Toon Time

Toon Time
Tom & Jerry kennen we allemaal als het team bestaande uit de kat (Tom) en de muis (Jerry) die de basis vormen van de succesvolle series van Metro-Goldwyn-Mayer die gemaakt werden als korte filmpjes voor de bioscoop, geschreven en geregisserd door William Hanna en Joseph Barbera. In totaal werden er 114 Tom & Jerry filmpjes gemaakt waarvan ik er vandaag 2 voor jullie heb. In de eerste "Triplet Trouble" komen de drie neefjes van Tom op bezoek en als je al niet geloofde dat Tom een zwaar leven heeft dan kan je dat nog eens bekijken in "Life with Tom". Meer cartoons ? Hier!

HD Fireworks

HD Fireworks
We hebben de jaarwisseling nog maar net achter de rug, dus we moeten nog even geduld hebben voordat we weer met vuurwerk mogen spelen. Eén ding is zeker, het blijft een mooi schouwspel.

Sagrario's Room Escape

Bij sommige room escape games zijn de verborgen items behoorlijk makkelijk te vinden. Bij deze breinbreker moet je echter soms wel héél goed kijken. Toen ik net een kleurschakering in een wandpaneel dacht te zien, er op klikte en er niets gebeurde, werd ik even kwaad. Het bleek om een stofje op mijn scherm te gaan. Een goede en volledige review, en de walkthrough voor als je écht vast zit zijn te vinden op Jayisgames.

Useloos Fotocollage 2

Useloos Fotocollage 2
Useloos houdt van kunst, en het wordt nog leuker als we zelf mogen knutselen.
Het werd echter wat te druk in onze woonkamer, we trekken dus maar beter vlug de wijde wereld in. Op naar het golfterrein!

meer zien

Nature Time-Lapse

Nature Timelaps
De natuur heeft ons mooie en bijzondere dingen te bieden. Combineer dat met een geweldige time-lapse video, rustige muziek en dan krijg je dit kleine meesterwerk als resultaat.

Koekje ?

Het koekjesmerk Chips Ahoy, wat het op een na populairste koekje van Amerika is huurde Nathan Love in voor hun laatste twee commercials. In deze eerste van deze twee geanimeerde commercials speelt het koekje de hoofdrol van Rocky uit de gelijknamige film die net gewonnen heeft van Apollo Creed. In de tweede spot een scene uit The Wizzard of Oz. Helaas loopt het in beide commercials slecht af voor het Chips Ahoy koekje.

Beer Pong Kings

Beer Pong Kings
Beer Pong is een drinkspelletje dat bij uitstek wordt gespeeld in de kroeg, benodigheden zijn een stapeltje plastic bekers die je in een driekhoek opstelt, een pitcher bier en een paar pingpong ballen. Het is de bedoeling om de pingpong bal in de bekers van de tegenstander te gooien, waarna die dat biertje moet opdrinken. Je wint als je tegenstander geen bekertjes bier meer heeft staan. De verliezer moet dan ook nog de overgebleven bekers bier van de winnaar opdrinken, hips. Er is zelfs een officieel Beer Pong lied.

Nog geen 20 jaar?

Nog Geen 20 Jaar?
Als je nog geen 16 bent, mag de supermarkt geen alcohol of tabak aan je verkopen. Maar: niet elke cassière beschikt over een zesde zintuig waarmee ze kan zien hoe oud je precies bent. Daarom hebben we je legitimatiebewijs nodig. Dus geldt vanaf 2 maart: als je nog geen 20 bent en je wilt alcohol of tabak kopen in de supermarkt, laat dan je legitimatie zien!

Beautiful Africa

Beautiful Africa

Kill Zone 2

Kill Zone 2
Morgen komt het langverwachte spel Kill Zone 2 uit van het Amsterdamse Guerrilla Games. Het spel is exclusief ontwikkeld voor de PlayStation 3 en is de opvolger van het in 2004 uitgebrachte Kill Zone. Deze trailer ziet er veelbelovend uit en we hebben ook hier de making of video van.

Travel in Groups

Travel in Groups
Volgens deze reclamecampagne van het Belgische vervoersbedrijf "De Lijn", is het niet alleen beter voor het milieu om in groepen te reizen het is ook nog een stuk veiliger. In de eerste spot zien we een groepje pinguins en in de tweede clip een klein vuurvliegje die verdwaald lijkt te zijn.

Audi A6 - Reflections

Audi A6 - Reflections
De Audi campagne Reflections loopt eigenlijk al sinds 1998 en dat bewijst maar weer dat je aan iets wat goed is eigenlijk weinig hoeft te veranderen. Voor het laatste model van de 6 serie haalde ze deze campagne Reflections weer van de plank al is het welliswaar een afgestofte versie. Als bonus heb ik ook de making of gevonden.

Loch Ness Monster

Loch Ness Monster
De uitspraak 'even Apeldoorn bellen' klinkt iedereen bekend in de oren. De commercials van de verzekeringsmaatschappij zijn elke keer weer geweldig verzonnen. Deze laatste creatie is pas volgende week op tv te bewonderen, maar vandaag op Useloos.

From this Window

is een short movie waarin je de uiterlijke veranderingen van de 4 jaargetijden op een geanimeerde wijze kan bekijken vanuit één persepectief terwijl je luistert naar wat ambient muziek. Directed door ene Nick Trivundza en de muziek komt van Ugress.

Lego's Digital Box

Lego's Digital Box
Lego is en blijft mooi speelgoed, maar aan de doos in de winkel kan je (buiten een plaatje) niet zien wat het resultaat is als het bouwwerk eenmaal klaar is. Na de creatieve manier van Mini's reclame campagne is nu ook lego met het idee aan de slag gegaan met als resultaat de Lego Digital Box.

