Our Wonderful Nature

Our Wonderful Nature
De waterspitsmuisjes lijken liefdevolle dieren. Dat is gedeeltelijk waar. Tijdens de paringsperiode veranderen deze makke beesten in meedogenloze vechters. Zie de korte animatie 'Our wonderful nature'.

Bike Design

Bike Design
Of je het nou hebt over auto's of motoren, dagelijks zitten er mensen achter de tekentafel om nieuwe ideeën uit te werken. Zelfs fietsen worden niet vergeten. En ik kan je zeggen. Ik vind hem geslaagd.

Spin

Spin
Erg apart deze link naar een site waar een zittend mannetje allerlei vreemde zaken beleefd als je maar op het rond draaiende mannetje blijft drukken. Best knap gemaakt deze flashsite met leuke animatie.

Hier meer.

Brown Brontosaurus

Brown Brontosaurus
Als je een tuin hebt met een mooi gazonnetje dan weet je ook hoe het is om dat zo afentoe eens te maaien, vooral in de zomer is dat vaak nodig. Met deze Brown Brontosaurus kan je niet alleen je gras maaien, nee ook als er een boompje hier en daar in de weg staat draait deze koning der maaiers zijn hand er niet voor om.

Rhino

rhino
Toen Bokito ontsnapte was er eigelijk geen senario hoe zo'n beest te vangen. Voor mensen zijn er altijd calamiteiten oefeningen, maar voor dieren niet. Tot nu! In Japan doen ze even voor wat je moet doen als er een neushoorn ontsnapt.

Beat City

Beat City
Patrick had net al een leuk modelletje van Sony Ericsson aan jullie laten zien, maar wat dacht je van deze Walkman phone die mij eigenlijk meteen deed denken aan een ipod. Een erg mooi ding dus, al komt het nog steeds niet in de buurt van de iphone, deze w350 is trouwens al eventjes te koop in Nederland en AT&T maakte er een mooie commercial bij voor de USA.

Pssst Snuifje ?

Pssst Snuifje ?
Drugs zijn niet goed voor een mens als je de onderzoeken mag geloven wat we voor het gemak maar eventjes doen. Natuurlijk zijn er ook vrachten mensen die nog nooit drugs hebben uitgeprobeert en speciaal voor die mensen die misschien toch wat nieuwsgierig zijn is er nu deze pagina waar je toch echt het gevoel hebt dat je onder invloed bent. Leuk gemaakt!

Sony Ericsson XPERIA X1

Sony Ericsson XPERIA X1
De Sony Xperia X1 is nu verkrijgbaar in Nederland. De X1 is een unieke arc slider-telefoon in een schitterende, strakke metalen behuizing. 9 panels bieden direct toegang tot bijbehorende applicaties. Doordat de gebruiker de 9 panels zelf inricht, kan hij zijn X1 compleet afstemmen op zijn eigen gebruik. De overige functies en eigenschappen staan volledig in het teken van alles-in-één multimediagemak. Hier de beelden.

Skills

bekertjes
Het is altijd leuk om iemand uit te dagen met een spelletje. Het is vooral populair onder de mannen om te laten zien wie hier de echte vent is. Dit spelletje gaat niet om krachtmeting, maar meer om vaardigheden en uithoudingsvermogen.

Talking robot

robot
De techniek gaat sterk vooruit en zeker wat robots betreft. Simpele robots worden soms al gebruikt voor mensen met een lichamelijke handicap, maar zoals deze robot praat en beweegt is toch wel de toekomst. Misschien een partner robot ipv je inschrijven bij allerlei dating sites?

Win kaarten ExPornStar!

halloweenusl
Vrijdag 31 Oktober a.s. is het weer zo ver. Dan gaan we weer een ExPornStar feestje vieren. Dit keer in Zenith te Venray. Jij kan er bij zijn want Useloos geeft weer 2 setjes van 2 kaarten weg. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar froukje@useloos.com met als titel: "ExPornstar Halloween", want dat is dit keer het thema, en tevens de dresscode.

Retro is ok!

hansteeuwen
Dit keer een retro met Hans Teeuwen. Hier een stukje uit zijn show "Dat dan weer wel" over een tekening die een kind gemaakt heeft. jammer dat hij gestopt is als cabaretier in de theaters. Maar voor de echte fans heeft hij wel nog zijn website gevuld met zijn eigen humor.

Banpo Bridge

Banpo Bridge
De Banpo brug in Seoul Korea heeft pas een kleine facelift gekregen. Niet echt interessant zou je zeggen, maar de ingebouwde verlichte fonteinen zijn zeker bijzonder te noemen. Zie hier de beelden.

Halloween

helloween
Vrijdag is het Halloween. Hier waar ik woon doen ze er niet zo heel veel aan, maar voor de zekerheid zorg ik toch maar voor wat snoep in huis. Stel je voor dat je 2 van die kleine kids met een rode neus voor je deur heb staan die moeilijk gaan doen omdat je geen snoep in huis heb. Mij niet gezien! Dat risico loop ik liever niet.

Pepsi

pepsi
Grote merken die al jaar en dag bestaan, pimpen regematig hun logo en imago. Ze zullen wel mee moeten met de tijd anders komt niemand het 'oud bollige' product. Zo hebben ze Pepsi Max een extreem imago gegeven.

Rapsody

Rapsody
Geinige commercial hier voor een online Amerikaans radiostation waarin ze op een leuke en originele manier laten zien dat ze echt allerlei verschillende muzieksoorten spelen. Helaas voor ons is dit radiostation buiten de USA niet te beluisteren.

Shorttime Memory Checker

Shorttime Memory Checker
De laatste tijd hoor je niets anders dan dat alcohol en soft drugs zo slecht zijn voor je korte termijn geheugen. Zelfs één enkele pretpil kan er al voor zorgen dat je blijvende hersenbeschadiging op loopt, getuige ondertekende. Mocht je dit nu eens willen checken dan is dit je kans, ga naar deze pagina en test je korte termijn geheugen.

Freestyle

Freestyle

Finger Gun

fingergun
Iedereen maakt zijn hand wel eens tot een gun om een schietgebaar te geven. Maar wat nu als er echt een kogel uit kwam. Dan wordt het wel heel verwarrend en bloederig allemaal.

