10 Weirdest Apps

10 Weirdest Apps
Elke dag worden er miljoenen apps gedownload. Maar er zitten soms wat vreemde bij. We zetten ze op een rijtje voor je.

Make It Sound FAT

Make It Sound FAT
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Make It Sound FAT'.

The Lion King (CENSORED!)

The Lion King CENSORED!
Sommige mensen maken het er een sport van om compleet onschuldige clips door middel van dingen weg te beepen, ineens in een heel ander daglicht te zetten. Jack Vale is zo iemand... Hier zijn versie van The Lion King!

G'Day G'Day | Pogo

G'Day G'Day
Van de Australische DJ Pogo zien we regelmatig kleine kunstwerkjes voorbij komen. Zo ook deze G'Day G'Day, luister en kijk maar eens mee!

To Dress A Predator

20140718-predator.jpg
Mensen die kostuums maken voor personages in films vind ik echt kunstenaars! Elke detail klopt en zelfs met het aankleden moeten er nog even snel wat dingetjes aangepast worden met een schroefje of een likje verf.

Sexually Awkward Moments in Movies

Sexually Awkward Moments in Movies
In deze twee film montages zie je allerlei fragmenten uit bekende films met vreemde seksueel getinte situaties in twee delen... Hier deel 1 en hier deel 2!

Google Tricks You Need To Try

Google Tricks You Need To Try
Google is zonder meer een van de belangrijkste spelers op het internet met hun zoekdienst en tegenwoordig ook Youtube. Hier zijn wat trucjes in Google die es zou moeten uitproberen, en vooral grappig zijn.

Inside a Hornet's Nest

20140717-hornet.jpg
Hoornaars zijn een geslacht van eusociale wespen. Sommige soorten kunnen tot 5,5 cm lang worden, dus niet echt leuke huisdieren. Maar als ze een nest maken bij je raam, krijg je wel de kans om eens in zo'n nest te kijken.

10 Cool Facts About Hip Hop

10 Cool Facts About Hip Hop
Elke muziekstijl heet wel iets speciaals. Hip Hop, rap, disco, techno je noemt het maar. Al zijn er altijd weer feitjes die niet iedereen weet. Vandaag kijken we naar Hip Hop.

Identical Twins Prank

Identical Twins Prank - Hold My Drink
Zit je net lekker op een terras van het weer te genieten, komt er een vrouwtje vragen of je even op haar drankje wil passen. Geen probleem, maar als ze hem daarna komt halen en het blijkt achteraf niet de juiste dame te zijn dan ga je toch even denken.

Top 5 Angry Birds

Top 5 Angry Birds
Vogels die plots door de duivel bezeten zijn of het op je voorzien hebben. Hier een Top 5 van echte Angry Birds!

Punch Prank In The Hood, Gone Wrong

Punch Prank In The Hood, Gone Wrong
Langzamerhand kan je je afvragen hoe lang het nog duurt voordat er doden gaan vallen, als dit soort idioten beroemd willen worden op Youtube met slecht bedachte grappen zoals deze Punch Prank. Of is het toch lef ?!

Honest Trailers - Green Lantern

Honest Trailers - Green Lantern
Trailers zien er doorgaans gelikter uit dan de film in kwestie in feite is. Gelukkig zien we af en toe ook eerlijke trailers voorbij komen uit de Honest Trailer serie van Screen Junkies. Vandaag de film, The Green Lantern...

Innuendo

Innuendo
Innuendo (2014) is an animated graduation short about procreation and reproduction. Life itself is inherently obsessed with this ongoing cycle. With our film we want to show that the whole planet, and not just complex organisms, participates in this sensual dance of life. Zie hier Innuendo.

10 Little Known Facts About DOTA

10 Little Known Facts About DOTA
Alles wat je nog niet wist over het zeer succesvolle spel DOTA zie je terug in dit lijstje met 10 Little Known Facts...

The N Word Prank

The N Word Prank
Dat je in een foute wijk komt te wonen kan gebeuren. Maar als je dan gewoon vrolijk gedag zegt tegen je nieuwe buren worden ze nog boos ook. Snap jij het?

Polar Pen

Polar Pen
Ben jij net als ons ook gek van gadgets? Dan is de Polar Pen zeker iets voor jou. De pen bestaat volledig uit magneetjes en is zeker een leuk hebbeding. Ik wil er een!

Parking a Go-Kart

20140715-gokart.jpg
De meeste onder ons hebben wel eens een kartbaan bezocht en lekker rondjes gereden. Dit knulletje weet hoe hij zijn kar het makkelijkst en snelst kan parkeren. Wie weet zien we hem nog wel eens terug in de F1.

Peeing On An Electric Fence

Peeing On An Electric Fence
Stiekem hebben we allemaal weleens tegen een omheining van prikkeldraad, die onder stroom staat, willen plassen maar niet iedereen durft dat of weet wat je dan te wachten staat. The Dudesons zijn gek genoeg om het voor ons uit te testen...