Pink Pop 2008

Pink Pop 2008
Gisteren, vandaag en morgen is het PinkPop festival weer losgebarsten in Landgraaf, met het weer zit het dit jaar niet echt mee maar dat mag de plezier niet drukken. Met bands als Metallica, Foo Fighters en Rage Against Machine is de bezetting in iedergeval goed. We hebben wat beelden van Metallica die het festival vrijdag opende. Ik hou jullie up to date mochten er nog meer beelden verschijnen. Nothing else matters , Enter Sandman

Flogging Molly @ Pink Pop 2008

Sexual Abuse PSA

Sexual Abuse PSA
WTF?! Dit is echt het engste anti kindermisbruik filmpje die ik ooit gezien heb. Of het nu een instructie film is voor pedofielen of echt bedoeld als anti misbruik filmpje is mij nog niet helemaal duidelijk. Wat de boodschap is kan ik niet helemaal achterhalen, iemand een idee ?

Bak eens een Taart

Bak eens een Taart
Een taart bakken is niet zo heel erg moeilijk als je er tenimste een kookboek naast heb liggen waarin tot in detail wordt beschreven wat je precies moet doen en in welke volgorde. Deze taart staat echter niet in een boekje, er werd 4 dagen aan gewerkt en het resultaat mag er wezen.

Dear God

Dear God
Ik kan me best voorstellen dat je als kind soms met vragen zit waarvan het antwoord niet zo vanzelfsprekend is. Er moet toch iemand zijn die overal een antwoord op heeft? Wil je wat zeggen of wat weten, dan stuur je toch gewoon even een Post-it.

Wetten der Natuur

natuurwetten
De natuur heeft diverse wetten. Neem bijvoorbeeld zwaartekracht. Nu met moderne middelen lijken dingen soms magie, maar meestal zijn ze toch prima met natuurkunde te verklaren.

Sculpture

Sculpture

Vakmanschap

Hout, telefoon, mobieltje
Als we opa moeten geloven was vroeger echt álles beter. Want toen was er nog elke winter een elfstedentocht, waren mensen altijd lief voor elkaar en was je mobieltje nog een mooi stukje vakmanschap uit oerdegelijk hout, en niet een goedkoop stuk plastic wegwerp rommel.

Lekker dansen

Maxim Hartman -Lekker Dansen / Wouter Hamel - Next Year
Het is alweer een tijdje geleden dat de nederlandse jazz zanger, Wouter Hamel, in het programma van Paul de Leeuw opriep om je danskunsten te filmen en te uploaden op youtube. De bedoeling was om van fragmenten uit de clips een aflevering van "Lekker Dansen" te monteren, en die als videoclip voor Wouter's single "Maybe I'll Enjoy It Next Year" te gebruiken. De clip is inmiddels klaar en kun je hier bekijken.....

Voor de mensen die Maxim Hartman's "Lekker Dansen" niet kennen; Alle afleveringen zijn te zien op de site van Villa Achterwerk (realplayer alert), waar ze oorspronkelijk te zien waren.

Social network wars

Social network wars
Er zijn tegenwoordig zoveel sociale networks als Hyves, Facebook of Myspace etc. dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In deze animatie zien we waartoe dat kan leiden.

Bugs II

Bugs II

Canon Rebel Xsi

Canon Rebel Xsi
Canon is door de jaren heen altijd één van de betere fotocamera merken gebleven. Of het nu voor proffesioneel gebruik is of gewoon als camera om familie kiekjes te maken, Canon heeft er een apparaat voor. Deze nieuwe Rebel Xsi met 12.2 megapixel is het laatste model wat ze bij Canon bedacht hebben.

Jimmy Gorecki

Jimmy Gorecki
Deze 25 jarige Jimmy Siegel die onder de naam Jimmy Gorecki skate kan er echt wat van. Dus vergeet Tony Hawks nou maar voorgoed want er is een new kid on the block en hij luistert naar de naam Jimmy!

Gamer vs DuckTape

Gamer vs DuckTape
Als je druk aan het gamen bent let je niet zo op wat er allemaal om je heen gebeurt. De perfecte situatie dus om iemand eens goed te ownen! Dat gaan we vandaag doen met behulp van een rolletje ducktape, en laat ik je vertellen dat je echt niet zo 1,2 3 los bent wanneer je dit overkomt.

Bushalte

bushalte

Far Cry 2

far cry 2
Nog dit jaar komt Far Cry 2 uit. Zowel voor de xbox 360 als de playstation 3 en gewoon voor de pc. Om jullie alvast een voorproefje te geven is deze officiele trailer uitgekomen. Let wel, er wordt gesuggereerd dat het verslavend kan zijn.

The Hire

The Hire
Virals zijn de laatste tijd helemaal hot. Kleine commercials die door iedereen worden overgenomen. Wij stappen even een jaar terug in de tijd, want kleine films zoals 'The Hire' van BMW zien we niet zo vaak meer. Wij laten ze graag nog één keer zien.

Star / Chosen / Ambush / The Follow / Hostage / Ticker / Beat the Devil / Powder Keg.

Phone Watch

phone watch
Het is klein, licht, bevat 512 MB geheugen, bluetooth, 2 batterijen, usb aansluiting, touchscreen met pennetje en je kan er nog mee bellen ook! Dit horloge is toch wel erg grappig. Maar niet vergeten af te doen als je gaat douche he!

Lego Kopie

lego copie

Matties 4 life

Compositietekening
Jij en je mattie vereeuwigd in één compositietekening? Dat ken! Enkel ff de picca’s uploaden naar politietekenaar Shawn Feeney en die maakt gratis en voor niets van jullie smoelwerkies één gaffel. O ja, wel even de info op de site goed doorlezen, het blijft wel een wout hè.