Acceptatie

althealien
Al is anders dan het menselijk ras, maar wil toch graag integreren in het Amerikaanse leven. Ondanks de tegenslagen lukt het hem toch om een geschikte baan te vinden waar die wel geaccepteerd wordt.

De Halloween trein

De Halloween trein
A.s. vrijdag is het dus zover, Halloween 2008. Nu is het al een paar jaar traditie om in Japan als westerling in een trein Halloween te vieren in de zogenaamde Yamanote trein. Japanners zijn er minder blij mee, maar dat mag de feestvreugde eigenlijk niet drukken. Hier de beelden van 2007 en hier ook nog een kleine uitleg over deze speciale trein.

AC/DC Excel

AC/DC Excel
De meeste mensen onder ons hebben wel Office op de PC staan. Nou kan je met Excel de meest mooie lijstjes maken, maar dat is nog niet alles. Zelfs videoclips behoren tot de mogelijkheid. Hier meer.

Trick Or Treat

Trick Or Treat
Nog een paar dagen en dan gaan er weer aardig wat kinderen verkleed de straat op om langs de deuren snoep te bemachtigen. Maar hoe reageren mensen als je als volwassene een week te vroeg bij ze op de stoep staat.

Youtube Smiles

Youtube Smiles
Een glimlach doet wonderen. Zo dacht Daniel Gardner ook toen hij mensen van over heel de wereld via Youtube vroeg om een filmpje van zichzelf in te sturen. En dit is het resultaat.

Wendy Vo

wendy vo
Vietnamees, Engels, Spaans, Chinees, Japans, Indisch, Arabisch, Portugees, Russisch en nog 2 talen. Dit meisje van 8 jaar oud spreekt ze allemaal. En niet alleen spreken, ook nog eens lezen! Oh en dan nog wat. Ze vind het leuk om piano te spelen.

World's biggest ball

strandbal
Het is bijna winter, dus eigelijk geen weer voor strandballen. Alhoewel, deze enorme strandbal is wel ontzettend leuk om mee te spelen ongeacht welk jaargetijde! Pas op dat je niet geplet wordt als je in je eentje eronder staat.

Das Super Talent

dassupertalent
We hebben al eens filmpjes gezien van de Amerikaanse en Nederlandse versies van deze show. Maar nu een Duitse. Vanessa is een meisje van 13 die de dakpannen van het dak afzingt. Dol enthausiast zijn ze als ze klaar is, maar ik vind dat ze eigelijk nog een beetje bijgeschaaft moet worden. Maar goed, ze is 13 en het zit er zeker in!

Je bent een Koe

Je bent een Koe
Geniale commercial hier van de Noorweegse mobiele telefoon operator NetCom, waarin een man per ongeluk zijn vriendin belt net als hij onderweg is in een soort van Noorweegse spraakverwarring.

Fable 2

Fable 2
Ik zat al een tijdje te dubben welke gameconsole ik nou eens zou kiezen. De playstation 3 of toch de Xbox 360, eindelijk ben ik eruit het gaat de Xbox worden want zeg nou zelf met spellen als dit Fable 2 heb je toch helemaal geen andere console meer nodig.

Release datum was overigens 24 oktober 2008!

Kick Flip

Kick Flip
In dit spelletje Kick Flip is het de bedoeling dat je gaat skaten en onder het skaten allerlei kunstjes uitvoert. Zo kom je onderweg een rail tegen waar je kan grinden met je board wat dan weer extra punten oplevert. Laat eventjes weten hoe je het er vanaf hebt gebracht in de comments.

Enceladus

Enceladus

US Navy

null
Het lijkt een beetje op wat dansmariekes doen in een optocht zo op het eerste gezicht, alleen gooien deze mariniers niet met stokjes maar met een geweer inclusief bajonet. Erg knappe routine die al wel eventjes op het internet staat maar die ik eigenlijk nog nooit gezien had.

Thriller A Capella

Thriller A Capella
De pop klassieker Thriller van Michael Jackson is vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. Toch moet ik zeggen dat creatieveling François Macré in zijn eentje een aardige prestatie neerzet.

Creative Lamps

Creative Lamps
De koude en donkere dagen komen eraan. Tijd om de lamp wat sneller aan te doen. Maar waarom hebben veel mensen van die standaard dingen in huis staan terwijl er zoveel moois te koop is.

Beatbox Girl

beatboxgirl
Cheryl is 18 jaar en komt uit Nederland. Ze is de beste nederlandse vrouwelijke beatboxer. Ik had nog nooit van haar gehoord, maar dat doet niet af aan haar kunnen. Enige nadeel van een vrouw is natuurlijk dat ze onzettend veel kunnen praten. Kom op meisje, laat eens wat horen.

Skating

skater
In elke stad of dorp staat wel een skatebaan onder het motto :" leuk voor de jeugd, dan hangen ze wat minder op straat". Allemaal leuk en aardig, maar vergeet vooral niet een goeie tandarts verzekering af te sluiten..

Waterdieren [2]

waterdieren

Yes Man

Yes Man, trailer, Jim Carrey
In eerste instantie denk je aan een film met de brothers als je deze titel ziet maar niets is minder waar. Het gaat hier namelijk over de nieuwste film van Jim Carrey. Over Jim Carrey valt eigenlijk niet zoveel te zeggen, je houdt van hem of je haat hem, voor mij geldt het eerste al sinds hij ooit eens Pet Detective was. Hier dus een trailer van zijn laatste film Yes Man, over iemand die geen NEE durft te zeggen, release date 19 december.

Sanne Hans

sanne hans
Sanne Hans, een leuke blonde, spontane meid met een beetje zelfspot. Misschien ken je haar nog van de slankie reclame. Ze heeft een nieuwe singel:"Just a Flirt" en brengt deze te gehore in de Wereld Draait Doorrrrrrrrr. Lekkere stem, leuke meid en een lekker nummertje.

Waterkoeler

waterkoeler
Je ziet ze steeds vaker, de waterkoeler. Op kantoor, in de wachtkamer, in de gang bij grote gebouwen. Het is natuurlijk ook erg verfrissend om een glaasje gekoeld water te pakken als je dorst heb. Goeie service zou je denken. Nou ik zo nog maar een keertje extra nadenken of je inderdaad een glaasje water pakt. Je weet immers maar nooit!

