Coopers springen! (Alleen zullen ze de tekst aan het begin van het filmpje wel even moeten aanpassen!)

Beatboxing Koor

20110930-beatboxkoor.jpg
Ik blijf het knap vinden, maar ook zeker leuk om te horen, als je een goeie beatboxer bent. Maar als je dan een hele groep neerzet die met zijn alle goed zijn, maakt het luisteren ernaar nog leuker!

Magic Brownie Adventure Movie

Cheech & Chong zijn terug, althans zo lijkt het in deze trailer! Helaas blijkt het niets anders dan een reclame stunt voor een merk brownies, desalniettemin een zeer geslaagde commercial!

Timelapse Reel

Timelapse Reel
Zeer mooie timelapse reel die je ook al is het 30 graden buiten toch eventjes moet gaan bekijken.

Pakistan Floods

Pakistan Floods

Dip Your Apple

20110929-wakka.jpg
Een Rosj Hasjana muzikale parodie door The Ein Prat Fountainheads . De Fountainheads zijn een groep van jonge Israëlische dansers, zangers, acteurs en artiesten, alle afgestudeerden en studenten van de Ein Prat Academie voor Leiderschap, die hebben hun krachten gebundeld om nieuwe joodse artistieke inhoud voor Joodse wereld van vandaag te creëren. Ik kan niet anders zeggen dat ik het een goed nummer blijf vinden, welke tekst het dan ook heeft!

Coolest Room Ever

20110929-coolroom.jpg
Als tiener wil je natuurlijk de gaafste kamer van al je vriendjes hebben. Deze kamer is dan zeker een optie, maar let wel, je kind moet dan geen last hebben van epilepsie!

People's Car Project - Parking

People's Car Project - Parking
Ah, kijk eindelijk een auto waar zelfs een vrouw mee kan parkeren. Toch lijkt het erop dat er een dame niet al te blij is met deze morphende auto van VW.

It's Spider Cat

It's Spider Cat
Met een laserpointer je kat gek maken lijkt leuk maar kan ook heel erg schadelijk zijn voor het gezichtsvermogen van het beestje. Deze kat laat zich niet gek maken en gaat er vol voor om dat vervelende rode stipje eindelijk eens te pakken te krijgen.

Forwards Backwards

20110928-backwards.jpg
De hele wereld wordt 'terug gespoeld', maar jij gaat nog steeds vooruit, best een apart gezicht. En als je het spelletje goed speelt krijg je wel hele toffe beelden!

Momentje!

Sourcy Vitaminwater!
Sourcy Vitaminwater is zo'n drankje dat je eigenlijk op elk onbewaakt ogenblik kunt drinken. Bijvoorbeeld voor als je onder het bloggen een serieuze dorstaanval krijgt. Nou kun jij vast veel leukere momentjes bedenken, en dat is precies waar ze op de Sourcy Vitaminwater Facebook pagina naar op zoek zijn. Post daar jouw gekke, leuke en bijzondere momenten en je maakt kans op zo'n blitse iPad 2.

Ikea introduceert de mannenopvang!

20110928-ikea.jpg
De meeste mannen zitten niet te wachten op een bezoekje aan de Ikea. Nu de ballenbak voor de kinderen verdwenen is bij Ikea, wordt het tijd om de grotere kinderen blij te maken.

Lego Ford Explorer Time Lapse

Lego Ford Explorer Time Lapse
Met Lego kun je alles maken, zo ging het liedje een aantal jaar terug. Maar nog steeds maken de mensen van Legoland de meest indrukwekkende creaties. Neem deze Ford Explorer. Ik zeg kunst!

King's Singers - I'm Yours (Complete)

20110927-kingssingers.jpg
Sommige zanggroepen (als ik de King's Singers zo mag noemen) hebben geen begeleiding nodig van instrumenten, ze gebruiken immers hun eigen stem als instrument. Deze mannen zijn van grote klasse en een genot om naar te luisteren!

Cardboard Warfare 2

20110927-cardboard.jpg
De stelling dat mannen nooit volwassen worden en kleine jongetjes blijven, blijkt wel uit deze film. Maar eerlijk is eerlijk, het steekt goed in elkaar, er zit een verhaal in en je blijft maar kijken wat er nog meer van karton gemaakt is. Gewoon even genieten!

Chocolate Boat Race

Chocolate Boat Race
We reizen af naar het plaatsje Quimper aan de Franse westkust waar chocolade maker Georges Larnicol 'n heuse race voor boten gemaakt van chocolade organiseerde. Het event vond afgelopen weekend plaats op de Odet rivier en deze bootjes wegen zo'n 450kg per stuk. Helaas zonken ze wel...