Papier Mache

papier mache
Er zijn wel eens van die dagen dat je vrij bent, maar door het slechte nergens aan toekomt. Je wilt dan wat gaan doen, maarja wat dan?? Buiten is het nat en voor de buis hangen is ook zo wat. Nou dan heb ik de oplossing voor je. Een spoedcursus papier mache!

Bliksem

bliksem
Morgen gaat de temperatuur weer stijgen! Ze geven 29 graden op , maar daar horen dan ook weer fikse onweersbuien bij. Hier alvast een voorproefje wat je kan verwachten. Trek voor alle zekerheid je rubberen kaplaarzen maar aan.

Volkswagen

Volkswagen

Pretty Polly

Pretty Polly
De perfecte vrouw heeft lange benen, een ronde kont, een cup c, krullend haar tot op de billen en licht groene ogen. Speciaal voor deze vrouwen heeft het britse merk Pretty Polly een nieuwe lijn op de markt gebracht speciaal voor de been verzorging. Natuurlijk hoort daar een sexy clip bij en daar zijn ze toch wel erg goed in geslaagd.

Donkey BasketBall

Donkey BasketBall
Als je net denkt dat je nu wel zo'n beetje alles gezien hebt, komt er weer een of ander nieuwsbericht van over het grote water waar ik toch wel van opkijk. Zo blijkt er dus een heuse variant te bestaan op het edele polo spel waar je met paarden een soort van hockey speelt, namelijk dit Donkey basketball, juist ja al zittend op de rug van een ezel basketballen. Je ziet het allemaal in deze clip waarin een 15 maanden oude ezel "Scraps" zijn debuut maakt in de DBL.

Precies op tijd

Koerier
Als chauffeur van een koeriersdienst heb je een vreselijk verantwoordelijke baan, want zorgen dat pakjes precies op tijd op hun bestemming aankomen is soms een kwestie van leven en dood.

Chat

chat
Samen met onze vrienden van Biertijd en Tastelikepizza, hebben we een chatbox geopend. Een link naar de sites kun je op alledrie de sites in het menu vinden. Heel veel plezier!

meer zien

Coke Cola Light

coca cola light
Coke Cola Light breaks zijn altijd al de vrouwenmomentjes geweest. Mannen met heerlijke lijven waar je s'nachts in je bedje nog aan denkt. Maar niet alles is wat het lijkt en dan kan het zomaar zijn dat je droom als een zeepbel uitelkaar spat.

Biggest Drawing In The World

Biggest Drawing In The World
17 Maart 2008 verstuurde Erik Nordenankar via DHL een koffer gevuld met een GPS systeem. Zijn doel; het maken van 's werelds grootste tekening. Na 55 dagen, 62 landen en 110.664 km is dit het toffe resultaat.

The Jay Way

The Dirty Jay Way
Ik ben dit weekend eens op stap geweest in Stockholm, wat een mooie stad is dat zeg en alle dames die je daar ziet zijn gewoon modellen als je het vergelijkt wat wij hier zoal gewend zijn in Nederland. Het versieren ging me nog niet zo goed af, de openings zin, Hallø wil jij van mijne lølle smølle deed het toch minder goed dan ik eigenlijk verwacht had. Naja, de volgende keer eerst maar eens naar deze Jay luisteren, hij geeft advies en daar kan je ook echt iets mee.

Street Art

Graffiti

Tuinsculpturen

buxus
Met dit mooie weer spenderen we massaal weer geld aan plantjes om de tuin op te knappen. Ooit al eens gedacht om je buxus in een vorm te snoeien? Ik heb hier een aantal voorbeeldjes voor je. Succes ermee!

Mobiele evolutie

Mobiele telefoon evolutie
Van een duur, maar vooral groot en zwaar apparaat voor rijke zakenmensen, via een verlengstuk voor mannen met een te klein pikkie, is de mobiele telefoon inmiddels zo ingeburgerd en heeft het ding zo'n enorme ontwikkeling doorgemaakt, dat het leuk is om eens een blik terug in de tijd te werpen.

Pork and Beans

Gisteren ging de nieuwe video van de band Weezer in premiere. De rockers gaan duidelijk mee met de tijd, want werden ze voor hun eerste hit 'Buddy Holly' nog geïnspireerd door de oude comedy serie 'Happy Days', voor 'Pork and Beans' trekken ze een heel blik youtube beroemdheden open. Herken jij ze allemaal?

Trash?

Trash?

All-In-One badkamer

allinonebadkamer
Voor een slordige 10.000 Britse Ponden is hij helemaal voor jou, deze nog wat sobere uitvoering van de All-In-One Bathroom. Wij kunnen ons prima voorstellen dat je nog liever even wacht op de spoedig uitkomende luxe uitvoering. Want zeg nou zelf, wat is nu een badkamer zonder TV?

Op weg naar het EK

opwegnaarhetek
Nu we onderweg zijn naar het EK en de Oranje selectie bijna definitief is, lijkt het mij slim om ook even nog de spelregels door te nemen. Vooral voor de vrouwen natuurlijk. Dit mag dus absoluut niet!

Slow Motion Punch

Slow Motion Punch
Slow Motion is de laatste tijd een hot item op internet. Voor een klap in het gezicht is nog geen halve seconde nodig, maar in slow motion ziet het er best indrukwekkend uit.

Get real!

Chevrolet
Bij Chevrolet hebben ze het typisch hollandse motto "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" geadopteerd. Nadat eerst de Citroën transformers te kakken zijn gezet zijn nu de typisch amerikaanse (ver)bouwsels aan de beurt.