Odon

odon
Odon is een jongen die in zijn luchtballon (of was het een soort zeppelin) rondreist. Onderweg komt hij 2 steltlopers tegen die ruzie maken om een doos. En wat moet daar nou inzitten dat het een ruzie waard is.

Origami

geld
Je zou zeggen dat men met de credietcrisis voorzichtig is met geld uitgeven en/of het verspillen ervan. En toch zijn er dan nog mensen die zich blijkbaar helemaal niet storen aan een credietcrisis en vouwen hun bankbiljetjes tot hele mooie dingen.

Dieren Recycling

poesje
Als je huisdier doodgaat, kan je de dierenambulance bellen en dan komen ze hem ophalen. Zo ook als hij of zij aangreden is, komt de dierenambulance. In Amerika gaat het er net even anders aan toe. Daar hebben ze een heuse dierenvuilniswagen. Het zal je beroep maar wezen!

Waterdieren [1]

waterdieren

Guitar Hero

Nu ik heb eigenlijk sinds kort Guitar Hero ondekt. Best een lastig spelletje en al helemaal als ze van 3 kleuren naar 4 kleuren gaan. Het is erg verslavend en je hebt een lekker muziekje terwijl je bezig bent. Ik ben nog bij 3 kleurtjes, maar we geven niet op! Want als ik deze jongen van 9 zie, dan zal ik het toch ook wel moeten kunnen zou je zeggen!

Mario

mario
Elke keer als ik filmpjes zoals deze zie, kan ik het niet helpen dat ik aan deze geniale sketch van Buro Renkema moet denken. En zodra ik Meneer Henk Kamp op de buis zie, zie ik hem nog voordoen hoe dat deuntje van Mario gaat.

Chopsticks

chopsticks
In Japan doen ze de gekste dingen. Vage tvspelletjes, vage trucs en ook dingen maken van chopsticks. Je weet wel die stokjes waar ze mee eten. Ik zou zeggen :" Waar je zin in heb!". Maar hij had er zeker zin in en maakte er een heel werk van.

Mirror Mirror on the wall

spiegel
Spiegels zijn in zoveel soorten en maten te krijgen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Deze interactieve spiegel is zeker een aanradertje! Als ik zo'n ding thuis in de gang had hangen, had ik heel wat uurtjes op de gang gespendeerd. En dan niet als straf!

Halloween uitgelegd

Halloween uitgelegd
Alles wat je wilde weten of nog niet wist over Halloween wat volgende week vrijdag 31 oktober plaatsvind zie je in deze documentaire van 45 minuten.

Waterworld

waterworld

Retro is ok!

Klaas
Op verzoek van Rick13, laten we dit keer Klaas van der Eerden zien. Hij brengt "Altijd is Kortjakje ziek" op een geheel eigenwijze. Ik moet zeggen, hij doet het erg goed.

Cocaïne Fabriek

cocaine
Cocaïne, volgens het tvprogramma Undercover op elke hoek van de straat te krijgen. Maar hoe wordt dat spul nu eigenlijk gemaakt? Nou het is allemaal niet zo simpel als ik verwacht had. En dat er zoveel brandstof bij kwam kijken had ik al helemaal geen idee van. Zal de cocaïne nu ook duurder worden als de brandstof prijzen stijgen??

Is it a bird??

jumping
Als je vluchtig omhoog zou kijken, zou je denken dat het een vogel was. Maar het is een Base Jumper. Een vrij populaire sport, maar ook zeer gevaarlijk. Hier een aantal knappe staaltjes van Base Jumping.
Don't try this at home!

Lost - Seizoen 5

Lost - Seizoen 5, Trailer
Terwijl bijna alle series weer zijn hervat blijft Lost nog eventjes achter. Erg jammer want Lost is ook zo'n serie waar ik elke week weer naar uitkijk, helaas moeten we voorlopig nog eventjes wachten dus. Wel heb ik alvast de trailer voor seizoen 5 voor jullie, kijk maar eventjes mee.

MACs vs PCs

MACs vs PCs
Als reclame maker moet je haast wel trots zijn wanneer er mensen zijn die met je creaties zelf ook creatief bezig gaan. Zo ook deze Accident Factory een toneel groep die van de Mac's vs Pc's spotjes een heuse musical maakte.

Ring

ring
Nee, dit keer gaat het niet over de radioring. Maar meer over een vraag. Een doodnormale vraag die totaal verkeerd geinterpeteerd wordt. Echt een typische vrouwen reactie die volgens mannen een selectief gehoor hebben.

RadioRing 2008

radioring
Dat ik een trouw luisteraar ben van Rick van Velthuysen, schuif ik niet onder stoelen en banken. Morgen kan er weer gestemd worden op de Gouden Radioring 2008. Er zijn 3 genomineerden waaronder Midden In de Nacht Rick. Aangezien dit programma momenteel geen zender heeft, maar wel ontzettend veel fans, zijn ze een MIDRN promotie campagne begonnen.

meer zien

The Willy Waller

willywaller
Sta je ook altijd zo te tobben als je aardappels moet schillen? Dan is de Willy Waller echt iets voor jou! En dan nu er een erg irritante reclame voor maken die uitgezonden wordt op Tellsell.

Axe Dry

Axe Dry
Zeer mooie viral hier van Axe voor hun Axe dry spray. Het filmpje is verpakt als een nieuwsbericht en dat lijkt het in eerste instantie ook te zijn totdat er plots een supermanactige Axe figuur door het beeld vliegt die over zeer speciale krachten blijkt te beschikken.

Crazy Train

Crazy Train
Je kan de televisie niet aanzetten of het gaat er wel over hoe slecht het wel niet gaat met de economie en dat we op een recessie afstevenen. Niet zo raar dus dat je juist in deze tijd op de kleintjes let, en wanneer je dat doet kan zet dat best zoden aan de dijk zoals we kunnen zien in deze commercial van een supermarkt keten uit Noorwegen.