Blijf Fris en WIN!

Blijf Fris en WIN!
Blijf fris! Trainer John Voorhout, laat zien hoe je scherp en fris moet blijven in de kleedkamer. Want in de gezamenlijke kleedkamer en douche, daar stikt het immers van de flauwe humor en daar kun je maar beter op voorbereid zijn. Check voor meer tips Blijffris.nl en stuur daar vooral ook je eigen kleedkamermomenten in om kans te maken op frisse prijzen.

Guns & Angel

Guns & Angel
Het heeft eventjes geduurd maar vandaag gaan we dan toch echt weer een tof spel spelen. In Guns & Angel ben jij een babe genaamd Angel met een heleboel guns die je veilig door 6 levels in 3 verschillende werelden heen moet loodsen. Ik zit momenteel zelf nog in de jungle, level 4!

Safari 4 beta

Safari 4 beta
Heb je problemen met Internet Explorer en zie je Firefox en Google Chrome ook niet zitten? Misschien dat Apple's Safari 4 wat voor je is. Helaas nog wel in beta stadium, maar dat mag de pret niet drukken. Voor de liefhebbers is hij hier te downloaden voor zowel Mac als Windows.

Justin Harder

Justin Harder
Wie ? Nou deze Justin Harder is dus een meester in het animeren / morphen van allerlei filmpjes ten behoeve van de reclame industrie. Hier zijn showreel voor het jaar 2009!

Guinea Pig Mobile

Guinea Pig Mobile
Claro is een van de grootste mobiele telecom operators van Zuid Amerika met ongeveer 1,2 miljard aansluitingen in landen als Argentinie, Paraguay en Uruguay. In deze commercial die ik eerst 2x moest bekijken proberen ze duidelijk te maken dat het eigenlijk niet uitmaakt wat voor mobieltje je hebt als je maar van het juiste netwerk gebruik maakt. Claro dus!

The Excitement of Parenthood

null
Wanneer je een kind verwacht ben je natuurlijk "samen" in verwachting al moet de vrouw alle ontberingen ontstaan van een zwangerschap je bent het toch "samen". Negen maanden leef je samen toe naar dat ene moment. Als man heb je gedaan wat je moest doen, maar hoe zit dat met je meisje ?

Daft Punk - Interstella 5555

Daft Punk - Interstella 5555
De liefhebbers van Daft Punk kunnen vandaag hun lol op. Combineer hun muziek met een ruim een uur durende animatie en je hebt Interstella 5555. Hoewel de clip uit 2003 stamt is hij nog steeds de moeite waard.

IMAX - Deep Sea

IMAX - Deep Sea
Ze zeggen wel eens, er is meer tussen hemel en aarde. Ook onder de zeespiegel kan ik je zeggen. kijk mee naar de indrukwekkende IMAX voorstelling 'Deep Sea'.

Useloos Fotocollage

Useloos Fotocollage
Toen ik op hansteeuwen.tv de collages van Gummbah zag, dacht ik "Goed, maar dit moet beter kunnen." Vele handen maken licht werk: ik heb een achtergrond gevonden; aan jullie om er telkens één element aan toe te voegen.

meer zien

I.O.S.

I.O.S.
Wanneer je hele dagen het internet afstruint om daarna savonds nog wat televisie te kijken dan krijgt je brein zoveel nieuwe impulsen dat er sprake kan zijn van een teveel aan informatie, een information overload. De huidige generatie smartphones helpt ook al niet om deze stroom van informatie intedammen vandaar ook dat steeds meer mensen last hebben van een Information Overload Syndrome.

James Boags Draught

James Boags Draught
Boag's Brewery (J. Boag & Son) is een Australische brouwerij uit 1883. Al 125 jaar maken James Boag en zijn kleinzonen dit bier wat inmiddels over de hele wereld te koop is. Het schijnt zo te zijn dat het water waarmee ze het bier brouwen speciale krachten heeft en dit bier moet natuurlijk ook nog uitgebreid getest worden voordat het zijn weg vindt naar de slijter op de hoek.

Can't Sit Still

Wintergreen Can't Sit Still
We zijn geen voorstanders van drugs, maar wist je dat een aantal verdovende middelen zelf thuis te fabriceren zijn? Wintergreen maakte er een passende clip bij. Zie hier 'Can't sit still'.

Asics

Asics
De naam van het bedrijf Asics is een acroniem voor het latijnse "anima sana in corpore sano" wat vrij vertaald betekent : Een gezonde ziel in een gezond lichaam. Dat is nogal wat en dat allemaal door het dragen van een sportschoen. Net zoals Nike maakt ook deze sportschoen fabrikant best mooie commercials.

Carnaval 2009

Carnaval 2009
Ik ben zelf niet zo'n hele grote fan van dat hele carnavalsgebeuren maar toch zijn er hele volkstammen die in een grappige uitdossing momenteel feestvieren in de dagen voorafgaand aan Aswoensdag. Heb je geen zin om de deur uit te gaan maar ben je toch benieuwd hoe het er door het land aan toegaat, geen nood in dit webcam overzicht kan je van Brazilie tot Kroatie naar carnaval kijken.

Push

Push
Wanneer je de verhaallijn van de film Push leest dan denk je meteen aan de serie Heroes. Een groep jonge Amerikaanse emigranten die telekinetische en ook nog helderziende gaven hebben houden zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst die speciaal is opgericht door de regering. Klinkt bekend ?

Light Graffiti III

Light Graffiti III

Making Of 3D Street Art

Making Of 3D Street Art
3D straatkunst is een vak apart en niet voor elke kunstenaar weggelegd. Heb je altijd al eens afgevraagd hoe ze nou precies te werk gaan? Hier een aardig voorbeeld.