Painting Timelapse

Painting Timelapse
We kijken eventjes mee hoe kunstenares Amy Shackleton een schilderij fabriceert. In een timelapse natuurlijk, anders duurt het te lang.

Tattoos

Tattoos

Kevin Richardson the Lion Whisperer

Kevin Richardson the Lion Whisperer
Iets langer dan twee jaar geleden kon je al een kort stukje zien van Kevin Richardson de Lion Man maar vandaag heb ik voor de echte liefhebbers van mooie dieren docu's echt een traktatie. Stop met wat je doet, loop naar de keuken pak een zakje chips een kratje bier en ga er maar even lekker voor zitten want deze documentaire duurt maar liefst 46 minuten. Wie zei er dat leeuwen gevaarlijk zijn ?!

Ending Scene

20110926-pony.jpg
Wat hebben My Little Pony en Star Wars met elkaar gemeen? Helemaal niks zou je zeggen, alleen is dat niet helemaal maar. We zetten 2 scenes naast elkaar en wat schept onze verbazing?! Ze hebben blijkbaar meer gemeen dan je zou denken.

Dodelijke Achtbaan

20110926-spuitje.jpg
Het schijnt dat 1 op de 10 artsen niet mee wil werken aan euthanasie. Soms word het vocht of voedsel stop gezet, soms krijg je een injectie, maar deze mensen hebben een andere manier gevonden. Een achtbaan waar je lichaam aan zoveel krachten wordt blootgesteld dat je het einde van de rit niet zal halen.

Audi 3D Mapping

Audi 3D Mapping
Dat ze bij het Duitse merk weten hoe ze aandacht moeten vragen wanneer ze een nieuw model lanceren dat was al bekend en daar staan al diverse voorbeelden van op Useloos. 3D videomapping is ook geen nieuws meer maar wordt wel steeds cooler en cooler. Neem nou deze presentaties van de Audi A1 en z'n grotere broertje de Audi A6, het lijkt wel een theater show zo mooi.

Mama Lyuba

20110925-serebro.jpg
In eerste instantie deed deze clip me sterk denken aan deze viral, en tevens één van de beste lipdub clips ever, van Volkswagen. Maar we hebben hier te maken met een heuse videoclip van Serebro een Russische band die nog beste leuke muziek maakt ook. Luister en kijk vooral eventjes mee...

Insane Office Escape

Insane Office Escape
Er staat dan wel "Try this at Work" bij de titel van deze nieuwe muziek clip van The Biting Elbows maar dat lijkt met niet echt een goed idee. Verder is dit een zeer coole video, gefilmd in POV, check!

What a Dancer!!!

20110925-dancer.jpg
Ik vind het al knap dat er mensen zijn die 100% controle over hun lichaam hebben, maar deze jongeman heeft niet 100% controle, maar 200% controle over zijn lichaam! Wat een moves en bewegingen!

The Living Bridge

20110925-livingbridge.jpg
Wij, mensen uit Westerse landen zijn gewend dat de bouwvakkers in staat zijn om bruggen te bouwen. Maar mensen op bijna onbereikbare plekken zullen zelf manieren moeten zoeken om een klif over te steken. De bouw van deze levende bruggen duren alleen een aantal jaren meer.

Bellagio-style Water Show

20110924-waterpistool.jpg
Voor het Bellagio Hotel ligt het "Comomeer", met een grootte van 3 hectare en waarin een groot aantal fonteinen zijn gemonteerd. De aanleg van deze fonteinen, die tot 70 meter hoog spuiten, heeft 53 miljoen dollar gekost. De "Fountains of Bellagio" dansen synchroon op de muziek. Maar als je er niet aan toe komt om naar dit hotel te gaan kan je altijd nog je vrienden met hun waterpistool uitnodigen.

Reconstructing Movie Clips by Brain Imaging

20110924-fmri.jpg
Onderzoekers hebben hersenactiviteiten van personen die in een fMRI een film keken naast elkaar gezet. Het resultaat is verbluffend! Voor de geďnteresseerde heb ik hieronder het hele verhaal neergezet (in het Engels).

meer zien

Ewoks!

Ewoks!
Toen graphic designer en Star Wars fan Anthony Herrera een reisje maakte naar het Sequoia National Park vertelde hij zijn dochter dat dit het park was waar de Ewoks leven. Na een dag flink zoeken, moest ze helaas zonder ook maar één Ewok gezien te hebben teleurgesteld weer naar huis. Eenmaal thuis aangekomen bewerkte pa snel de foto's en vertelde haar dat de Ewoks er wel degelijk waren geweest maar dat ze zich heel goed verborgen hielden. Op de foto's waren ze wel te zien!