Eyes III

Eyes II

Cliff Diving

cliffdiving
Het leven zit vol risico's, maar sommige risico's kan je ook opzoeken. Of dat een slim plan is weet ik niet, maar het levert wel leuke en soms mooie filmpjes op. Zolang andere zo stom zijn om gevaar op te zoeken, blijf ik ze lekker posten. Zij liever dan ik.

Kleurpotloden

kleurpotloden
Kleurpotloden, wie heeft ze niet eens vast gehouden. Kleuren is vaak een van de meest favorieten bezigheden van de kleine kids onder ons. Maar je kan er meer mee dan alleen kleuren. Alleen heb je er nogal wat nodig!

Onbewoond Eiland

eiland
De herfstvakantie is bezig of voor sommige delen van het land alweer afgelopen. Het weer wordt guurder en natter. Ik wil gewoon zon! En al is het maar op een onbewoond eiland. Deze zijn te huur en te koop, voor welke ga jij?

Tales from the Far side

Tales from the Far side
Gary Larson's Tales from the Far side is een korte animatie film uit 1994 die zelfs nog de Grand Prix at the Annecy International Animated Film Festival heeft gewonnen. Het draait allemaal om het Halloween feest dat op 31 oktober a.s. gevierd wordt. Het animatie filmpje is overigens opgedeeld in 3 delen.

1 | 2 | 3

Air Racing

Air Racing

Ikea..

Ikea..
Het is de ultieme nachtmerrie van elke man. Op een zaterdag met de vrouw naar Ikea om meubels te kijken. Na anderhalf uur heb je eindelijk een plek gevonden voor je auto, en na een half uur bij de kassa sta je je dan met een doos die te groot is voor je auto weer buiten. Laten we maar niet beginnen over het monteren van die ellende..

Mac vs Pc

Mac vs Pc
Terwijl Microsoft nog steeds miljoenen aan advertising uitgeeft, en dan heb ik het nog niet eens over de productie kosten van de commercials zelf, denk aan een Seinfeld, doet Apple het met hun "Mac vs pc" campagne nog steeds erg goed. In de laatste 2 commercials in deze low budget serie wordt weer eens korte metten gemaakt met Windows Vista. Overigens werd deze posting gewoon geschreven op een Windows computer, uiteraard!

Bean Counter en The V word

Fun met Mc Cain

Fun met Mc Cain
In het laatste presidentiele debat ging John Mc Cain volgens vele over de schreef door zich op een gegeven moment als een clown te gedragen. Arme Mc Cain want in deze tijd van photoshop kan je dat eigenlijk beter niet doen, want dan zijn er altijd mensen die daar misbruik van maken zoals we kunnen zien op deze pagina met allerlei grappige gifjes en pix met een gefotoshopte Mc Cain en Obama in de hoofdrol.

Sittin' at a Bar

Sittin' at a Bar
Het weekend is nog maar net voorbij of we gaan de kroeg weer in. Dit keer online want in deze game is het de bedoeling dat je aan de bar blijft zitten terwijl je biertjes achteroverslaat. Balanceren doe je met de pijltjes en een biertje pak je met de spacebar.

Lehman Brothers

Lehman Brothers
Het lijkt allemaal een stuk rustiger als je de laatste berichten uit de financiele wereld mag geloven toch is er de afgelopen weken een hoop gebeurt in de bankenwereld. Zo was de gerenommeerde beleggingsbank Lehman Brothers een van de eerste banken die failliet ging waardoor er ineens een hoop managers op straat stonden. In deze clip vertelt een van die financiele whizkids zijn verhaal.

Shoes

adidas

Retro is ok!

najib
Sommige oude filmpjes blijven fasinerend, ondanks je ze al zo vaak gezien heb. Zo ook deze van Najib. Ik ben sowieso een groot fan van Najib Amhali en ik blijf hem erg kunstig vinden met de nummers/muziek die hij kan maken met zijn mond en wat techniek. We gaan even lekker Retro met Najib Amhali.

Hardcover & Paperback

paperback
Ook relaties van papier kennen hun dipjes. Zo gaat het goed en zo zit er een prive detective achter je aan. En dan loopt het meestal niet goed af. Hier een schitterende animatie van papier.

Teddyberen

beer
Sommige bruine beren zijn net teddyberen. Ze doen kunstjes voor eten en dat maakt ze erg aandoenlijk, maar eigelijk zijn ze gewoon zielig. Ik heb medelijden met ze en al helemaal als ze zo hutje op mutje zitten. Valt dit niet onder dierenmishandeling?

Waterval

waterval
De kerst en sinterklaas artikelen liggen alweer in de winkels. Dat doet ons herinneren aan het feit dat het bijna winter is. En om alvast in de stemming te komen heb ik een paar mooie winterse watervallen voor je.

World Animal Day

World Animal Day

Mug Shots

Mug Shots
Gepakt worden voor je foute daden is nooit leuk. Op het politiebureau vingerafdrukken laten nemen en dan uiteindelijk nog even een mooie portretfoto. Gelukkig heb je vanochtend je favoriete shirt aangetrokken.

Interactief

interactief
Als je hobby tekenen is maar ook nog photoshop je hobby is, dan kan je leuke dingen maken. Deze tekenaar heeft zich uitgeleefd en het resultaat mag er wezen.

The Moose

moose
Jagen, een van de grootste hobby's van mensen met blauw bloed. Maar de beesten waarop gejaagd wordt snappen er niks van. Want zoals deze eland al aangeeft, wat heb je gedaan om ze boos te maken zodat ze op je gaan schieten?

Work it out

workitout
Als ik wat mankeer aan mijn benen en genoodzaakt ben om met krukken te lopen, dan loop ik na 1 dag al met de blaren op mijn handen! Maar deze man is erg goed met krukken. Het lijkt wel of hij rolschaatsen aan heeft.

Palin as President

Palin as President
Sarah Palin de runningmate van Mc Cain heeft wel heel erg veel filmpjes en andere grappige internetsites opgelevert. Wat in het begin een meesterlijke zet leek lijkt nu voor presidents kandidaat Mc Cain een ware nachtmerrie te worden. Een leuke flash sites die ik tegen kwam is deze Palin as President waar je interactief alvast als Sarah zelf voor eventjes president mag wanen. Bonus : Election Parody 2008!