A Day In The Life Of Abbey Road

A Day In The Life Of Abbey Road
Het welbekende zebrapad van de cover van het Beatles album 'Abbey Road' moet elke muziek liefhebber wel kennen. Vandaag de dag willen nog steeds mensen daar graag even op de foto. Zie hier een standaard dagje Abbey Road.

Toon Time

Toon Time
Vandaag neemt Willy E. Coyote het weer op tegen de Roadrunner, oftwel de Accelerati incredibilus, in twee cartoons uit de vijftiger jaren. Beep Beep komt alweer uit 1952 en vier jaar later in 1956 lukte het de Carnivorous vulgaris nog steeds niet om de roadrunner te vangen in Gee Whiz-z-z-z.

British Gas

British Gas
Al jaren worden we opgeroepen om het wat zuiniger aan te doen met ons energiegebruik en ook worden steeds meer groene alternatieven ontwikkeld zodat we minder hoeven te vervuilen. In Engeland maken ze de mensen daarvan bewust doormiddel van een grappige animatie.

At Work

At Work

Rubik's Touch Cube

Rubik's Touch Cube
Ik snap best dat alles met de tijd mee moet, maar geweldige klassieke spelletjes moet je met rust laten. Neem de verslavende 'Rubik's cube', die heeft toch geen moderne variant nodig.

Transformers - Revenge Of The Fallen

transformers
Na een geweldig eerste deel keren de Decepticons weer terug op aarde om Sam Witwicky gevangen te nemen. Zal het Optimus Prime lukken om het verhaal weer tot een goed einde te brengen? Zie hier alvast de trailer in HD formaat.

NFS World Online

NFS World Online
Nog eventjes wachten en dan kan iedereen van achter z'n pc gamen met de nieuwe Need for Speed World Online. Need for Speed World online is een van de 3 aangekondigde nieuwe spellen gemaakt door EA Black Box en EA Singapore. NFS zal een gratis multiplayer online race game zijn ontwikkeld voor de windows pc, hier alvast een promo.

Flatlife

Flat Life
Het is ondertussen al van mei 2004 geleden dat dit animatiefilmpje van Jonas Geirnaert de juryprijs in Cannes won. Het blijft echter altijd leuk om er af en toe eens het stof af te blazen en dit elf minuten durende pareltje nog eens opnieuw te bekijken.

DJ Fest 2

DJ Fest 2
Altijd al eens DJ willen zijn / worden of gewoon eens lekker met wat platen aan het scratchen gaan ? In dit spel, DJ Fest 2 is het de bedoeling dat je precies die groove volgt met een denkbeeldige schuif die je bestuurt met je muis. Best moeilijk nog maar als je een beetje je best doet dan klinkt het nog aardig ook.

Amazing Animals

Amazing Animals

How Autumn Works

How Autumn Works
We kunnen er lang over discussiëren hoe de herfst en alle andere jaargetijden nou precies werken, maar als je er goed over nadenkt is het antwoord eigenlijk reuze simpel. Of zal het toch anders gaan?

Loewe Sound

Loewe Sound
Als er één televisiefabrikant is die op een mooie en originele manier reclame maakt voor zijn producten dan is het Sony wel. Althans, Loewe draagt ook zijn steentje bij.

Signs

Signs
Communicatie is een proces waarbij men tracht een bepaald begrip over te dragen uit het ene voorstellingskader naar een ander (de ontvanger) door middel van informatie die, volgens afspraak, naar dat begrip verwijst. Communicatie vindt plaats met behulp van tekensystemen en andere uitdrukkingsvormen. Deze Short film van 12 minuten gaat over communicatie.

Le Café

Le Café
Na het nuttigen van een kopje koffie begint voor veel mensen de dag pas echt. Dat komt omdat de werkzame stof in koffie, caffeine zorgt voor een lichte energieboost. Wanneer je teveel koffie drinkt kan dit onder andere slecht zijn voor je zenuwenstelsel en je wordt er ook een beetje edgy van zoals we kunnen zien in deze Franse animatie.

Morning Dew

Morning Dew

Top Songs

platenhoes
Heb jij altijd willen weten wanneer welk nummer in de top 100 stond? Op deze site kan je per jaartal bekijken welke nummers toen helemaal hot waren. De jaartallen lopen van 1901 tot en met 2006. En als je dan helemaal gek bent van een nummer kan je hem (welliswaar tegen betaling) downloaden. Best een handige site dus!

Dansende Maïzena

dansendemaizena
Het enige waarvoor ik maïzena gebruik is om te koken. Maar er zijn altijd van die mensen die er hele andere dingen mee doen. Soms vraag je je wel eens af wat het nut hiervan is. Ikzelf ben blij dat hij er mee is gaan experimenteren, want zo krijg je toch wel weer leuke beelden.

Mijn Lekkerste Foto

MijnLekkersteFoto.nl
Nu ook gratis chatten op Mijnlekkerstefoto.nl De site waar singles en contactzoekenden elkaar treffen. Maak nu tevens kans op 1000 euro bij uw inschrijving (dit kost u slechts 1 minuutje) of maak kans op een Nintendo Wii game console wanneer u een foto plaatst met de tekst "DE LEKKERSTE". Kijk snel!

Hard Bass 2009

Hard Bass 2009
Afgelopen zaterdag 14 februari was het dan zover in het Gelredome te Arnhem. Echte hardbass fans konden zich opmaken voor de allereerste editie in het Gelredome, een van de grootste indoorhallen van NL. Ik heb voor jullie een videoregistratie van het event en ook nog de officiele aftermovie mocht je er niet bij geweest zijn. Hakkuh!

Lazy

Lazy
Het nummer "Crazy" was voor Gnarls Barkley's de definitieve doorbraak naar het grote publiek en alhoewel hij daarna ook nog wat nummers heeft uitgebracht, het succes van 'Crazy' heeft hij nog niet kunnen evenaren. Dit "Lazy" is een parodie die erg goed gelukt is en o zo herkenbaar door Not a Banana!