Nummer 8

nummer8
Je kent ze wel, die diehard fans van voetballers of popartiesten. Bij deze mensen loopt de nummer 8 van hun favoriete coureur als een rode draad door hun leven. Ken je die gozer nog met die John de Wolf tattoo op zijn rug? Precies, tijden veranderen.

Vlieger

vlieger
Dit had een 'even apeldoorn bellen' momentje kunnen zijn. Want je kan dan misschien wel vliegen met je eigen gemaakte vleugels, maar om het tot een succes te laten komen moet je toch wel ietsje meer kunnen dan alleen dat.

Pix-Mix 5

pixmix 5

Teeuwen.tv

Hans Teeuwen
Liefhebbers van de absurde humor van Hans Teeuwen baalden massaal toen de cabaretier aankondigde te stoppen. Maar Hans is terug en we hoeven er niet eens meer voor naar het theater.

Gevangenis

gevangenis
Op het eerste gezicht lijkt het een modern 5 sterren hotel. Maar ik moet je teleurstellen. Het is een super de luxe, moderne gevangenis. Nu begrijp ik waarom de straffen verhoogd moeten worden. Het is namelijk vol pension.

Helicopter

helicopter
Een helicopter onderscheid zich van een vliegtuig door zijn wieken. Maar hoe kan een helicopter vliegen zonder het gebruik van deze wieken? Ik heb al gekeken of ik een touw kon ontdekken, maar dat was niet het geval. Kan jij iets ontdekken?

Evolution

Evolution

Mc Rinus - Berlingo Rap

Mc Rinus - Berlingo Rap
Een beetje auto komt al gauw uit Duitsland of Italie, op franse auto's heb ik het eigenlijk niet zo al moet ik zeggen dat dit de laatste jaren wel een beetje is veranderd. Neem nou de Citroën Berlingo daar wordt ik niet warm of koud van, toch maakt deze Mc Rinus en zijn rappende bouwvakkers best de blits met dit nummer.

Zie hier de promo voor de Lamborghini Gallardo LP560-4.

Braun

Braun
Reclamemakers bedienen zich vaak van een flinke hoeveelheid overdrijving. Zo ondergaan we, als het aan Braun ligt, met hun scheerapparaten elke ochtend weer een metamorfose in 5 minuten.

Light Graffiti II

Light Graffiti
Light Graffiti, het klinkt niet alleen lekker, maar het is tevens geweldig om te zien. Een poosje terug hadden we al de foto's van Lichtfaktor's shoot in Londen, maar nu is het tijd voor de bewegende beelden.

BodyArt

bodyart
Sommige mensen laten zich helemaal vol tatoeëren. En als ze dan overlijden, wordt hun huid tentoongesteld in een museum. Niet echt mijn ding. Ik ga voor de minder pijnlijke manier en dan wel voor Bodypaint. Dat kan je er tenminste weer afwassen.

Secondelijm

Als kind zat ik vroeger achter de brievenbus met een touwtje in mijn handen waar een portemonnee aan vast zat. Een geweldig spelletje natuurlijk. Tegenwoordig doen ze het op een andere manier. Ik wist niet dat secondelijm zo sterk was.

WNBA

WNBA
Ik wist eigenlijk niet eens dat er ook een NBA speciaal voor vrouwen bestond maar deze WNBA zoals deze league genoemd wordt bestaat toch al vanaf 1996. Ene Candace Parker maakte daar deze week een sterke indruk doordat ze als rookie 34 punten, 12 rebounds, 8 assists en 2 steals liet zien in de wedstrijd Sparks - Mercury die uiteindelijk gewonnen werd door de Sparks.

Kinder fantasie

TijiTV kinder fantasie

10 Reasons For Divorce

10 Reasons for Divorce
Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, al kan naar verloop van tijd de relatie wel eens stroef gaan verlopen. Elk stel heeft wel zo'n fase, maar als je dagelijks met dit soort voorvallen te maken krijgt, pak dan gerust alvast je koffers.

Brains

Brains
De wat oudere Useloos bezoeker zal de hit serie Thunderbirds nog fris in het geheugen hebben staan. De ruimtevaarders zijn al geruime tijd niet meer op tv te bewonderen, maar voor de commercial van Drench hebben ze Brains weer tot leven gebracht.

Piraterij

piraterij
Regelmatig worden er hier DVD-tjes gekeken. Wat ik vooral irritant vind zijn de voorstukjes die je niet door kan 'spoelen'. En daar is Stichting Brein er eentje van. Volgens mij vonden de makers van dit filmpje dat ook.

David Lyle

David Lyle
Jong geleerd is oud gedaan, dat moet deze David Lyle gedacht hebben toen hij met zijn 16 jaar voor het eerst een podium op klom. Met zijn band Black Oxygen probeer David een beetje aan de weg te timmeren, een ding is zeker gitaar spelen kan hij.

Storm

Heftige Stormen

Acteurs of Actrices

In Hollywood is voor de vrouwelijke actrices een facelift of een ooglidcorrectie de normaalste zaak van de wereld. Maar wat nu als de acteur zich eens laat verbouwen. En dan heb ik het niet over alleen een neuscorrectie, maar meer over een totale make-over. Herken jij ze dan nog? Ik de laatste in elk geval niet.

Johnny Crash

Johnny Crash
Johnny is een crashtest dummie die eigenlijk helemaal geen crashtest dummie wil zijn, heimelijk droomt hij er namelijk van om een groot goochelaar te worden. Op een dag besluit hij zijn droom waar te maken, maar of Johnny dat helemaal lukt ?

The Cure - Comeback ?