Postbode

mailman

WR: Kakkerlak eten

WR: Kakkerlak eten
Je moet er maar zin in hebben! Deze Travis Fessler weet het te presteren om maar liefst elf Madagascar Hissing Cockroaches in zijn mond te proppen en vestigd daarmee meteen eventjes een nieuw wereldrecord wat hiervoor stond op negen. Hier de video en het nieuwsbericht.

Check 1, 2, 3

mic
Er zijn zoveel vooroordelen en grappen over vrouwen met blonde haren. Soms denk je wel eens wat een onzin, maar als je het dan weer bevestigd ziet worden krabbel je snel weer terug. Beetje jammer!

Metaphore free Radio

Metaphore free Radio
Heb je weleens goed naar teksten van top40 songs geluisterd ? Dan was je misschien al tot de ontdekking gekomen dat in veel teksten allerlei metaforen worden gebruikt, hoe zou het zijn om naar diezelfde songs te luisteren maar dan zonder deze metaforen. We zien het in deze clip.

Army of Destruction

Army of Destruction
In dit futuristische ogende spel Army of Destruction is het de bedoeling de vijand van je af te houden, een grappig schietspel waar je je toch zeker eventjes mee kan vermaken. Highscores zien we graag, en die kan je in de comments kwijt.

Het langste haar

haar
Hij is 71 jaar en heeft het langste haar ter wereld. Een pikant detail is dat hij zijn haren in tijden niet gewassen heeft! Gatverdamme, ik wil niet weten wat daar allemaal in woont, in die "haartulband". En dan gaan ze er nog aan plukken ook, ieuw!

Mr. Fortune

mrfortune
Deze animatie verteld het verhaal van Mr. Fortune. Hij is gebaseerd op de boekenreeks van Mr. Cityman. Ik vind hem erg knap gemaakt en heeft er nog een lekker muziekje onder zitten ook. Het is weer eens wat anders dan de animaties die we hier normaal posten.

Mc Cain is Stoer!!

mccain
Als ik heel eerlijk ben, volg ik de president verkiezingen in Amerika nauwelijks. Ik moest mij schamen, ik weet het. Maar van wat ik gezien en gehoord heb, had ik nooit verwacht dat Mc Cain zo'n ontzettende stoere vent zou zijn. Daar krijgt Obama nog een zware dobber aan.

Pinball

pinball

Keith Loutit

Keith Loutit
Keith Loutit is een fotograaf die zijn foto's gebruikt om animaties te maken. Leuk voor ons natuurlijk want nu kunnen wij genieten van deze toch niet allerdaagse animaties waar erg veel werk in zit zo te zien. Ik zocht er vier voor jullie op, al vind ik zijn laatste werk The North Wind Blew South eigenlijk het beste.

Beached - Bath Tub II - Bath Tub III

The Monkeyman

monkeyman
In India heeft men nogal eens last van loslopende apen die het de spoorwegen knap lastig maken. En hoe los je dat dan op? Precies, je huurt de Monkeyman in. Hij werkt voor 7 dollar per dag en probeerd de aanwezige apen weg te jagen. Dat is weer eens wat anders dan bladeren op de rails bij de NS.

Girls having fun

girlfriends
Een paar vriendinnen verveelde zich en begonnen met wat filmpjes te maken om op YouTube te zetten. Ze worden goed gewaardeerd en vandaar deze compilatie van diverse filmpjes die ze gemaakt hebben. Ik zou zeggen : "Good Job girls!".

Noach anno 2008

noach
Wie kent het verhaal niet van Noach. Hij moest op aanwijzingen van god een ark bouwen en van elk levend wezen een vrouwtje en een mannetje meenemen voor hij de zondevloed liet komen. Zo kon alles opnieuw beginnen. Maar wat als er nu in dit jaar een nieuwe ark gebouwd moest worden?

Rock, Paper, Scissors

Rock, Paper, Scissors
In diverse series en films kan je dit "spel" zien, vaak als er iets beslist moet worden. Rock beats scissors, Scissors beat paper enzovoort, diegene die mij luid en duidelijk kan uitleggen waar dit over gaat en het hoe en waarom van dit spel kan een mooi en exclusief Useloos T-shirt winnen.

Experienced

Experienced
Het riedeltje van John Mc Cain dat Obama niet ervaren genoeg zou zijn om president van Amerika te kunnen zijn kennen we nu zo onderhand wel. Ik laat maar eventjes in het midden hoe ik daar over denk en presenteer jullie deze mensen die daar net zo over denken, of toch niet ?!

Photo Retouching

retouching

Wally Wallington

Wally Wallington
We tasten vaak in het duister als het gaat om bouwwerken van voor Christus. Hoe hebben ze toch die onwijze zware stenen op elkaar kunnen krijgen zonder de nodige machines. Wally Wallinton is een man die zich daar graag in verdiept.

Kick ass homeoffice Setups

Kick ass homeoffice Setups
Als ik dit soort beelden zie dan wordt ik eigenlijk een beetje verdrietig van het armoeiege zooitje ongeregeld wat ik hier zelf heb staan. Met mijn 17 inch monitortje en mijn pentium 4 kan ik echt niet tippen aan deze jongens waarvan er een paar er een waar kunstwerkje van hebben gemaakt. Kijk eventjes mee naar deze top 96 Kick ass homeoffice setups.

De Natuur

natuur
De natuur kan een mooi fenomeen zijn, maar niet iedereen houd van de natuur en buiten zijn. Sommige mensen vinden veel dieren walgelijk en begrijpen niet dat god dit ooit heeft kunnen creeëren. Net als deze man die alsnog afgereisd is naar Groenland.

Spanish For Your Nanny

spaans
In een hoop landen wordt er gebruik gemaakt van een nanny. Dit zijn vaak jonge buitenlandse meisjes, maar soms ook spaanse dames. En om nu met deze spaanse dames te kunnen communiceren, volgen de werkgevers een klein cursusje spaans.