Batman Interrogation

Batman Interrogation
En wij maar denken dat Batman een van de "good guys" was. Na het zien van deze beelden ga je daar toch een beetje aan twijfelen..

Hindu Festivals

Hindu Festivals

Saxophone Duet

Saxophone Duet
Een muziekinstrument is natuurlijk leuk maar in je eentje toch wat ongezellig. Gelukkig is er dan altijd nog je trouwe viervoeter die gezellig mee doet...

Hamblor

Hamblor
Je kan natuurlijk reclame maken voor je nieuwe 6 dollar kostende burger door te laten zien wat er allemaal op en in zit, maar het kan ook op de epische manier. Waarom hebben wij hier in NL geen Carl Jr?!

Man's Arm Been Broken For 2 Years

20110923-stethoscoop.jpg
Wij Nederlanders lopen wel eens te klagen over de zorg hier in Nederland, maar op sommige plekken op de wereld is zorg helemaal niet zo vanzelfsprekend zoals wij dat kennen. Hier in Nederland is het ondenkbaar dat iemand 2 jaar met een gebroken bovenarm loopt bijvoorbeeld.

That Calls for ....

20110923-bikers.jpg
Als je naar de bioscoop gaat met je date, dan verwacht je niet dat deze vol zit met allemaal stoere mannen. Er zijn nog maar 2 stoelen vrij, wat doe je? Ga je er tussen zitten of sla je deze voorstelling even over?

Henk en Ingrid

20110922-loesje.jpg
Wie kent Loesje niet van de posters met diverse, diepgaande teksten. Maar hoe lang zal Loesje nog overleven in de grote, boze wereld?! Henk en Ingrid zijn hard op weg om Loesjes plaatst in te nemen met teksten die er nu toe doen.

2011 Nike MAG | The Full Story

20110922-nikemag.jpg
11 Dagen geleden stond op Useloos het reclame filmpje van de Nike Mag! Een schoen uit de toekomst, maar speciaal voor de film Back to the Future gemaakt. Hier het complete verhaal van de Nike Mag.

Music From A Dry Cleaner

Music From A Dry Cleaner
Je kan met alles en overal muziek maken zo lang je maar een beetje een bepaalde beat aanhoud. Dit is Diego Stocco, componist en sound designer, die naar de plaatselijke wasserette toog om deze video op te nemen. Meer projecten van Diego Stocco vind je hier op z'n vimeo kanaal!

King Cobra vs. Olive Water Snake

King Cobra vs. Olive Water Snake
Slechts één cobra beet bevat al zoveel gif dat er 20 mensen aan dood kunnen gaan. Deze Olive waterslang heeft dan ook geen schijn van kans...

Oktoberfest 2011

Oktoberfest 2011

Starcrossed 2011 - Joey's Ok

Starcrossed 2011 - Joey's Ok
StarCrossed is een extreem fiets evenement voor de echte doorzetters. Tijdens dit zware evenement gaat er genoeg mis, maar één ding is zeker. Joey is ok!

Hitchhiking

20110921-vakantie.jpg
We nemen een lifter, 930 mensen en heel veel kilometertjes, dan heb je nog een camera nodig, een goed humeur en natuurlijk de medewerking van die 930 mensen. Als je alle ingrediënten heb, dan kan je met een gerust hart een stop motion maken zoals deze.

Face Swapping

20110921-swapping.jpg
Een foto bewerken is voor sommige mensen een dagelijkse bezigheid, maar dit is toch iets anders. Terwijl je in de webcam kijkt zet je een ander gezicht over de jouwe. Best cool gedaan! Zo kan je eens zien welk gezicht jou het beste staat.

38 Shades Of Green

20110920-green.jpg

16.000 Honey Strings In Two Minutes

16.000 Honey Strings In Two Minutes
Voor heel wat mensen een heerlijke snack, maar hoe worden die smakelijke honey strings nou gemaakt? Deze verkoper laat het je zien..

Toronto Lightning

20110920-bliksemstorm.jpg
Afgelopen 24 Augustus hing er boven Toronto een flinke, wilde bliksemstorm. Jon Simonassi pakte zijn camera en legde het een en ander vast. Na wat monteren is het een super tof filmpje geworden met een van de mooiste natuurverschijnselen.

Slomo on Crack with Jeb Corliss

Een paar weken geleden ging deze video rond op het internet met ene Jeb Corliss die zeer zeker geen hoogtevrees heeft. Vandaag meer van hetzelfde alleen nu in slowmotion en bewerkt met een speciaal videoprogramma wat het beeld nog strakker maakt. Het nummer wat je hoort is van de Fugees en is op zich al epic.

