Happy New Year!

Happy New Year!

Happy New Year!

Happy New Year!
Namens de crew van Useloos een geweldig uiteinde, een spetterend 2015 en we zien jullie weer volgend jaar. Cheers!

In de blote kont

20140613-blotekont.jpg
Terwijl heel Nederland nog verbijsterd van de overwinning op Spanje voor de buis zit, gooien wij er maar even een feestnummertje in! Mooi Wark is fan van Oranje!

Pulp Fiction - 20th Anniversary

Pulp Fiction - 20th Anniversary
Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat de film Pulp Fiction van Quentin Tarantino werd uitgebracht en we weten allemaal wat voor een baanbrekende film dit eigenlijk was. Tijd voor een ode!

Matchfixen of niet?

20140529-voetbal.jpg
Matchfixing is een term die steeds vaker bij het voetballen opduikt. Voor de oefenwedstrijd Nigeria - Schotland begon, kwam er een anonieme tip binnen bij de FIFA over matchfixing voor deze partij. En dit gebeurde er tijdens de wedstrijd!!! Oordeel zelf.

Oranje Gekte

20140521-oranje.jpg
Nog even en dan breekt de Oranje gekte weer los. Ter gelegenheid van dit WK zijn er natuurlijk al diverse liedjes uitgebracht. Welke kies jij? We hebben Feesten met Oranje van Peter Loree of Doelpunt voor Oranje van Starkoo en de Oranje Bokken of ga je voor Snollebolleke met Vrouwkes voor Oranje?

10 Things Moms Teach Us

10 Things Moms Teach Us
Op deze dag dat moeders weer eventjes de belangrijkste vrouw in ons leven is kijken we nog eventjes terug naar wat we allemaal geleerd hebben van ons moeke.. in een Top 10!

#Top5 Best Moms

#Top5 Best Moms
Het is vandaag Moederdag, de dag dat we ons mams in het zonnetje zetten en verrassen met een leuk cadeau of gewoon met een bezoekje.. In deze Top 5 van Jukin Video, de beste moeders ter wereld.. buiten die van jezelf natuurlijk!

Ambulancebegeleiding

20140510-ambu.jpg
Soms kan een ongeluk zo ernstig zijn dat het noodzaak is dat de ambulance zo snel mogelijk naar het ziekenhuis kan. Maar in deze tijd word het steeds drukker op de weg en dus bied de politie de helpende hand. Bijzonder om te zien hoe deze mannen hun werk doen! We gaan van Nootdorp naar het Sofia ziekenhuis in Rotterdam.

Hij is te snel gegaan!

20140408-uitvaart.jpg
"Hij is te snel gegaan" is een campagne van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid. Het is een confronterend filmpje voor mensen die standaard te hard rijden. Je zal maar uitgenodigd worden op je eigen begrafenis.

Jakhalzen - Leipe Mocro Flavor

20140320-jakhalzen.jpg
Nederland is in rep en roer om de uitspraken die Geert Wilders gemaakt heeft. Jakhals Erik van DWDD wilde ook een statement maken, maar deed dit even op een andere manier! Vele bekende (en onbekende) Nederlanders maakte hun statement door te dansen op Leipe Mocro Flavor van Ali B.