Led Throwie

ledthrowie
De kerst komt eraan en dus ook de kerstboomverlichtingssnoeren. Ben je het ook zo zat als het lichtsnoer van de kerstboom elke keer maar weer in de klit zit? Of er een lampje los zit waardoor het hele snoer het niet meer doet? Dan is de Led Throwie een oplossing. Maak een kerstboom van metaal, maak dan je eigen led throwies en gooien maar!

Aliens

aliens
Als je op een andere planeet woont, dan hoor je nog wel eens geruchten over hoe aliens behandeld worden hier op aarde. Maar dat je gaat boeren van 'beamen', dat was mij nog niet bekend. Ik heb Spock of captain Kirk horen boeren. Jij wel?

It's not easy being Green

It's not easy being Green
Eet elke dag je aardappeltjes, vlees en je groenvoer, dan blijf je gezond. Al vraag ik me wel af hoe ik de volgende keer naar m'n doppertjes kijk na het zien van deze korte animatie.

Winkelen

Winkelen
Als echte vent vindt je shoppen oftewel winkelen natuurlijk geen zak aan. Meestal ga je mee om niet de rest van het weekend met een sjaggie vrouw opgescheept te zitten. Deze gast heeft een geheel eigen manier gevonden om zijn vrouw duidelijk te maken dat hij de volgende keer toch echt liever thuis blijft.

Creative Ads I

Creative Ads I

Guitar Machine

gitaar
Deze straatmuziekant bouwde zijn eigen gitaarmachine. Hij vond het moeilijk om een betrouwbare gitarist te vinden die samen met hem de deuntjes wilde spelen. Het is een ingewikkeld ding om te zien, maar er komen wel goeie klanken uit.

Duifje

duifje
Witte duiven worden vaak gebruikt om los te laten bij een bruiloft, maar ook zoals hier bij het uitreiken van diploma's. Nu heeft mijn moeder ooit wel eens verteld dat je dieren niet te hard moet vasthouden, anders kunnen ze nog wel eens dood gaan. Ik vraag mij af of deze kinderen dat ook gehoord hebben van hun ouders.

Toystory vs Batman

Toystory vs Batman
Altijd leuk een coole mashup gemaakt van twee bekende films, in dit geval door ergens een enthousiasteling die deze clip op een regenachtige namiddag in elkaar knutselde. Vandaag de beelden van Toystory met het geluid uit de film Dark Knight. En dan krijg je dus zoiets als Battoy Manstory.

Goodnight Kiss

Goodnight Kiss
In deze game is het de bedoeling dat je je meisje na een avondje stappen eens even lekker aflebbert, maar pas op doe dat wel zonder dat haar ouders dat zien want haar vader heeft een shotgun en ziet je liever niet kussen met zijn dochter.

Real Cartoon

realcartoon

Lipdub

lipdub
Ik blijf ze erg leuk vinden die lipdub filmpjes. Hier weer eentje op het nummer " i kissed a girl". Sowieso een leuk nummer dus veel luister en kijk plezier. Let ook eens op die grote ogen van die kale gozer. Wat een mimiek heeft die man.

EX-E.T.

EX-E.T.
Zo nu en dan komen er wel eens kleine animaties voorbij die net zo vermakelijk zijn als de grote producties. Weliswaar een stuk korter, maar dat mag de pret niet drukken. In EX-E.T. neemt een kindje het niet zo nauw met het geordende leventje om zich heen.

Lego V8

Lego V8
Lego, wie kent het speelgoed nou niet. Met Lego kun je alles maken wordt er beweert, alleen gaan de creaties van sommige mensen net even wat verder dan een vliegtuig of een leuk autotje. Neem deze V8, dat is pas creatief. Hier een wat kleinere versie die ruim 1400 toeren haalt.

Straw hat Samurai

Straw hat Samurai
Als je niet goed tegen bloed kan dan moet je vooral deze Strawhat Samurai links laten liggen. Niet alleen is deze samurai zwaardvechter zo snel als het licht hier en daar vloeit het bloed rijkelijk. Wie zet er een highscore neer ?

Before and After

adobe
Als je goed overweg kan met Photoshop, dan kan je de mooiste dingen maken. Dingen toevoegen aan een bestaande foto, maar ook foto's dusdanig bijwerken dat alles mooier lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Before and After is dan ook een goed voorbeeld.

De Piloot deel 2

piloot deel 2
De vorige keer kon je zien hoe onze piloten in paniek raakte van een nagelvijl. Nu het vervolg, worden ze inderdaad neergeschoten of kunnen ze zich eruit praten en vervolgen ze hun vlucht.

Snickers

Snickers
Het eten van Snickers maakt je schijnbaar agressief. Tegenwoordig maakt Mr T. de straten onveilig met een heuse snickers tank maar daarvoor waren het de rood & groene mannetjes uit de voetgangers stoplichten die met elkaar op de vuist gingen. Een goude oude die opzich erg mooi gemaakt is.

Rollercoaster Creator

Rollercoaster Creator
Op de vrijdagmiddag een achtbaan in mekaar knutselen, dat kan met deze Rollercoaster Creator een online versie van Rollercoaster Tycoon die je natuurlijk bij Useloos gewoon gratis en voor niks kan spelen.

Het Alfabet

alfabet
Met leren lezen en schrijven beginnen we al vroeg. Rond het 5e jaar worden de beginselen al aangeleerd. Het alfabet is daarbij dan ook onmisbaar! Hier een aantal creatieve alfabetten op een rij. Ik vind die met de baarden het leukst. En jij?

Toyota Mobility Suit

robot
Net toen ik dacht dat robotpakken zoals die in Ironman niet bestonden, kwam ik dit filmpje tegen. En ik maar denken dat Toyota zich alleen maar bezig hield met auto's maken. Niet dus, weer wat geleerd.

Crash - Serie

Crash - Serie
De film Crash, die twee jaar geleden een Oscar in de wacht sleepte voor beste film, krijgt een vervolg op tv. Vooralsnog zal de dertiendelige serie alleen te zien zijn op de Amerikaanse kabelzender Starz. Crash draait om raciale en etnische spanningen in Los Angeles. Inmiddels zijn er 2 afleveringen uitgezonden en ik moet zeggen, het ziet er allemaal leuk uit alleen mis ik nog een echte verhaallijn. Hier de trailer!