La Princesse

la princesse

XS4ALL laat oude tijden herleven!

XS4ALL Laat Oude Tijden Herleven! Pong!
Kent u het nog? Pong. Het allereerste digitale spel, dat gespeeld werd op de Atari spelcomputer. En Pong bestaat nog steeds! XS4ALL blaast het spel nieuw leven in door de lancering van een 3D-versie. In de maanden februari en maart 2009 krijgen nieuwe klanten bij XS4ALL een jaar lang opvallend veel voordeel bij ADSL. De actie wordt gevierd met deze legendarische game! Kunt u het nog?

Retro is ok!

rutger leert stappen
Toen ik voor het eerst van Rutger Castricum hoorde, was dat niet door de website Geen Stijl, maar door zijn programma "Rutger leert stappen". Ik heb er altijd met veel plezier naar gekeken en nu ik er weer eentje terug zie tovert het gelijk weer een big smile op mijn gezicht. Toch wel jammer dat hij hiermee gestopt is.

Louis gaat op bezoek bij....

louis
Louis is een reporter bij de BBC en vraagt zich af hoe het toch komt dat mensen andere mensen veroordelen op hun ras, kleur, denkwijze, etc, zonder dat ze deze mensen persoonlijk kennen. Ik heb even een poosje gekeken, maar mijn bek viel open! Ik kan er met mijn pet niet bij dat mensen op deze manier denken en leven.

Quest for G

Quest for G
In de advertisingwereld is er nog steeds weinig te merken van een kredietcrisis. De ene commercial ziet er nog gelikter uit dan de ander en virals vliegen ons ook nog steeds om de oren. Dit is de laatste van Gatorade waarin we terug gaan naar het jaar 711 A.D. waarin we opzoek gaan naar de Holy G.

Hemlock

Hemlock
Deze 3d animatie werd gemaakt door ene Tyson Ibele uit New Zealand die dit maakte in zijn schoolvakantie. In Hemlock zien we een ontdekkingsreiziger die op zoek is naar de bron van de eeuwige jeugd maar vindt iets heel anders. Ik heb er maar één woord voor, respect!

Mims - Move

Mims - Move
In de nieuwe videoclip van Mims zie we een mooie animatie gemaakt door Keith Schofield. Het nummer vind ik persoonlijk minder maar de videoclip is zeker eventjes het bekijken waard.

Yankee Gal [updated]

Yankee Gal
Deze animatie / shortfilm Yankee Gal gemaakt door Celine Desrumaux, Gary Levesque, Antoine Perez en Francois Pons is nog niet helemaal af maar ik heb al wel alvast een 30 seconden durende teaser gevonden. Op de website kan je nog 4 kleine stukjes bekijken en ook staat er een artwork gallerie. Hier alvast de teaser van Yankee Gal. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Update : De volledige film staat inmiddels online!

13-jarige papa

papa
Op de foto's lijkt hij wel 8 jaar in plaats van 13 jaar, zo'n babyface heeft hij. Maar vergis je niet, ook deze babyface heeft sex! Beetje jammer dat hij het zonder condoom doet, want voor je het weet ben je als babyface vader en moet je heel snel, maar dan ook heel snel volwassen worden.

Brotron

brotron

RCCooler

rccooler
Deze commercial is eigenlijk te erg voor woorden, maar dat maakt hem dan juist wel heel erg grappig! En het ergste is dat ik er nog in geloof ook dat er zulke mannen op deze aardbol leven.

XIII - The Conspiracy

XIII
Tegenwoordig kan menig filmproducent jaloers zijn op het budget wat bijvoorbeeld een serie als 24 heeft. Ook mini-series zien er steeds beter en mooier uit. Op 17 februari ligt er in de videotheek de 4 uur durende mini serie XIII, wat een beetje een mix is tussen de Bourne Identity en 24. De eerste vrouwelijke president van Amerika wordt doodgeschoten, een complot is geboren. In de hoofdrollen, Val kilmer en Stephen Dorf, hier meer info.

Hide and Seek

Wat een schattig bolletje wol zijn die jonge ijsbeertjes toch. Maar zodra ze groter worden kunnen ze heel veel schade aanrichten hoe aandoenlijk ze er ook uit zien. Wees daarom slim en ga geen verstoppertje met ze spelen, maar ga gewoon veilig in de auto zitten als je de kans krijgt!

Zune

Zune
Toen duidelijk werd dat het succes van de iPod niet zomaar een hype was, kwam Microsoft met concurrentie in de vorm van de Zune. Maar ondanks leuke features is het ding tot op heden nog niet echt een succes. En dat is waarschijnlijk nog zacht uitgedrukt, want zelfs een dief laat 'm links liggen....

Nature's Roar

Nature's Roar
Wij van Useloos zijn dol op kleine animaties. Zo stuitte we vandaag op 'Nature's Roar', het verhaal over een kleine jongen die toevallig een illegale lozing chemisch afval ontdekt, met alle gevolgen van dien.

Escape From City 17

Escape From City 17
Nog een animatie van De Purchase Brothers dit keer een tribute aan het spel Half Life waar deze animators een grote fan van zijn. Dit is alvast deel 1, zodra er een vervolg komt zal ik deze post nog updaten.

Mimic Octopus

Mimic Octopus
De Indonesische Mimic octopus, Thaumoctopus mimicus, werd eigenlijk pas in 1998 ontdekt vlak voor de kust van het Indonesische eiland Sulawesi. Deze octopus is het eerst bekende soort dat de karakteristieke eigenschappen of de vorm van meerdere andere diersoorten kan aannemen. Zo kan hij zich bij gevaar voordoen als een zeeslang of bijvoorbeeld een grote krab.