The Cure - The only one
Het is al wel even een tijdje geleden dan we nog iets nieuws van The Cure gehoord hebben, maar omdat het volgend jaar 30 jaar geleden is dat hun eerste debuut album Three Imaginary Boys uitkwam komen ze nu toch met wat nieuwe nummers en een heuse UK tour. Het is niet echt vernieuwend wat de mannen brengen maar dat zal de echte diehard fan niet uitmaken. De nieuwe singel heet The only One.

Mijn alltime Cure favoriet, Forrest!

Love life....

Love Life, Stop Aids
Bij veel mensen heerst inmiddels een het idee dat de ziekte Aids redelijk onder controle is. Misschien is het juist daarom wel belangrijk dat er steeds opnieuw aandacht wordt besteed aan preventie. In Zwitserland werd met dat doel onlangs een nieuwe campagne gelanceerd, me als onderdeel deze prachtige advertenties.

Lips

Lips

Zat

dronken vodka
Dat ze in Rusland niet vies zijn van een vodka weet iedereen eigelijk wel. Sommige Russen nemen het niet zo nauw met de hoeveelheid vodka die ze binnen krijgen. En als je ziet wat voor uitwerking dat kan hebben, dan zakt de broek spontaan van je kont.

Hema Fluit

Hema Fluit
Reclame mensen verzinnen elke keer wat nieuws om het publiek warm te laten lopen voor een bepaald merk of product. Zo kan je nu meestrijden om de nieuwe sound van de Hema te worden. Nou ja, sound, dat fluitje weet je wel. Nou kan je dat op geheel eigen wijze doen, maar je kan ook iets ludieks met collega's verzinnen.

Al met al een leuke actie van de Hema met hier nog een aantal van dit soort voorbeelden in een korte compilatie.

Extreme Ouch

slams
Extreme sports zijn meestal erg gevaarlijk maar juist daarom waarschijnlijk ook erg spectaculair. Natuurlijk gaat er ook wel eens iets niet helemaal goed, en dat kunnen we zien in deze clip.

Als slikken zeer doet

Glas slikken keelpijn medicijn mebucaine
We hebben het allemaal wel eens gehad, zo'n keelpijn waarbij het elke keer dat je slikt lijkt alsof er glas in je keel snijdt. In de advertenties van het middel Mebucaïne willen ze je daar nog even goed aan herinneren, in de hoop dat je het product op voorhand al in huis haalt.

Logo calculator

Logo calculator
Er wordt vaak net gedaan alsof logo's worden "geboren" in een vlaag van ultieme creativiteit en dat de elementen allerlei achterliggende gedachten hebben. Onzin, want het blijkt allemaal een simpel rekensommetje te zijn.

Spiderman, Ironman & Hulk

Spiderman Ironman en de Hulk
Superhelden lijken meestal eenzame figuren die te trots zijn om de hulp van hun collega's in te roepen. Niets is echter minder waar, want zodra de vijand te sterk blijkt te zijn is één telefoontje genoeg.

Gezichtsbedrog

Optical illusions
We kennen allemaal wel de plaatjes die de verwerking van de gegevens die je ogen opvangen in de war schoppen. Samsung maakte er, voor hun 'Soul' campagne, 10 op levensgroot formaat, en die worden je in een twee minuten durende commercial voorgeschoteld.

Playstation

Playstation

Rock op z'n Japans

Rock op z'n Japans
Japanners lijken altijd alles op geheel eigen wijze te willen nadoen. Neem nou deze twee klassieke rock nummers, Smoke on the Water van Deep Purple of wat dacht je van We will rock you van Queen die geheel in Japanse stijl worden uitgevoerd.

Can I Kick It..

Can I Kick It..
Er zijn een aantal merken die telkens met toon aangevende commercials komen. Zo hebben we Audi, Adidas, Heineken en natuurlijk niet te vergeten Nike. Join The Chain is een wat oudere commercial maar zeker het aanzien waard.

Kijk eens wat vaker..

De laatste maanden merk ik dat mijn ogen wat slechter worden, of dat nou komt van het hele dagen staren naar een monitor of dat gewoon de jaren gaan tellen is mij nog niet helemaal duidelijk. Er zijn natuurlijk heel wat verschillende opticieëns hier in Nederland, maar na het zien van deze reclame ga ik denk ik toch maar snel eens langs bij Specsavers.

Rob Lowe vs Orange

Rob Lowe vs Orange
Een tijdje geleden kon je al zien dat Brad Pitt ineens te zien was bij een Nederlandse familie thuis om daar een telefoontje te plegen in het kader van een flitsende reclamecampagne van telecom nieuwkomer Alice. Deze week introduceert Orange, Rob Lowe in hun laatste bioscoop commercial.

Wall Painted Animation

wall paint
Sinds de opmars van de 3D computer animatie is er voor klassieke animators zoals we die van Disney kennen, steeds minder werk. Maar, we zien een lichtpuntje voor ze, want met wat bijscholing over spuitbussen kunnen ze de muren in onze steden geanimeerd witten.

Bill O'Reilly vs Producer

Bill O'Reilly vs Producer
Deze week kwam talkshow host Bill O'Reilly in het nieuws doordat hij helemaal uitflipte terwijl de camera's draaide, en ja dat soort beelden belanden al snel op het internet. Niks aan de hand eigenlijk nog totdat er zelfs hele soundtracks ondergezet worden. De beelden waarin we ook de producer zien waar tegen Bill het eigenlijk heeft waren er nog niet, tot vandaag.

Bugs

Bugs

The Incredible Hulk

the incredible hulk
De populaire Amerikaanse televisieserie The Incredible Hulk liep van 1977 tot 1982. De serie was gebaseerd op de Marvel Comics strips. Na de film in 2003 komt er in Juni de opvolger. Hierin moet De Hulk het tegen een gemuteerde soortgenoot opnemen. De trailer ziet er in elk geval veel belovend uit.