Nature's Fix

Nature's Fix
Hoe promoot je nog een nieuwe soda als je concurrenten als Coca-Cola of Pepsi tegen je hebt staan ?! Nou gewoon heel cool met een aantal animatie filmpjes waarin een beer de hoofdrol speelt. Hier staat er alvast één en onder de video staat nog een linkje naar 2 ietwat kortere commercials.

Ferrari Reverse

Ferrari Reverse
Wanneer je eindelijk een nieuwe Ferrari kunt kopen dan heb je uiteindelijk altijd nog de lijst met extra opties. Airco, ja! Navigatie, ja! Achteruit.. nee!

ISS Planet Earth Timelapse

ISS Planet Earth Timelapse
Hoe ziet een vlucht met de ISS er nou echt uit? Kilometers hoog boven de aarde is dat nog best indrukwekkend. Zie hier een timelapse opname.

Love Tap

Sommige mensen denken dat ze de liefde van hun leven gewoon tegen het lijf lopen waardoor ze afwachtend reageren. Andere mensen daar en tegen denken dat je er zelf werk van moet maken en dan is een peptalk van je collega misschien wel de stap die je de liefde van je leven doet ontmoeten.

Maandag Trailerdag

Maandag Trailer dag
Het wordt kouder en de dagen worden minder lang tijd voor een rijtje films die je deze winter allemaal kan gaan kijken en zeer zeker de moeite waard zijn.

- Contagion
- The Raid
- The Help
- Mission: Impossible - Ghost Protocol
- The Warrior

Meer Trailers op Useloos hier!

Anime Performance In Real

20110918-irl.jpg
Die Japanse tekenfilms zie je steeds vaker op de kinderzenders voorbij komen. Maar wat nog 'enger' is, zijn de mensen die deze Japanse tekenfiguurtjes adoreren! Een typisch gevalletje van 'Only in Japan'.

Stop Forwarding That Crap To Me

20110918-crap.jpg
Gek wordt je van al die kettingmails, virussen en zooi die je in je mailbox vind waar je niet om gevraagd heb. Dat vond de maker van dit nummer ook! Op deze manier probeert hij de boodschap leuk in te kleden, nu maar hopen dat zijn vrienden de boodschap door hebben.

Toys for Boys 2

Toys for Boys 2

Luminous Flux

Luminous Flux
Eerlijk is eerlijk dit soort video's waarin met licht een geweldige show wordt gegeven op een bestaande achtergrond, hier op The Liver building te Liverpool, zijn niet nieuw. Het heet videomapping, maar de ene lichtshow is natuurlijk de andere niet en dit Luminous Flux, ter ere van de opening van het nieuwe museum van Liverpool, is zeer zeker de moeite van het bekijken waard. Al was het alleen maar door de manier van filmen en weergave van deze video.

Extreme Sports Compilation

20110917-extreem.jpg
Als je een fanatiek sporter bent, ben je altijd bezig om je grenzen te verleggen binnen je kunnen. Nu ben ik gek om extreme sporten te zien en dan is het erg prettig om dit compilatie filmpje te zien.

Sardientjes

20110917-sardientjes.jpg
Voor ik de film Nemo zag, zag ik vooral de visjes naast elkaar in een blikje liggen als men het over sardientjes had. Maar deze visjes kunnen, doordat ze in zwermen leven, kunstzinnig bewegen in het water. Het lijkt wel ballet!

Zwaartekracht

20110917-zwaartekracht.jpg
De man die deze backflip doet heeft een dienblad met thee en kopjes in zijn handen. De eerste keer dacht ik wtf! Maar feitelijk werkt het hetzelfde als ik met mijn biertje sta te zwaaien in de kroeg. Als je het maar snel genoeg doet, doet de zwaartekracht de rest.

Toys for Boys

Toys for Boys

Hambuster

Hambuster
Een schitterend staaltje animeer werk door vijf studenten van Supinfocom Arles waar we al wel vaker mooie animaties van gezien hebben. Dit keer is het een hamburger die niet van plan is zich zonder slag of stoot te laten op eten.

Boat Skills

Boat Skills
Hoe krijg je een boot van 80' onder een 65' brug door? Je zou denken van niet, maar met de nodige skills en twee waterzakken kom je een heel eind.

Experience Zero Gravity

Experience Zero Gravity
Base Jumpen is sowieso een geweldige sport, maar combineer dat met een dosis fancy camerawerk en je weet helemaal niet wat je ziet. In 'Experience Zero Gravity' gaan we naar Noorwegen, Frankrijk en Zwitserland.