Zielig doen op de beurs

Zielig op de beurs
Ik had het er vanmorgen nog eventjes met Edwin over, dat het toch eigenlijk wel schandalig is dat wij als belastingbetaler, nu de prijs gaan betalen van al die hoge rente gokkers op de beurs. Nou valt daar weinig aan te doen, omdat zonder hulp de hele economie als een kaarthuis in elkaar stort maar toch als je er over nadenkt dan klopt het gewoon niet. En nu zielig doen, poeh!

Taarten

taarten

Hallowindow

halloween
Halloween, het wordt ook in Nederland steeds meer gevierd. Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes, en roepen "trick or treat". Wil je de kinderen de stuipen op het lijf jagen, dan is dit misschien wel wat voor jou!

Automaten

automaat
Ze staan bijna overal. Automaten met frisdranken, maar in japan gaan ze een stukje verder. Daar stoppen ze niet alleen frisdranken in de automaten, maar ook groenten, visvoer en eieren.

Nicolas Cage

Nicolas Cage
Is een van de betere acteurs van dit moment als je het mij vraagt. Met films als Lord of War en Face Off maakte hij zich wat mij betreft voor eeuwig onsterfelijk, toch denken zijn collega's daar iets anders over zoals we kunnen zien in deze clip.

Hier het origineel.

Work Safe

Work Safe
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje daarom is het met alles wat je doet gewoon opletten geblazen. Dat geldt natuurlijk helemaal als je aan het werk bent, of dat nu in de bouw is of in de keuken van het restaurant waar je werkzaam bent. Vorig jaar konden we daarom al deze Amerikaanse Prevent-it campagne bekijken. In Australie doen ze het nog eens dunnetjes over met een WorkSafe campagne, al lijken de clips wel heel erg op elkaar.

HDR Photography II

HDR Photography

Mushrooms

Mushrooms
Paddenstoelen, voor de één een plaag, en voor de ander een heerlijke roes om het weekend door te komen. Paddenstoelen zijn nu eenmaal onderdeel van de natuur, en met een time-lapse video zelfs indrukwekkend om te zien.

Take on me - Literal

Take on me
In 1985 brak de Noorse popgroep A-ha wereldwijd door met hun grootste hitsingle Take on me, die in Nederland in november van dat jaar de eerste plaats in de top 40 veroverde. De plaat was erg lekker, maar de videoclip eigenlijk nog veel beter. Nou zat die videoclip wel ingenieus inelkaar toch hebben we vandaag een andere versie van deze klassieker. Kijk even mee!

Hier het origineel!

Air Traffic

Air Traffic
Ze zeggen weleens dat vliegen een stuk veiliger is dan autorijden. Als je daar dan overnadenkt en denkt aan onze overvolle wegen en de hemel die altijd leeg lijkt, kom je tot de conclussie dat die best weleens de waarheid zou kunnen zijn. Na het zien van deze clip waarin je al het vliegverkeer wereldwijd in 24uur terug kan zien denk ik daar persoonlijk heel anders over.

Fail

Fail, dronken, plassen
Filmpjes waarin het een en ander misgaat zijn eigenlijk altijd grappig, hoe kort ze ook zijn. In deze clip een dronken wildplasser die schaamteloos faalt.

Paper Golf 2

Paper Golf 2
Vandaag gaan we op een heel bijzondere manier golf spelen, het lijkt vrij eenvoudig maar het is zoiets als blind golfen. Hoe werkt het ? Je trekt een lijntje van afslagpunt naar de hole. Klinkt simpel ? Probeer het maar eens.


Ik heb alvast een 3e score neergezet op het leaderbord van course 1

1930's Stunts & Inventions

1930's Stunts & Inventions
Door vallen en opstaan leren we. Dat is niet alleen nu, maar dat is al jaren zo. Vandaag de dag zien we jongens als Jackass de meest rare fratsen uithalen, maar onze grootouders konden er ook wat van.

Ruins of Pantheon

Ruins of Pantheon
In deze Point'n'Click Adventure game Ruins of Pantheon, is het de bedoeling om items te zoeken die her en der verstopt zijn in een oude Aztec setting om daardoor verder te komen in het spel. Ik kon zelf maar 6 items vinden en kwam dus niet echt ver, kan jij het beter ? Laat eventjes weten hoe in de comments.

Harder Better Barack Obamer

Harder Better Barack Obamer
Met de eindstreep van de amerikaanse verkiezingen inzicht worden de filmpjes ook steeds leuker lijkt het. Zo konden we zien dat Mc Cain gerickrolled werd en heb ik vandaag deze Harder better Barack Obamer voor jullie op de muziek van Daft Punk die een beetje gepimped werd.

The Sanctuary

Is een nieuwe serie die op 3 oktober van start is gegaan op Sci-fi channel. Het is tegenwoordig gebruikelijk eerst een pilot te maken wanneer er een nieuwe serie is bedacht om te zien hoe het publiek de serie ontvangt. Dat hebben ze bij The Sanctuary eens niet gedaan, vorig jaar kon je namelijk al diverse webisodes van zo'n 20 minuten per stuk bekijken via YouTube, ik heb er 4 voor jullie opgezocht zodat je vast een idee krijgt waar deze serie over gaat.

Webisodes : [1] [2] [3] [4]

Aurora

Aurora

Gepimpt

gepimt
Je kent het tv programma 'De Grote Beurt' waarschijnlijk wel. Waar auto's worden gepimpt in de smaak van de eigenaar en worden voorzien van de nieuwste hightech snufjes. Erg leuk allemaal, maar overdrijven is ook een vak!

Splash Animals

schilderen
Het blijft knap als je ziet wat een vingervlugge schilder in no-time op het doek kan toveren. Ik doe het hem niet na.

Achteruit

achteruit
Als je ouder wordt ga je achteruit, zowel lichamelijk als het geheugen. Maar wat nu als iedereen achteruit gaat en jij vooruit? Wordt je dan ook jonger in plaats van ouder?

Luxe Hondenhokken

hondenhok
Gister was het dierendag en er zijn heel wat nieuwe luxe hondenhokken verkocht. Alleen om het beestje comfortabeler te laten slapen, of wil het oog van het baasje ook wat?