Kiss cover ?

Kiss doet Rick Astley - Never Gonna Give You Up
De oudere jongeren onder jullie kennen ongetwijfeld Kiss nog wel. Maar betrappen we "The hottest band in the world", zoals de heren ook wel graag genoemd worden, nu op het spelen van een kansloze 80's cover van Rick Astley ?

Messenger TV

Messenger TV
Vorig weekend bleek het ineens onmogelijk om nog langer Youtube links te versturen met de msn messenger. Kwam dat door de op handen zijnde introductie van Messenger TV ? Msn laat die vraag in het midden, maar draaide deze blokkade wel heel snel terug. Had je nog geen kennis gemaakt met deze nieuwe videodienst dan is dit je kans.

Altijd al 5gig online storage willen hebben ?

Live is Life

Live is Life
Het liedje Live is Life van Opus was een van de grootste hits van 1985 en de grootste hit die Opus ooit gescoord heeft. De tekst zing je makkelijk mee, maar het heeft toch wat voeten in de aarde gehad om die tekst te schrijven als we deze geweldige commercial van Bavaria mogen geloven.

Last Comic Standing

Last Comic Standing [auditions]
Op 22 mei gaat er in Amerika weer een seizoen (6) van de serie Last Comic Standing van start. Alweer een talentenjacht dus, dit keer geen Idols in spé of dansgroepen die allerlei vermoeiende danspasjes laten zien, maar is het stand up comedian talent waar naar gezocht wordt. Ik heb voor jullie alvast de audities bij elkaar gezocht en die kan je bekijken in 2 delen.

Deel I en Deel II

Superhelden

Superhelden - Batman en Robin - Flash - Hulk - Spiderman - Supergirl - Superman - Thor - Aquaman - Wonderwoman
Het valt op dat er de laatste tijd nog maar weinig nieuwe superhelden bij komen. De grote namen stammen stuk voor stuk uit de vorige eeuw. Zo viert Batman volgende jaar alweer zijn 70e lustrum als de gevleugelde held en moet ook Superman inmiddels ruimschoots de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd zijn. We hebben een aantal van de bejaarde helden op een rijtje gezet.

Skate Wonder

skate wonder
In India woont een 5-jarig meisje dat onder auto's door kan skaten! Het meisje is zo lenig dat ze tot 20 cm boven de grond hangt terwijl ze rijdt. Ze is nog op zoek naar een goeie coach die ervaring heeft met limboskaten.

Camouflage

camouflage art

Fietslift

fietslift
Nederland is een fietsland wordt wel eens gezegd. Maar als wij zo'n fietsland zijn, waarom hebben wij deze lift dan niet uitgevonden? Denemarken is daar een stukje slimmer in. Er wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt. En dan niet alleen door fietsers.

Making of Human Snake

Human Snake nokia ngage making of
Onlangs lieten we je de stop-motion "Human Snake" zien, die als commercial voor Nokia's N-Gage werd gemaakt. Vandaag kun je kijken naar the making of, speciaal voor iedereen die dacht "hoe doen ze het toch?"

Crash Art

Crash Art
Een ongeluk zit in een klein hoekje, en zo is een auto ongeluk ook in een fractie van een seconde gebeurd. De makers van dit kunstobject laten in een zes dagen durdende slowmotion zien wat een frontale botsing met een auto doet. Tof verzonnen.

Bullet time

kogels
In super slowmotion is het indrukwekkend om te zien hoe kogels zich een weg door hun doel boren. Maar je beseft ineens ook heel goed hoeveel schade één kogel kan aanrichten. En dat was precies de bedoeling.

Anti Drugs [Part 2]

Anti Drugs [Part 2]
Een joint in de morgen is een dag zonder zorgen, of one joint a day keeps the doctor away! Wie kent ze niet dat soort handige wijsheden, vooral "handig" als je zelf geen onruststoker bent. Maar als je hond ineens tegen je gaat praten dan moet je toch gaan nadenken of je nog wel goed bezig bent. Kijk even mee naar het vervolg op deze welbekende anti drugs spot.

Terror Game

Terror Game
Vroeger vond ik flash animaties echt helemaal te gek, en nog steeds kan een mooie flash site mijn hartje een keer laten overslaan. In deze flash game is het de bedoeling dat je de wereld red, en dat kan je doen door bijvoorbeeld op een vliegveld wapens uit koffers te vissen. Highscores in de comments graag!

Cosmo's Bikini Bash 2008

Cosmo's Bikini Bash 2008
De Cosmopolitan is een van de meest toonaangevende bladen voor vrouwen op dit moment. In deze Bikini Bash 2008 georganiseerd in Miami bij Nikki Beach is het de bedoeling om allemaal mooie dames in bikini het woord Cosmo te laten vormen. We zien het allemaal in niet 1 maar 2 fijne videos.

Hier de pics!

Bboy

Bboy
Een Bboy is een gezonde, fitte jongeman met een passie voor breakdance. Maar stel dat je door een ongeluk of ziekte een lichaamsdeel moet missen, is het dan einde verhaal? Nee! Kijk naar 'Lazy Legz' die met zijn handycap iedereen verstelt doet staan. Zo hebben we ook deze battle. In één woord, respect!

Vingertruc

vingertruc
Deze vingertruc is vrij lastig. Een leuk kroegspelletje, want het lukt je nuchter al niet tot nauwelijks dus laat staan als je een slokje op heb. Succes en ik hoor graag wie het wel gelukt is. Met bewijs uiteraard!