Stuff Happens

Stuff Happens
Gelukkig komt het niet zo heel vaak meer voor maar zonder een goede virusscanner of firewall ben je al snel overgeleverd aan de diverse hackers die proberen om allerlei persoonlijke gegevens vanaf je pc te stelen. Programma's als Norton, Antivira en AVG zijn er gelukkig om je te beschermen tegen deze gasten.

Die Vögel: Fratzengulasch

Die Vögel: Fratzengulasch
Een videoclip maken kan iedereen het is juist de kunst om te proberen nog iets origineels te verzinnen. De band "Die Vögel" lijkt er in geslaagd in deze video voor hun laatste track: "Fratzengulasch".

Porsche

porsche

Oeps!!

20110915-onderbroek.jpg
Zo de meeste mensen zijn terug van vakantie of zijn ondertussen alweer toe aan een vakantie. Op vakantie kom je de gekste dingen tegen. Nu heb je niet altijd je camera in de hand dus moeten we het doen met mobiele telefoons. Jammer van de kwaliteit, maar toch staat het erop!

Biertje??!!!

20110915-bier.jpg
Als je een feestje geeft is het handig als je wat bier in huis heb. Maar als ze nu allemaal tegelijk een biertje willen dan is iemand zoals deze ober een pré om in te huren! Proost!

Five Ball Juggling

Five Ball Juggling
Jongleren met vijf ballen, ik doe het haar niet na.. Jij wel ?!

Origami Star Wars

Origami Star Wars
Star Wars maar dan anders..

Everyday Heroes

Everyday Heroes
Wanneer je als motorrijder door een ongeval onder een auto terecht komt is dat ellendig. Als er dan ook nog vuur bij komt kijken is het helemaal gevaarlijk. Gelukkig zijn er altijd nog omstanders die je niet aan je lot overlaten.

Op het randje van de afgrond...

20110914-zwemmen.jpg
Het ziet er gevaarlijk eng uit. Een beetje onwaarschijnlijk zelfs. Maar het kan echt: een duik nemen boven de beroemde Victoria Falls, precies op de plek waar het kolkende water met enorme snelheid de diepte in stort. Bron: telegraaf.nl

30 gifts to 30 strangers

20110913-gift.jpg
Zijn naam is Lucas en sinds hij in Australië woont heeft hij veel mooie dingen meegemaakt. Om Australië ' te bedanken' gaf hij op zijn 30e verjaardag, 30 kadootjes weg aan 30 vreemden.

Super Mario In A Box

20110913-marioinabox.jpg
Er zijn al vele varianten op Super Mario voorbij gekomen op Useloos, maar deze variant is net zo verslavend als het computerspel zelf. Misschien nog wel verslavender.

Braun Battle of the Year USA 2011

De Braun Battle of the Year vond afgelopen 20 Augustus plaats in Los Angeles. Het filmpje waar de deelnemers hun kunsten vertonen is dusdanig mooi geëdit dat ik het een genot vind om naar te kijken.

Call of Duty: Paintball

Call of Duty: Paintball
Er ging laatst al een vette fanmade video rond op het internet van Call of Duty: Operation Kingfish maar waarom zou je niet Call of Duty voor het eggie spelen ?! Wel met paintball guns uiteraard, niet ergens in een woestijn in het Midden Oosten, maar gewoon op de paintball baan. Het ziet er dan zo ongeveer uit... Cool!

Art with Salt

Art with Salt
Te zout eten zou slecht zijn voor de gezondheid, maar nieuw onderzoek laat iets anders zien: zout is juist goed voor je hart. Met zout kan je ook nog eens van alles maken zoals deze Bashir Sultani laat zien. In deze 3 video's waarin hij achtereenvolgens Optimus Prime, Darth Vader en The Joker maakt zien we hoe hij dat doet in een timelapse. Het kost 'm 40 tot 50 minuten om het te maken... Knap!

Surprise High-Tea

Surprise High-Tea
Hoewel we deze zomer niet echt veel van de zon hebben mogen genieten waren er toch dagen bij voor een heerlijk dagje naar het park. Hoe geweldig is het dan als een wandelende theepot en een punt gebak je ter plekke komen verwennen. Voordat je 't weet, wordt 't leuk!

Jazz for Cows

Jazz for Cows
Jazz muziek is niet echt mijn ding maar nog steeds erg populair. Zo is er elk jaar het North Sea Jazz Festival en ook koeien schijnen jazz muziek te kunnen waarderen. Check!

Never Drinking Again [The Muscial]

Never Drinking Again
Het is maandag maar ik ben zo fris als een hoentje. Geen alcohol gedronken dit weekend op 2 glaasjes champagne na en dat bevalt eigenlijk best prima. De mensen in deze musical achtige clip hebben wel een kater en bezweren dat het nu toch echt de laatste keer is geweest.