Coke Invasion

Coke Invasion
Dit is een showcase van de Purchase Brothers, David and Ian Purchase zijn 2 commercial directors uit Seattle en zijn onder andere verantwoordelijk voor The 5th Rangers en short movie uit 2005. In deze clip, Coca Cola blikjes die een invasie van de de aarde lijken voortebereiden.

Love Hurts

Love Hurts
Morgen is het dan weer zover, Valentijnsdag. Cupido doet momenteel dagelijks zijn ronde om zijn liefdespijlen op de juiste mensen af te schieten. Hij doet aardig zijn best, maar toch blijft het lastig mikken zo'n pijl en boog.

Opera

Opera
Wij van Useloos proberen graag een steentje bij te dragen aan jullie algemene ontwikkeling en daar hoort natuurlijk ook opera bij. Nou is dit geen saai stuk opera waar je bij in slaap valt maar een grappige zwart wit clip gemaakt voor Skychannel. Largo al factotum is een aria van The Barber of Seville door Gioacchino Rossini en waarschijnlijk bij iedereen beter bekend als Figaro. We zien een kapperszaak met daarin een medewerker die het aan de stok krijgt met het haar wat hij moet opvegen.

Power Of Dreams

Honda Power Of Dreams
Het aantal fabrikanten die echt met geweldige commercials komen zijn op één hand te tellen. Eén daarvan is Honda met deze klassieker 'Power of Dreams'.

The battery menace

Lege batterijen horen natuurlijk thuis in de daarvoor speciaal bestemde afvalbak, toch gebeurt dat lang niet altijd. In deze clip wordt toch echt aangedrongen dat wel te doen anders zouden er weleens hele rare dingen kunnen gebeuren.

Nieuwe Uri Geller?

magier
Voor de ware magiërs moet je natuurlijk bij sommige topmanagers in het bank- en verzekeringswezen zijn. Met het grootste gemak kunnen zij miljarden laten verdwijnen (verdampen in vaktaal) zonder dat iemand er ook maar een cent van terugvindt. Maar onder deze toplaag bevindt zich nog een heel aantal niet onverdienstelijke magiërs als bijvoorbeeld deze nieuwe Uri Geller.

Dolphins

Dolphins

Stupid Fucking Box

sony
Hadden ze eerst al de primeur van de MacBookWheel, nu komen ze met de nieuwste gadget van Sony. The Stupid Fucking Box. Speciaal gemaakt voor de mensen die graag hun geld weggooien en gefrustreerd willen worden van een apparaat dat niet werkt!

Float

Float
Flogging Molly is een Amerikaanse folkband met Ierse roots. In de afgelopen jaren zijn de mannen en vrouw onder meer te zien geweest op de popfestivals Pinkpop, Lowlands. Voor hun laatste single "Float" hebben ze een beroep gedaan op Karni & Saul van Flynn Productions om de videoclip te maken. De clip laat een vermoeide en fragiele karakter zien die een reis maakt van de stad naar de zee wat hem duidelijk doet opknappen.

Skittles Vodka

Skittles Vodka
Het is tegenwoordig schijnbaar erg populair om Skittles met vodka te mixen waardoor je vodka krijgt met een smaakje. Wanneer je de gekleurde snoepjes dan ook nog per kleur in één fles doet, heb je ineens vijf soorten vodka. Hier een uitgebreide instructie pagina.

Stoneage Assassin

Stoneage Assassin
Een gang heeft je dochter ontvoerd en houdt haar gevangen in het dorp waar ze wonen. Jouw missie is het om als 'n echte sluipschutter de gangleden één voor één te doden, je hebt daarvoor een kruisboog. Lees de instructies voor elke level telkens goed en laat me weten in de comments hoe ver je bent gekomen. Game on!

Micro Art

Micro Art

Hollands Talent!

hollandstalent
Dat Holland veel zangtalenten heeft moge duidelijk zijn. Maar niet al het talent komt uit het paling dorp Volendam. Hanneke en Jaap kunnen er ook wat van! Hanneke de Jong doet de zang/gitaar en Jaap Berends zit op de bas. Klinkt goed!

Mijn Lekkerste Foto

MijnLekkersteFoto.nl
Nu ook gratis chatten op Mijnlekkerstefoto.nl De site waar singles en contactzoekenden elkaar treffen. Maak nu tevens kans op 1000 euro bij uw inschrijving (dit kost u slechts 1 minuutje) of maak kans op een Nintendo Wii game console wanneer u een foto plaatst met de tekst "DE LEKKERSTE". Kijk snel!

Totem Destroyer 2

Totem Destroyer 2
Een soort van blokkendoos maar dan anders dit Totem Destroyer. Het is de bedoeling dat je de beelden die bovenop staan elke keer veilig laat landen op een donker blok. Er zijn verschillende soorten blokken en dat wordt uitgelegd in de intro, er zijn zo'n 100 verschillende velden dus voorlopig hoef je je niet te vervelen.

A Thousand Words

A Thousand Words
De uitspraak 'een foto zegt meer dan duizend woorden' kennen we ongetwijfeld allemaal. Op basis van die gedachte werd de short movie 'A thousand words' gemaakt.

Radiohead @ Grammy's

Radiohead @ Grammy's
Radiohead is een alternatieve rockband uit het Engelse Oxfordshire, deze 5 mans formatie heeft ondertussen zeven albums uitgebracht en meer dan 25 miljoen platen verkocht. Dit weekend stonden ze op het Grammy Award Gala en speelde daar samen met de USC marching band, live & direct het nummer 15 steps.