Indiana Robert

Indiana Robert
Nog 10 dagen en dan gaat de nieuwe Indiana Jones film the Kingdom of the Crystal Skull in Nederland in premiere. Als er een film is waar ik echt naar uitkijk dan is die het wel. Voor dat soort grote producties is er altijd een hoop merchandise en promotiemateriaal. Helemaal mooi is het als andere bedrijven daar dan op inhaken.

NBA Topdunks

NBA Topdunks
Er zijn maar weinig sporten zo snel en spectaculair als basketbal. De topspelers schitteren wekelijks in de NBA, de sterkste basketbal competitie ter wereld. Hier een leuke compilatie met mooie moves en heel veel mooie dunks.

Niko & Vladimir

Niko Bellic en Vladimir Glebov
GTA IV breekt alle verkoop records, iedereen lijkt de game te willen hebben. Maar de inwoners van Liberty City zijn wat minder blij met de game. Zij vinden dat een verkeerd beeld wordt geschetst van hun stad. Niko en Vladimir kwamen bij Saturday Night Live een en ander toelichten.

Again And Again

Again And Again
Dat een Mac superieur is aan een Windows pc of laptop is bij de Useloos crew al lang en breed bekend. The bird and the bee heeft er zelfs een clip over gemaakt die tevens in een notendop de features van het Mac besturingssysteem Leopard laat zien.

Movie Moments

Movie Moments
Mijn japans is nog steeds niet heel goed, maar het lijkt er op dat de kandidaten van deze japanse tv show de namen van de films moeten opnoemen, waaruit de scenes komen die hier op wel heel bijzondere manier worden nagebootst.

Hamster

Hamster
Ik weet niet of je je ooit afgevraagd hebt hoeveel voedsel er in de wangetjes van een hamster past. Ik niet echt eigenlijk, maar het is best veel......

Matras schuiven

matras
De matrassen in een ziekenhuis zijn vaak van die plastic dingen waar je ongelovelijk van gaat zweten. Maar ze zijn niet alleen goed om op te slapen, maar ook goed om wedstrijdjes mee te houden. En nu maar hopen dat het niet de personeelsleden van de spoedeisende hulp zijn die er aan mee doen.

Fotopapier

HP Advanced Photo Paper
De oudere jongeren onder ons weten nog precies hoe Ome Willem door een papieren deur z'n entree maakte in 'de film van Ome Willem'. HP nam datzelfde idee en maakte het 'wat' groter in een campagne voor hun fotopapier.

Jdome

Dat gamen is de laatste jaren zo populair geworden dat er meer geld omgaat in de ontwikkeling van nieuwe games dan dat er in Hollywood wordt uitgegeven aan films. Vandaar ook dat het niet zo raar is dat er naast games ook nog allerlei andere zaken worden ontwikkeld om de game-experience nog heftiger te maken. De Jdome, gepatendeerd en ontwikkeld door John Nilsson, zorgt ervoor dat je nog eens 50% meer game op je scherm hebt.

Zwangerschaptips

zwangerschaptips

Fanfare

Fanfare
Je neemt je hobby als blazer bij de fanfare natuurlijk uiterst serieus. En dat betekent dat je niet kan toestaan dat een klein stuk onverlaat je optreden komt verstoren. Op zo'n moment ken je je verantwoordelijkheid en geef je de kleine vlerck lik op stuk.

Speed Racer

Speed Racer
Gisteren is deze Speed Racer in premiere gegaan. Na de film Cars kan dit wel weer eens een topper worden als ik zo naar de trailer kijk, de site die bij de film hoort staat ook nog boordevol met allerlei wallpapers en andere downloads.

Nintendo Coffeetable

Nintendo Coffeetable
Dat sommige dingen nutteloos zijn maar toch grappig kunnen we in de volgende clip zien waarin iemand een koffietafel heeft omgetoverd in een levensgrote nintendo controller. We krijgen ook nog eventjes te zien hoe hij dit gemaakt heeft.

Who needs MS surface now ?

Communicatie

communicatie technieken
Als je geen studie in die richting hebt gevolgd kan het best lastig zijn om terminologieën uit de marketingwereld een beetje uit elkaar te kunnen houden. Wij helpen je een handje met deze praktische uitleg van de belangrijkste termen.

Age-Progression Technology

Age-Progression Technology
Deze technologie wordt steeds vaker ingezet door opsporingsdiensten om bijvoorbeeld kinderen die al jaren vermist worden een nieuw gezicht te geven zodat foto's uptodate blijven en men weet hoe een kind er 5 jaar na verdwijning uit zou kunnen zien. In deze clip zien we hoe de moeder van Tanya Sharley ten einde raad een beroep doet op deze nieuwe technologie, of het haar helpt ?

Werther's Original

Werther's Original
De gekaramelliseerde bonbons van Werther's echte bevatten gestolde boter, suiker en room, en blijven in de mond lang heel. Persoonlijk houd ik niet zo van dit snoepgoed, en nu daar in Oosterrijk allerlei vreemde zaken aan het licht komen in duistere keldertjes lijkt ook deze commercial ineens niet zo onschuldig meer.

Pit Babes

Pit babes

Wannabe smartlappenkoning

tranen
Op een geloofwaardige manier de gevoelige jongen uithangen kan niet iedereen. De truc is dat je het niet moet spelen, je moet het gewoon zijn. Deze muzikant is van top tot teen gevoeligheid en dat laat hij maar wat graag zien voor de webcam. En toch mist hij wat, maar wat?

Muzikale handscheten

Human beatboxen
Human beatboxers doen hun uiterste best om instrumenten die je normaal met je handen bespeelt met hun mond na te bootsen. Nu doet iemand op zijn beurt weer zijn best om te human beatboxen met z'n handen. En dat gaat 'm niet slecht af.

