Honey Badger Houdini

Honey Badger Houdini
Er zijn heel wat slimme dieren op de wereld, alleen verwacht je het niet van sommige beesten. Neem de das, die is slimmer dan je denkt. Ze zijn zelfs een ware Houdini.

10 Terrifying Bio Weapons

10 Terrifying Bio Weapons
Elk land zal er ongetwijfeld toch over beschikken, maar niemand wil het zien gebeuren. Chemische wapens zijn een feit. Zie hier de top 10.

Brad is Awesome

Brad is Awesome
We vinden extreme sports heerlijk om naar te kijken al was het alleen maar om de spectaculaire beelden die het oplevert. Vandaag vliegen we mee met Brad Perkins van "the Dallas BASE Crew" in deze mooie wingsuit flying clip..

Conan: Big Screen Gaming

Conan: Big Screen Gaming
Nu de televisie schermen al maar groter worden, wordt ook de gaming experience alsmaar heviger. Natuurlijk is er altijd baas boven baas, en dat laat Conan van de gelijknamige USA tv-show zien in deze clip waarin ze de jumbotron uit het Dallas Cowboys AT&T stadion omtoveren tot speelveld..

Mini Masters - Crazy Golf

20140413-midgetgolf.jpg
Mannen blijven altijd een beetje kind als het om spelletjes gaat. Neem nu de profs van het golfen. Ook zij blijven midgetgolf geweldig vinden! Daarom ook deze Mini Masters! Erg leuk gemaakt.

Cat Welcome

Cat Welcome
Ik ben geen kattenliefhebber, maar als ik na een dag hard werken een huistijger als deze aan zou treffen dan ga je toch anders denken.

Kid Finds Mom's Vibrator

Kid Finds Mom's Vibrator
Pas je even op een vreemd kindje omdat moeders even snel naar het toilet moet, en voor je het weet heb je de elektrische melkboer van mevrouw in je handen. Dat is toch apart.

Voice Impressions by James Arnold Taylor

20140412-jamesarnoldtaylor.jpg
Sommige mensen hebben echt een kopieer gedeelte op hun stembanden. De stemmen die ze na kunnen doen is soms zo gelijk met de echte, dat je het met je ogen dicht het verschil niet hoort. Neem nu James Arnold Taylor, een echte stemartiest!

Top 10 Dangers Facing Our Planet

Top 10 Dangers Facing Our Planet
Ik ben niet zo van de globalwarming en de klimaat hoax die dat ten gevolg had maar volgens dit lijstje is er wel degelijk van alles aan de hand, en is dit een top 10 van gevaren die onze planeet staan te wachten.

Paper Dreams

Paper Dreams
We gaan vandaag creatief bezig met papier en hoe! Kijk even mee want dit is een aardig coole manier om met papier van alles en nog wat in elkaar te knutselen..

Look over the watchmakers' shoulders

20140411-watch.jpg
Bij veel dingen sta je niet stil bij hoe het gemaakt is. Daarom is het programma op Discovery Channel "How it's made" erg interessant. Maar soms kom je op youtube ook leuke "How it's made" filmpjes tegen. Kijk mee over de schouders van de horlogemakers.

A-Z of Dance

A-Z of Dance
Er zijn heel wat verschillende dansstijlen. Het is aan de muziek hoe jij er op danst. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Ons favoriete deel uit de Jimmy Kimmel show zijn de Unnecessary Censorship clips en dit is de laatste editie van afgelopen nacht...

Superhero Saves Women - Dudesons

Superhero Saves Women - Dudesons
We gaan vandaag op pad met The Dudesons, de Scandinavische tegenhanger van JackAss en zijn op een missie vrouwen te redden, of het nu wel of niet nodig is..

Jimmy Fallon & Anne Hathaway Sing Broadway Rap

Jimmy Fallon & Anne Hathaway Sing Broadway Rap
Je moet er van houden maar rap is cool en niet weg te denken uit de hedendaagse top 40. Maar als Jimmy Fallon en Anne Hathaway er een Broadway gevoel aan geven is het helemaal tof.

Land Rover Augmented Reality

Land Rover Augmented Reality
Een Land Rover staat bekend om zijn off-road capaciteiten. En ze gaan het nog mooier maken. Tijdens het ruigere terreinwerk weet je nooit precies hoe je wielen voor een obstakel staan. Maar met een beetje augmented reality wordt dat een stuk makkelijker.

#firstflight van Ria en An

20140410-vodafone.jpg
Vodafone heeft 2 dames in het 'zonnetje' gezet voor hun nieuwe campagne Vodafone Firsts. De bedoeling hiervan is mensen te inspireren om meer dingen te doen met de mobiele technologie. An en Ria gingen voor het eerst vliegen!

Best Scooter Fails Compilation 2014

Best Scooter Fails Compilation 2014
Het rijden op een scooter valt niet echt mee als ik zo eens naar deze fail compilatie met daarin alleen maar scooters die onderuit gaan kijk...

BEST Zelda Rap EVER

BEST Zelda Rap EVER
Het spel The Legend of Zelda is een onvergetelijke klassieker voor de NES, uitgebracht in Japan op 21 februari 1986. We hebben vandaag een heuse rap die erg cool in elkaar zit, kijk en luister even mee.

Zingende priester

20140409-prieser.jpg
Een bruidspaar kreeg een passend huwelijkscadeau onder de vorm van een zingende priester die met zijn fenomenale versie van 'Hallelujah' het dak van de kerk er afblies. De tekst van Cohen had een nieuw jasje gekregen zodat de inhoud perfect matchte met de levensloop van het verraste bruidspaar.