Lego Makes a Fan's Dream Come True

Lego Makes A Fan's Dream Come True!
Een poosje terug had LEGO een wedstrijd met de titel "You Design It, We Make It!". Heel wat Lego fanaten hebben hun beste creaties laten zien, maar er kan er maar een de winnaar zijn. En dat is Lego fan Egor Karshiev met zijn 4x4 BOSS crawler. Cool!

Promo lego city #fail

20130503-lego.jpg
Als je nou een promofilmpje voor Lego opneemt, waarin je mensen oproept om naar hun facebookpagina te gaan, dan is het misschien slim om te zorgen dat je kat achter slot en grendel zit.

LEGO Invasion

LEGO Invasion
Dol op LEGO, special effects en beelden bewerken? Andrew is zo'n man. En dat is te zien ook aan de korte clip 'LEGO Invasion'.

Happy Father's Day in LEGO!

Happy Father's Day in LEGO!
Het is vandaag Vaderdag en dat vieren we met een epische clip gemaakt met dat o zo handige Deense speelgoed, Lego!

LEGO Safe

LEGO Safe

The LEGO Movie - Teaser Trailer

The LEGO Movie - Teaser Trailer
We zien regelmatig home made Lego filmpjes voorbij komen. Maar nu is het tijd voor het echte werk. Warner Bros komt nu met een officiële LEGO movie. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer.

LEGO Batman - Arkham Short Fan Film

LEGO Batman - Arkham Short Fan Film
We hebben inmiddels al heel wat Lego film creaties voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor de Arkham Fan Film van LEGO Batman. Blijft Awesome speelgoed!

LEGO Pop-up Temple

LEGO Pop-up Temple
Het 'ouderwetse' Lego speelgoed wordt met de dag leuker. Vandaag de dag hebben we de auto's, huisjes en poppetjes wel gezien. Een creatieve geest gaat net een stap verder. Dit bouwwerk is gewoon awesome.

LEGO Batman

LEGO Batman
De Joker werkt samen met Lex Luthor om de wereld te vernietigen in de volledige film van Jon Burton uit 2013. Aan Batman, Superman en de rest van de Justice League de taak om ze te stoppen... Check hier LEGO Batman!

LEGO Movie - How it Should have Ended

LEGO Movie - How it Should have Ended
Ik heb 'm zelf nog niet gezien maar de berichten over de Lego film zijn bijna allemaal lovend. Alleen het einde had anders gemoeten, althans dat vind de maker van deze clip...

DIY Lego Computer Keyboard

DIY Lego Computer Keyboard
Lego is en blijft naar mijn mening speelgoed nummer één. Hoe jong of oud je bent, de gekleurde blokjes zullen je nooit vervelen. Met een beetje creatief denkwerk bouw je zelfs een werkende computer keyboard.

Lego Paper Plane Folding Machine 2.0

Lego Paper Plane Folding Machine 2.0
Ben jij niet zo goed in papieren vliegtuigjes vouwen? Of ben je simpelweg te lui om je vingers het werk te laten doen. Dan is er altijd nog Lego om je een handje te helpen.

LEGO The Hobbit: The Desolation of Smaug

LEGO The Hobbit: The Desolation of Smaug
Er zijn door de jaren heel heel wat films nagemaakt met Lego. En dat kunnen wij waarderen! Vandaag gaan we voor The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Simpsons LEGO Movie Couch Gag Intro

Simpsons LEGO Movie Couch Gag Intro
De intro van de Simpsons kunnen we allemaal dromen. Maar laten we die eens combineren met de beroemde bouwsteentjes. Zie hier de Simpsons LEGO intro.

Action Bill - LEGO Stop Motion Film

Action Bill - LEGO Stop Motion Film
Met Lego kan je alles bouwen en maken en zo ook een heuse stopmotion short film, met niemand minder dan Shakespear in de hoofdrol met als titel Action Bill.. Check het uit!

Phonebloks

Phonebloks
Een van de grootste vervuilers is momenteel de mobiele telefoon. Want na elke nieuwe gooi je de oude weg, ligt hij stof te vangen in de kast en ga zo maar door. Waarom niet één telefoon waar we heel lang mee kunnen doen. Die elke keer weer te upgraden is, en telkens van de laatste techniek wordt voorzien op een soort van Lego manier. Zie hier Phonebloks. Ik zeg doen!