Iron Man vs Audi R8

Iron Man vs Audi R8
Ik heb gisteren de film Iron Man gezien, en ik moet zeggen het is een aanrader. In die film wordt gebruik gemaakt van een Audi R8, nou is dat natuurlijk erg fijn voor Audi maar niet voor de mensen van de special fx afdeling bij Iron Man. Wat is namelijk het geval, deze Audi R8 is zo veilig dat slippen bijvoorbeeld al bijna niet meer gaat ook de auto over de kop jagen bleek een probleem. Kijk en luister eventjes mee...

Ssschweppes

Ssschweppes
Het lijkt maar niet op te houden met dat mooie weer hier in ons toch altijd wel koude kikkerlandje. Zo rond deze tijd krijg ik dan ook een geweldige dorst, meestal tijd voor een biertje dus. Alleen dan haal ik de avond waarschijnlijk niet eens, daarom houden we het maar op een lekker verfrissende Ssschweppes. En ach, met zulke commercials verdient zo'n merk dat ook gewoon.

Lichtshow

kleuren
Door toepassing van moderne technieken zijn ook door kunstenaars op het podium steeds weer nieuwe kunstvormen te bedenken. We kennen natuurlijk allemaal de Blue Man Group. Geniaal! Maar kijk ook eens naar deze lichtshow.

Hollywood Karikaturen

hollywood
Karikaturen, de portretten waarbij opvallende uiterlijke kenmerken enorm uitvergroot worden, kennen we vooral van de straattekenaars op vakantie. Maar met een beetje handig photoshoppen kun je hetzelfde effect op een foto realistische manier bereiken.

In Search of Sunrise 7 [Making Of]

In Search of Sunrise 7 [Making Of]
Die Tiesto heeft het toch maar goed voor elkaar, al deejayend reist deze Thijs Verwest de hele wereld over aanbeden door miljoenen fans en toch nog gewoon bezig met zijn hobby, plaatjes draaien. In de serie 'In search of Sunrise' zijn inmiddels 6 cd's verschenen, voor nummertje 7 reisde DJ Tiesto af naar Azie en daar hebben wij beelden van.

De cd komt overigens 6 juni 2008 uit..

Logo remix

Logo remix
Het mixen van drank en voedsel kennen we uiteraard. Muziek is ook altijd een gewillig mix-object. Maar een remix van bekende bedrijfslogo's hadden we niet echt zien aankomen.

Light Graffiti

Light Graffiti

Burn Out ?

Burn Out ?
Een burn out is een psychologische term voor het gevoel opgebrand te zijn maar dat is helemaal niet intressant. Ik heb het hier natuurlijk over een motorrijder die het achterwiel eventjes laat spinnen. Stoer, alleen moet je dan wel zorgen dat je de rem ingeknepen houdt.

Janet Jackson

janetjackson
Je bent een gigantische fan van Janet Jackson en bezoekt haar concert, wat er dan gebeurt had je nooit durven dromen! Je wildste dromen komen uit! Al zou ik die persoonlijk liever met Robbie Williams zien uitkomen.

SuperSized

SuperSized
Overal kan je wel een grote hamburger of large pizza bestellen, dat is tegenwoordig natuurlijk geen uitzondering meer. Maar wat dacht je van een schnitzel van ruim anderhalve meter, of een 42" pizza. Hamburgers van 62 kilo en ga zo maar door. Dat zijn pas uitdagingen.

Kinder angst

Angst

Pixels go mad

Pixel art
Pixel art is een kunstvorm die is ontstaan in de tijd van de Commodore 64's en Atari ST's, computers met een lage resolutie en beperkte kleurenpalet, waarvoor al het grafische werk op pixelniveau getekend werd. Al zou je ook borduren en ministeck vormen van 'pixelen' kunnen noemen. Smashing Magazine toont 50 pixel designs waaruit de 'art' in de naam nog eens duidelijk blijkt.

Cabot

Cabot
Wie droomt er nu niet van een huisje ergens aan de kust, waar je de zee hoort beuken tegen de rotsen en je een uitzicht hebt van een paar honderd meter waar je ook kijkt. Zaak is natuurlijk wel om de boel goed te onderhouden en dat kan met deze beits van Cabot die op toch wel grappige wijze wordt aangeprezen in de volgende commercial.

Commercial Parodies

Commercial Parodies
Reclame is vaak maar oersaai, leuker wordt het als daar een parodie op gemaakt wordt. Hier staan de 50 beste reclame parodieën of all time allemaal netjes in een lijstje.

Bloedend hart

Bloed
Beeldend kunstenaar Billy Chasen, bedacht voor het "Heart of New York Gala" van de amerikaanse hartstichting, als toepasselijk kunstwerk, een transparante kist met daarin een kloppend hart. Het gutsende bloed trok uiteraard de aandacht, zoals trouwens meer van z'n kunstwerken doen.

Toyota Corolla

toyota
Je neemt 10 stellen en elke man moet zijn autosleutel inleveren. Deze worden in een schaal gegooit en de vrouwen pakken 1 voor 1 een autosleutel uit de kom. Als het jou sleutel is die ze uit de schaal vist, mag je met haar mee naar boven. Dat kan wel eens verwarring met zich meebrengen.

Moretti Zero

moretti zero
Als vrouwen tv zitten te kijken dan kan je je als man maar beter afzijdig houden. Maar hoe ga je dat oplossen als er op een andere zender voetbal uitgezonden wordt wat jij graag zou willen zien? De oplossing is blijkbaar eenvoudig.