Back To The Future - Nike MAG

Back To The Future - Nike MAG
Als er één paar schoenen is die ik altijd al wilde hebben, dan zijn het wel de Nike's uit Back to the future. Ik, en waarschijnlijk meer mensen krijgen nu de kans om een droom waar te maken. Zie hier de Nike MAG. Kopen? dat kan hier!

Epic Tea Server

20110911-thee.jpg
Tegenwoordig zijn High Tea party's helemaal hip en hot. Deze ober weet wel raad met al die theekopjes die geserveerd moeten worden.

Denk aan de Portier

Denk aan de Portier
Als je echt helemaal niets kunt in het leven kan je altijd nog portier worden en de deur open houden voor de gasten van de zaak waar je werkt. Je hoeft ook maar vier woorden uit je hoofd te leren, denk aan de portier. Maar of het beroep van portier nog een lang leven beschoren is ?!

Saving a Humpback Whale

Saving a Humpback Whale
Ik sta toch elke keer versteld van wat dieren allemaal doen en dit verhaal is eigenlijk helemaal ongeloveloos. Een Humpback whale, meer dood dan levend doordat het arme beest in een vissers net verstrikt is geraakt wordt gered door alerte dierenliefhebbers die daarna het volgende mochten meemaken. WOW!

Remembering 9/11

Remembering 9/11

Confused Bird On An Ecalator

20110910-meeuw.jpg
Er zijn mensen die strijden voor de vrijheid van de vogel. Geen kooien meer, geen voličre, maar buiten in de vrije natuur. Als ik deze vogel zie snap ik best dat sommige vogels in de war raken als ze eenmaal binnen zijn.

Bacteria Billboard

20110910-billboard.jpg
Sommige aankondigingen en reclames voor films zijn spraakmakend. Denk bijvoorbeeld maar eens aan The Sint. Maar de mannen van Warner Bros kunnen er ook wat van. Om hun film te promoten maakte ze billboards met echte bacteriën!

Norwegian Timelapse

Norwegian Timelapse
Het is een beetje jammer dat Noorwegen na de aanslagen van Anders Behring Breivik een vrij negatief in het nieuws want het is best een mooi land getuige deze prachtige timelapse.

Colombiana Animated + Trailer

Colombiana Animated
Ik denk dat ik rustig kan zeggen dat de film Colombiana een van de beste films van 2011 gaat zijn. Ik heb de film afgelopen week al mogen zien en het is echt een topper. Een trailer voor deze film waarin de übermooie Zoë Saldańa de hoofdrol speelt gaat over een meisje die getuige is van de moord op haar ouders en heeft daarna maar één doel in haar leven, wraak nemen, vind je hier. Een geanimeerde trailer, die minstens zo cool is heb ik hier voor jullie klaargezet.

Pigeon Fight

Pigeon Fight
Er zijn genoeg vechtspelletjes op de wereld om je dagelijks bezig te houden, maar er zijn er maar weinig die duiven gebruiken. Deze mannen gaan het gevecht aan.

Onderwater expositie

20110909-onderwatergallerie.jpg
"Life below the surface" is een foto expositie waarvan de titel al verteld hoe of wat. Andreas Franke, de fotograaf, heeft zijn foto's die te maken hebben met het onderwaterleven ook onder water geëxposeerd. Dus als je zijn werk wil bekijken moet je je duikpak aan, alhoewel, de foto's kan je ook hier bekijken.

Mike Tompkins doet Forever Cover a Capella

Mike Tompkins doet Forever Cover a Capella
Coole gast deze Mike Tompkins die ook nog eens heel verdienstelijk kan zingen in a Capella al horen we in deze clip dan wel wat instrumenten, dacht ik. Hij doet het nummer Forever van Chris Brown!

Surfing with Dolphins

Surfing with Dolphins
Dat dolfijnen speciale dieren zijn daar zijn we het denk ik allemaal mee eens. De beroemdste dolfijn tot nu toe was Flipper maar deze surfende dolfijn doet z'n best om die status op z'n minst te evenaren. Prachtige beelden!

Fails Of The Week 08/09/11

Fails Of The Week 08/09/11
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Geen probleem, hebben wij weer wat te lachen..

Don't mess with a Rhino

20110908-rhino.jpg
Neushoorns zijn gevaarlijke dieren, althans dat is mij altijd verteld. Maar waarom ze zo gevaarlijk zijn is mij nooit goed duidelijk geworden aangezien ik ze niet in actie gezien heb. Maar dit filmpje verandert de boel, nu heb ik het eindelijk eens gezien!