RadiologyArt

radiologyart

Geen cent teveel hoor!

zeeuwsreizen
Balkenende heeft gelijk, de financiële crisis vraagt om onorthodoxe maatregelen. Ook voor de moderne treinreiziger! Internet in de trein? Ben je gek, joh? Nee, de prijsbewuste treinreiziger reist met een minimum aan comfort tegen de meest voordelige prijs: gratis!

Amy Bennett

amy bennett
Nee, we hebben geen Madurodam week op Useloos Rick13, al doet het plaatje het wel vermoeden. Maar dit zijn olieschilderijen van Amy Bennett. Ik vond ze zo knap geschilderd dat ik ze jullie niet kon onthouden. De foto's zijn jammer genoeg vrij klein voor het mooie, maar toch krijg je een heel duidelijk beeld van haar schilderkunsten.

Tongue and cheeks

tonque and cheeks
In de shop bij zo'n beetje elk benzinestation is tegenwoordig wel het nodige aan erotische lectuur en filmmateriaal te koop. Maar mocht je ooit in de verleiding komen om een boekje of dvd mee te nemen, is het misschien verstandig om nog even aan deze clip te denken.

Toon Time

Toon Time, Yosemite Sam
Op verzoek van Rick13 hebben we vandaag in de ToonTime een kleine ode aan Yosemite Sam. Sam is een geanimeerd cartoon figuurtje uit de Looney Tunes en Merrie Melodies series van cartoon producent Warner Bros. Hij maakte zijn televisie debuut in de cartoon Hare Trigger uit 1945. Vandaag 3 cartoons van Yosemite Sam en Bugs Bunny, we beginnen in 1948 met "High Diving Hare" wat de 5e cartoon was waar Sam in zat. In "Ballot Box Bunny" uit 1950 neemt Sam het als politicus op tegen Bugs Bunny en als bonus heb ik ook nog uit 1952, "14 Carrot Rabbit" waarin de altijd vrolijke Bugs de arme Sam weeral te slim af.

Project: Toothpicks in my Beard

Project: Toothpicks in my Beard
Nadat deze George ene "Beardpick" zo'n 2000 tandenstokers in zijn baard zag steken dacht hij: dat moet ik ook proberen maar niet zonder Beardpick's record te breken. De bedoeling was eigenlijk een baard met 3000 tandenstokers maar hij blijft helaas hangen op 2222. Kan iemand dat beter ?

Little people [4]

littlepeople4

Guitar: Impossible

guitar impossible
Sommige muziek is speciaal geschreven voor een bepaald instrument. Maar dat wil niet zeggen dat het niet op een ander instrument te spelen is. Dat laat deze jongeman zien. Hoe lang hij ermee bezig geweest is? In zijn eigen woorden :"Over 1000 cuts. 6 hours of guitar tabbing. 1 hour of shooting. God knows how much editing. I know. I was bored." Wat een muzikant!

Retro is ok!

jiskefet
Jiskefet heeft al mooie dingen gemaakt. En 1 ervan is natuurlijk debiteuren crediteuren. Ik had pas al de aflevering van stiften gepost. En omdat deze in goede aarde gevallen is heb ik nu de aflevering van Rampenplan. Daar waar 'Storm in een glas water' uit het plafon komt knallen en waar Edgar verteld over de constatering op de korfbalvereniging. | Deel 1 | Deel 2 |

Guns

Guns
Van wapentuig wordt niemand echt vrolijk behalve de fabrikanten die ze maken. Deze zelfde fabrikanten hebben in de Amerikaanse politiek zoveel medestanders dat er van een strengere wapenwet of zelfs een geheel wapenverbod ook in deze presidents periode waarschijnlijk geen sprake zal zijn. Toch is dat nodig als je ziet hoeveel wapengerelateerde slachtoffers er jaarlijks vallen, en ook een verdwaalde kogel kan verkeerd uitpakken.

Eyebrow Dance Spoof

Eyebrow Dance Spoof
Konden we vorige week nog genieten van de laatste commercial van Cadburry's melkchocolade met twee kinderen die een leuk trucje konden met hun wenkbrauwen. In deze commercial voor een botox merk proberen twee volwassenen iets soortgelijks maar dat lijkt toch allemaal iets lastiger als je gezicht niet meer uit de plooi komt.

Little people [3]

littlepeople3

Just a Commercial

commercial
Voor een commercial word er toch wel behoorlijk wat audities afgenomen en dan zoek je natuurlijk de persoon erbij die het of het beste doet of die er goed bij aansluit. Dat is in deze commercial goed gelukt!

Power Dance

Power Dance
We weten allemaal dat we zuinig om moeten springen met onze kostbare energie. Hoe handig zou het zijn als de disco bezoekers ook de disco van stroom zouden voorzien puur en alleen door te dansen. Ik zeg een mooi idee.

Cooler Master Jumpstart

Cooler Master Jumpstart
Heb je per ongeluk op je werk je koplampen laten branden en wil je auto niet meer starten. Bij gebrek aan startkabels trek je gewoon een pc uit het kantoor van je collega. Voor je het weet ben je weer op weg.

Conspiracy of Silence

Conspiracy of Silence
Dit verhaal lijkt net een filmscript als je het welbeschouwd, en heeft tevens een beetje weg van de zaak Dutroux in Belgie. Het gaat in dit geval over "The Franklin child prostitution ring", een kinder prostitutie netwerk in Omaha, Nebraska. De verdachten waren in deze zaak hoog geplaatste ambtenaren en de FBI ging de zaak onderzoeken nadat er verschillende getuigen op mysterieuse wijze verdwenen en andere zelfs vermoord werden. Hier de documentaire die ooit gemaakt werd voor Discovery Channel maar verboden werd om uit te zenden in de USA.

Little people [2]

littlepeople2

MUTO

MUTO
Is een wallpainted animatie, gemaakt door Blu en geproduceert door Mercurio Film. De beelden komen overigens uit Buenos Aires en Baden te Argentinië.

