Streetview Stopmotion

Streetview Stopmotion
Google streetview is uiteraard cool en ook al weer zo'n top applicatie van de zoekmachine gigant die ook afentoe weleens een foutje maakt zoals hier waar op streetview gewoon vervaagde huizen te zien zijn als je het programma gebruikt op een iPhone. De duitse waakhond DPA is not amused en eist een verklaring terwijl wij nog eens naar deze coole stopmotion animatie kijken van Sehnsucht die juist is bedoeld als promo voor Google Streetview Duitsland.

Google Streetview Japan

Google Streetview Japan
Terwijl je in Europa de meeste steden met Google streetview al kan bekijken lijkt dat voor Aziatische landen als bijvoorbeeld Japan toch ietsje anders te liggen doordat daar de privacy wetgeving net iets anders in elkaar zit. In deze coole stopmotion clip lijkt het alsof Google daar toch iets op gevonden heeft.

Google Street View Hyperlapse

Google Street View Hyperlapse
Altijd al eens een vette timelapse video willen maken maar niet de tijd om uren lang met een fotocamera in de aanslag te liggen ?! Geen nood met de Google Street View Hyperlapse app heb je in no time een timelapse video in elkaar gezet met beelden van Google streetview... Hoe cool is dat ?!

Google Snow view

null
De auto's van Google streetview zijn zo'n beetje heel NL wel rond gereden om alles in digitaal in kaart te brengen en ik moet zeggen ik sta er soms nog steeds versteld van hoe goed dat allemaal werkt. In gebieden waar veel sneeuw ligt is het uiteraard moeilijk om met een auto te komen vandaar dat er nu ook een Google street view snowmobile is.

Google Street View

Je mag tegenwoordig wel oppassen met Google Street View! Je kan zo dichtbij inzoemen dat je minnaar zijn auto beter in een andere woonwijk kan zetten. Wat dan wel weer fijn is, is dat ze je gezicht onherkenbaar maken. Hier 10 opmerkelijke Street Views.

The Wilderness Downtown

The Wilderness Downtown
Combineer goede muziek, film, Google Maps, Streetview en HTML5 met elkaar en je krijgt The Wilderness Downtown. Chris Milk zorgt voor een kleine stap terug in de tijd zodat jij herinneringen op kunt doen.

Let op! Het is ontwikkeld voor Google Chrome. Firefox werkt, maar niet optimaal, Internet Explorer heeft er helemaal geen zin in!

Road Trip

Road Trip
Er was nog wat footage over van het maken van Dan Meth's laatste clip "The Google Streetview guys" en daar werd dit ook best grappige filmpje "Road Trip" van gemaakt.

Tour the Amazon with Street View

Tour the Amazon with Street View
Je hoeft tegenwoordig de deur niet uit om iets te bekijken want dat heeft Google al voor je gedaan. Zelfs het Amazone gebied kan je bijna in z'n geheel vanuit je luie stoel gaan zien via Google's Streetview. Check deze video!

Explore a Google Data Center

Explore A Google Data Center With Street View
Google is een bedrijf die graag een blik achter de schermen laat zien. Vandaag doen we een bezoekje aan een van hun data centers. Die je tevens via street view zelf kunt bekijken.

The Google Art Project at the White House

The Google Art Project at the White House
Vorige week lieten we je nog zien dat je met Google Streetview zelfs in het Amazone gebied kan ronddolen en vandaag gaan we kunst bekijken in het Witte Huis in deze behind the scenes video. Wil je zelf ook even een wandeling maken door deze presidentiŽle woning dat kan, hier!