Dombo wil Rijden

Dombo wil Rijden
Ik moet toch eens vaker naar de dierentuin gaan die hier zo'n pakweg 1500m verderop zit want dit soort beelden hoef je natuurlijk niet alleen thuis vanachter je beeldscherm te bekijken. En is live eigenlijk nog veel leuker...

Steve Jobs Tribute "We all are Steve"

Steve Jobs Tribute "We all are Steve"
Het gaat niet al te best met Steve Jobs en aan deze foto te zien maakt hij het ook niet al te lang meer. Jammer natuurlijk want zonder Steve hadden we ook niet kunnen genieten van onze iPhone of Apple computers, hij is nog niet dood maar we hebben al wel vast een tribute in rapvorm...

Animal Body Paint

20110907-bodypaint.jpg

Fire vs Vacuum Cleaner

Fire vs Vacuum Cleaner
Mocht er onverhoopt een keer een brandje uitbreken, raak dan niet in paniek. Gewoon even op je gemak stofzuigen en opgelost..

Drank maakt meer kapot dan je lief is

20110907-drank.jpg
De campagne Drank maakt meer kapot dan je lief is, is bij iedereen wel bekend. En toch blijft het lastig om creatief te adverteren als het om 'drankmisbruik' gaat. Deze site is dat in elk geval wel gelukt! Ga met je muis over het filmpje en je bevind je ineens in een hele andere wereld.

Metropolitan Police Skanking

20110907-bobby.jpg
Bij open lucht festiviteiten is er altijd wel politie aanwezig. Zeker als het gaat om Danceparty's. Maar de politie hoeft geen belemmering te zijn, want als de muziek ze aanstaat en ze in een lollige bui zijn krijg je taferelen zoals deze.

Burning Man 2011

20110906-dessert.jpg

Hotel Room Safe

Hotel Room Safe
Als je een paar dagen in een hotel vertoeft is het wel zo fijn dat je je waardevolle spullen veilig in een kluisje kunt stoppen. Althans, niet elke kluis is even veilig als het lijkt..

David Blane Magician

20110906-illusionist.jpg
Deze David Blane laat dingen zien terwijl je met je neus er bovenop zit. Het begint met wat muntjes, maar op het eind steekt hij zijn hele hand door de glazen tafel! Wat een topper!

Uncommon Ideals

Uncommon Ideals
In de meeste surf filmpjes is het stralend mooi weer en is het water net zo helder als in de badkuip thuis. Nu we naar de winter gaan moet je met hele andere weersomstandigheden rekening houden en sommige mensen vinden dat niet eens zo erg....

Tchaikovsky Timelapse

Tchaikovsky Timelapse
Dit is een kleine scene uit een, wat ik hoop, nog uit te brengen stopmotion clip die draait om componist Tchaikovsky. Zoals je ziet is het vrij veel werk om een paar seconden op te nemen, maar strak ziet er wel uit. Mocht deze clip ooit in z'n geheel op het internet komen te staan dan brengen we jullie daar uiteraard van op de hoogte.

Wayne Oien 2011 Snare Solo 1st D.C.A.

Wayne Oien 2011 Snare Solo 1st Place D.C.A.
Drummen is een kunst, en je wordt niet één, twee, drie D.C.A. snare kampioen. Wayne Oien is een man met skills.

Flash Haka

Flash Haka
Normaal zie je een 'haka' alleen maar op een Australisch football veld, maar vandaag combineren we de haka met een heuse flashmob. Ik kan het wel waarderen.

Useloos Fotocollage 31

Useloos Fotocollage 31
We gaan wekelijks weer een fotocollage plaatsen en we zien graag hoe creatief jullie nou eigenlijk zijn. Vertrek telkens van de laatste post in de reacties, gebruik een beeldbewerkingsprogramma om er iets aan toe te voegen, en plaats het resultaat online (via Imageshack, TinyPic of iets gelijkaardigs.) Zo kunnen anderen er op verder bouwen. Vandaag gaan we vliegen. Succes!

Sheeped Away

Sheeped Away
Het leven valt niet mee voor een schapenhouder die de hoofdrol speelt in deze animatie van eigen bodem. De boer is dol op zijn schapen maar zijn ega heeft eigenlijk hele andere interesses. Wanneer de boer 's avonds onraad ruikt gaat hij naar buiten voor een wel heel vreemd schouwspel, hij moet alle zeilen bijzetten om zijn schapen te behouden. Een animatie van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht..

Back to the Start

20110904-farming.jpg
Als je een goed lopend bedrijf heb wil je alleen maar groter en mooier, maar de vraag naar natuurlijke producten groeit! Daarom is het soms beter om 'Back to the start' te gaan.