Bill Gates - Change the World

Bill Gates - Change the World
Nadat Bill Gates bij Microsoft een stapje terug heeft gedaan heeft hij zich met hart en ziel op zijn grootste hobby gestort, de wereld een betere plek maken. Met zijn filantropische instellingen geeft hij jaarlijks zo'n 5 miljard dollar weg aan goede doelen. In deze passionele en grappige toespraak voor TED van 18 minuten heeft hij voor ons 2 belangrijke vragen.

Self Defense

Self Defense
Hoe vervelend het ook is, het wordt met de dag gevaarlijker op straat. Voor vele een reden om een cursus zelfverdediging te volgen. Dan ben je tenminste goed voorbereid als je plotseling oog in oog komt te staan met het kwaad.

De Revolutie van Muziek

mp3
Net als de mobiele telefoons en de video's, maakt ook de muziek een revolutie door in een vrij korte periode. Zo begonnen we met een grammafoonplaat, daarna de langspeelplaat, toen kwamen de cd's en tegenwoordig heeft iedereen zijn muziek wel als mp3 op zijn mp3speler staan. Deze plaatjes geven dat mooi weer!

Little people [1]

littlepeople

GrafiekMuziek

grafiekmuziek
Met de kredietcrisis zie je een hoop grafiekjes dalen, zeker op de beurs. Ook zijn er grafieken die stijgen zoals de cijfers van werkeloosheid. Als je de grafieken volgt met wat muzieknoten dan kan er een leuk deuntje uit ontstaan. En dat is wat Songsmith van Microsoft doet.

US Electric

US Electric
Op Mtv starten ze a.s. zondag 8 februari met een heuse Collegehumor.com televisie programma een spin off dus van de website die al jaren toonaangevend is qua eigen kleine filmproducties. Meestal zijn het humoristische clips of zoals nu een zelf bedachte commercial over een electriciteits bedrijf waarvan het personeel niet echt heel erg bekwaam lijkt.

Inloopkoelkast

Heineken inloopkoelkast
Je kan hem nauwelijks gemist hebben de afgelopen maanden; De Heineken inloopkoelkast commercial. Maar voor de klussende bierliefhebber hoeft dat moois natuurlijk geen droom te blijven...

Nature 4

Beautiful Nature

National Carrot Day!

Ik heb het nooit geweten maar 3 februari is dus Nationale Wortel dag, tenminste in de UK. Nou zijn wortels natuurlijk gezond en goed voor je huid maar er hoort ook een heus lied bij waarin een aantal dansende en zingende wortels ons een Happy National Carrot Day toewensen.

Retro is ok!

stiften
Stiften, ken je het kaartspelletje nog van onze Jos en Edgar? Toen ik die uitzending zat te kijken dacht ik nog, zo blond als ik ben, dat het om een bestaand kaartpel ging. En dus probeerde ik te volgen hoe Jos Edgar het spel uitlegde. Dat was natuurlijk gekkewerk en later begreep ik waarom!

Reload

gun
Heel veel dingen kan je goed onder de knie krijgen, als je maar goed oefent. Dat zie je bijvoorbeeld al bij de Wereld Kampioen Guitar Hero, maar of de dingen die je zo goed onder de knie heb dan ook handig zijn in het werkelijke leven is de grote vraag.

Rise of the Pookas

Rise of the Pookas
Het zelf maken van trailers voor films die nooit in productie genomen gaan worden lijkt steeds populairder te worden. Kwam je vroeger nog weleens een mashup trailer tegen van 2 films gepropt in 1 trailer. Vandaag de dag met al die videobewerkings software kan je vrij eenvoudig je fantasie de vrije loop laten. Vandaag Dig Dug in Rise of the Pookas.

Amazing Sunsets

Amazing Sunsets

Toon Time

Toon Time
Speedy Gonzales verscheen voor het eerst in 1953. In deze eerste versie was Speedy gemener, magerder en had hij een opvallende gouden tand. In 1955 kreeg hij zijn definitieve vorm in de cartoon Speedy Gonzales "de snelste muis van Mexico" een tekenfilmpersonage uit de cartoonreeks van Warner Brothers. Hier zien we Speedy Gonzales in "Tobasco Road" uit 1957 en hier nog eentje van diezelfde snelle muis in de cartoon "The Pied Piper of Guadalupe".

Meer of andere cartoonhelden ? Drop het in de comments!

Moment van de Waarheid

Moment van de waarheid
Wie het programma "Het Moment van de Waarheid" kent, zal dit commentaar van Erik-Jan Rosendahl vast gedacht hebben toen hij deze aflevering op de bank zat te kijken. Maar Erik-Jan Rosendahl zet zijn hersenspinsels hierover gewoon even op band voor u.

Google Latitude

Google Latitude
Big brother is watching you! Zo'n gevoel krijg ik bij de nieuwste dienst van Google. Met Google Latitude kun je op je mobiel via GPS kijken waar je vrienden uithangen. Handig? Wat denken jullie?

Oiligarchy

Oiligarchy
In deze game gaan we opzoek naar olie om zo uiteindelijk een heuse Oiligarch te kunnen worden. Je hebt de mogelijkheid om ja-knikkers en olieboorplatformen te plaatsen maar doe dat wel nadat je uitgebreid de grond hebt onderzocht. In de tussentijd lopen de jaren door en zijn er ook elke 4 jaar verkiezingen waarbij je als Oiligarch natuurlijk wel de juiste kandidaat moet ondersteunen die je zakelijke belangen beschermt. Veel succes met dit spel, highscores of comments hoor ik graag.