De piloot

de piloot
Na de secretaresse hebben we de piloot. Wat doe je als er een passergier in je vliegtuig zit met een nagelvijl en een flesje sap. Dan raak je in paniek, het is tenslotte de tijd van het terrorisme. Maar de verkeersleiding vind het een tikkie overdreven en neemt zijn eigen maatregelen.

Saab - Concept Car

Saab - Concept Car
Saab is van oudsher af al een rally merk en toen dit van oorsprong zweedse automerk in 1947 zijn eerste auto's produceerde kon het nog niet vermoeden wat een geweldige rally overwinningen nog in het vooruitzicht lagen. Tegenwoordig is Saab een onderdeel van General Motors en worden de meeste Saabs al niet eens meer in Zweden geproduceerd. In Parijs werd onlangs een cabriolet versie, de Saab 9-X Air concept car gepresenteert, die er echt uitziet als een plaatje.

Hier de Saab 9-x concept car hoe die 2 jaar geleden gepresenteert werd en hier nog eens de 9-X air, cabriolet versie in een andere clip.

5000 Days

5000 Days, internet, kevin kelly
Het internet zoals wij het nu kennen bestaat zo'n jaartje of 12, zeg maar zo'n 5000 dagen. Best intressant dus om eens te kijken hoe dat verlopen is en wat ons in de volgende 5000 dagen te wachten staat. Kevin Kelly, Co-founder van Wired, publisher van Cool Tools, auteur van The Technium, Out of Control, en New Rules for the New ,vertelt.

Picture This

Picture This
Gisteren werd dan toch bekend gemaakt dat de Amerikaanse overheid 700 miljard dollar pompt in de noodlijdende banken en aanverwante bedrijven en daarmee lijkt er voorlopig een halt te komen aan nog meer ellende voor de gemiddelde Amerikaan. In de movie business gaat het ook niet zo goed en vallen er zelfs ontslagen, zo ook bij dit Movies Inc. waar 3 filmmakers een laatste kans krijgen in deze 10 minuut durende animatie.

Nature 3

Nature III

Mirror's Edge Trailer

Mirror's Edge
Voor de bekende game consoles zijn er spellen verkrijgbaar in onnoemelijk veel categorieën. Mirror's Edge is bijna uniek, want hoeveel spellen hebben als onderwerp parkour oftewel free running? Buiten dat is het ook nog bijzonder mooi gemaakt.

Celebrity Tattoo

tattoo
Eer ik een tatoeage van een John de Wolf op mijn rug laat zetten of de kop van Hans Teeuwen op mijn linkerdij, moet er wel heel wat gebeuren. Maar deze mensen hebben daar wat minder moeite mee.
| Deel 1 | Deel 2 |

Sollicitatiegesprek

natascha
Natascha gaat op sollicitatie gesprek voor de functie Secretaresse. Na wat navraag blijkt dat ze totaal geen ervaring heeft en ook geen diploma's. En toch denkt ze iets voor de firma te kunnen betekenen.

Music Man

platenspeler
Paul Mawhinney is de eigenaar van werelds grootste langspeelplaten collectie. Deze bestaat uit 3 miljoen platen waarvan sommige nergens meer op de wereld te vinden zijn. De collectie is ongeveer 50 miljoen dollar waard en hij wil het graag verkopen voor 3 miljoen dollar. Koopje toch?

Aircraft

Aircraft

Help de Rijken

Help de Rijken
De kredietcrisis kent veel slachtoffers en dat zijn niet alleen de armsten der armen, ook een hoop rijken mensen zijn slachtoffer en natuurlijk moeten ook die mensen geholpen worden.

Aliens

Aliens, Scifi Channel
In Amerika zijn alle grote series weer begonnen. De meeste hou ik wel bij zoals bijvoorbeeld, Prisonbreak , Heroes , Dexter , Chuck en Burn Notice. Ook Eureka is een serie die ik nu al een paar seizoenen volg, deze serie wordt uitgezonden op Sci-fi channel en om nou eventjes een voorbeeldje te geven hoe veel verder de zenders over het grote water wel niet zijn heb ik voor jullie deze promo opgezocht. Welke series volgen jullie eigenlijk ?

Nintendo DSi

nintendodsi
Nintendo heeft tijdens zijn herfstpersconferentie in Japan een nieuwe DS aangekondigd: de DSi. Deze DS twaalf procent dunner dan zijn voorganger en de twee schermen hebben nu elk een grootte van 3,5 inch.

meer zien

Celebirty Lego

lego
Van lego worden echt de gekste dingen gemaakt. We hebben al eens vaker dingen voorbij zien komen, van kunst tot hele animaties. Nu heb ik een aantal galleries voor je. Vind jij ze op elkaar lijken?
| Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 |

50 Cent's House

50cent
De bekende rapper 50 Cent, gaf pas een rondleiding aan MTV. Het is een echt paleisje met een gigantische kast met prijzen en zijn eigen bioscoopje. Ik geloof nooit dat dit 50 cents gekost heeft.

Reclame Ironie

reclame ironie

Robot Girl

robot girl
Japanners zijn altijd bezig met robots te ontwikkelen. Dit robot meisje komt wel heel dicht bij de werkelijkheid, ze is dan ook wel gebaseerd op een 5 jarig meisje.

Airbus A380

airbus a580
Heerlijk 2 weken naar spanje met het vliegtuig. Nou ja heerlijk, je zit tegenwoordig met je benen in je nek als je het slecht treft met je zitplaats. Bij Singapore Airlines is dat sindskort verleden tijd. In de Airbus A380 zit je niet meer krap en mocht je toch nog kramp krijgen dan is er vast een masseuse aan boord.

Intrusion

Intrusion
In het spel Intrusion loop je door een wereld waarin allerlei vreemde op dierengelijkende robots je proberen aantevallen. Je kan schieten door de muis te gebruiken en lopen met de pijltjes, veel plezier.

The Fly and the Eye

The Fly and the Eye
Van sommige commercials ontgaat mij eigenlijk de boodschap, zo ook met deze wel kunstig eruitziende clip van Black Thinking clothing die hiermee hun laatste kledinglijn proberen te promoten. Wie helpt mij op weg ?
volgende
vorige