Annapurna Adventure - Time Lapse

20110904-nepal.jpg
Time Lapse blijven mooie filmpjes die bij een breed publiek geliefd zijn. Hierdoor verschijnen er ook steeds nieuwe op het internet waaronder deze die in Nepal geschoten is. Wat een mooie omgeving!!

Maximise, Minimise and Restore up

Maximise, Minimise and Restore up
Waar zijn die knopjes toch voor rechtsboven in de browser ?!

Save Miranda

Save Miranda
Save Miranda is een short film bedoeld als parodie om het beroep van oom agent een beetje af te kraken. Wie heeft dat op z'n geweten ?! Ene Patrick Scott, kijk eventjes mee..

40 Year Old 3D Computer Graphics

20110903-3d.jpg
Je kan geen bioscoop meer in of je krijgt een 3D bril aangereikt. En nu ook Alberto over Pixar begint, heb ik nog een leuk filmpje gevonden. Het schijnt de allereerste 3d animatie te zijn van Pixar, gemaakt in 1972.

Cola fles trompet

20110903-colafles.jpg
Er zijn al heel wat vreemde instrumenten de revu gepasseerd hier op Useloos, maar deze is toch wel heel grappig. Men neemt een cola fles en tetteren maar!

Pixar's Highlights

Pixar's Highlights
Dat ze bij Pixar weten hoe je animaties maakt dat zal een ieder ondertussen weten door films als Toy Story, Wally E en Cars waarvan de laatste momenteel te zien is in alle NL bioscopen in 3D. Iemand was zo aardig om alle hoogtepunten uit de inmiddels vrij grote collectie van Pixar nog eens op een rijtje te zetten.

One Man “Killer Queen” Cover

One Man “Killer Queen” Cover
Ik denk dat Freddie Mercury zo'n beetje de allereerste rockster was die overleed aan de gevolgen van aids maar zijn muziek leeft nog steeds voort. In 1975 stond Queen met het nummer "Killer Queen" in alle hitlijsten en deze Freddie zingt het nummer nog eens tezamen met zijn zeven klonen.

National Guard vs Irene

National Guard vs Irene
Iedereen staat paraat tijdens een orkaan uitbarsting. Zo ook tijdens en na het bezoek van Irene. Al vraag ik me af of deze mannen wel mensen zijn en geen vissen..

Movies That Mess With The Studio Logo

20110902-logos.jpg
Nu er steeds meer digitale kunstjes in een film bewerkt worden, wordt het ook een stuk makkelijker om het logo van de Filmstudio te gebruiken op een originele manier. Hier een kleine compilatie van intro's van films.

Skate Prodigy Rene Serrano

Skate Prodigy Rene Serrano
Vandaag stel ik jullie eventjes voor aan de 10 jarige Rene Serrano die nog lang geen Tony Hawk of Bam Margera is maar toch goed op weg lijkt om de volgende virtuoos op skate gebied te worden. Kijk eventjes mee...

Fubar

Fubar
Fubar is een episch verhaal over een politieke oorlog die maar door en door gaat gezien vanuit een alternatieve realiteit waarin katten honden de boventoon voeren. Weird!

Wine Cork Portrait

20110901-winecork.jpg
Ondanks dat de tekening al dusdanig 'klaar' is, blijf ik het een kunst vinden om zo'n portret te maken. Bij dit portret zijn alleen maar echte wijnkurken gebruikt en dan in verschillende kleuren natuurlijk.

Party Time

20110901-partytime.jpg
Morgen en zaterdag geven ze lekker weer op. Veel zon en aangename temperaturen. Wat is er dan leuker om met je vrienden het water op te zoeken en lekker te gaan stunten?!

Groovy Gogo's

Groovy Gogo's
Wie kent ze niet, de super spaarpoppetjes. Sinds gister wordt Nederland overspoeld met Gogo's. Poppetjes in groovy stijl, compleet met band, fans en groupies. Sterker nog, ze hebben al een eigen videoclip, covers en andere coole clips. Gogo-go-go-gooo!

Anthropocene Mapping

Anthropocene Mapping
De invloed die de mens op de aarde heeft samengevat in een 2 minuten durende animatie clip. Heavy shit!

Meer info hier!

Jet Skiing Irene In Oceanside NY

Jet Skiing Irene In Oceanside NY
Volgens de meeste recente schattingen van de Amerikaanse overheid zal de schade die de tropische storm Irene heeft veroorzaakt de afgelopen dagen oplopen tot 1 miljard dollar. Erg natuurlijk maar je moet er maar gewoon het beste van maken, moeten deze gasten gedacht hebben die met een jet ski op pad gaan in het getroffen Oceanside New York. Gefilmd met een GoPro HD camera!
volgende
vorige