Mijn Lekkerste Foto

MijnLekkersteFoto.nl
Dé lekkerste contactsite, dagelijks lekkerder maar nu ook nog veel leuker! Kom nu ook GRATIS chatten op Mijnlekkerstefoto.nl en bekijk de lekkerste foto's van de leukste singles, swingers en contact zoekende mensen of zend ze een privébericht.

Engelse Mama appelsap

touchmybody
Eventjes geleden lieten we 2 compilaties zien van een radioitem, mama appelsap. Daar worden Nederlandse woorden herkent in een Engels liedje. Maar zoals deze zanger 'Touch My Body' zingt, lijkt het liedje ineens een totaal aflevering van een Engelse Mama Appelsap.

Ten Thousand Pictures Of You

Ten Thousand Pictures Of You
We hebben al aardig wat stop motion filmpjes voorbij zien komen hier op Useloos. De één net wat kunstiger dan de ander. Eén ding is zeker, 'Ten Thousand Pictures Of You' behoort tot de beste uit zijn soort.

Online news 1981

Online news 1981
NU.nl is een Nederlandse nieuwswebsite die we eigenlijk allemaal wel kennen en/of bezocht hebben. Het lijkt ondenkbaar dat we ooit zonder 24/7 internet nieuws konden maar toch bestaat deze NL nieuwssite pas 10 jaar en was online nieuwsberichten bekijken 30 jaar geleden nog verre toekomstmuziek. In deze documentaire uit 1981 werken ze nog met modems en inbelverbindingen.

Super Bowl Commercials

Super Bowl Commercials
Hoewel de Super Bowl inmiddels tot een einde is gekomen wil ik graag nog even terugkijken naar alle geweldige Super Bowl commercials die stuk voor stuk een behoorlijk vermogen hebben gekost. Hier een compleet overzicht.

Spion Van Oranje

Spion Van Oranje
Vanaf donderdag 5 februari is van de makers van Alles is Liefde en Vet Hard de nieuwe actiekomedie Spion van Oranje in de bioscoop! Als Nederland wordt bedreigd door de terroristische tweelingbroer van de onhandige couturier Francois van Vliet, is Francois de enige die ons kan redden.In de hoofdrollen: Paul de Leeuw, Najib Amhali en Jennifer Hoffman en nog veel meer bekende Nederlanders. Ga voor meer info, trailers, extra's en nieuws snel naar de website.

meer zien

Beach Art

Beach Art
Creativiteit kent vele vormen. Zo kan je op het strand jezelf heerlijk uitleven met zand. Vandaag geen standaard zandkastelen, maar echte kunstwerken.

Rodel IJsbaan

slee
Vandaag zou het gaan sneeuwen, maar ik heb niks gezien! Beetje jammer, want als er nu voldoende gevallen had, had ik toch ook wel een baan zoals deze in mijn achtertuin gemaakt. Alhoewel, dan moet ik eerst zorgen dat mijn achtertuin groot genoeg is natuurlijk.

Test Test

vliegtuig
Als je op vakantie gaat naar een ver land, stap je over het algemeen met een gerust gevoel een vliegtuig in. Maar alle dingen die aan/op/in een vliegtuig zitten zal getest moeten worden. En zo ook de grote motoren die eronder hangen. Dus bij het testen komen ze erachter of ze geschikt zijn of niet.

Killing a Child

Killing a Child
We hoeven er niet om te liegen, we hebben allemaal weleens te hard gereden. Kijk je naar dit soort spots dan bedenk je je de volgende keer wel 2x voordat je weer dat ene achteraf gelegen weggetje met 100km per uur neemt.

Year One

Year One
In de nieuwe film van Jack Black die op 19 juni 2009 in premiere gaat, gaan we eventjes terug in de tijd en dan wel naar het jaar 1. In deze film spelen Jack en Michael Cera twee luie jagers die verstoten zijn door hun volk, ze gaan op een reis door de oude wereld in deze komedie. Tijdens de Superbowl break kon je een teaser zien en de trailer kan je hier bekijken.

Food Patterns

Food Patterns
Lekker eten kunnen we allemaal wel waarderen. Maar wist je dat sommige groente en fruit goed zijn voor bepaalde lichaamsdelen? Zoals moeder vroeger al zei 'Eet je wortels, want die zijn goed voor je ogen. Heb je wel eens een konijn met een bril gezien?' Laat ze nog gelijk hebben ook.

World's Smallest Grand Piano

World's Smallest Grand Piano
Altijd al een piano willen hebben maar nooit echt de ruimte gehad om zo'n gevaarte in je huis te plaatsen ? Geen nood ! Uit Japan komt nu de oplossing namelijk, werelds kleinste grand piano, die volledig werkt en klinkt als een echte piano. De afmetingen van deze piano zijn 25 cm breed bij 18 cm hoog en kan je desnoods op de vensterbank kwijt.

Rocket Man

Rocket Man
Een meisje bladert wat in haar popup boek waarin een man samen met zijn aapje de hoofrol in spelen. De twee vervelen zich wat omdat er eigenlijk nooit iets in het verhaal verandert. Dan vatten ze het idee op om een raket te bouwen om naar de maan te vliegen.

Human PacMan

human pacman
Als ik zeg Japanners en spelletjes, dan denk je al snel aan de meest bizare spelletjes die ze in hun tvshows op de buis brengen. Maar ook op het toneel kunnen ze er wat van. Al is deze menselijke pacman niet echt bizar, maar vooral goed bedacht!

Auto v.s. Huis

autootje
Je zou denken dat dit een of andere reclame stunt is van een autoschadebedrijf, maar niks is minder waar. Deze bestuurder is waarschijnlijk de macht over het stuur verloren en zo doende op deze plek beland. Beetje jammer dat ze niet laten zien waar hij vandaan kwam, want ik zie niet echt een schans waarmee je dit resultaat kan krijgen.
volgende
vorige