Coke + Mentos @ 1200fps

Coke + Mentos @ 1200fps
Iedere zich zelfrespecterende internet surfer kent de filmpjes van mentos en diet coke nu onderhand wel. Er is zelfs een heus wereldrecord zoals we van de week al eens konden zien. Maar met deze Casio's EX-F1 camera kan je opnamens maken van 1200fps die je nog niet met het blote oog hebt kunnen zien. Gooi er nog wat toepasselijke muziek onder en kijk aan, dan ziet zo'n filmpje er ineens heel anders uit.

Aguilera Acapella

Aguilera Acapella
Cristina Aguilera heeft volgens velen behalve een mooi lichaam ook nog een van de mooiste vrouwelijke zangstemmen van de wereld. In deze compilatie met allemaal acapella stukjes hoor je waarom dat zo is.

Sky Play

Sky Play

Kliko Schieten

kliko
Carbidschieten is een plaatselijk gebruik in sommige zuidelijke, noordelijke en oostelijke streken van Nederland. Het vindt gewoonlijk plaats op rond oudjaar, maar in het zuiden vaak bij de avond van de ondertrouw. De melkbussen hebben het dan aardig te voorduren en daarom stel ik voor om de volgende keer kliko's te gebruiken.

Ameriquest

ameriquest
De commercials van "Even apeldoorn bellen" zijn vaak geniaal bedacht en blijft dan ook goed bij mensen in het geheugen hangen. In de VS hebben ze Ameriquest, dat op geheel eigen wijze haar product aan de man brengt. Net zo geniaal!

Potje Bier

Bier-merken zijn grote concurrenten van elkaar en dus zullen ze door middel van reclame zich moeten onderscheiden van de ander. Budweiser lukt dat best aardig met deze gigantische 'stadionwave'.

Minichamps

Minichamps logo

Donny Ontmaskerd

Wie, wat, waar ? Donny van You Suck at Photoshop is eindelijk ontmaskerd ik dacht persoonlijk dat het een geniale viral campagne was van Adobe zelf maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Lees hier het artikel..

Voor diegene die nog niet bekend zijn met Donny's werk, hier een overzicht.

Valet Parking

Valet Parking
Wanneer je je een beetje begeeft in de wat hogere kringen dan is valet parking geen onbekend begrip. Je laat je auto de laatste meters parkeren door iemand van een valet parking service en wanneer je je auto weer nodig hebt wordt die netjes weer voor je gehaald. Toch lijkt het me moeilijk om zomaar iemand de sleutels van je mooie bolide te geven, erg fijn is het dan als je je geen zorgen hoeft te maken of alles wel goed gaat.

Bubbly

Bubbly lips
We doen het allemaal wel eens in de richting van babies, broembroem geluiden met bubbelende lippen. Maar zodra je het in slowmotion gezien hebt, haal je het waarschijnlijk nooit meer in je hoofd!

Silicon Valley Fight Club

SiliconValleyFightClub
Een muf geurende garage of een vochtige kelder, dat is het toneel van de Silicon Valley Fight Club. Feitelijk is het een aanklacht tegen de over-gesocialiseerde hedendaagse man, maar het helpt natuurlijk ook de dagelijkse sleur van de techneuten te doorbreken.

Tafelvoetbal

tafelvoetbal
Sommige jongens zijn zo goed met een tafelvoetbalspel, dat ze er leuke dingen mee kunnen doen buiten het orginele spelletje om. Zo heeft deze jongen tijd teveel gehad om zijn kunstje te kunnen oefenen.

Drum vs Cop

Drum vs Cop
Voetbal is al jaren geen gezellig middagje uit meer. Hele politiemachten staan er paraat als er weer eens een risico wedstrijd gespeeld moet worden. In Mexico is het al niet veel anders en wordt er zelfs met een half drumstel naar de politie gegooid. Ouch!

The Collective - ROAM

The Collective - ROAM
Als pro mountainbiker moet je beschikken over stalen zenuwen en een overdosis adrenaline. De sprongen die ze maken mogen wel levensgevaarlijk zijn, maar het blijft geweldig om te zien.

Meer? Zie hier New World Disorder.

Extreme Ironing

Extreme Ironing

Tetris op de fles

Tetris theme op flessen
Met wat minder flessen dan het thema van Mario wat je onlangs hier kon zien, speelt dit trio op onnavolgbare wijze de Tetris soundtrack. Iemand nog een flesje vodka ?

Real life Facebook

Real life Facebook
Vrienden netwerken als hyves en facebook zijn in korte tijd erg populair geworden. Het is schijnbaar erg leuk om oude vrienden of bekenden ineens weer terug te zien na al die jaren, alleen werkt dat toch iets anders in real life.

Mentos fountain Wereld record

Mentos fountain Wereld record
Vorige week alweer werd in Leuven/Belgie een toch wel uniek wereld record gevestigd met 1360 deelnemers die allemaal tegelijk een mentos fontein produceren. Geloof het of niet het is een officieel nieuw wereld record.

Johan Lorbeer

Johan Lorbeer
Het lijkt magie, zoals Johan Lorbeer enkele meters boven de grond, nonchalant tegen de muur staat te leunen. Even denk je misschien dat 'ie gewoon handig met photoshop is, maar niets is minder waar. Johan is 'stil leven kunstenaar' die échte kunstobjecten bedenkt en uitvoert. Bekijk de foto's en video van z'n werk maar eens. En als je wilt weten hoe het zit; Hier is het geheim.

Surfen met een witte haai

wittehaai
Waar verstandige mensen als de brandweer uit het water gaan zodra er een witte haai gesignaleerd wordt, gooit deze dude doodleuk zijn surfboard in de zee. Sterker nog, hij neemt zijn hengel mee om het monster te haken.
volgende
vorige